Založ si blog

U. S. Senátor Ron Johnson: prezident nehovorí pravdu

Pán Senátor to nepovedal tak explicitne ako som to napísal, takže presne: Výrok Senátora (na web stránke, čiže uvádzam preklad):

POTUS (President Of The US) hovorí, že toto je pandémia nevakcinovaných. Údaje z Anglicka hovoria, že 63% úmrtí na Delta variant za posledných 7,5 mesiacov boli plne vakcinovaní. Prečo vládna agentúra CDC nezdieľa svoje údaje s Americkými občanmi? Čím sú oprávnené rôzne nariadenia(mandates), obmedzernia a odmietanie uznať prirodzenú imunitu?

Dá sa predpokladať, že v tom zahrnul aj povinné vakcinovanie (použil slovo mandate v množnom čísle).

Táto správa je naozaj výborne časovaná. Práve nedávno odznela podobná správa v našej TV, ako už uviedol bloger na Pravde Július Bugár – vraj zo 450 ľudí v nemocniciach s COVIDom je 90 neočkovaných. On tam navrhol aj ako to malo byť podané, súhlasím. Mňa tá správa ale príjemne „potešila“ aj v tom pôvodnom podaní, že keď sa niekto pomýli a pravdivo preformuluje, aspoň počujeme sem-tam v TV normálne podanú správu. A zatiaľ oficiálne zdroje vo väčšine krajín, ktoré sú pod Corona mafiou, pokračujú v predstieraní, že CORONA hrozí nám neočkovaným. A na tej správe od US senátora je dobré aj to, že pochádza z krajiny, ktorá financovala vývoj „vírusu“ a ktorá má asi na svedomí celú akciu znižovania počtu obyvateľov na Zemi.

Tak ešte nejaké ďalšie „nespomínané“ fakty: V kontexte toho, že podozrievam USA z cieleného vývoja toho „vírusu“ (úvodzovky preto, že ešte stále nebol izolovaný, a podľa názorov niektorých odborníkov ochorenie spôsobujú chybné proteíny), za účelom zníženia počtu ľudí na Zemeguli, sa do likvidovania svojho obyvateľstva pustili najmä Severná Amerika a Európa. Pritom som si istý, že ani Kanada, ani Európa, Austrália, snáď aj USA, a ešte viacero krajín, nemajú vlastne neprimerane veľa obyvateľov, pravdepodobne je z tohto hľadiska na tom najhoršie India. Ale práve India sa tvrdo postavila proti: Na hlavnú lekárku WHO, ktorá vydala nejakú správu proti nasadeniu Ivermectinu, podala žalobu, a zároveň v štáte Uttar Pradeš nasadila Ivermectin, (plus – v distribuovanom balíčku bol ešte Doxycyclin), a v priebehu 5 týždňov, k dátumu 14. Jún 2021 počet aktívnych ochorení klesol o omračujúcich 97,1% z 310 783 na 8986.

V Auguste, Uttar Pradeš, ktorý mal len 5% vakcinovaných, oproti 20% v štáte Kerala,

Uttar Pradeš mal len 22 nových ochorení denne, a Kerala 31 445. Pritom počet obyvateľov je Kerala 35 miliónov, Uttar Pradeš 240 miliónov.

Celý „pokus“ bol pritom monitorovaný WHO, s výnimkou obsahu „balíčka“ ktorý sa pritom distribuoval, na začiatku sa niekto vyjadril, že ten bol taký tajný ako omáčka v MacDonalde. Výsledky pokusu – absolútna úspešnosť Ivermectinu s Doxycyclinom – však neboli aplikované, ani zverejnené, cez kanály WHO a EMA.

