Založ si blog

Vyskakujú hlasy k „paródii menom vakcinovanie“

Mary W Maxwell, Gumshoe News. Názov článku je „Eusociality, Part 11: Voices Spring Up re the Vaccine Travesty“ (keďže ja už nediskutujem, zapájam externistov).

Musím teda začať vysvetlením slova: Eusociálne živočíšne druhy – akékoľvek živočíšne druhy ktoré žijú v multigeneračných rodinných skupinách, v ktorých veľká väčšina členov spolupracuje aby podporila relatívne malý počet (alebo dokonca jediného) členov schopných reprodukcie.

K dnešku, 3. Januáru 2022, registrujeme, že sa možno prúd otáča, možno aspoň trochu, v súvislosti s Covid vakcinačným programom. Počas celej pandémie, ktorá začala v Marci 2020, jednotlivci, včítane mnohých lekárov, vystúpili, aby upozornili ohľadne nečestnosti niektorej strany (vo veci vakcinácie, nie politickej).

Ja som v Decembri 2020, oficiálne vzniesla požiadavku o zrušenie nariadenia o povinnom vakcinovaní v USA (autorka má aj US občianstvo a je právnička). Pri odvolaní proti zamietnutiu toho prípadu (Maxwell proti Ministrovi Obrany a spol.), som sumarizovala mojich osem tvrdení takto:

(1) že testovania na Covid je nespoľanlivé,

(2) že prípady Covidu sa neoznamujú presne,

(3) že účelom Lockdownu zjavne nie je zdravie, ale zastavenie (to terminate) národných ekonomík,

(4) že núdzové vakcíny sa vyhli štandardnému testovaniu bezpečnosti,

(5) že tu existuje nedostatočne pochopená (little-understood) väzba medzi vakcináciou a DNA,

(6) že úspešné liečby na Covid, ako Ivermectin, sú zadržované (withheld), čo vrhá pochybnosť na úprimnosť pretekov za Covid vakcínou,

(7) že „vakcinačné tetovanie“ (vaccine tattoo) sa možno bude používať ako ‘pas,’ a

(8) že vedecká diskusia je momentálne zakázaná (is being forbidden) cenzormi.

Poznámka: Moja žaloba nezávisela na týchto položkách; je založená na práve každého Američana na súkromie a telesnú integritu pod Štvrtým Dodatkom (Fourth Amendment).

Keď som písala odvolací list v roku 2021, aktualizovala som päť z vyššie uvedených bodov takto:

re #4. „Súhlas“ FDA nebol súhlas, len „autorizácia na núdzové použitie – “emergency use authorization”“ bez akéhokoľvek testovania.

re #5. Výrobcovia teraz priznávajú, že tie “vakcíny” sú génová terapia – gene-therapy, nie vakcíny.

re #6. V Indii sa pripravuje žaloba (Prosecution is being sought) za činy vlády, ktoré zabránili doktorom nasadiť liečebné postupy, ktoré boli úspešné dokonca v roku 2020 proti Covidu.

re #7. Stále viac podnikov, včítane aeroliniek a reštaurácií, začalo požadovať predloženie vakcinačného pasu.

re #8. Zákaz vedeckej debaty je historické opustenie noriem Západnej spoločnosti, v rámci ktorej celý spôsob hľadania pravdy v Prírode závisí na hypotézach a kritikách.

Zatiaľ sa na moje odvolanie nič neudialo na príslušnom odvolacom súde (First Circuit Court, pre určité štáty USA, je to zložité a nepodstatné). Ale, hodne sa deje po celej krajine a po svete. Niektorí kritici sa dopátrali, že celá tá Covid epizóda je len taká búda – set-up – na vyvolanie strachu. Iní poukázali na motív peňazí (včítane neetického vlastníctva patentov). Niektorí si myslia, že vakcinačný pas je len tichá cesta (sneaky way) vpustenia policajného štátu, a la apartheid v Južnej Afrike.

