Založ si blog

Bude sa vyšetrovať zbúranie WTC?

Mary Maxwell, Originál je tu. Táto téma v tomto čase ma prekvapila, ale aj zaujíma, takže som to preložil.

Vieme, že prípad patrí – podľa toho kde sa stal – príslušnému súdu, ktorému prislúcha Južný Distrikt New Yorku – v skratke SDNY – South District of New York. Kedysi boli vykonané základné kroky pre vyvolanie procesu – t.j. pokus o podanie žaloby, ale bolo to zamietnuté vyjadrením – opisne interpretované právničkou Mary W. Maxwell – „you do not have standing, get lost“, čo znamená, niečo ako „nemáte pozíciu na podanie žaloby (ako poškodený), vypadnite“ . Odvtedy to stálo.

V posledných dňoch však nastala nejaká zmena – Mary Maxwell to opisuje takto:

Wow. To bol deň. 21. Január 2022. Ten US Súd pre Južný Distrikt (Obvod) New Yorku ráčil poskytnúť možnosť človeku z Výboru Právnikov pre Vyšetrovanie 11/9 (Lawyers Committee for 9-11 Inquiry) aby s nimi hovorili. Skutočne, s panelom troch sudcov. On, štátny zástupca Mick Harrison z mesta Bloomington, štát Indiana, dostal pridelených 10 minút, ktoré sa on rozhodol rozdeliť na 8 minútovú prezentáciu, a 2-minútové vyvrátenie po tom ako “prehovorila Vláda – The Government”.

Možno si spomeniete, že kedysi, v hmle času, konkrétne v roku 2018, dvaja muži, Mick Harrison a David Meiswinkle, priniesli svoj balík – súvisiaci s úbohou štúdiou NIST-u ohľadne kolapsu Dvojičiek — pánovi menom Geoffrey Berman, US štátny zástupca – Attorney – v New Yorku (t.j. človek Ministerstva Spravodlivosti – the DoJ’s man).

Ten dvojčlenný team, ktorý zastupoval viac ako dvetisíc odborníkov ako architekti a inžinieri, žiadal (alebo si myslím, že by sa dalo povedať požadoval, prečo by sme sa mali ponižovať? – v orig. requested/demanded) aby bol ich balík odovzdaný predsedovi Veľkej Poroty (Grand Jury).

Často som o tom rozmýšľala počas tých 3.5 rokov nasledujúcich po odovzdaní balíka v roku 2018 človeku z Min. Spravodlivosti – DoJ – (Berman) pre toho ustanoveného Predsedu (neznámeho mena). Aj keď som neočakávala že záležitosť niekedy uvidí denné svetlo, (predsa, obvinili by niekedy ľudia z federálu tých skutočných podozrivých z útokov z 9-11?), ale nikdy by mi nenapadlo, že nedôjde k vôbec žiadnemu odovzdaniu. 

Čo znamená, že som podcenila moc tých Bermanov tohoto sveta strčiť si balík do vačku namiesto umožniť Veľkej Porote aby sa naň kukla (have a look-see).

Na súde dnes bol ten Výbor Právnikov pre vyšetrenie 11/9 aby požadoval zvrátenie vyjadrenia Obvodného Súdu – odmietnutie formulované “nemáte pozíciu na podanie žaloby ako poškodený, vypadnite”. Tých 8 minút plus 2 minúty protiargumentov pozostávalo z toho, že Mick Harrison predložil svoj prípad tak krásne ako sa to len dalo predložiť, a s tromi sudcami vstupujúcimi do toho s absolútne krotkými, malichernými otázkami, aké by ste si dokázali predstaviť (the most tame, nitpicking questions you could imagine).

Môj komentár: Zatiaľ toto – žiaľ – nemusí v skutočnosti nikam viesť. Napriek tomu som to preložil, lebo to síce nemusí – ale aj môže niečo signalizovať. Ale môže to byť aj iba taká návnada na odvedenie pozornosti od vyvražďovania obyvateľstva. Zrejme treba sledovať zdroje ako Gumshoe News, Global Research a ďalšie. V oficiálnej tlači o tom ťažko niečo bude, ale oceňujem, že blogy zatiaľ necenzurujú.

A na záver – v kontexte s tým vyššie – z môjho starého blogu „desať krátkych videí z pádu WTC“. Moje obľúbené je tretie video – z televízneho pracoviska – z ktorého je jasné, že všetko bolo pripravené: dostali oznámenie že padlo WTC7 – t.j. už malo byť podľa plánu zbúrané (riadenou demoláciou ako WTC1 a 2), a v tej telke sa o tom rozprávajú ako práve padlo a kvákajú okolo toho pripravené kecy, a ono je na obrazovke za nimi a stojí. Toto video sa používalo sem-tam pri súdnych sporoch, keďže dokazuje, že celé to bolo plánované oficiálnymi kruhmi.

Takže uvidíme, link: http://www.globalresearch.ca/ten-short-videos-about-911/5582847

Vraj „bezpečné a účinné“

12.02.2023

V pôvodnom článku je podstatné video, toto je komentár k nemu od vydavateľky Gumshoe News – teda: „Comment by Dee McLachlan“. Ale mne sa zdá dobrý, tak ho prekladám. Najprv môj úvod – vysvetlenie čoho sa týka ten nadpis: Výraz „safe and effective“ hučala Západná Propaganda, pardón, Pravdovravné Médiá z oblasti naších spojencov, do ľudí v súvislosti s [...]

Zhrnutie „zápletky“ COVID/Vakcíny

20.12.2022

Takže – doteraz – tá zápletka/intriga(?) COVID/vakcíny nevyzerá pre nás nejak dobre, a ani my – tým myslím občania – v tom kontexte nevyzeráme príliš dobre, hoci ani nejako zle. Aby sme sa pokúsili to – amatérsky – zhodnotiť, urobme si akúsi „polčasovú sumarizáciu“. Aj keď je pravdepodobné, že ešte nie sme v polčase. Ale mali by sme niečo [...]

COVID bol vyrobený na zákazku

17.12.2022

Celá história je popísaná na AMG – American Media Group – v dokumente s názvom „BOMBSHELL! Official Documents prove Anthony Fauci & Bill Gates are responsible for developing the COVID Virus in a Biolab“, link je tu: https://amg-news.com/bombshell-official-documents-prove-anthony-fauci-bill-gates-are-responsible-for-developing-the-covid-virus-in-a-biolab/ Čiže preklad: [...]

Medveď

V košickej zoo sa Xene narodilo medvieďa Ares

19.04.2024 13:08

Jeho genetická hodnota je mimoriadne cenná pre európsky záchranný program.

izrael, palestína, západný breh jordánu, evakuácia, amona

EÚ po prvý raz uvalila sankcie na izraelských osadníkov pre útoky na Palestínčanov

19.04.2024 13:07, aktualizované: 13:20

Palestínčania chcú, aby Západný breh bol súčasťou ich budúceho štátu.

Rudolf Huliak

SaS podá návrh na odvolanie Huliaka z postu predsedu výboru

19.04.2024 13:00

Hlina tvrdí, že podnet bude musieť byť zaradený na rokovanie a musí byť o ňom rozprava.

Čierny kašeľ / Pertussis /

Na Slovensku od začiatku roka evidujú 390 prípadov čierneho kašľa

19.04.2024 12:21, aktualizované: 14:00

Najvyššia vekovo špecifická chorobnosť bola zistená vo vekovej skupine nularočných osôb.