Založ si blog

Dosiahli sme “Bod Zlomu” Covid-19: Bude nasledovať Norimberg 2? – Časť 2.

Joachim Hagopian, Zdroj: Global Research

Ten ekvivalent Americkej FDA v EÚ, Liekoví Regulátori EÚ (EMA, autor je z USA, nie je si istý) minulý týždeň varovali pred potenciálne vážnymi zdravotnými rizikami ak človek dostáva „booster shots – posilňovacie dávky“ – každých pár mesiacov – formulácia cca: “vyčerpávaním imunitného systému jeho opakovaným zaťažovaním”. To vyzerá ako chromý, slabý, a lajdácky (half-ass) pokus, ktorý by sa mal neskôr použiť aby zachoval minimálny stupeň na vierohodné popieranie pri uznaní tvrdej skutočnosti, že jedovaté spike proteíny zodpovedné za Antibody Dependency Enhancement (ADE – Zvýšenie Závislosti na Protilátkach) sú nakoniec tým všeobecným zabijákom, ktorý cestuje k rôznym orgánom tela, a prikazuje autoimunitným bunkám aby sa obrátili proti sebe samým.

Pred dvomi mesiacmi ešte aj štandard Masových Médií (MSM) – The Atlanticpublikoval článok s názvom “The Pandemic Is Ending with a Whimper, – Pandémia končí fňukaníma pred mesiacom experti optimisticky predpovedali koniec Pandémie Coronavírusu, citujúc, že posledný šíriaci sa variant Omicron bude infekčnejší, ale oveľa menej agresívny a nebezpečný. Profesori a lekári na Hebrew University v Jeruzaleme tiež varovali proti potrebe boosterov, keďže to vyzerá, že sa blíži skutočná stádová imunita. Nedávny článok zo 17. Januára, zo „stredového“ medium.com , s titulkom “Pandémia Končí – Podľa Expertov,” logicky argumentuje:

Väčšina expertov verí, že SARS-CoV-2 sa stane endemickým. Ako sa ochorenie posúva od Pandemického k endemickému, zdravotné dopady budú menej silné, a my ako spoločnosť budeme schopní lepšie ovládať riziká spojené s ochorením.

Všetky tieto posmeľujúce signály ako od vedeckej komunity, tak aj zriedkavé vyjadrenia v mainstream médiách v poslednom čase, boli sprevádzané mesiacmi a mesiacmi zlostne vzdorného protitlaku vyskytujúceho sa celosvetovo, nazlostenou verejnosťou ktorá bola stále viac naštvaná, a posielala dosť hlasnú a jasnú správu svojim vládam, aby podporila postoj „f_ off“, odmietajúc viac hrať ich vymyslenú, ale pritom s vysokými stávkami, hru o pokračujúcich vnútených mandátoch, lockdownoch, a prohibitívnych pasoch. Ale aj tak v mnohých Západných národoch, tí elitistickí inžinieri pandémie stále trvajú na úplnych obmedzeniach, vedúcich ešte k drastickejšej, drakonickej tyranii.

Míľnik bodu obratu bol pravdepodobne dosiahnutý, keď podcaster číslo 1 na svete, vysoko informovaný Joe Rogan na konci Decembra interviewoval pána menom Dr. Robert Malone, vedúci kritik COVID vakcín, ktorý má reputáciu ako objaviteľ mRNA (použitý termín bol inventor – vynálezca). Akonáhle sa to interview začalo virálne šíriť po Internete, posledný klinec zatvoril rakvu „kabalu“ v súdnom dvore prevažujúceho názoru verejnosti. Tie menej diskutované, základné fakty sú akceptované, a kabal priznáva, že po skoro dvoch rokoch falošnej pandémie a po roku už neskrývaných masových úmrtiach a váznych poškodeniach, stále viac rozhorčené a rebelujúca masy sa už nedajú tak ľahko vystrašiť, zviklať, ani ovládať. Nakreslili tú svoju čiaru do piesku, a sú konečne pripravené bojovať za prežitie ľudstva.

Navyše, isté despotické národy, ako United Kingdom – Veľká Británia – v skutočnosti sledujú tento súčasný trend a formálne ukončujú pandémiu.

Zatiaľčo globalistický premiér – Prime Minister – ten bláboliaci Boris Johnson stojí pred stále častejšími výzvami na rezignáciu, tento týždeň jeho národná vláda prudko zastavila svoju politiku vynucovania vakcinačných pasov, ako aj povinných masiek. Niekoľko vysvetlení obiehalo poza Johnsonovo vysvetlenie (orig. excuse, vlastne ospravedlnenie), že sa vyskytuje menej prípadov COVIDu. To čo Boris neprizná, je jeho miznúca popularita po tom ako sa vynorili správy, že zatiaľčo on vydával opakované obmedzenia lockdownov, včítane tých počas koncoročných sviatkov, pre všetkých Britov, kolujú povesti o jeho vlastných hlučných „parties“ počas celej pandémie, pokrytecky oslavujúc vo vnútri jeho luxusnej adresy 10 Downing Street. Tá “robte ako hovorím a nie ako konám” tradícia, ktorá charakterizuje prakticky všetkých politikov, všade, vždy zabezpečí len varovanie verejnosti, že ešte budeme ďalej žiť s tým Coronavírusom, a to zahrnuje aj vakcinačný mandát pre Britských pracovníkov v oblasti zdravia, napriek 160,000 podpisom pod petíciou proti. Boris si kope vlastný hrob.

