Založ si blog

Súčasná úroveň COVID-lží prekročila všetky hranice

Základná lož súčasnosti je, že „tretiu vlnu“ pandémie spôsobia nevakcinovaní proti COVIDu. V skutočnosti ale štatistiky z krajín s najvyššou mierou zaočkovania – napr. Izrael a Gibraltar, aj menej vakcinovaná Austrália – hovoria presný opak: najviac súčasných prípadov ochorenia COVID – a to väčšinou vážnych prípadov – predstavujú plne vakcinovaní. Konkrétne v Gibraltári, v krátkom čase po prakticky ukončení vakcinácie (vraj celej!) populácie, vznikla prudká epidémia COVIDu, v miere aká dovtedy nikdy nebola. Opakujem – v plne vakcinovanej populácii.

A – teda – naši „odborníci“ nám načrtli plán, že naši nezaočkovaní ľudia ochorejú na COVID a tým u nás vznikne tretia vlna. A tento plán zjavne nemajú v úmysle meniť, napriek tomu, že dôkazy zo sveta ukazujú celkom iný scenár. A prispôsobujú mu aj všetky možné plány na znerovnoprávnenie nevakcinovaných, ak vznikne „tretia vlna“, aj keď pravidlá skoro znemožňujú, aby tí nevakcinovaní mali na ňu významný vplyv. Zákon hovorí jednoznačne – poskytovatelia zdravotnej starostlivosti sú povinní pacienta liečiť, či bol vakcinovaný, alebo nie. A tento zákon bol v prvej vlne masívne porušený, práve v snahe vyhovieť oligarchom a zastrašiť obyvateľstvo k vakcinácii.

Takže najprv náš oficiálny scenár: Naši vakcinovaní občania sa vydajú do cudziny na dovolenky a nenakazia sa, lebo sú vakcinovaní. Nevakcinovaní, ak sa dostanú von, budú pri ceste späť umiestnení v karanténe, vakcinovaní nie (pravidlá či sa nevakcinovaný môže vôbec dostať na zahraničnú dovolenku nemám naštudované). To prakticky znamená, že naši „odborníci“ si myslia, že vakcinovaní nám nemôžu priniesť nákazu, to vraj môžu výlučne nevakcinovaní (pripomínam – naši tí „slávni odborníci, ktorí spôsobili smrť najviac ľudí na počet obyvateľov“).

A to je, podľa medzinárodne uvádzaných faktov, lož, a nie hocijaká, priamo obrovská. Vo vysoko vakcinovaných krajinách väčšina vážne chorých na COVID sú plne zaočkovaní ľudia, ktorí, samozrejme, môžu nakaziť, ako ďalších vakcinovaných, tak aj prípadne nevakcinovaných. Takže, ak u nás bude niekedy tá tretia vlna, spôsobia ju voľne cestujúci nakazení vakcinovaní, pretože ich nikto nebude kontrolovať na hranici, a nepôjdu do karantény.

A opäť sú v tom tí istí „naši odborníci“: Tá vyšie uvedená moja schéma nakazenia je totiž tá správna a vyplýva z „odborníkmi“ nasadených pravidiel hry – vakcínovaní budú voľne cestovať hore dole cez hranice a roznášať vírus. Ak nakazia vakcinovaných, to sa nebude komentovať, ani keby na to zomreli. Ale ak nakazia nevakcinovaných, tak to rozmázne naša Göbbelsovská propaganda po všetkých médiách, že na vine sú si sami, lebo sa nedali vakcinovať. To, že podľa štatistík v súčasnosti, v krajinách so zdravotníctvom podobného typu, umiera na COVID viac vakcinovaných ako nevakcinovaných, sa bude ignorovať. A informáciu o úmrtiach následkom vakcinácie u nás som videl prvý raz v živote tuším predvčerom, vraj ide o štyroch ľudí.

Teda – ako stále doteraz, na základe príkazov od oligarchov (riadia aj WHO, ale tá už čelí žalobe), základnou úlohou je vakcinovanie. Aj preto sa v prvej vlne epidémie nesmelo liečiť na COVID, lebo obyvateľstvo malo byť zastrašené, aby sa dalo vakcinovať. A to má pokračovať, čo znamená, že údaje ktoré som uviedol v predošlom článku, sa budú naďalej ignorovať, bude sa pokračovať v zastrašovaní nevakcinovaných.

