Založ si blog

Poslanec Fínskeho parlamentu k „tzv. Vakcínam“

Zdroj článku: Mainland Press, Ano Turtiainen v parlamente

Ano Turtiainen, člen Fínskeho Parlamentu, predniesol prejav 9. Júna 2021 o možnej genocíde COVID vakcínou, ktorá prebieha vo Fínsku.

Varoval všetkých členov Fínskeho Parlamentu a médiá upozornením, že ak budú naďalej podvádzať naších občanov rozprávaním im rozpávok o bezpečných vakcínach, zúčastňujú sa úmyselne na niekoľkých rôznych zločinoch, z ktorých tým najvážnejším môže byť až genocída.

Vďaka bohu za tohto človeka, menom Ano Turtiainen, ktorý má odvahu povedať pravdu!

Tu je jeho kompletná reč ako ju vidieť na videu:

Vážený Predseda, správa výboru spomína značný počet skutočných výziev pre bezpečnosť Fínska. Avšak v tejto správe chýba veľmi vážna výzva pre bezpečnosť Fínska a Fínov v našom súčasnom každodennom živote. Hovorím o týchto takzvaných COVID vakcínach, ktoré rozdelili naších ľudí na dve časti; prebudených a oklamaných (misguided).

Drahí členovia Parlamentu (MP´s), dám Vám teraz nasledujúcu informáciu, na to, aby ste odteraz už nikdy nemohli vyhlasovať že ste o tom nevedeli, po tom ako si vypočujete túto informáciu o riziku ktorému boli Fínski občania vystavení. Fínsko v súčasnosti pichá svojím občanom injekcie jedov (toxins) maskovaných ako COVID vakcíny.

Počúvajte pozorne. Ani jeden z týchto injektovaných jedov zamaskovaných ako COVID vakcíny nemá marketingovú licenciu vo Fínsku, ale len podmienečnú marketingovú autorizáciu od Európskej Liekovej Agentúry (EMA). Podmienky takejto podmienečnej autorizácie uvádzajú, že autorizácia je podmienečná, citujem: “Dostupné informácie musia demonštrovať, že prínosy (benefits) toho medického produktu prevažujú jeho riziká.”

Po druhé, drahí kolegovia, napriek opakovaniam médií, my máme zatiaľ oficiálne nula COVID úmrtí vo Fínsku. Podľa THL (ekvivalent CDC) tie oficiálne príčiny úmrtí za rok 2020 nebudú publikované – až do roku 2022.

Avšak, podľa Fimea (ekvivalent VAERS) 78 ľudí zomrelo následkom COVID vakcín vo Fínsku a existuje 1,306 hlásení o vážnych nepriaznivých reakciách a 3,630 nespracovaných hlásení. Odhaduje sa, že približne 57% spracovaných hlásení sa týka vážnych nepriaznivých reakcií. Zdrojom tohto je Fimea (www.fimea.fi).

Po tretie, podmienečná marketingová licencia pre tieto jedy, ktoré sú zamaskované ako COVID vakcíny tiež hovorí, citujem: ”Uchádzač musí byť schopný poskytnúť komplexné klinické informácie v budúcnosti.”

Drahí kolegovia, tento text pochádza priamo z website Európskej Liekovej Agentúry – European Medicines Agency (EMA). Povedal som tu mnohokrát, že toto je experiment na ľuďoch. Porušuje Norimberský Kódex, Fínom nebolo povedané, že toto je experiment na ľuďoch.

Teraz, týmto prejavom, som vás všetkých, ako aj médiá, urobil vedomých toho, že toto je experiment na ľuďoch a že jeho výsledky sú hrozné. Pre porovnanie, ten predtým zlyhavší vakcinačný experiment Pandemrix bol zastavený pri 32 krát menšom počte nepriamych následkov ako čo máme teraz. Takže, ja sa teraz pýtam Vás všetkých: o koľko viac ľudí má zomrieť alebo byť poškodených, kým zastavíme (prerušíme) toto vraždenie ľudí?