Tento problém ktorý akože neexistuje (elephant in the room) je dôvodom, prečo Boris Johnson náhle odvoláva svojich Gestapáckych strážnych psov len mesiac po naštartovaní ďalšieho z jeho mnohých lockdownov je skutočnosť, že Metropolitan Police of London súhlasila zapojiť sa do kriminálneho prípadu vyšetrovania žaloby podanej 20. Decembra 2021.

Nielen je najväčšia policajná zložka Británie teraz aktívne zapojená do vyšetrovania, ale Hammersmith Police, po boku International Criminal Court v Hágu v Holandsku, zárovaň pracjú spolu na niečom, čo sa nazýva – doteraz na svete najväčšie medzinárodné kriminálne vyšetrovanie v dejinách.

Formálne „pod zástavou“ Hammersmith CID (Criminal Investigation Division) Policajnej Stanice, Prípad číslo 6029679/21, tento prelomový kriminálny prípad bol zaregistrovaný v súbehu s International Criminal Court (ICC Case Number OTP-CR-473/21).

Veliteľom (head) súčasného UK policajného prešetrovania všetkých s COVIDom súvisiacich zločinov je Met Superintendent Jon Simpson, predošlý asistent  Náčelníka Metro Police menom Cressida Dick. Presne dva týždne pred kriminálnou žalobou v UK, 46-stranový dokument bol vydaný v ICC, žalujúci tých obvyklých podozrivých Bill Gates, Dr. Anthony Fauci a niekdajšieho WHO veterinára menom Dr. Peter Daszak, ktorý je hlavne zodpovedný ako Fauciho prostredník, ktorý posúval ten štafetový kolík gain-of-function SARS-CoV-2 do Wuhanu ku “netopierej žene” Dr. Shi Zhengli, s prídavkom $600,000 US dollárov z daní občanov, ako hodnota zrady pre najvýznamnejšieho nepriateľa Ameriky.

Hoci tieto monumentálne právne prípady, ako v Hágu, tak aj v UK, boli potvrdené ako legitímne, ani jeden nebol zverejnený korporátnou tlačou (použitá slovná hračka lamestream press – lame znamená chromý) z presne toho dôvodu, že MSM boli hlavným pravdu potláčajúcim spolu-konšpirátorom počas celej pandémie.

Ďalej nasledujú podrobnosti o osobnom pozadí – t.j. ľudia zaangažovaní v žalobe, ako špecialisti, tak aj právnici. Je v tom aj skupina okolo Nemecko-US právnika menom Dr. Reiner Füllmich, ktorá chystala v tejto súvislosti Norimerský Proces 2, aj Robert Kennedy Jr., ale napr. aj bývalý človek od Pfizeru.

Vraj „bezpečné a účinné“

12.02.2023

V pôvodnom článku je podstatné video, toto je komentár k nemu od vydavateľky Gumshoe News – teda: „Comment by Dee McLachlan“. Ale mne sa zdá dobrý, tak ho prekladám. Najprv môj úvod – vysvetlenie čoho sa týka ten nadpis: Výraz „safe and effective“ hučala Západná Propaganda, pardón, Pravdovravné Médiá z oblasti naších spojencov, do ľudí v súvislosti s [...]

Zhrnutie „zápletky“ COVID/Vakcíny

20.12.2022

Takže – doteraz – tá zápletka/intriga(?) COVID/vakcíny nevyzerá pre nás nejak dobre, a ani my – tým myslím občania – v tom kontexte nevyzeráme príliš dobre, hoci ani nejako zle. Aby sme sa pokúsili to – amatérsky – zhodnotiť, urobme si akúsi „polčasovú sumarizáciu“. Aj keď je pravdepodobné, že ešte nie sme v polčase. Ale mali by sme niečo [...]

COVID bol vyrobený na zákazku

17.12.2022

Celá história je popísaná na AMG – American Media Group – v dokumente s názvom „BOMBSHELL! Official Documents prove Anthony Fauci & Bill Gates are responsible for developing the COVID Virus in a Biolab“, link je tu: https://amg-news.com/bombshell-official-documents-prove-anthony-fauci-bill-gates-are-responsible-for-developing-the-covid-virus-in-a-biolab/ Čiže preklad: [...]

Maryland most

Maryland dostane od vlády po zrútení mosta 60 miliónov dolárov

29.03.2024 08:37

Dvoch robotníkov sa podarilo zachrániť, u ďalších šiestich už úrady potvrdili úmrtie.

Fabrika Kia - Teplička nad Váhom

Vláda chce zaplátať migrantmi zo Strednej Ázie dieru na trhu práce. Ako útok v Moskve zmení tento zámer?

29.03.2024 08:00

Po tom, čo skupina teroristov pôvodom z Tadžikistanu zabila v Moskve 139 ľudí, sa slovenské zložky rozhodli posilniť bezpečnostné opatrenia

Rusko, Ukrajina

ONLINE: Masívny útok opäť cielil na ukrajinskú energetiku. Poliaci poslali do vzduchu lietadlá

29.03.2024 07:45, aktualizované: 09:06

Rusko masívne útočí na ukrajinskú energetiku, ktorá je v zložitej situácii. Keď Rusi spúšťajú útoky, Poliaci posielajú do vzduchu lietadlá.

Joe Biden, Barack Obama

Štyria prezidenti v New Yorku. Biden s Obamom a Clintonom zozbierali 25 miliónov USD, Trump bol na pohrebe policajta

29.03.2024 07:11

Americká prezidentská kampaň vo štvrtok večer dostala do New Yorku štyroch amerických prezidentov.