Založ si blog

Dosiahli sme “Bod Zlomu” Covid-19: Bude nasledovať Norimberg 2?

Joachim Hagopian, Zdroj: Global Research

Ale primárnym zameraním tejto prezentácie je súbeh mnohých nedávnych udalostí a významných správ, naznačujúcich prelomový vývoj odrážajúci pozitívne zmeny.

Nakoniec, prinajmenšom 1,011 vedeckých štúdií už dokázalo nad akúkoľvek pochybnosť, že tie Covid-19 ne-vakcíny sú v skutočnosti smrteľné.

To osvedčené staré “kráčaj za vedou – follow the science” ktoré nepriateľ naďalej dookola používa až na zvracanie, už nejako nezaberá. Podvodníci si uvedomujú, že bez ohľadu na to ako často tie svoje lži opakujú, ľuďom ktorí im už neveria, len skôr ako neskôr povedie k ich pádu. Zjavne, tá historka despotov sa rýchle rozpadá, rozbitá na kúsky skutočnou vedou.

Podobne, keď šéf Oddelenia Mikrobiológie a Imunológie na prestížnej Univerzite Tel Aviv napíše otvorený list Izraelskému Ministerstvu Zdravia, v ktorom kúsavo vykričí hrubé zlyhania, ktoré fakticky uvrhli do záhuby jeden z najvakcinovaných národov na svete, tak túto do očí bijúcu pravdu sa jednoducho nedá ďalej ignorovať, alebo popierať.

Značný počet do očí bijúcich vedeckých zistení sa v poslednom čase rozlieva a nezvratne demonštruje čisté zlo tej Big Pharma.

Tehotné matky ktoré akceptovali experimentálnu biologickú zbraň Pfizera počas ich počiatočnej pokusnej fázy, pre ktoré pritom len po 108 dňoch FDA odsúhlasila autorizáciu na výlučne núdzové použitie – „EAU only“ – podľa dostupnej databázy, a to vlastnej databázy firmy, Pfizer zabil každé jedno zistené nenarodené dieťa.

Napriek tomuto masovému vraždeniu, iba po troch a pol mesiacoch, FDA stále dala firme Pfizer „zelenú“ na pokračovanie v hromadnom (at large) masakrovaní ďalších detí udelením štatútu EAU (Emergency Authorization Use – núdzové použitie), a potom, navyše, má Pfizer tú kriminálnu opovážlivosť odmietnuť zverejniť svoju dokumentáciu na nesledujúcich 55 rokov. V prvej dávke uvoľnených dokumentov po tom ako na FDA bola podaná žaloba, aby bola prinútená uverejniť dáta, ktoré použila pred tým ako vydala oprávnenie pre EAU, 28 detí zomrelo z 27 ohlásených tehotenstiev zahrnutých v rámci uvoľneného súboru dát, plus ďalších 243 prípadov s neznámym dopadom neodhaleným v rámci nedávno uvoľnenými dokmentmi.

V ďalšej tabuľke medzi publikovanými údajmi, tých 28 fetal deaths úmrtí plodov z 32 tehotenstiev so známym dopadom, s obrovskou väčšinou končiacich v spontánnych prerušeniach tehotenstva (potratoch), čo pre každého normálneho človeka predstavuje chladnokrvnú vraždu.

Odvážna whistleblowerka – zdravotná sestra so 17-ročnou praxou, Collette Martin prehovorila na Vypočutí vo veci Zdravia a Sociálnych vecí (Health and Welfare hearing) v štáte Louisiana minulý mesiac:

K dnešnému dátumu (as of now), máme viac detí čo zomreli na COVID vakcínu ako na COVID ako taký (itself). A potom Ministerstvo Zdravia (Health Department) vystúpi a povie, že ten nový variant má všetky vedľajšie účinky reakcií na vakcínu ako tie čo vidíme teraz. To je na zošalenie, a ja nechápem, ako je možné že to nevidí viac ľudí. Myslím si, že to vidia, ale sa boja otvorene hovoriť, a čo je horšie, boja sa vyhadzovu.

