Založ si blog

Chceme sa dať vakcinovať?

Tak si najprv zistime, či to pomáha. Izrael a Austrália hlásia, že 95-99% z hospitalizovaných na COVID sú Plne Vakcinovaní – Fully Vaccinated.

„95% z vážne postihnutých pacientov (severe patients) sú vakcinovaní“. „85-90% hospitalizácií sa týkajú Plne zaočkovaných ľudí – Fully vaccinated people.“ „Otvárame viac a viac COVIDových oddelení.“ „Účinnosť vakcíny sa stráca (is waning/fading out)“ (Dr. Kobi Haviv, na Channel 13, riaditeľ Herzog Hospital, Jeruzalem).

Väčšina obyvateľstva je vakcinovaná a 90%… 85%-90% z hospitalizácií v tomto zariadení sú ‘ Plne vakcinovaní ľudia – Fully vaccinated’ people.”

Dr. Haviv vyhlasuje, že tie infekcie znamenajú, že “účinnosť – effectiveness” slabne, a možno tým vytvára scenár keď sa ukáže, že preočkovanie – booster shots – bude nevyhnutným ošetrením.

Tieto správy z Izraela sa kryjú s podobnou štatistikou prichádzajúcou zo Sydney, Austrália, kde vládni zdravotní úradníci na konci minulého mesiaca ohlásili, že skoro všetky nové hospitalizácie pre Covid sa týkajú zaočkovaných ľudí – okrem jednej.

Ten istý úkaz bol pozorovaný po celej zemeguli, zároveň s tým, ako „vakcínová propaganda“ sa prudko stupňuje ako reakcia na obávaný Delta variant (moja vsuvka: pritom je známe, že ten „obávaný“ Delta variant je nákazlivejší, ale nespôsobuje vážne ochorenie, pričom ale po prekonaní vytvára imunitu normálne).

V Singapore: Vakcinovaní tvoria 75% nových prípadov COVID v Singapore, ale nie sú vážne chorí.

BREAKING – MIMORIADNA správa: Čísla od zdroja Public Health England hovoria, že 55% z ľudí hospitalizovaných na delta variant bolo nevakcinovaných, zatiaľčo skoro 35% už obdržalo dve dávky niektorej vakcíny.

Zo zdroja Michael P Senger @MichaelPSenger 29.Júla:

K dátumu 1. Júna viac ako 99% populácie Gibraltaru bolo plne vakcinovanej. Od toho času, nové prípady COVIDu na deň vzrástli viac ako 2500% – have increased more than 2500%.

K tej štatistike – tých 2500% – vyzerá ako prehnané, ale vzrast o 100% je zdvojnásobenie, ak máme 1. A reálne, z dostupného grafu, 11. Júla 2021 mal Gibraltár 8 nových prípadov. 20. Júla mal ale 195 a 21. Júla 181 nových prípadov. Je to pritom z počtu obyvateľov len 33680, takže je aj tak zrejmé, že u prakticky plne vakcinovanej populácie tie počty nových prípadov za deň potvrdzujú značné pochybnosti ohľadne účinnosti tých „vakcín“.

Čiže – na záver: Vakcína je predsa niečo, čo zabraňuje ochoreniu, a to sa týka celého tohto článku. A zároveň to vedie k otázke, ku ktorej sa vraciam hodne späť: Výrobcovia vakcín už väčšinou pripustili, že tie vakcíny nie sú vakcíny, ale sú „génová terapia“. Už nimi bolo „zaočkovaných“ značné množstvo ľudí, a nastalo po nich značné množstvo úmrtí (a obrovské množstvo vážnych poškodení, včítane neliečiteľných, smerujúcich k postupným úmrtiam, a pozor, aj k značnému množstvu potratov, ktoré tiež patria do kategórie úmrtí – posledné údaje z US databázy CDC VAERS uvádzajú 11940 úmrtí, 618648 poškodení, a 1175 mŕtvych nenarodených detí). A dodnes sme sa nedozvedeli, čo tá génová terapia má v ľudskom tele robiť, keď nechráni proti COVIDu. Napriek tomu nás stále do tej vakcinácie tlačia. Kedykoľvek v dejinách ľudstva, ak sa pri testovaní nového lieku vyskytlo 1-2 úmrtia, použitie a distribúcia lieku boli okamžite zastavené. A teraz nám vlastne mlčaním hovoria, aby sme si to nevšímali. Tak – o čo tu ide?

Vraj „bezpečné a účinné“

12.02.2023

V pôvodnom článku je podstatné video, toto je komentár k nemu od vydavateľky Gumshoe News – teda: „Comment by Dee McLachlan“. Ale mne sa zdá dobrý, tak ho prekladám. Najprv môj úvod – vysvetlenie čoho sa týka ten nadpis: Výraz „safe and effective“ hučala Západná Propaganda, pardón, Pravdovravné Médiá z oblasti naších spojencov, do ľudí v súvislosti s [...]

Zhrnutie „zápletky“ COVID/Vakcíny

20.12.2022

Takže – doteraz – tá zápletka/intriga(?) COVID/vakcíny nevyzerá pre nás nejak dobre, a ani my – tým myslím občania – v tom kontexte nevyzeráme príliš dobre, hoci ani nejako zle. Aby sme sa pokúsili to – amatérsky – zhodnotiť, urobme si akúsi „polčasovú sumarizáciu“. Aj keď je pravdepodobné, že ešte nie sme v polčase. Ale mali by sme niečo [...]

COVID bol vyrobený na zákazku

17.12.2022

Celá história je popísaná na AMG – American Media Group – v dokumente s názvom „BOMBSHELL! Official Documents prove Anthony Fauci & Bill Gates are responsible for developing the COVID Virus in a Biolab“, link je tu: https://amg-news.com/bombshell-official-documents-prove-anthony-fauci-bill-gates-are-responsible-for-developing-the-covid-virus-in-a-biolab/ Čiže preklad: [...]

medvede, tabuľka, Repište

Pellegrini: Mimoriadne rokovanie parlamentu k odstrelu medveďov zatiaľ nebude

28.03.2024 11:31

Zákon o možnom odstrele rizikových medveďov sa má prerokovať v skrátenom legislatívnom konaní na najbližšej riadnej schôdzi.

Francúzsko, hasiči, požiar

V Maďarsku zomrela jedna osoba pri požiari v domove dôchodcov

28.03.2024 11:17

Pravdepodobnou príčinou požiaru bolo fajčenie v posteli, vyšetrovanie však ešte prebieha.

Illinois, police

Útok nožom v Illinoise si vyžiadal štyroch mŕtvych a päť zranených

28.03.2024 10:46

Podozrivého muža policajti zadržali. Motív útoku nebol bezprostredne známy.