Založ si blog

G5 ešte na tému biologických zbraní, Gruzínsko

Niekdajší špión nás varuje ďalej, pričom ani Gruzínsko nie je pôvodcom bio-zbraní na svojom území, opäť sú to USA. Zdá sa, že všetci ľudia z príslušných zložiek USA nie sú celkom v poriadku, zrejme sú tak nastavené výberové kritériá. Takže G5:

Prosím, kopírujte a rozširujte link https://gumshoenews.com/dilyana-gaytandzhieva-exposing-pentagon-funded-bio-weapons-factories-in-georgia/

Rusko to musí oznámiť; aby to bolo v súlade so Ženevskou Dohodou – Geneva Agreement, potom okamžite vyhostiť všetky Americké Ambasády, Konzuláty a pripojené ustanovizne. Musí aj samo odstrániť všetky Ruské misie z Amerických teritórií. Ten najhlasnejší varovný signál od Ruska. A potom: všetky Americaké „inštalácie“ musia byť prevzaté (seized, obsadené) Ruskou armádou, tajnými službami, a zvláštnymi jednotkami.

Čína môže aktivovať UNSC Veto Ruskom. Rusko vystúpilo z WEF (svetové ekonomické fórum). To pokračovanie neviditeľnej vojny sa deje cez tie Americké Ukrajinské bankové prepojenia.

Príde k proxy útokom, ktoré musia byť zdrvujúco porazené.

Amerika prehrá každú vojnu ktorú sa rozhodne vyvolať za akúkoľvek lož ktorou ju bude ospravedlňovať. Ten morálny záväzok stojaci pred Ruskom je zachovanie najnižšieho možného počtu obetí, ako to Impérium Zla – The Evil Empire – bude nakoniec vymazané.

Tak bolo napísané…

Amerika presunula svoje fixné idey o agresiách „tých výnimočných“ (exceptionalist aggressions) do Éry Biozbraní, keďže bola porazená v každom inom hegemonistickom pokuse.

Obdobie Biozbraní – The Bio-weapon Age

A teraz sa musí zničiť aj to ich konečné „mlátenie okolo seba“.

Táto povinnosť zostala na Rusku, aby sa zameralo a zničilo toto finálne ohrozenie ľudstva tým Impériom Zla. Samozrejme, táto realita môže byť pochopená, alebo nie.

Zatiaľčo propagandistické „dodávky“ sa sústreďujú na jednoduché klamania typov; humanitárstvo, demokracia, a inverzie národnej bezpečnosti; tie reality sú značne odlišné. Do tej obálky na ľahko pohadzovanú a dobre vyučovanú Konšpiračnú Teóriu, sa nezmestia tie nezrovnalosti s racionálnym a kritickým myslením. Avšak, vyvažuje sa číslami. Genocída nie je založená na Vyvážení Pravdepodobností – The Balance of Probabilities, alebo dokonca na Mimo Zdravej Pochybnosti – Beyond Reasonable Doubt.

Masívne príjmy vysoko nad krádeže kongresom pridelených súm, už tu prebiehali spred roku 1981, kedy nastala konverzia (kongresu) na Vek Anglo-Amerického Proxy Obdobia Drog a Terorizmu – The Anglo-American Drug and Terrorism Proxy Age. Dokonca skutočne následne po štátnom prevrate – coup d’état – z 22 Novembra 1963 (zavraždenie prezidenta J.F.Kennedyho).

To nabaľovanie na tie Iránske Superúčty, tie skryté skrinky Yamashita a Göring, a ten rýchly vstup do produkcie drog a vládou chránenej distribúcie.

Súvislosti s manipuláciami trhov s komoditami a obrovskými podvodmi so zlatom. Vojny v Juhovýchodnej Ázii, Strednej a Južnej Amerike, a Eurázii, na základe rôznych populisticky stráviteľných predstieraní, na ochranu polí a zariadení. Logistika poskytnutá tou Americkou armádou, a spojeneckými špionážnymi komunitami, ktorých sa nikto nič nepýtal.

Paralelné vojny, vpády, povstania, invázie a okupácie, zúriace pod zástierkami ďaleko za realitami prírodných zdrojov a systémov na ich distribúciu. Ignorujúc klamajúce si masy s odvádzanou pozornosťou, príliš sústredené na seba, socio-ekonomiku a tlaky vymyslených a a psychopaticky chránených psychóz.

