Založ si blog

Úmrtia a poškodenia po vakcinácii, plus novinky

Nové čísla – z healthimpactnews – hovoria:

Európa: 13 867 mŕtvych, 1 354 336 následkov k 5. júnu.

USA: stále 4 863 úmrtí , stále k dátumu 24. máj!

Hong Kong: 12 mŕtvych, 4 potraty následne po COVID-19 vakcínach

To z Homg Kongu ale nie je žiadna štatistika, len čerstvé za posledný týždeň.

Vyzerá to teda, že USA prestali počty sledovať, resp. zverejňovať, keďže nám už minule oznámili, že aj tak sa do takýchto databáz zadáva len cca 1% zo skutočných prípadov. Možno sa obávajú sa, že by sme si tie uvedené čísla vedeli vynásobiť 100, čo keď vieme, že per cent znamená zo sto.

Ďalej sa v Healthimpactnews objavil článok prevzatý zo ZeroHedge News, kde uvádzajú, že viaceré štáty USA zaviedli lotérie. Po určitých intervaloch sa losuje niekto zo zaočkovaných. Lotéria sa volá Vax-a-Million. V štáte Ohio sa do lotérie zapojilo viac ako 3.2 milióna ľudí, vyhral pôvodne odporca vakcinovania pán Carlyle, viac ako milión dolárov. Do losovania o „college scholarship drawing“ – losovanie o zaplatenie štúdia na strednej škole – vstúpilo 133000 Ohiočanov vo veku od 12 do 17 rokov. Celkove sa v USA vraj podarilo dosiahnuť pomocou týchto opatrení už 50% priemernú zaočkovanosť (vo význame že tých 50% dostalo minimálne prvú dávku).

Odborník z Wall Street Journal Mike Bird doplnil, že „účinnosť“ tých lotérií je jednoznačná – príjmy vysoko prevyšujú náklady. Aj v Sigapore pomocou finančných stimulov zvýšili percento zaočkovaných zo 4,5% na 9,2%.

Zdá sa, že „poznajú svojich ľudí“. Ale Singaporčania si aj tak zatiaľ zachovávajú rozum. A trochu sa čudujem tým lekárom, ktorí vystupujú v tých výzvach aby sme sa dali očkovať. Oni by predsa mali byť tými, čo – z titulu svojho vzdelania – by mali vedieť, že nabádajú ľudí, aby sa zúčastnili na pokusoch na ľuďoch ako pokusní králici! A žiadnym spôsobom tých ľudí nevarujú, že tým sa vystavujú značnému riziku, navyše že dostanú vakcínu, ktorá im zostáva v tele doživotne. A teda, ak bude potrebné preočkovať pre inú verziu vírusu, nikto nevie čo urobí iná verzia vakcíny „pridaná“ k tej čo tam už majú! A je toho hodne čo nikto nevie v širších súvislostiach o vakcínach tohto typu.

Titulný článok dnes na HealthImpactNews má názov „Biologické zbrane – injekcie COVID-19 – naďalej zabíjajú a mrzačia ľudí, nechávajúc za sebou zdevastované rodiny“. Píše sa tam okrem iného, že …..Napríklad, nedávno som rozprával s frustrovaným šerifom o tom, ako sa jeho pracovisko pokúšalo prinútiť ho (strong-arm him) do akceptovania tých injekcií biologických zbraní. Odmietol, a odvtedy opustil pracovisko Šerifa vo veľkom metropolitnom meste USA. Avšak, povedal, že dvaja ďalší zástupcovia podľahli tlaku a dostali pokusnú injekciu a krátko potom obidvaja zomreli. Nie je to možné normálne uverejniť a členovia rodiny sa to urobiť boja. Keď Dimitrovovi v roku 1933 súd nedokázal vinu, vyhostili ho, hoci predsedom vlády bol vtedy Hermann Göring, a vo svojom prejave v rámci súdu – ako žalobca – povedal, že Dimitrov patrí na šibenicu. Sudca sa nebál, vyniesol rozsudok podľa zákona, predstavte si, vo fašistickom štáte. Dnes by ten súd zastavil tie protizákonné vakcinácie.

