Založ si blog

Povinné očkovanie? – zopakujme si históriu a zákony!

Núdzový úvod: systém mi násobne zlyhal pri predošlom pokuse, takže uverejňujem znova blog s rovnakým názvom, ale teraz kompletný.

Týmto len reagujem na rôzne úvahy a časté zmienky o „ďalšej fáze“ toho čo sa tu deje, momentálne to neviem nazvať. Možno odpíšem od iných blogerov. Ale zatiaľ sa chcem len vrátiť k veciam, ktoré som už raz napísal, a týkajú sa „povinného“ aj „očkovania“. Rozpitvem to trochu, aj s tým, že sa budem čiastočne opakovať.

Takže od akéhosi začiatku: Ten vírus, proti ktorému nás chcú očkovať, je vytvorený umele. Podľa najnovších informácií to bol pôvodne netopierí vírius, ktorého receptor – ACE2 – sa podarilo zmeniť tak, aby mohol preskočiť na človeka. Bol to čin cielený, podľa rôznych správ vykonaný za spolupráce USA a Číny, financovaný USA, podľa novších vykonaný v USA, v Číne len vypustený na voľne žijúce netopiere, a úspešne preskočil na ľudí. Z dnešného hľadiska je to dosť jedno.

Motívom toho činu mohol byť podľa všetkého názor príslušnej skupiny ľudí, že ľudstvo sa premnožilo. Vírus teda mal byť nástrojom na korekciu. Bol teda vypustený na ľudstvo. Zároveň sa nejaká malá časť „ľudstva“ oddelila od zvyšku, a rozhodla sa riadiť „transformáciu ľudstva“ podľa starých scenárov oligarchov – smerom k akejsi atomizovanej nesvojprávnej spoločnosti, ktorej budú vládnuť niekoľkí oligarchovia – akísi Masters of the Universe. A – predstavte si – vyzerá to dnes tak, ako by tú realizáciu boli dostali na starosť existujúce vlády v jednotlivých krajinách.

Som si na 100% istý, že ani jedna súčasná vláda nemala vo volebnom programe posledných volieb likvidáciu väčšej časti obyvateľstva svojej krajiny. S tým volebným programom by asi dnes neboli pri moci. Ale nepoznám ani žiadnu politickú stranu na svete, ktorá by bola takúto „operatívnu zmenu plánu“ vyhlásila. Napriek tomu savšak niečo také čiastočne odohráva.

Taktika operácie je pomerne jednoduchá. Vypustený vírus vyvoláva ochorenie zvané COVID-19. Hneď na začiatku sa pomerne rýchle ukázalo, že ochorenie sa dá „pomerne ľahko“ liečiť nasadením antivirotika (napríklad toho menom Ivermectin) a nejakého antibiotika (vyskúšaný a osvedčený Doxycyclin), plus viacero alternatívnych, napr. Kubánsky recept, Čínsky, …. Aj u nás na Slovensku máme lekárku, ktorá liečila týmto spôsobom množstvo pacientov na COVID a ani jeden pacient jej nezomrel. V Indii bol uskutočnený masový pokus – dva štáty postupovali dvomi odlišnými taktikami – jeden očkovaním a druhý vyššie popísaným liečením. Vyššie popísané liečenie sa ukázalo byť úplne zdrvujúco lepšie. Tento pokus bol odsledovaný aj WHO. Predstavte si, že napriek tomu pri súčasnej vlne pandémie v Európe – a u nás – opäť dosť ľudí zomiera. Samozrejme že všade existuje zraniteľná časť obyvateľstva, ale opäť mám pocit, že je tu nejaká mafia, ktorá je proti liečeniu, za „všeobecnú vakcináciu“, a tie úmrtia potrebuje na zastrašovanie obyvateľstva.

Pri „prvej vlne“ to bolo jednoznačné. V tej epizóde sme mali najväčšiu úmrtnosť na počet obyvateľov na svete, a vyzeralo to, akoby bolo bývalo nasadzovanie uvedeného postupu liečenia zakázané (dokonca sa Ivermectin habal na hranici). Ako je možné, že sa tento „víťazný výsledok“ nevyšetruje? A zopakujme si, že popri tom sme tlačení do vakcinácie. Tak sa pozrime na doterajšie výsledky vysoko vakcinovaných krajín,

Sú to najmä Izrael, Gibraltár, Veľká Británia, Malta, Singapúr, a ďalšie. Jednoznačne, po dosiahnutí určitého percenta zaočkovanosti, niekde nad 55%, vznikajú v týchto krajinách epidémie ochorenia COVID , s ťažkým priebehom s potrebou hospitalizácie, a to najmä medzi zaočkovanými.