Drahí kolegovia, teraz ste si vedomí tohto extrémne závažného bezpečnostného ohrozenia ktoré stojí pred naším národom, a toho, že nevýhody z tých injekcií prevažujú benefity. Už nemáte žiaden dôvod nekonať na záchranu nášho národa.

A nakoniec, ak budete ďalej pokračovať v klamaní nášho obyvateľstva tým, že im hovoríte napríklad rozprávky ža vakcíny sú bezpečné a majú marektingovú licenciu, ste úmyselne zamočení v niekoľkých zločinoch, z ktorých najvážnejší môže byť dokonca genocída. Ešte raz, pripomínam každému tu prítomnému: zločin sa stáva úmyselným, keď je spáchaný vedome. Teraz ste si všetci vedomí. Ďakujem vám.”

Člen Fínskeho Parlamentu, Ano Turtiainen 

Jediné čo je možné dodať „pre nás“ – v našom parlamente by to chcelo tento prejav predniesť takto jednoznačne tiež, s našou štatistikou. 

Zdroj uvedený v článku – video: Rapsodia.fi

Vraj „bezpečné a účinné“

12.02.2023

V pôvodnom článku je podstatné video, toto je komentár k nemu od vydavateľky Gumshoe News – teda: „Comment by Dee McLachlan“. Ale mne sa zdá dobrý, tak ho prekladám. Najprv môj úvod – vysvetlenie čoho sa týka ten nadpis: Výraz „safe and effective“ hučala Západná Propaganda, pardón, Pravdovravné Médiá z oblasti naších spojencov, do ľudí v súvislosti s [...]

Zhrnutie „zápletky“ COVID/Vakcíny

20.12.2022

Takže – doteraz – tá zápletka/intriga(?) COVID/vakcíny nevyzerá pre nás nejak dobre, a ani my – tým myslím občania – v tom kontexte nevyzeráme príliš dobre, hoci ani nejako zle. Aby sme sa pokúsili to – amatérsky – zhodnotiť, urobme si akúsi „polčasovú sumarizáciu“. Aj keď je pravdepodobné, že ešte nie sme v polčase. Ale mali by sme niečo [...]

COVID bol vyrobený na zákazku

17.12.2022

Celá história je popísaná na AMG – American Media Group – v dokumente s názvom „BOMBSHELL! Official Documents prove Anthony Fauci & Bill Gates are responsible for developing the COVID Virus in a Biolab“, link je tu: https://amg-news.com/bombshell-official-documents-prove-anthony-fauci-bill-gates-are-responsible-for-developing-the-covid-virus-in-a-biolab/ Čiže preklad: [...]

Joe Biden, Barack Obama

Štyria prezidenti v New Yorku. Biden s Obamom a Clintonom zozbierali 25 miliónov USD, Trump bol na pohrebe policajta

29.03.2024 07:11

Americká prezidentská kampaň vo štvrtok večer dostala do New Yorku štyroch amerických prezidentov.

Nehoda, ilustračná, sklo

Autobus s desiatkami cestujúcich sa prevrátil na nemeckej diaľnici

29.03.2024 06:38

Autobus s približne 60 cestujúcimi havaroval vo štvrtok večer na diaľnici v západnom Nemecku, zranenia utrpelo vyše 20 ľudí, informovala DPA.

libanon, hizballáh

Pri izraelských úderoch pri Halabe zomrelo 36 sýrskych vojakov

29.03.2024 06:27

Pri izraelských úderoch namierených na oblasť neďaleko Halabu (Aleppa) na severe Sýrie zahynulo podľa agentúry AFP najmenej 36 sýrskych vojakov.

Jaroslav Slašťan, Zásahový tím pre medveďa hnedého

Nebol to hon na čarodejnice. Medvedica v Mikuláši bola skutočným rizikom, hovorí šéf zásahového tímu

29.03.2024 06:00

K ľuďom sa samica, ktorá útočila v metropole Liptova, približovala pravidelne. Tvrdia to členovia zásahového tímu. Pri jej monitorovaní použili špičkové drony.