Založ si blog

Štvorhviezdičkoví US generáli vyzvali špionáž aby prestala klamať

Títo ľudia už mali zrejme dosť toho nepretržitého prúdu nepodloženej propagandy, ktorú špionáž USA rozlieva po celom svete – spracovali list:

Dear Director of National Intelligence (nenužno perevodiť),

my, tí 4-star Generáli veliaci U.S. Regionálnym veliteľstvám po celom svete, máme stále väčšie starosti ohľadne nedostatku podkladov pre vyhlásenia ktoré robíte o naších protivníkoch.

My, ako skutoční tí čo veria (v orig. „true believers“, true je aj verný), nepochybujeme o akomkoľvek posúdení ktoré urobíte vo veci škodlivých aktivít Ruska, Iránu a Číny. Avšak – naši spojenci a partneri sa ešte nehlásia k blaženosti nevedomosti. Stále od nás pýtajú fakty, ktoré podporujú tie úsudky.

Na nešťastie nemáme žiadne, čo by sme mohli poskytnúť.

Hovoríte, že Rusko zamýšľa manipulovať s Trumpovými spojencami a pošpiniť Bidena, že Rusko a Iran hodlajú ovplyvniť tie voľby v roku 2020 cez skryté kampane a že Čína spúšťa tajné operácie aby ovplyvnila členov Kongresu.

Objavili sa správy v médiách, v ktorých ‚intelligence sources – špionážne zdroje‘ tvrdia, že Rusko, Čína a Irán všetky platia celé bohatstvá Talibanu za zabíjanie U.S. vojakov. Na šťastie, tieto povesti nezranili žiadneho vojaka.

Naši spojenci a partneri čítajú tie a iné reporty a pýtajú od nás dôkazy. Chcú vedieť presne, ako Rusko, Irán a Čína tieto veci robia.

Oni, samozrejme, dúfajú, že sa tak naučia z našej skúsenosti ako chrániť ich vlastné krajiny.

Momentálne nie sme schopní poskytnúť im takéto informácie. Vaši ľudia nám stále hovoria, že to všetko je TAJNÉ.

Z toho dôvodu Vás žiadame odtajniť – declassify – tie fakty, ktoré podporujú vaše úsudky.*

Sincerely – s pozdravom – Generáli.

PS:* Either that or shut the fuck up – Buď to, alebo do riti čušte.

Vyššie uvedené mohlo celkom dobre byť návrh alebo osnova – draft – pre dopis ktorý vyvolal túto správu:

Americkí vrchní špióni hovoria, že hľadajú spôsoby, ako by odtajnili a vypustili viac výsledkov špionáže – intelligence – o zlom chovaní sa nepriateľov po tom, ako skupina štvrohviezdičkových vojenských veliteľov poslala neobvyklú a naliehavú žiadosť požadujúcu pomoc v informačnej vojne proti Rusku a Číne.

Interné memo od deviatich regionálnych vojenských veliteľov minulý rok, ktoré posudzovalo POLITICO, a nebolo zverejnené, žiadalo (implored – takže až úpenlivo) špionážne agentúry, aby poskytli viac dôkazov na boj proti „škodlivému chovaniu sa – pernicious conduct.“

Výlučne „kampaňou pravdy vo verejnej doméne proti vyzývateľom Ameriky 21ho storočia” môže Washington posilniť podporu od spojencov Ameriky, povedali. Ale pokusy o súťaž v boji ideí, doplnili, sú paralyzované nadbytočne prísnymi praktikami tajnosti.

My požadujeme túto pomoc aby sme lepšie umožnili USA, a následne ich spojencom a partnerom, vyhrávať bez boja, bojovať teraz aj v tzv. šedej zóne, a aby sme dodávali muníciu v stálej vojne názorov,“ velitelia, ktorí dohliadajú na zaoceánske US vojenské sily v Ázii, Európe, Afrike, Latinskej Amerike, ako aj oddiely špeciálnych operácií, napísali v tom čase pôsobiacemu Riaditeľovi Národnej Špionáže – Director of National Intelligence – menom Joseph Maguire, minulý Január.

Na nešťastie stále strácame príležitosti vyjasniť pravdu, postaviť sa prekrúcaniam, prepichnúť balón falošných historiek, a ovplyvniť udalosti v takom čase, v ktorom to má nejaký zmysel,“ doplnili.

Tí generáli museli byť vážne naštvaní, keď napísali taký list. Bolo publikovaných viacero posúdení špionáže, v ktorých NSA vyjadrila nízku dôveru v uzávery – low confidence in conclusions vykonané väčšinou CIA. NSA je vojenská špionáž – súčasť armády.

