Založ si blog

Následky vakcinácie a iné k COVIDu – plus opäť Novičok!

Najprv to druhé: Tak ma RTVS už dávno nepobavila, hoci to určite nebolo zámerom v tých správach. Zapol som neskôr, pán Babiš čítal z papiera správu o tom, že už vedia kto boli tí zlí ujovia, ktorí vyhodili muničák – a objavili sa tam starí známi z „otrávenia Skripaľovcov“! A pán Babiš len čítal, vážne sa tváril, možno to tiež vlastne videl prvýkrát. Laurel a Hardy sú nič, sú málo aktuálni.

Ale to je len zábavný úvod, lebo k Skripaľovcom sa vracať nebudem, to sme dávno my blogéri spracovali. Ale idem na témy aktuálnejšie.

Takže k tomu hlavnému v nadpise:

K 10.4. Európska databáza Health Impact News – spravuje to EMA – ukazuje

  • počet úmrtí – deaths: 6662
  • počet poškodení – injuries: 299065

Pritom dnes je 30.4., novšie dáta tam nie sú. Zdrojom je European Database of Adverse Drug Reactions for COVID-19 „Vaccines“ (úvodzovky sú ich, nie moje – veď nie sú schválené!).

Veľká Británia hlási „za obdobie 4 mesiacov očkovania „experimentálnou““ COVID vakcínou 847 mŕtvych a 626 087 poškodení.

Počty poškodení a počty úmrtí – resp. ich pomer – sú pozoruhodne odlišné.

Databáza VAERS – t.j. počty pre USA – ukazuje k 12.4. 3005 prípadov úmrtí. Okrem toho ale CDC „pripúšťa – admits“ že 5800 PLNE VAKCINOVANÝCH ľudí sa nakazilo COVID-19 a z toho 74 zomrelo!!. Tak to je na tému „vakcinácia proti COVIDu“ naozaj – nazval by som to prelomová – správa.

Nórsko zastavilo Astra Zeneca vakcínu a vyhlásilo – Univerzitná Nemocnica Oslo – že vakcinácii Astra Zenecou je priradené vyššie riziko ako COVIDu-19. Tú zastavilo aj Dánsko. U nás sa stále používa.

Istý Dr. Ryan Cole, šéf nezávislého diagnostického inštitútu v štáte Idaho bol pozvaný na prednášku k tejto téme. Za najväčšie rizikové faktory pre ochorenie na COVID označil vyšší vek, obezitu a nízku hladinu vitamínu D. Jeden bod štatistiky, ktorú uviedol bolo, že primerný vek úmrtí v USA je 78.6, a priemerný vek úmrtí počas COVIDu je tiež 78.6.

Až nájdem novšie dáta, dodám.

Vraj „bezpečné a účinné“

12.02.2023

V pôvodnom článku je podstatné video, toto je komentár k nemu od vydavateľky Gumshoe News – teda: „Comment by Dee McLachlan“. Ale mne sa zdá dobrý, tak ho prekladám. Najprv môj úvod – vysvetlenie čoho sa týka ten nadpis: Výraz „safe and effective“ hučala Západná Propaganda, pardón, Pravdovravné Médiá z oblasti naších spojencov, do ľudí v súvislosti s [...]

Zhrnutie „zápletky“ COVID/Vakcíny

20.12.2022

Takže – doteraz – tá zápletka/intriga(?) COVID/vakcíny nevyzerá pre nás nejak dobre, a ani my – tým myslím občania – v tom kontexte nevyzeráme príliš dobre, hoci ani nejako zle. Aby sme sa pokúsili to – amatérsky – zhodnotiť, urobme si akúsi „polčasovú sumarizáciu“. Aj keď je pravdepodobné, že ešte nie sme v polčase. Ale mali by sme niečo [...]

COVID bol vyrobený na zákazku

17.12.2022

Celá história je popísaná na AMG – American Media Group – v dokumente s názvom „BOMBSHELL! Official Documents prove Anthony Fauci & Bill Gates are responsible for developing the COVID Virus in a Biolab“, link je tu: https://amg-news.com/bombshell-official-documents-prove-anthony-fauci-bill-gates-are-responsible-for-developing-the-covid-virus-in-a-biolab/ Čiže preklad: [...]

minister jozef bires, Jozef Bíreš

Prekvapujúci krok Takáča. Odvolal šéfa veterinárnej správy Bíreša

28.03.2024 19:50

Verím, že organizáciu nechávam v takej kondícii, že môže ďalej napredovať, uviedol Bíreš.

Ivan Korčok, Peter Pellegrini

Sebavedomý Korčok a rétor Pellegrini. Podpora neúspešných kandidátov sa nesmie preceňovať, hovorí po dueli politológ

28.03.2024 19:30

Kandidáti majú za sebou druhý duel. V čom vynikol Korčok a v čom Pellegrini?

Rím, Taliansko, koloseum, Forum romanum

Desaťmetrová prepadlina pohltila v Ríme dve autá

28.03.2024 19:29

Prepady ciest a následné diery sa vo veľkých talianskych mestách objavujú často.

Peter Kotlár

Kotlár identifikoval zásahy do ľudských práv a slobôd počas pandémie covidu

28.03.2024 19:02

„Odbornej konferencie“ sa zúčastnila aj ministerka kultúry Šimkovičová.