Založ si blog

Posledné vakcinačné kotrmelce prezradili Hru s Vakcínami

Podtitul: Systém odvádzania krvi z mozgu (Venous Sinus), kde krv tečie pomaly, má zjavne predispozíciu na krvné zrazeniny po Vakcinácii od Astra-Zeneca. Dr. Meryl Nass, Global Research

Najprv dve „hlásenia“ – linky: EMA, Zodpovedný útvar EÚ, povedala, že skúma najmenej 44 prípadov zriedkavých zrazenín v mozgu a najmenej 14 úmrtí medzi približne 9.2 milión vakinácií v 30 Európskych krajinách...

K 29. marcu Nemecký zodpovedný útvar reportoval 31 prípadov neobvyklých krvných zrazenín medzi 2.7 miliónom ľudí vakcinovaných vakcínou AstraZeneca, z ktorých 9 zomrelo.

Moja vsuvka: Prvá časť je hodne bio-technická, ale nedá sa vynechať a nie je nutné ju v detaili pochopiť, to asi nie je ani úmyslom autora.

Vakcína J and J (Johnson and Johnson) bola spájaná s krvnými zrazeninami v rámci údajov z jej klinických pokusov predložených FDA. Obidve tieto vakcíny používajú tzv. adenovírus vektor na doručenie DS DNA (dvojvláknová DNA), ktorá nesie kód spike proteínu, a ľudský bunkový mechanizmus ten proteín vyrobí, za neurčitý časový interval, a v neurčitom množstve. Takže zrážanie krvi môže byť spôsobené adenovírus vektorom, alebo spike proteínom, alebo niečím úplne iným. Moja vsuvka: toto výstižne vyjadruje že ľudstvo slúži vlastne ako pokusný králik „odborníkom“, ktorí robia pokusy – na ľuďoch – aby niečo zistili (alebo aj nie, viď ďalej).

Tie mRNA vakcíny používajú mRNA aby kódovali ten spike, používajúc bunkové mechanizmy na produkovanie toho spike proteínu. Konečný výsledok všetkých 4 vakcín je podobný, a opäť niečo – nevieme na ako dlho si telo vytvára tento proteín.

Ak ten spike ako taký vytvára tie zrazeniny, čo je celkom obstojný návrh ktorý vedci predložili, ale je nedokázaný, potom by všetky 4 vakcíny vytvárali tie tromby – boli trombogenické (indukovali zrážanie). Dr. Patrick Whelan sa pokúšal varovať FDA o tejto možnosti, ale ho ignorovali. Napísal:

Meinhardt a spol. (Nature Neuroscience 2020, v tlači) ukazujú, že ten spike protein v mozgových endotheliálnych bunkách (bunky výstielky mozgových ciev) súvisí (is associated with) s vytváraním mikrotrombov (zrazenín), a že Magro a spol. nenachádzajú virálnu RNA v mozgovom endotheliu. Inými slovami, zdá sa, že virálne proteíny spôsobujú poškodenie tkaniva bez aktívneho replikovania vírusu.

Je možné aby to bol sám spike protein ktorý spôsobuje poškodenie tkaniva súvisiace s Covid-19? Nuovo a spol. (v tlači) ukázali, že u 13 z 13 mozgov od pacientov ktorí umreli na COVID-19, pseudovirióny (spike, obálkové, a membránové proteíny) bez virálnej RNA sú prítomné vo výstielke mozgových mikrociev.

Toto je desivá informácia, poskytujúca silný náznak potenciálnej toxicity spike proteínu.

Ako sa 20 krajín vysporiadalo s otázkou zrazenín?

Najprv zastavili vakcinácie, kým stihli vyhodnotiť všetky dostupné údaje a zladili si svoje vysvetlenia (get their narratives aligned). Potom sa rozhodli, že tá A-Z vakcína naozaj spôsobila zrazeniny (did cause clots). Ale nemôžete predsa len tak vyhodiť vakcíny (ak nie ste nejaká firma Emergent BioSolutions – „rodiace sa BioRiešenia“), tak museli byť použité. Ale na kom? V chudobnejších krajinách samozrejme. A čo tak zásoby už nakúpené Západnou Európou?

Vodcovia Verejného Zdravia prišli s obrovským nápadom (a great idea). Obmedzte to použitie, len pre starších. Ak zomrú, je u nich skoro vždy už existujúci stav na ktorý sa to dá hodiť (a preexisting condition to blame). Ale zjavne to nestačilo. Tak začali testovať tie vakcíny na deťoch.

Niekoľko krajín zastavilo tie A-Z vakcíny úplne (Slovensko tuším nezastavilo).

Francúzsko, Nemecko, Švédsko a Kanada sú medzi tými, čo obmedzili jej použitie na len mladších ľudí, zatiaľčo Dánsko a Nórsko zachovali úplnu prestávku.