Plno mozgov sa do toho pustilo – Many Brains Having a Go

Aby sme sa držali nášho hľadania príznakov „eusociality“, teraz ukážem, že hoci tu nie je zúčastnený žiaden BIG BRAIN – veľký mozog – , ktorý by organizoval odpor proti tej Covid psy-op (psychologická operácia) — mnohí inteligentní a vysoko renomovaní ľudia robia čo sa dá, aby z toho svet vytiahli. Človek by si myslel, že toto je také normálne, že netreba o tom hovoriť, ale vyvoláva to kritizovanie od “fact checkers”, ako ukážem ďalej.

Nasledujúci štyria medecínski vedci oslovili milióny ľudí cez bitchute, rumble, a (ak nebola zrušená,) YouTube: Dr Vernon Coleman, Británia, Dr Sucharit Bhakdi z Nemecka a, v USA, Dr Peter McCullough a Dr Robert Malone.

Na poli právnickom sa tri mená „stali súčasťou domácnosti“: Reiner Fulmich, ktorý podáva class action (individuálna žaloba v mene skupiny), David Martin, ktorý hovorí o “Corona Industrial Complex,” a Robert F Kennedy Jr, ktorého kniha „The Real Anthony Fauci“ je obžalobou toho človeka z množstva zločinov.

V politike, mnohí ľudia pozerajú s nádejou na legislatívu, že obmedzí tie vakcinačné mandáty, a ďalšie mandáty, ako Lockdown a vakcinačné pasy. V Austrálii, Ricardo Bossi, vodca strany AustraliaOne Party rozpráva veľmi otvorene, v USA, Senátor Rand Paul, MD, už „griloval“ Dr Fauciho (ktorý, ako Riaditeľ NIH, sa zodpovedá Kongresu). V oblasti viery, existuje aspoň jeden biskup, Carlo Vigano z Ríma, 80-ročný, ktorý varuje kongragáciu pred Covid vakcináciou.

Čo sa stalo s verejným názorom – Public Mind?

Pre tých čo sú primladí aby si pamätali zvyčajné postupy vo vede, musím povedať že je nesporné, že vedci normálne vítali kritiku. Svoje návrhy objavov rozposielali kolegom, a vyzývali ich aby „vystrieľali diery“ do ktorejkoľvek časti údajov, alebo záverov. Teda, je niečo naozaj nové vidieť ako médiá rozprávajú o kritike vedy ako keby to bolo nejaké prehrešenie.

Wikipedia bola spustená online ako ľudová encyclopédia, do ktorej mohla verejnosť robiť zmeny a doplnky. Zdá sa, že teraz je prísne pod kontrolou. Tu sú úvodné vety pre vstupy na Wikipédii pre troch z doktorov spomenutých vyššie, s pridaným zvýraznením:

Vernon Coleman (narodený 18. Mája 1946) je Anglický konšpiračný teoretik, anti-vakcinačný aktivista, popierač AIDS, blogger a novelista, ktorý píše na témy … [dokonca sa neuvádza že je lekár].

Sucharit Bhakdi [nar. 1946] je Thajsko-Nemecký mikrobiológ na dôchodku. V roku 2020 a 2021 Bhakdi sa stal prominentným zdrojom dezinformácií o pandámii COVID-19 ….

Peter Andrew McCullough [nar. 1962] je Americký kardiológ. Bol zástupcom vedúceho interného lekárstva na Baylor University Medical Center…. Počas pandémie COVID-19, McCullough presadzoval dezinformácie ohľadne COVID-19, o COVID-19 vakcíne, a postupoch liečenia COVID-19…

Čo sa tu deje? Na čom si Wikipedia zakladá svoje vedomosti ohľadne teórií týchto ľudí? Kto napísal tie články? Platia tú osobu za ohováranie a zastrašovanie? (Ohováranie a zastrašovanie je dosť prekvitajúce povolanie.)

Prirodzene, keby Coleman, Bhakdi, a McCullough rozširovali dezinformácie, ja by som chcela o tom vedieť. Ak by to skutočne robili, bolo by pre mňa úľavou vedieť, že keď členovia mojej rodiny googlia o osobách menom Coleman, Bhakdi, alebo McCullough, tak sa dostanú rovno sem na stránku, ktorá ich varuje pred podvodníkmi.

