Založ si blog

Môj posledný diskusný príspevok k očkovaniu

Už som na túto tému toho napísal dosť, takže len také zhrnutie. Najprv avízo, že sledujem prípad, keď Robert F. Kennedy Jr. podal žalobu ohľadne vakcín na Najvyšší Súd USA, a vyzerá, že ten sa tým bude zaoberať 7. Januára. Formuluje to tak, že „tie vakcíny nie sú vakcíny“. Takže ak budem mať niečo odtiaľ, výnimočne napíšem.

Toto je už len môj príspevok do bohatej diskusie o tých – teda – „vakcínach“, asi posledný, všetko bolo povedané, tak len akési zhrnutie.

Vakcínou typu mRNA sa nemôžem dať zaočkovať, lebo:

Všetci výrobcovia si u všetkých odberateľov „vybavili“ beztrestnosť (nemožnosť trestného stíhania) za prípadné újmy na zdraví alebo úmrtia zaočkovaných. To znamená samozrejme, že sami vedia najlepšie, že ich vakcíny sú nebezpečné, naši odborníci nie, asi dostali príkaz na túto pózu. Niektorí, čo sa odvážia, nesúhlasia.

Vakcíny sú svojím princípom protizákonné. Vo všetkých štátoch EÚ platí tzv. Oviedska Konvencia v sile zákona, podľa ktorej sa môže narušiť táto úroveň môjho organizmu len v mimoriadnych prípadoch zo zdravotného hľadiska, a s mojím súhlasom. To jednoznačne znamená, že len môj súhlas nestačí. „Očkovanie“ nepredstavuje dostatočný dôvod na narušenie môjho tela na úrovni mRNA. Prečítajte si to konečne, dámy a páni.

Vakcíny neboli doteraz nikde schválené na použitie. Vzhľadom na čas ich vývoja a štandardy testovania, pričom je to navyše nový typ, ani nemohli byť vyvinuté a otestované. Odohráva sa teda momentálne fáza ich testovania. Masová vakcinácia vo fáze testovania by mala byť podľa zákona okamžite zastavená, a všetky újmy na zdraví ňou spôsobené predmetom žaloby – pravdepodobne zo strany poškodených proti buď nášmu štátu, alebo EÚ, ktorá zrejme dala tým firmám tú „záruku že nebudú za následky trestne stíhaní“. Teda zodpovednosť by mala byť na EÚ, ale bezpochyby so sprostredkovaním nášho štátu. Ale aj náš štát niečo rozprával o zárukách tohto druhu, ale utíchlo to. Ako to postupuje?

Pripravil niekto na úrovni nášho štátu všetky takéto procedúry? Ako bolo riešených 7 priznaných úmrtí na vakcíny? Okrem toho určite existuje viacero trvalých poškodení. Nič sa nehovorí o tom, nepriaznivé veci sa utajujú, zo strany propagátorov sa predstiera, že „nič nikomu nehrozí“, pričom nadnárodné štatistiky hovoria, že počet úmrtí po vakcinácii už prevdepodobne prekročil 50000, a trvalé poškodenia tuším pár miliónov (viď ďalej). Ako bolo riešených 7 priznaných úmrtí následkom vakcinácie u nás? A ak bolo 7 úmrtí, podľa štatistiky je jasné, že muselo byť oveľa viac trvalých poškodení – ako sa riešia?

Takže – presviedčanie typu „nebojte sa, všetko dobre dopadne, bežné očkovanie …“ nemá vysokú dôveryhodnosť, s ohľadom na doterajší priebeh – prvej fázy pandémie aj očkovania – pričom sa ignoruje jeho podstatná časť. O poškodených a ich riešení nevieme vôbec nič. Klame sa o neúspešnosti lieku ivermectin, hoci máme na Slovensku lekárku ktorá ním liečila, dosť veľký počet pacientov, a nezomrel jej ani jeden pacient (nechcem uvádzať jej meno, nepýtal som sa jej). Nehovorí sa o nej, zrejme preto, že máme za úlohu čo najviac ľudí zaočkovať – tomuto naozaj nerozumiem, keď pritom ide o vakcínu mRNA, o ktorej dlhodobých možných následkoch nevieme naozaj nič. A to je ďalší obrovský paradox: Vyhýbame sa liečeniu – osvedčenému postupu a lieku, a tlačíme ľudí do protizákonného očkovania, ktorého následky sa môžu objaviť napr. o 3 roky (aj viac). A hovoríme im že im nič nehrozí, hoci to nemôžeme vedieť.