Takže takto dopadol svet, ktorý naši vládcovia nazývajú demokratickým, a dokonca si dovoľujú niektoré iné krajiny nazývať totalitnými(!). Zaujímali by ma nasadené kritériá, podľa ktorých sú demokraciou Deep State USA, alebo už značne anonymná a ilegálne mafiánskymi oligarchami dirigovaná mašinéria EÚ. Možno by sa to malo volať „Simulovaná Demokracia“: oficiálne sú v prevádzke inštitúcie, ktorých aktivity predstavujú akési divadlo demokracie. A naši herci, nebudem menovať, ktorým je divadlo bytostne blízke, sem tam chodia tej „demokracii“ verejne tlieskať a povzbudzovať ju. A hrajú pritom nadšenie, sú v tom dobrí. A veria otráveniu Skripaľovcov, samozrejme Rusmi a Novičokom, a hrajú, že pýtať sa kde sú teraz je antidemokratické a filištínske. V poslednom známom zázname – z Anglicka – Júlia povedala, že hodlá teraz navštíviť Rusko. Odvtedy zmizli, samozrejme demokraticky, na Demokratickom Západe. Aj o Assangeovi je demokratické ticho, herci ho zrejme nepoznajú.

A pripomenul by som, na záver, že aj podľa Dr. Drgonca ide – bez akýchkoľvek pochybností – o pokusy na ľuďoch, a porušuje sa pritom toľko zákonov, že sa to vôbec nedá všetko vymenovať. A dokonca uvádza, že úmrtnosť na vakcíny je – zo štatistiky – vyššia ako úmrtnosť na COVID. A to sme pritom ten COVID u nás  neliečili, čím sme si zorganizovali liaheň vírusov, a neplatnosť tej všeobecnej štatistiky. Máme tu Absurdistan.

Tento blog bol pôvodne publikovaný na webe Slovanské Noviny.

 

Vraj „bezpečné a účinné“

12.02.2023

V pôvodnom článku je podstatné video, toto je komentár k nemu od vydavateľky Gumshoe News – teda: „Comment by Dee McLachlan“. Ale mne sa zdá dobrý, tak ho prekladám. Najprv môj úvod – vysvetlenie čoho sa týka ten nadpis: Výraz „safe and effective“ hučala Západná Propaganda, pardón, Pravdovravné Médiá z oblasti naších spojencov, do ľudí v súvislosti s [...]

Zhrnutie „zápletky“ COVID/Vakcíny

20.12.2022

Takže – doteraz – tá zápletka/intriga(?) COVID/vakcíny nevyzerá pre nás nejak dobre, a ani my – tým myslím občania – v tom kontexte nevyzeráme príliš dobre, hoci ani nejako zle. Aby sme sa pokúsili to – amatérsky – zhodnotiť, urobme si akúsi „polčasovú sumarizáciu“. Aj keď je pravdepodobné, že ešte nie sme v polčase. Ale mali by sme niečo [...]

COVID bol vyrobený na zákazku

17.12.2022

Celá história je popísaná na AMG – American Media Group – v dokumente s názvom „BOMBSHELL! Official Documents prove Anthony Fauci & Bill Gates are responsible for developing the COVID Virus in a Biolab“, link je tu: https://amg-news.com/bombshell-official-documents-prove-anthony-fauci-bill-gates-are-responsible-for-developing-the-covid-virus-in-a-biolab/ Čiže preklad: [...]

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

šimkovičová

Šimkovičová kritizuje slovenské umenie na Bienále v Benátkach: Nerobte hanbu kultúre už aj v zahraničí

19.04.2024 19:30

Ide o reakciu na prítomnosť bývalej ministerky kultúry Silvie Hroncovej na Bienále v Benátkach. Súčasťou vernisáže bol aj protest zástupcov kultúrnej obce.

Andrej Babiš, Monika Babišová

Šokujúci rozchod po 30 rokoch. Babiš s manželkou Monikou oznámili koniec vzťahu

19.04.2024 18:06

Ubezpečili, že ich rodinné väzby zostanú aj kvôli deťom pevné.

kravy

Kmeň vtáčej chrípky H5N1 detegovali aj v kravskom mlieku, upozornila WHO

19.04.2024 17:46

Nateraz nie je známe, ako dlho môže vírus v mlieku prežiť.