Ale kto je Wikipedia aby posudzovala medicínsku prácu týchto troch ľudí? Je jasné, že pre kritiku neexistuje žiaden podklad. Samozrejme, pre nevzdelaného čitateľa tu podklad je — tí traja muži zlyhali v rešpektovaní línie strany, vlastne čosi ako „prekročili čiaru – failed to tow the line“ (použité slovo party, strana, môže byť širšie ako politická strana, aj „partia“ – spoločenská partia). To je ich hriech. Očakáva sa od nich, že budú konať „una voce“ – jednohlasne — úplný opak vedeckého skúmania!

Poznámka (autorky): je to zároveň aj úplny protiklad Amerického intelektuálneho života – poklonkovať vláde. Ústava USA má štruktúru postavenú tak, aby umožnila maximálnu kontrolu zo strany ľudí nad svojimi zvolenými a ustanovenými funkcionármi. Základný predpoklad je, že niektorí z tých funkcionárov potrebujú sem-tam pár rán bičom (need a good whipping every now and then) — a nie že treba sem-tam zbičovať ich kritikov.

Moja poznámka, len taká chabá: Teda Amerického občana chráni Štvrtý Dodatok ústavy pred narušením telesnej integrity obdobne ako nás Oviedska Konvencia – ale tá až pri určitej hĺbke narušenia, tá ich ochrana je všeobecnejšia. Ale je dosť pravdepodobné, že aj v naších zákonoch je nejaká všeobecná „ochrana telesnej integrity“, nemám to naštudované. Možno to bude užitočné pozrieť hneď.

Tento blog bol pôvodne publikovaný na webe Slovanské Noviny. 

Vraj „bezpečné a účinné“

12.02.2023

V pôvodnom článku je podstatné video, toto je komentár k nemu od vydavateľky Gumshoe News – teda: „Comment by Dee McLachlan“. Ale mne sa zdá dobrý, tak ho prekladám. Najprv môj úvod – vysvetlenie čoho sa týka ten nadpis: Výraz „safe and effective“ hučala Západná Propaganda, pardón, Pravdovravné Médiá z oblasti naších spojencov, do ľudí v súvislosti s [...]

Zhrnutie „zápletky“ COVID/Vakcíny

20.12.2022

Takže – doteraz – tá zápletka/intriga(?) COVID/vakcíny nevyzerá pre nás nejak dobre, a ani my – tým myslím občania – v tom kontexte nevyzeráme príliš dobre, hoci ani nejako zle. Aby sme sa pokúsili to – amatérsky – zhodnotiť, urobme si akúsi „polčasovú sumarizáciu“. Aj keď je pravdepodobné, že ešte nie sme v polčase. Ale mali by sme niečo [...]

COVID bol vyrobený na zákazku

17.12.2022

Celá história je popísaná na AMG – American Media Group – v dokumente s názvom „BOMBSHELL! Official Documents prove Anthony Fauci & Bill Gates are responsible for developing the COVID Virus in a Biolab“, link je tu: https://amg-news.com/bombshell-official-documents-prove-anthony-fauci-bill-gates-are-responsible-for-developing-the-covid-virus-in-a-biolab/ Čiže preklad: [...]

medvede, tabuľka, Repište

Pellegrini: Mimoriadne rokovanie parlamentu k odstrelu medveďov zatiaľ nebude

28.03.2024 11:31

Zákon o možnom odstrele rizikových medveďov sa má prerokovať v skrátenom legislatívnom konaní na najbližšej riadnej schôdzi.

Francúzsko, hasiči, požiar

V Maďarsku zomrela jedna osoba pri požiari v domove dôchodcov

28.03.2024 11:17

Pravdepodobnou príčinou požiaru bolo fajčenie v posteli, vyšetrovanie však ešte prebieha.

Illinois, police

Útok nožom v Illinoise si vyžiadal štyroch mŕtvych a päť zranených

28.03.2024 10:46

Podozrivého muža policajti zadržali. Motív útoku nebol bezprostredne známy.