A v našej krajine – kedysi s dobrou úrovňou nemocníc a lekárskej starostlivosti – sme sa prudko skĺzli na posledné miesto na svete. Dokonca to má charakteristiku ideológie – konkrétne vakcinačnej. Má to ale aj teoretickú možnosť korupcie – pharma firmy na vakcinácii prudko a obrovsky zbohatli, a zrejme v tom hodlajú pokračovať. Aj dosť veľká investícia vo forme úplatkov sa im vráti rýchle. Treba len nájsť správne osoby, ktoré zabazpečia že sa nebude poriadne liečiť a bude sa tlačiť do vakcinácie. A presne tak sa javí celá reťaz od WHO, cez EMA, a ďalej(?).

No a na záver, samozrejme, moja obľúbená téma. Povinné očkovanie? Očkovanie ktoré u nás momentálne prebieha je protizákonné. Porušuje dva nadnárodné zákony. Prvý predstavuje Oviedska Konvencia, ktorá zakazuje používanie vakcíny fungujúcej na tej úrovni organizmu, t.j. mRNA a Sproteíny. Druhý zákon je Norimberský Kódex, ktorý zakazuje pokusy na ľuďoch. Keďže vakcíny stále nie sú schválené kompletným procesom, ich nasadenie predstavuje z právneho hľadiska pokusy na ľuďoch, a to v masovom meradle. A ak sa ako súhlas pacienta používa to čo som našiel z nejakej očkovacej stránky na internete, tak dúfam, že niekto čo podpísal súhlas bude žalovať (resp. pozostalí). Tam sa varuje nie pred možnými následkami, ale len pred náznakmi ich prípadných prejavov. A – ako sa môže nariadiť násobne protizákonné očkovanie za povinné? Cez nejaké nové právne kotrmelce?

Tento blog bol pôvodne uverejnený na webe Slovanské Noviny.

Vraj „bezpečné a účinné“

12.02.2023

V pôvodnom článku je podstatné video, toto je komentár k nemu od vydavateľky Gumshoe News – teda: „Comment by Dee McLachlan“. Ale mne sa zdá dobrý, tak ho prekladám. Najprv môj úvod – vysvetlenie čoho sa týka ten nadpis: Výraz „safe and effective“ hučala Západná Propaganda, pardón, Pravdovravné Médiá z oblasti naších spojencov, do ľudí v súvislosti s [...]

Zhrnutie „zápletky“ COVID/Vakcíny

20.12.2022

Takže – doteraz – tá zápletka/intriga(?) COVID/vakcíny nevyzerá pre nás nejak dobre, a ani my – tým myslím občania – v tom kontexte nevyzeráme príliš dobre, hoci ani nejako zle. Aby sme sa pokúsili to – amatérsky – zhodnotiť, urobme si akúsi „polčasovú sumarizáciu“. Aj keď je pravdepodobné, že ešte nie sme v polčase. Ale mali by sme niečo [...]

COVID bol vyrobený na zákazku

17.12.2022

Celá história je popísaná na AMG – American Media Group – v dokumente s názvom „BOMBSHELL! Official Documents prove Anthony Fauci & Bill Gates are responsible for developing the COVID Virus in a Biolab“, link je tu: https://amg-news.com/bombshell-official-documents-prove-anthony-fauci-bill-gates-are-responsible-for-developing-the-covid-virus-in-a-biolab/ Čiže preklad: [...]

APTOPIX Russia Ukraine War

List z Charkova: Ako sa žije v tme?

28.03.2024 18:00

Po masívnych raketových útokoch žije Charkov zväčša v tme, no ja sa aj tak usmievam. Možno už len nevládzeme plakať.

1. netradicny porod Krompachy

Zámena pacientiek v pražskej nemocnici viedla u jednej k potratu

28.03.2024 17:47

Zamestnanci nemocnice nedodržali interné predpisy a lekári preto operovali nesprávnu pacientku.

polícia, evakuácia, vyhrážky, UK, fakulta

Polícia v Bratislave zadržala medzinárodne hľadaného občana Bosny a Hercegoviny

28.03.2024 17:32

V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody až na 15 rokov.

FTX Bankman Fried

Zakladateľ kryptomenovej burzy FTX ide na 25 rokov do väzenia, klientov obral o 10 miliárd dolárov

28.03.2024 17:13, aktualizované: 17:41

Americká justícia označila prípad za jeden z najväčších podvodov v americkej histórii.