Niektorí sa prebúdzajú. Väčšina nikdy. To chytenie ľudí na ilúzie Politického Systému Dvoch Strán, a tú fikciu Paradigmy Ľavičiarska-Pravičiarska Politika.

Svet sa dostal na svoju križovatku. A nepriateľom sú páchatelia A tí, ktorých absorbovali podvody tej fikcie o morálnom piedestále.

Úspech nastávajúcej Vojny Bio-Zbraní Amerikou nie sú primárne tí, zavraždení v prvej vlne patogenického vypustenia a prenosu, ale počet ktorý to zamestná pri obsluhovaní zasiahnutých a zomierajúcich. Pomer šesť ku jednej. Devastácia etnických cieľov maskovanými prídavkami.

V tomto čase kedy boli uvoľnené pre verejnosť špionážne záznamy ohľadne odhalenie Amerických zariadení Bio-Zbraní; zladená propagačná snaha bola vypustená na internete, že tieto; nejakých šesťsto strategicky uniestnených svetových a zjavne pochybných zariadení; všetky skúmajú C19 pre prospech (vylepšenie?) ľudstva.

Len jedno, konkrétne, je zariadenie Lugar v Gruzínsku, na hranici Ruska. Zverejnil som podklady nezávislého výskumu na tomto zariadení. Nevierohodnosť opačnej propagandy je dosť jasná.

Na Ukrajine bolo jedenásť problémov, ktoré boli práve eliminované. Gruzínsko má dva; Lugar a Viziani. Problémom je transportabilita patogénov.

Prakticky; ak jednotlivé národy nie je možné priviesť do reality vo veci čo ich interné korupcie vytvorili; potom tieto problémy musí niekto vyriešiť za ne.

Vraj „bezpečné a účinné“

12.02.2023

V pôvodnom článku je podstatné video, toto je komentár k nemu od vydavateľky Gumshoe News – teda: „Comment by Dee McLachlan“. Ale mne sa zdá dobrý, tak ho prekladám. Najprv môj úvod – vysvetlenie čoho sa týka ten nadpis: Výraz „safe and effective“ hučala Západná Propaganda, pardón, Pravdovravné Médiá z oblasti naších spojencov, do ľudí v súvislosti s [...]

Zhrnutie „zápletky“ COVID/Vakcíny

20.12.2022

Takže – doteraz – tá zápletka/intriga(?) COVID/vakcíny nevyzerá pre nás nejak dobre, a ani my – tým myslím občania – v tom kontexte nevyzeráme príliš dobre, hoci ani nejako zle. Aby sme sa pokúsili to – amatérsky – zhodnotiť, urobme si akúsi „polčasovú sumarizáciu“. Aj keď je pravdepodobné, že ešte nie sme v polčase. Ale mali by sme niečo [...]

COVID bol vyrobený na zákazku

17.12.2022

Celá história je popísaná na AMG – American Media Group – v dokumente s názvom „BOMBSHELL! Official Documents prove Anthony Fauci & Bill Gates are responsible for developing the COVID Virus in a Biolab“, link je tu: https://amg-news.com/bombshell-official-documents-prove-anthony-fauci-bill-gates-are-responsible-for-developing-the-covid-virus-in-a-biolab/ Čiže preklad: [...]

France Macron

ONLINE: Za dva mesiace poslala Európa Kyjevu 6 miliárd eur, dieru po pomoci USA to nezacelilo

26.04.2024 06:25

Od leta 2023 európske príspevky na pomoc Ukrajine trvalo prevyšovali tie od Spojených štátov.

Rusko, Ukrajina, vojna na Ukrajine

Ficove reči o mieri vyvracia samotné Rusko. Trump môže byť v boji proti Putinovi tvrdší ako Biden, tvrdí generál Macko

26.04.2024 06:05

Peniaze na muníciu nepodporujú vojnu, ale prežitie Ukrajiny, hovorí generál Pavel Macko.

Kongres, USA

Pre CIA hodnotil politické riziká. Expert z Harvardu pre Pravdu vysvetlil, či USA hrozí občianska vojna

26.04.2024 06:00

Občianska vojna – Civil War (na Slovensku je v kinách pod názvom Kolaps) je už dva týždne na čele rebríčka najúspešnejších filmov v USA.