Takéto informácia zbieram ako nejaký šibnutý zberateľ, ale je mi absolútnou záhadou, prečo ich nečítajú „naši odborníci“ – keď im to už niekto preloží, a nie som sám, je nás tu, aj na rôznych fórach, plno. A oficiálne aj tak všetci vedia po anglicky, aspoň si to píšu do papierov, ale vôbec nečítajú. Pritom minule im vytiahli nejakého nového „šéfa“. Len čo sa objavil, oznámil pokračovanie vo vakcinácii. Vyzeralo to trochu ako automatika „po zapnutí“, zrejme „dostal takú úlohu“. A, nielen naši odborníci, ani WHO o tejto Indickej akcii neinformovala – pokiaľ viem, možno mi to uniklo. Ale vzhľadom na to, že WHO platia oligarchovia, tí istí ktorí aj vlastnia pharma firmy, boli by blbí, nie? Ale v tom prípade naše zdravotníctvo – ako inštitúcia, a všetky jeho zložky okrem mnohých lekárov, ktorí „pomáhajú ľuďom tajne“ – cielene porušuje naše vlastné zákony, a namiesto toho poslúchajú oligarchov, ktorí – čo je verejne známe – platia WHO aj EMA. Neštudoval som náš zákon (o zdravotnej starostlivosti!) z pohľadu tlačenia ľudí do vakcinácie nedostatočno overenou vakcínou, a so značne vysokou následnou úmrtnosťou, to ešte skúsim. Teraz nám možno začnú rozprávať, že Európske obyvateľstvo reaguje na niektoré lieky ináč ako Indické. Ale že by u nás Ivermectin nezaberal ako prostriedok proti COVIDu, samozrejme s ďalšími liekmi, ako uvádza FLCCC, to je určite lož. Toľko „lží vo verejnom priestore“, odkedy sme nastúpili na vlak Corona, nedokázali ani komunisti (prinajmenšom od 50-tych rokov). A vraj od roku 1989 „máme Demokraciu“! Dajte niekto definíciu, nech sa pobavíme.

Na záver k skratke POTUS – to sa bežne v USA používa, aj oficiálne. Ešte majú podobnú skratku SCOTUS – Najvyšší Súd USA.

Vraj „bezpečné a účinné“

12.02.2023

V pôvodnom článku je podstatné video, toto je komentár k nemu od vydavateľky Gumshoe News – teda: „Comment by Dee McLachlan“. Ale mne sa zdá dobrý, tak ho prekladám. Najprv môj úvod – vysvetlenie čoho sa týka ten nadpis: Výraz „safe and effective“ hučala Západná Propaganda, pardón, Pravdovravné Médiá z oblasti naších spojencov, do ľudí v súvislosti s [...]

Zhrnutie „zápletky“ COVID/Vakcíny

20.12.2022

Takže – doteraz – tá zápletka/intriga(?) COVID/vakcíny nevyzerá pre nás nejak dobre, a ani my – tým myslím občania – v tom kontexte nevyzeráme príliš dobre, hoci ani nejako zle. Aby sme sa pokúsili to – amatérsky – zhodnotiť, urobme si akúsi „polčasovú sumarizáciu“. Aj keď je pravdepodobné, že ešte nie sme v polčase. Ale mali by sme niečo [...]

COVID bol vyrobený na zákazku

17.12.2022

Celá história je popísaná na AMG – American Media Group – v dokumente s názvom „BOMBSHELL! Official Documents prove Anthony Fauci & Bill Gates are responsible for developing the COVID Virus in a Biolab“, link je tu: https://amg-news.com/bombshell-official-documents-prove-anthony-fauci-bill-gates-are-responsible-for-developing-the-covid-virus-in-a-biolab/ Čiže preklad: [...]

France Macron

ONLINE: Za dva mesiace poslala Európa Kyjevu 6 miliárd eur, dieru po pomoci USA to nezacelilo

26.04.2024 06:25, aktualizované: 06:51

Od leta 2023 európske príspevky na pomoc Ukrajine trvalo prevyšovali tie od Spojených štátov.

Rusko, Ukrajina, vojna na Ukrajine

Ficove reči o mieri vyvracia samotné Rusko. Trump môže byť v boji proti Putinovi tvrdší ako Biden, tvrdí generál Macko

26.04.2024 06:05

Peniaze na muníciu nepodporujú vojnu, ale prežitie Ukrajiny, hovorí generál Pavel Macko.

Kongres, USA

Pre CIA hodnotil politické riziká. Expert z Harvardu pre Pravdu vysvetlil, či USA hrozí občianska vojna

26.04.2024 06:00

Občianska vojna – Civil War (na Slovensku je v kinách pod názvom Kolaps) je už dva týždne na čele rebríčka najúspešnejších filmov v USA.