Vám to celé neznie ako absurdné? Mne áno.

A na záver nejaká štatistika: Európska databáza ukazuje 34 337 úmrtí a 3 120 439 poškodení k dátumu 22. December, a verejne prístupné údaje za Britániu ukazujú 35 úmrtí a 213 hospitalizovaných medzi tými čo dostali tretie „booster“ – posilňovacie – vakcíny. Z tých uvedených poškodení je 1 470 537 vážnych. Vážne sú definované ako: ak korešpondujú s medecínskym nálezom ktorý rezultuje do smrti, je život ohrozujúci, vyžaduje hospitalizáciu, rezultuje do iného medecínsky dôležitého stavu, alebo predĺženiu existujúcej hospitalizácie, rezultuje do trvalej alebo významnej disability alebo neschopnosti, alebo je vrodenou vadou. Takže mnou uvedený odhad 50000 úmrtí vo svete asi nie je premrštený.

Vraj „bezpečné a účinné“

12.02.2023

V pôvodnom článku je podstatné video, toto je komentár k nemu od vydavateľky Gumshoe News – teda: „Comment by Dee McLachlan“. Ale mne sa zdá dobrý, tak ho prekladám. Najprv môj úvod – vysvetlenie čoho sa týka ten nadpis: Výraz „safe and effective“ hučala Západná Propaganda, pardón, Pravdovravné Médiá z oblasti naších spojencov, do ľudí v súvislosti s [...]

Zhrnutie „zápletky“ COVID/Vakcíny

20.12.2022

Takže – doteraz – tá zápletka/intriga(?) COVID/vakcíny nevyzerá pre nás nejak dobre, a ani my – tým myslím občania – v tom kontexte nevyzeráme príliš dobre, hoci ani nejako zle. Aby sme sa pokúsili to – amatérsky – zhodnotiť, urobme si akúsi „polčasovú sumarizáciu“. Aj keď je pravdepodobné, že ešte nie sme v polčase. Ale mali by sme niečo [...]

COVID bol vyrobený na zákazku

17.12.2022

Celá história je popísaná na AMG – American Media Group – v dokumente s názvom „BOMBSHELL! Official Documents prove Anthony Fauci & Bill Gates are responsible for developing the COVID Virus in a Biolab“, link je tu: https://amg-news.com/bombshell-official-documents-prove-anthony-fauci-bill-gates-are-responsible-for-developing-the-covid-virus-in-a-biolab/ Čiže preklad: [...]

North Korea tensions balistické strely test

Severná Kórea uskutočnila test 'superveľkej' hlavice pre riadenú strelu

20.04.2024 09:47

KĽDR tiež vykonala skúšobný štart protilietadlovej rakety nového typu "Pyoljji-1-2" v Západnom mori.

Grasalkovičová záhrada

Bratislava opäť symbolicky otvára svoje brány, konajú sa mestské dni

20.04.2024 08:57

Pripravené sú prehliadky bežne neprístupných miest, výstavy, divadelné predstavenia, koncerty, workshopy či jazdy historickými vozidlami i Propelerom na druhú stranu Dunaja.

Európska únia / EÚ / Brusel /

Hrabko: EÚ nemôže meniť eurofondy podľa výsledkov parlamentných volieb

20.04.2024 07:52

List KDH do Bruselu, ktorý žiada, aby občania Slovenska neboli trestaní odobraním eurofondov, považuje publicista za posolstvo dovnútra štátu.