Založ si blog

Chystá EÚ renesanciu komunizmu?

Ako som spomenul v predošlom blogu, asi bude potrebné pripomínať „naším nadradeným“ – predstavte si – zákony. Minule som totiž písal, že v EP odhlasovali zavedenie digitálneho pasu, ktorý zbaví ľudských práv tých ľudí, ktorí nebudú zaočkovaní. To by sme im mohli skomplikovať, ak sa dobre pripravíme. EÚ sa zatiaľ totiž neodhodlala na rovinu vyhlásiť komunizmus alebo fašizmus, a bez toho tie plány budú ťažko realizovateľné, vzhľadom na značný počet existujúcich zákonov (touto „naivitou“ som možno mnohých pobavil, ale však uvidíme ako sa to vyvinie).

Nie je možné do nekonečna tajiť, že tie vakcíny ľudí potenciálne zabíjajú, a s vysokou pravdepodobnosťou – vzhľadom na to že je ich súčasťou cudzia mRNA – môžu zabíjať v značne dlhom časovom horizonte, pričom lekári túto ich „potenciu“ poznajú. Nie všetci sa dajú kúpiť. Páchatelia sa zrejme spoliehajú na to, že keď zaočkovaný umrie o 4 roky, nebude sa to pripisovať tej vakcíne. Toto treba dlhodobe strážiť a opakovať, mRNA je totiž messenger RNA a je to nástroj na vnútornú komunikáciu nášho organizmu. Keď nám naočkujú do toho organizmu cudziu, nikto dnes nevie o prípadnej reakcii organizmu povedať vôbec nič. A ak niekto hlása že vie, tak klame. Doteraz to aj bolo zakázané Oviedskou Konvencioua oficiálne stále je! – viď ďalej.

Platí tu (ešte zatiaľ) plno zákonov z oblasti ľudských práv.

Ešte z roku 1947 – pravdepodobne ako reakcia na pokusy Dr. Mengeleho na ľuďoch vo fašistických koncentrákoch – existuje už viackrát spomínaný Norimberský zákon o neprípustnosti experimentov na ľuďoch. A, vzhľadom na existenciu Oviedskej konvencie, ktorá hovorí, že oblasť, resp. úroveň v organizme – ktorá sa dotýka genetiky – je pre zásahy zvonku tabu, máme dobrý základ. Túto totiž Rada Európy zaradila dokonca na úroveň základných ľudských práv. A všetky tieto vakcíny túto hranicu prekračujú (možno Čínska je tradičného typu, neviem).

Z toho ale zároveň vyplýva, že tú vakcínu mi môžu pichnúť len s mojím súhlasom, a to písomným a „informovaným, viď ďalej“. A ten informovaný súhlas znamená, že mi predložia informáciu tu vyššie uvedenú, ale aj s možnými následkami. Teda aj to, že ma môže zabiť aj o niekoľko rokov. A tým v reprodukčnom veku aj to, že tá cudzia mRNA sa môže preniesť na potomstvo.

Vakcíny teda nespĺňajú požiadavky dané zákonmi, a to vo viacerých „vrstvách“:

Vrstva 0: Uvedené vyššie – genetické narušenie očkovaného s doteraz neznámymi účinkami. Norimberský Zákon, ktorého návrh vznikol v roku 1947, vyžaduje Informovaný Súhlas, bez “zasahovania akéhokoľvek prvku sily, podvodu, klamania, nátlaku, vyhrážky, zveličovania, alebo inou skrytou formou obmedzovania alebo nátlaku…”

Vrstva 1: Vakcíny nie sú prakticky vôbec otestované. Normálne sa vakcíny testujú 5-7 rokov. Ale navyše to sa týka „normálnych“ vakcín, t.j. vakcín, ktoré – aby som to zjednodušil – neporušujú Oviedsku Konvenciu. Vakcína ktorá zavádza do organizmu cudziu mRNA by mala byť testovaná cez generácie, keďže je možné „ju zdediť“.

Vrstva 2: Podľa názoru niektorých vedcov je otázne, či tá vakcína vôbec chráni zaočkovaného pred tým príslušným vírusom, resp. skôr ochorením ktoré ten vírus spôsobuje. Podľa Americkej definície vakcína je niečo, čo

  • chráni „nositeľa“ proti príslušnému ochoreniu, t.j. ak dostane vírus tak sa mu jeho organizmus ubráni
  • zamedzuje aby vakcinovaná osoba ten vírus rozširovala.

Vsuvka – tú informáciu mám z článkov týkajúcich sa COVIDu, zákon možno nájsť napríklad tu, ale to by som študoval aj mesiac, je príšerne formulovaný, zrejme je cieľom aby ho nečítali.

Podľa Amerických vedcov existujúce COVID vakcíny nespĺňajú ani jednu z tých dvoch podmienok, teda podľa týchto pravidiel nie sú vakcínou (ten zákon je pritom vydaný CDC – štátny úrad na boj proti chorobám, ktorý riadi aj boj s pandémiou). Presne naopak – po vakcinácii sa u mnohých objavuje ochorenie, a sú aj infekční. A to vlastne znamená, že po zaočkovaní sa vlastník COVID pasu ničím nelíši od nezaočkovaného, t.j. bez COVID pasu! Dokonca nevakcinovaný človek bez COVID pasu je na tom lepšie, nemá COVID.

