Založ si blog

Švédska krajná pravica znepokojuje. Ukrajina nevadí?

Podľa dnešnej Pravdy po voľbách sa vo Švédsku môže krajná pravica stať druhou najsilnejšou stranou. Píše sa o Švédsku, ale len minulý týždeň avizovalo „nebezpečenstvo krajnej pravice“ Nemecko. V obidvoch krajinách sa zdôvodňuje tento vývoj prílivom a nezvládnutím migrantov.

O udalostiach alebo stave v iných štátoch EÚ, napr. Británia, Francúzsko, Belgicko, … sa momentálne nehovorí, ale všade je to podobné. Dnes je jasné, že iniciatíva otvoreného náručia pani Merkelovej bola scestná, a úplne nepremyslená. Zrejme sa nikdy nedozvieme skutočné dôvody prečo sa EÚ rozhodla takýmto spôsobom čistiť špinu vytvorenú imperiálnou politikou USA a Británie, prípadne kto z toho profitoval a koľko. Švédsko a Nemecko to odniesli poklesom životnej úrovne, ktorej významnou súčasťou je aj bezpečnosť bežného občana a jeho majetku. Napriek tomu sú krajiny, ktoré tento spôsob imigrácie odmietajú, na akejsi čiernej listine. A EÚ podpisuje rôzne „dohody o migrantoch“ o ktorých skoro nič nevieme, čo je ďalšia ukážka ignorovania obyvateľstva a jeho názorov. Je samozrejmé, že to posilňuje strany, ktorá si dovolia jednoznačne sa postaviť proti – ako migrácii, tak aj vykonávaniu krokov proti záujmom obyvateľstva, a za ich chrbtom. Čo robia naši Europoslanci keď sú „v práci“?

V tejto súvislosti je ale zároveň pozoruhodné, že na Ukrajine existuje krajne pravicová strana, ktorej šéf Andrij Parubij je momentálne predsedom parlamentu (Verchovna Rada), a ktorý dňa 4. Septembra oznámil, že Adolf Hitler „je nositeľom fakle demokracie“. Nezaoberali sa tým nijaké západné médiá, predsa USA a ich ešte stále spojenci tento stav podporujú, ako agresívnu protiruskú silu. Dotyčný pán už bol pozvaným hosťom US Kongresu, Kanadského parlamentu, Britského parlamentu, aj Parlamentu EÚ.

V roku 1991 Parubij založil pôvodne Národno-sociálnu stranu Ukrajiny (povedomý názov, že?), ktorá sa dnes volá „Sloboda“. Odporúčam pozrieť obrázky v článku na vyššie uvedenom linku. Opozičný Blok Parlamentu Ukrajiny požadoval verejné odsúdenie a rezignáciu predsedu Rady. Existencia takejto strany na Ukrajine a jej podpora zo strany EÚ a ďalších „demokracií“ ukazuje o aké vlastne demokracie tu ide. Je jasné, že toto sa cielene podporuje ako potenciálny nástroj vyvolania konfliktu s Ruskom a to nie priamo zo strany USA a spojencov – to sa boja – teda ako „proxy“ vykonávateľ spomínaných mierumilovných a nám predkladaných vzorových demokracií. To Švédsko nám ale robí vrásky na čele, aj tá Nemecká pravica, a aj ten Kotleba, strašné.

Vraj „bezpečné a účinné“

12.02.2023

V pôvodnom článku je podstatné video, toto je komentár k nemu od vydavateľky Gumshoe News – teda: „Comment by Dee McLachlan“. Ale mne sa zdá dobrý, tak ho prekladám. Najprv môj úvod – vysvetlenie čoho sa týka ten nadpis: Výraz „safe and effective“ hučala Západná Propaganda, pardón, Pravdovravné Médiá z oblasti naších spojencov, do ľudí v súvislosti s [...]

Zhrnutie „zápletky“ COVID/Vakcíny

20.12.2022

Takže – doteraz – tá zápletka/intriga(?) COVID/vakcíny nevyzerá pre nás nejak dobre, a ani my – tým myslím občania – v tom kontexte nevyzeráme príliš dobre, hoci ani nejako zle. Aby sme sa pokúsili to – amatérsky – zhodnotiť, urobme si akúsi „polčasovú sumarizáciu“. Aj keď je pravdepodobné, že ešte nie sme v polčase. Ale mali by sme niečo [...]

COVID bol vyrobený na zákazku

17.12.2022

Celá história je popísaná na AMG – American Media Group – v dokumente s názvom „BOMBSHELL! Official Documents prove Anthony Fauci & Bill Gates are responsible for developing the COVID Virus in a Biolab“, link je tu: https://amg-news.com/bombshell-official-documents-prove-anthony-fauci-bill-gates-are-responsible-for-developing-the-covid-virus-in-a-biolab/ Čiže preklad: [...]

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

polícia oživovanie

VIDEO: Išlo o sekundy. Petržalskí policajti nezaváhali, zachránili život mužovi

25.04.2024 18:00

Policajti sa pristavili pri dopravnej nehode, keď si zrazu všimli na zemi muža v bezvedomí.