Viete si predstaviť čo v tomto prípade vlastne hovorí tzv. Informovaný súhlas? “Testujeme vakcíny, o ktorých sa vie že spôsobujú smrtiace krvné zrazeniny, na deťoch, ktoré skoro nikdy nedostanú vážny Covid – preto v tejto demografii tie benefity neprevážia riziká tej vakcíny. Vaše dieťa má teraz väčšie riziko úmrtia na vakcínu, ako na chorobu.” Koľko rodičov by toto podpísalo? Je jasné, že na formulári na súhlas musia byť lži. Mám tu pre vás vynikajúci prípad, Britskí advokáti.

Ako som toto písal, objavili sa správy, že klinické skúšky A-Z vakcíny na deťoch sa konečne zastavili, práve dnes. Čo je 2-3 týždne po tom, ako sa problém zrážania krvi vynoril.

Ako dobre funguje tá Astra-Zeneca vakcína u starších? Len pred dvomi mesiacmi vodcovia Francúzska a Nemecka nám povedali:

Úradníci v Nemecku tvrdia, že Astra-Zeneca vakcína má len 8% účinok u ľudí vo veku nad 65. Francúzsky Prezident Macron sa sťažoval u Agentúry France Press že tá A-Z vakcína bola lenkvázi-neúčinná u ľudí nad 65.”

Takže, aby sa využila zásoba, alebo možno pre iné účely, Nemecko teraz použije tú vakcínu len na tých nad 60, a Francúzsko len pre tých nad 55 — čo sú tie vekové skupiny, u ktorých tvrdili, že pre ne nefunguje.

Ak to niekomu ešte nie je jasné, posledný flip-flop od Macrona a Merkelovej odhaľuje pravdu. Účelom vakcín zjavne nie je chrániť nás. Vakcíny obohacujú Pharmu. Vakcinačné pasy umožňujú oveľa väčšiu kontrolu nad obyvateľstvom. Môžu tu byť aj doplnkové agendy. Ale celkom určite sa to vôbec netýka nášho zdravia.

Vraj „bezpečné a účinné“

12.02.2023

V pôvodnom článku je podstatné video, toto je komentár k nemu od vydavateľky Gumshoe News – teda: „Comment by Dee McLachlan“. Ale mne sa zdá dobrý, tak ho prekladám. Najprv môj úvod – vysvetlenie čoho sa týka ten nadpis: Výraz „safe and effective“ hučala Západná Propaganda, pardón, Pravdovravné Médiá z oblasti naších spojencov, do ľudí v súvislosti s [...]

Zhrnutie „zápletky“ COVID/Vakcíny

20.12.2022

Takže – doteraz – tá zápletka/intriga(?) COVID/vakcíny nevyzerá pre nás nejak dobre, a ani my – tým myslím občania – v tom kontexte nevyzeráme príliš dobre, hoci ani nejako zle. Aby sme sa pokúsili to – amatérsky – zhodnotiť, urobme si akúsi „polčasovú sumarizáciu“. Aj keď je pravdepodobné, že ešte nie sme v polčase. Ale mali by sme niečo [...]

COVID bol vyrobený na zákazku

17.12.2022

Celá história je popísaná na AMG – American Media Group – v dokumente s názvom „BOMBSHELL! Official Documents prove Anthony Fauci & Bill Gates are responsible for developing the COVID Virus in a Biolab“, link je tu: https://amg-news.com/bombshell-official-documents-prove-anthony-fauci-bill-gates-are-responsible-for-developing-the-covid-virus-in-a-biolab/ Čiže preklad: [...]

FTX Bankman Fried

Súd poslal zakladateľa kryptomenovej burzy FTX na 25 rokov do väzenia

28.03.2024 17:13

Pred kolapsom v novembri 2022 bola druhou najväčšou kryptomenovou burzou na svete.

Crocus, Moskva, Rusko, teroristický útok

Teroristický útok si objednali Ukrajinci máme dôkaz, tvrdí Moskva. Nezmysel, opakovane sme vás varovali, reaguje USA

28.03.2024 16:36, aktualizované: 16:48

Za útok v koncertnej sieni v Krasnogorsku na predmestí Moskvy je zodpovedný výlučne Islamský štát, vyhlásil bezpečnostný hovorca Bieleho domu John Kirby.

Tomáš Drucker

Ministerstvo školstva: Prístup k tehotným študentkám by sa novelou zákona mohol zmeniť

28.03.2024 16:17

Ako priblížili z rezortu, podľa navrhovaných úprav má VŠ povinnosť prihliadať na ich potreby, najmä pri tvorbe študijných plánov.

Polícia / Pomáhať a chrániť / Policajné auto /

Polícia vyšetruje prípad sexuálneho zneužitia dvoch dievčat pri Košiciach

28.03.2024 16:01

Mali byť v aute sexuálne zneužité dve 11-ročné dievčatá.