Založ si blog

Úmrtia po vakcinácii = v rámci pokusov na ľuďoch!

USA k 5.5. hlásia 4178 úmrtí po experimentálmych COVID vakcínach. Tým dňom zároveň ten počet prekročil sumár úmrtí po vakcinácii za posledných 20 rokov v USAHealth Impact News.

Za EÚ zatiaľ nemám nové čísla, ani za Britániu.

HealthImpactNews ale uverejnili ako „pikošku“, že v USA Dr. Tomas Flannigan, plastický chirurg z Toleda, štát Ohio, ktorý bol silným zástancom vakcinácie, zomrel po vakcínach. Dostal injekcie Moderny, a na svojom Facebooku uverejnil – po prvej dávke – posmešné články o tom ako dostával tie vakcíny a „mikročip ho začína ovládať“, atď. Nakoniec uverejnil svoj vlastný nekrológ. Druhú injekciu dostal 3. Februára. Mal 48 rokov a po druhej dávke zomrel, nie je uverejnené kedy, len že „jeho príčina smrti nie je jasná – is not clear“ – čo je pomerne štandardná „príčina“ po COVID vakcinácii.

Ale ešte mi napadol jeden detali. Vakcíny proti COVIDu nie sú – a ešte nejaké roky nebudú – schválené ani v Európe, ani v USA, a neviem či niekde sú (napr. v Číne alebo v Rusku). To znamená, stále, že sme tlačení do vakcinácie niečím v štádiu vývoja a testovania – t.j. z právneho hľadiska k účasti na pokusoch na ľuďoch. V USA vyhlásili tú vakcináciu za povinnú, v EÚ vyvíjajú nemiestny nátlak cez vyhrážanie sa COVID pasmi. To je pritom vo vyššie uvedenej súvislosti absurdné – a malo by to byť automaticky témou pre justičné orgány – viď ďalej!!

A tu si treba zopakovať aj to, že existuje povojnový tzv. Norimberský Zákon (tiež nazývaný Norimberský Kódex – pod týmto názvom nájdeme na webe Slovenskú verziu) – ktorý – zrejme pod dojmom pokusov Dr. Mengeleho v koncentrákoch – stanovuje 10 podmienok za ktorých je možné pokusy na ľuďoch vykonávať.

Napríklad bod 3 hovorí: Pokus (!!) musí byť tak navrhnutý, a založený na pokusoch na zvieratách, a znalosti prirodzeného priebehu ochorenia alebo iných skúmaných problémov, že očakávané výsledky dostatočne zdôvodnia (justify) vykonanie pokusu.

Okrem iného musia teda pokusom na ľuďoch predchádzať pokusy na zvieratách. Pokiaľ viem, nejaké boli, a všetky nie príliš úspešné (to v tom zákone chýba, čo keď sú tie na zvieratách neúspešné!). Z dostupných zdrojov nie som presvedčený, že naozaj všetky tie vakcíny prešli pokusmi na zvieratách, a marí sa mi, že tie zvieratá všetky pokapali po následnom vystavení živému vírusu, alebo aj skôr. A výsledky na ľuďoch sú ozaj povážlivé, zvlášť ak si uvedomíme, že tento mRNA typ vakcíny už človeku zostáva v tele permanentne (tie sezónne očkovania proti chrípke po pár mesiacoch už v tele nemáte, či ste tú chrípku mali, alebo nie). Ak vírus zmutuje, a bude „nevyhnutné vakcinovať znova“, v tele má človek stále aj tú predošlú vakcínu.

Ako to bude reagovať? To sú ozaj neuveriteľne bezočivé pokusy na ľuďoch. Automaticky sa ponúka: Bol by dnes Dr. Mengele vrchným lekárom EÚ? A čím by sa líšila kampaň za Covid pas ak áno? Skoro otvorené znižovanie počtu ľudí, len sa to tak nenazýva.

V USA sa konajú akcie proti „povinnosti“ dať sa očkovať, napr. guvernér štátu Texas pracuje na buď zákone alebo nariadení, ktoré zakáže vynútenú vakcináciu na území štátu, pričom je tam explicitne povedané, že nesmie byť ani podmienkou na zamestnanie (resp. zotrvanie v zamestnaní), keďže sa to tam hodne tlačí cez šplhúnskych (a predpokladá sa podplácaných a ináč tlačených) zamestnávateľov. Zároveň je pripravené „svedectvo“ 5 lekárov pred senátom štátu Texas. Hovorí sa v nadpise „No vaccine passports in Texas“. Niečo také by sa zišlo v Európe, ale tu to vyzerá akoby EÚ už bola komunistickou ustanovizňou, prípadne miestni štátnici vo väčšine štátov na výplatných páskach oligarchov. Vplyv oligarchu Sorosa v EP som spomenul nedávno, a cez neho tečú peniaze z rôznych zdrojov, včítane tých od vlády USA.

Vraj „bezpečné a účinné“

12.02.2023

V pôvodnom článku je podstatné video, toto je komentár k nemu od vydavateľky Gumshoe News – teda: „Comment by Dee McLachlan“. Ale mne sa zdá dobrý, tak ho prekladám. Najprv môj úvod – vysvetlenie čoho sa týka ten nadpis: Výraz „safe and effective“ hučala Západná Propaganda, pardón, Pravdovravné Médiá z oblasti naších spojencov, do ľudí v súvislosti s [...]

Zhrnutie „zápletky“ COVID/Vakcíny

20.12.2022

Takže – doteraz – tá zápletka/intriga(?) COVID/vakcíny nevyzerá pre nás nejak dobre, a ani my – tým myslím občania – v tom kontexte nevyzeráme príliš dobre, hoci ani nejako zle. Aby sme sa pokúsili to – amatérsky – zhodnotiť, urobme si akúsi „polčasovú sumarizáciu“. Aj keď je pravdepodobné, že ešte nie sme v polčase. Ale mali by sme niečo [...]

COVID bol vyrobený na zákazku

17.12.2022

Celá história je popísaná na AMG – American Media Group – v dokumente s názvom „BOMBSHELL! Official Documents prove Anthony Fauci & Bill Gates are responsible for developing the COVID Virus in a Biolab“, link je tu: https://amg-news.com/bombshell-official-documents-prove-anthony-fauci-bill-gates-are-responsible-for-developing-the-covid-virus-in-a-biolab/ Čiže preklad: [...]

forró, fico, galanta

Člen predsedníctva Aliancie: Pellegriniho podporil len Forró, nie celá strana. Inak sa to čítať nedá

29.03.2024 12:00

Szabolcs Mózes pre Pravdu uviedol, že ich rozhodnutie Krisztiána Forróa zaskočilo.

Jaroslav Naď

Naď: Najväčšou výzvou pre NATO bude odolať dezinformačným útokom

29.03.2024 11:47

Podľahnutie premysleným kampaniam, na ktoré je podľa štatistík Slovensko náchylné, môže podľa Naďa oslabiť celkovú dôveru v NATO a Alianciu samotnú.

mimoriadne1, mim1, zemetrasenie, seizmograf

Juhozápad Grécka zasiahlo pomerne silné zemetrasenie

29.03.2024 11:04

Otrasy bolo cítiť aj na Kréte a v Aténach.

Poľsko, NATO

Odborníci: Jednostranným vyslaním vojakov sa nestane celé NATO účastníkom vojny

29.03.2024 10:25

Na zatiaľ nepublikovanú správu nemeckých odborníkov sa odvoláva agentúra DPA.