Ale táto úroveň lží – organizovaných v rámci určitej časti sveta – už prekročila úroveň lží za komunizmu. A hlavne prekročila priamy dopad tých lží na ľudí, tým sa už približuje k vyššie spomenutému šéfovi propagandy.

A ešte – opakujem sa – citát prvého riaditeľa po založení WHO, menom Brock Chisholm: To achieve world government, it is necessary to remove from the minds of men their individualism, loyalty to family traditions, national patriotism, and religious dogmas. Preklad: Na dosiahnutie svetovej vlády, je nevyhnutné odstrániť z myslí ľudí ich individualizmus, lojalitu k rodinným tradíciám, národný patriotizmus, a religiózne dogmy.

Je jasné, že WHO nebola založená pre zdravie svetovej populácie, ale na nasadenie páky „zdravia“ na prechod k jednotnej svetovej vláde. Súčasný pokus predstavuje umele vytvorený vírus, a hromadné nasadenie pokusnej mRNA vakcíny, ktorú zakazuje Oviedska Konvencia, pričom je zároveň v štádiu testovania, čiže nesmie byť normálne nasadená, a ak je, predstavuje pokusy na ľuďoch, ktoré zakazuje Norimberský Kódex. WHO mala byť prvá kto by to zakázal, a jediné čo vykonala, bolo, že – naopak – zastavila na nejaký čas nasadenie účinných liekov proti COVIDu, čím spôsobila smrť tisícov len u nás (s účasťou naších „odborníkov“), za čo čelí žalobe, predbežne Indiou. Takže, keď naše médiá píšu o miliónoch mŕtvych na COVID, treba si uvedomiť, že následkom zásahu WHO. Také tu nebolo ani za toho komunizmu.

Tento blog bol pôvodne publikovaný na webe Slovanské Noviny.

Vraj „bezpečné a účinné“

12.02.2023

V pôvodnom článku je podstatné video, toto je komentár k nemu od vydavateľky Gumshoe News – teda: „Comment by Dee McLachlan“. Ale mne sa zdá dobrý, tak ho prekladám. Najprv môj úvod – vysvetlenie čoho sa týka ten nadpis: Výraz „safe and effective“ hučala Západná Propaganda, pardón, Pravdovravné Médiá z oblasti naších spojencov, do ľudí v súvislosti s [...]

Zhrnutie „zápletky“ COVID/Vakcíny

20.12.2022

Takže – doteraz – tá zápletka/intriga(?) COVID/vakcíny nevyzerá pre nás nejak dobre, a ani my – tým myslím občania – v tom kontexte nevyzeráme príliš dobre, hoci ani nejako zle. Aby sme sa pokúsili to – amatérsky – zhodnotiť, urobme si akúsi „polčasovú sumarizáciu“. Aj keď je pravdepodobné, že ešte nie sme v polčase. Ale mali by sme niečo [...]

COVID bol vyrobený na zákazku

17.12.2022

Celá história je popísaná na AMG – American Media Group – v dokumente s názvom „BOMBSHELL! Official Documents prove Anthony Fauci & Bill Gates are responsible for developing the COVID Virus in a Biolab“, link je tu: https://amg-news.com/bombshell-official-documents-prove-anthony-fauci-bill-gates-are-responsible-for-developing-the-covid-virus-in-a-biolab/ Čiže preklad: [...]

gangy, švédsko

Na podujatie švédskej Ľavicovej strany vtrhli útočníci, hlásia troch zranených

24.04.2024 23:24

Večerné podujatie v Štokholme malo byť o rastúcom fašizme vo Švédsku.

bombic

Británia rozhodla o vydaní extrémistu Bombica na Slovensko. Odkázal, že nikam nejde

24.04.2024 22:40

Rozhodnutie súdu nie je právoplatné, môže sa proti nemu odvolať.

ATACMS, vojna na Ukrajine

Kyjev už nasadil strely dlhého doletu ATACMS. Američania ich dodali tajne

24.04.2024 20:54

Zbrane prišli na Ukrajinu tento mesiac, oznámilo americké ministerstvo zahraničných vecí.

Francois Fillon

Francúzsky súd potvrdil odsúdenie expremiéra Fillona v kauze sprenevery

24.04.2024 19:16

Sprenevery sa dopustil vytvorením fiktívneho pracovného miesta pre svoju manželku Penelope.