Všetky vyššie uvedené informácie môžeme používať na boj za ľudské práva. A treba pokračovať v hľadaní ďalších.

K dátumu 29.3. uverejnili CDC 2509 úmrtí po vakcinácii. Týždeň pred tým to bolo 2216. Európa mala k podobnému dátumu 3964 úmrtí a 162 610 poškodení, pričom v Európe nebola započítaná vakcína Johnson and Johnson. Avšak nikde sa neuvádza do akého času po zaočkovaní sa budú zdravotné problémy brať do úvahy ako možný následok vakcíny, ten čas by pritom mal byť vlastne nekonečný, vzhľadom na typ vakcíny.

Najjednoduchším krokom sa mi momentálne zdá pozbierať postupne rôzne následky ktoré sa ukazujú u ľudí, zahrnutých v štatistikách spôsobených úmrtí a poškodení. Mnoho možno získať práve z US databázy VAERS, kde sú aj slovné popisy akýchkoľvek problémov ktoré sa prejavili u zaočkovaných – Vaccine Adverse Events Reporting System – teda Systém na oznamovanie nepriaznivých následkov (u nich udalostí) vakcín. Autormi tých popisov sú pravdepodobne ošetrujúce osoby. Stránka CDC ponúka stiahnutie celej databázy v komprimovanom tvare, ktorý sa dá potom vtiahnuť do Excelu. Zdroj Európskych údajov zatiaľ neviem.

Už to čo je uvedené vyššie môže byť dostatočným podkladom pre žaloby papalášov EÚ. Rozhodnutím EP totiž tlačia ľudí do akceptovania núteného očkovania, a to bez akejkoľvek pochybnosti v niekoľkonásobnom rozpore s vlastnými zákonmi. Ako môže vôbec Európsky Parlament hlasovať o nejakom násobne protizákonnom návrhu? Veď to ani ten komunizmus nemusia vyhlasovať, už ho tu máme, to predsa poznáme!

Tento blog bol pôvodne uverejnený na Slovanských Novinách.

Vraj „bezpečné a účinné“

12.02.2023

V pôvodnom článku je podstatné video, toto je komentár k nemu od vydavateľky Gumshoe News – teda: „Comment by Dee McLachlan“. Ale mne sa zdá dobrý, tak ho prekladám. Najprv môj úvod – vysvetlenie čoho sa týka ten nadpis: Výraz „safe and effective“ hučala Západná Propaganda, pardón, Pravdovravné Médiá z oblasti naších spojencov, do ľudí v súvislosti s [...]

Zhrnutie „zápletky“ COVID/Vakcíny

20.12.2022

Takže – doteraz – tá zápletka/intriga(?) COVID/vakcíny nevyzerá pre nás nejak dobre, a ani my – tým myslím občania – v tom kontexte nevyzeráme príliš dobre, hoci ani nejako zle. Aby sme sa pokúsili to – amatérsky – zhodnotiť, urobme si akúsi „polčasovú sumarizáciu“. Aj keď je pravdepodobné, že ešte nie sme v polčase. Ale mali by sme niečo [...]

COVID bol vyrobený na zákazku

17.12.2022

Celá história je popísaná na AMG – American Media Group – v dokumente s názvom „BOMBSHELL! Official Documents prove Anthony Fauci & Bill Gates are responsible for developing the COVID Virus in a Biolab“, link je tu: https://amg-news.com/bombshell-official-documents-prove-anthony-fauci-bill-gates-are-responsible-for-developing-the-covid-virus-in-a-biolab/ Čiže preklad: [...]

nemecko, polícia, polizei

Nemecká polícia zastrelila muža, ktorý sa s mačetou vyhrážal v knižnici

23.04.2024 23:40

Podľa vyhlásenia bol tento muž polícii známy už skôr. Jeho motív vyhrážania sa v knižnici zatiaľ nie je objasnený.

Systém Patriot, PVO

Le Monde: Mnohé krajiny EÚ sa nechcú s Kyjevom deliť o svoju protivzdušnú obranu

23.04.2024 21:45

Šéfovia vlád jednotlivých krajín si dávali dobrý pozor, aby neurobili žiadny konkrétny sľub.

Izrael Palestína Gaza Hamas Rukojemníci Prepustenie

Vojna v Gaze trvá 200 dní. Izrael zosilnil údery, nariadil nové evakuácie na severe

23.04.2024 20:55

Ostreľovanie severu palestínskeho územia bolo za posledný deň jedno z najintenzívnejších od začiatku vojny.

USA Izrael Gaza univerzity protesty

Polícia zatýkala na pro-palestínskych protestoch na univerzite v New Yorku

23.04.2024 19:49

Biely dom antisemitské vyjadrenia počas študentských protestov na viacerých univerzitách slovne odsúdil.