Môj komentár: Autor článku a titulku je rovnakej krvnej skupiny, keďže zdrojom je Moon of Alabama. Je dobré vedieť, že tí generáli sú normálni, na rozdiel od tých, čo predstavujú Deep State a tých (prostitútov) čo pracujú v médiách a momentálne v politike. Tie formulácie v ktorých predstierajú že tá špionáž hlása pravdu sú geniálne. Spoločnosť USA sa nachádza v stave úžasne podobnom komunizmu, len namiesto „centrály vládnej strany“ vládnu oligarchovia a ich platení prisluhovači. A naša terajšia vláda sa tiež „zaradila“ do tej istej pozície, o väčšine médií ani nehovorím. A v EU to isté. Ale aj vo Francúzsku sa už ozvali nejakí generáli. Čím to je, že ľudia ktorí vstúpia do politiky sú „vždy pripravení“ pchať sa niekomu do …? Je to pre tú pozíciu a peniaze? A sú pripravení konať hoci proti záujmom vlastného národa?

Minule som v jednom blogu v súvislosti s EÚ spomenul Sorosov Open Society Institute v Bruseli. Niektorým sa nezdalo že to má nejaký súvis s témou blogu. Ukážem, že všetko čo sa deje v EP má s tým súvis. Takže – Tento zdroj uvádza:

Podľa verejného kalendára Členov Komisie – Members of the Commission(1), – za posledné 4 roky George Soros mal najmenej 15 stretnutí tvárou v tvár – face-to-face – s Prezidentom, s Prvým Vice-Prezidentom a ostatnými Vice-Prezidentmi Európskej Komisie, ako aj s Komisármi.

Podľa lobbyfacts.eu(2), lobbyisti z jednej z NGOčiek George Sorosa, Open Society European Policy Institute, mal najmenej 49 meetingov so staršími úradníkmi Komisie (Komisionármi, členmi Kabinetov a Generálni Direktori) medzi rokmi 2014 a 2018. Takže, v posledných rokoch George Soros a jeho lobbysti usporiadali spolu najmenej 64 meetingov so staršími úradníkmi Komisie. Žiadna hlava štátu alebo vlády ktoréhokoľvek členského štátu EU nemala príležitosť priamo konzultovať vedenie Komisie pri toľkých príležitostiach.

Okrem toho, v jednom starom blogu som uviedol, že mnohí poslanci EP sú zároveň členmi toho Sorosovho European Policy Institute. Neviem aký je súčasný stav, ale niečo také by malo byť postavené mimo zákon a takí poslanci odvolaní.

Tento blog bol pôvodne publikovaný na webe Slovanské Noviny.

Vraj „bezpečné a účinné“

12.02.2023

V pôvodnom článku je podstatné video, toto je komentár k nemu od vydavateľky Gumshoe News – teda: „Comment by Dee McLachlan“. Ale mne sa zdá dobrý, tak ho prekladám. Najprv môj úvod – vysvetlenie čoho sa týka ten nadpis: Výraz „safe and effective“ hučala Západná Propaganda, pardón, Pravdovravné Médiá z oblasti naších spojencov, do ľudí v súvislosti s [...]

Zhrnutie „zápletky“ COVID/Vakcíny

20.12.2022

Takže – doteraz – tá zápletka/intriga(?) COVID/vakcíny nevyzerá pre nás nejak dobre, a ani my – tým myslím občania – v tom kontexte nevyzeráme príliš dobre, hoci ani nejako zle. Aby sme sa pokúsili to – amatérsky – zhodnotiť, urobme si akúsi „polčasovú sumarizáciu“. Aj keď je pravdepodobné, že ešte nie sme v polčase. Ale mali by sme niečo [...]

COVID bol vyrobený na zákazku

17.12.2022

Celá história je popísaná na AMG – American Media Group – v dokumente s názvom „BOMBSHELL! Official Documents prove Anthony Fauci & Bill Gates are responsible for developing the COVID Virus in a Biolab“, link je tu: https://amg-news.com/bombshell-official-documents-prove-anthony-fauci-bill-gates-are-responsible-for-developing-the-covid-virus-in-a-biolab/ Čiže preklad: [...]

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

novela Trestného zákona, parlament

Poslanci majú v roku 2024 zarábať vyše 6600 eur. K platu patria ešte paušálne náhrady

26.04.2024 17:17

Plat poslanca určuje zákon o platových pomeroch niektorých ústavných činiteľov SR.