Postavme sa k tomu tvárou, všetky strany nesúce vinu, ako v liekových firmách, tak aj u ich FDA prostitútok, včítane lekárskeho personálu, vedia že svojvoľne porušujú ich prísahu nespôsobiť ublíženie (their oath to do no harm), pichajú v injekciách jedy ktoré zabíjajú a zraňujú milióny ľudí, všetci títo kriminálne zlí herci musia byť postavení k zodpovednosti na svojich procesoch Norimberského Procesu 2 ktoré musia byť realizované oveľa skôr ako je tých 55 rokov, ktoré tí vrahovia skúšali a intrigovali si zabezpečiť s Bidenovým Ministerstvom Spravodlivosti v neúspešnom pokuse o sebazáchovu, aby mohli bezpečne dožiť po svoje hroby bez potrestania, celkom ako century long blackouts decreed – storočné utajenie nariadené výnosom – v Británii na ochranu ich Britských VIP pedofilov.

Snáď, keď je teraz tento nápis na stene, a čerstvá krv obetí sa drží v toľkých z dnešných prelomových historiek, ktoré dokážu obísť cenzúru tých „Tech and Media“ komplicov, možno sa konečne prúd otáča (the tide might be finally turning).

Toto bola asi tretina celého článku, tá dosť pesimistická. Spracujem postupne aj ďalšie časti, ako sa budú dať logicky oddeliť.

Vraj „bezpečné a účinné“

12.02.2023

V pôvodnom článku je podstatné video, toto je komentár k nemu od vydavateľky Gumshoe News – teda: „Comment by Dee McLachlan“. Ale mne sa zdá dobrý, tak ho prekladám. Najprv môj úvod – vysvetlenie čoho sa týka ten nadpis: Výraz „safe and effective“ hučala Západná Propaganda, pardón, Pravdovravné Médiá z oblasti naších spojencov, do ľudí v súvislosti s [...]

Zhrnutie „zápletky“ COVID/Vakcíny

20.12.2022

Takže – doteraz – tá zápletka/intriga(?) COVID/vakcíny nevyzerá pre nás nejak dobre, a ani my – tým myslím občania – v tom kontexte nevyzeráme príliš dobre, hoci ani nejako zle. Aby sme sa pokúsili to – amatérsky – zhodnotiť, urobme si akúsi „polčasovú sumarizáciu“. Aj keď je pravdepodobné, že ešte nie sme v polčase. Ale mali by sme niečo [...]

COVID bol vyrobený na zákazku

17.12.2022

Celá história je popísaná na AMG – American Media Group – v dokumente s názvom „BOMBSHELL! Official Documents prove Anthony Fauci & Bill Gates are responsible for developing the COVID Virus in a Biolab“, link je tu: https://amg-news.com/bombshell-official-documents-prove-anthony-fauci-bill-gates-are-responsible-for-developing-the-covid-virus-in-a-biolab/ Čiže preklad: [...]

Gorazdova 27, bratislava, vila, Danko

Nielen prezidentská vila chátra. Štát odkúpil miliónové nehnuteľnosti aj pre šéfa parlamentu, nikto v nich však nebýva

23.04.2024 09:00

Žiaden šéf Národnej rady SR sa do nej totiž nenasťahoval, ani len v jej priestoroch neprijal žiadnu oficiálnu návštevu.

deviataci, Banská Bystrica, protidrogový vlak

Špeciálny vlak ukazuje, čo spôsobujú tvrdé drogy. Autor projektu Revolution train vychádza z vlastnej skúsenosti

23.04.2024 09:00

Na nebezpečenstvo drog upozorňuje v týchto dňoch slovenských deviatakov špeciálny vlak Revolution train, v ktorom sa o príčinách, vývoji a dôsledkoch závislosti dozvedajú zážitkovou formou.

Russia Victory Day Parade ruskí vojaci

Výdavky na zbrojenie rekordne rastú. Vojna na Ukrajine rozhýbala NATO

23.04.2024 08:00

Celkové vojenské výdavky vo svete dosiahli vlani až 2,443 bilióna dolárov, čo je najvyššia suma od roku 1988.

americkí vojaci

Na americké jednotky v Iraku a Sýrii útočili dvakrát v priebehu 24 hodín

23.04.2024 06:52

Dva drony zostrelili v pondelok neďaleko leteckej základne v západoirackej provincii Anbár.