Založ si blog

Úmrtia z COVID vakcinácie a vyhlásenie prominentných lekárov a vedcov

Výber z článku od: Prof.Michel Chossudovsky, Global Research

Moje vsuvka: Krátko k USA: Vedené od 14.12.2020 – k dátumu 22.3.2021 bol počet úmrtí vedených v databáze CDC, tzv. VAERS databáze, 2216. Smrť je spôsobená väčšinou tzv. anafylaktickým šokom – Anafylaxia je ťaždá forma alergickej reakcie. Novší údaj sa doteraz neobjavil, čo je podozrivé. A teraz k Európe – uvedený článok:

25. Marca 2021, Európsky Parlament hlasoval 468 proti 203 za tzv. Digital Vaccine Passport, alebo “Green Pass – Zelený pas” ktorý vyžaduje od občanov EÚ, aby sa dali vakcinovať, ak chcú cestovať, alebo dokonca mať prístup k rôznym spoločenským alebo kultúrnym podujatiam v rámci svojich komunít.

Ironicky, toto historické hlasovanie – ktoré je prakticky ekvivalentné vzniku digitálno-policajného štátu – sa odohralo sotva pár týždňov po tom, ako 18 Európskych krajín, včítane Francúzska, Talianska a Španielska, sa rozhodlo pozastaviť mRNA vakcínu od AstraZeneca.

V tejto súvislosti, kolektív prominentných doktorov medecíny a vedcov vydal vyhlásenie adresované Európskej Liekovej Agentúre – EMA (European Medicines Agency) upozorňujúc na:

vážne potenciálne účinky tej COVID-19 [mRNA] vakcínovej technológie, varovanie pred možnými autoimúnnymi reakciami, abnormality zrážanlivosti krvi, porážky a vnútorné krvácania, „včítane do mozgu, miechy a srdca“. (Urgent Open Letter from Doctors and Scientists to the European Medicines Agency regarding COVID-19 Vaccine Safety Concerns By Doctors for COVID Ethics, 10. Marec, 2021

Big Pharma, IT Digitálne konglomeráty a ich lobby skupiny nielen ovplyvňovanli debatu v EP, ako aj hlasovanie v EP, tiež vyvíjali nátlak na politický aparát EU, včítane European Medicines Agency (EMA), aby dali zelenú pre nejakú “neodsúhlasenú – un-approved” a “experimentálnu” mRNA vakcínu spojenú s digitálnym vakcinačným pasom.

Boli Členovia Parlamentu informovaní ohľadne úmrtí a poškodení súvisiacich s vakcínami? Alebo sa jednoducho rozhodli nepozerať sa?

Oficiálne dáta skompilované pre tri zo štyroch veľkých mRNA vakcín firiem, menovite Pfizer, Moderna a AstraZeneca. (Johnson and Johnson nie je zahrnutá) ukazujú na:

3,964 úmrtí 162,610 poškodení

Rozklad – The Breakdown:

Úhrn reakcií pre experimentálnu mRNA vakcínu AZD1222 (CHADOX1 NCOV-19) od Oxford/ AstraZeneca: 451 úmrtí a 54,571 poškodení do 13/03/2021

Úhrn reakcií pre experimentálnu mRNA vakcínu Tozinameran (kód BNT162b2, Comirnaty) od BioNTech/ Pfizer: 2,540 úmrtí a 102,100 poškodení do 13/03/2021

Úhrn reakcií pre the experimentálnu mRNA vakcínu mRNA-1273 (CX-024414) from Moderna: 973 úmrtí a 5,939 poškodení do 13/03/2021.

Ďalej nasledujú tie údaje vo forme plagátu, viď link hore.

Tieto čísla zodpovedajú začiatku najdôležitejšieho vakcinačného programu v dejinách sveta, ktorý ak bude prijatý, bude nezmazateľne rezultovať do významnej straty ľudských životov.

Dlhodobejšie riziká úmrtí a poškodení (autoimunitné reakcie, krvné zrazeniny, porážky a vnútorné krvácania, atď.) ešte stále nepoznáme. Budú nastávať v priebehu niekoľkých rokov.

Multibilión Dolárová Bonanza (zlatá baňa) pre Big Pharma

Európska Komisia potvrdila, že 420 milión dávok bude dodaných do EÚ ku stredu Júla, z ktorých 70 milión bude dodaných od AstraZeneka (France Soir Report).

Ten Digital Passport nie je povinný. Ale ak ho nemáte, budete spoločensky vylúčený. Nebudete môcť cestovať, a budete vylúčený z “účasti na dôležitých udalostiach” a “prístupe na verejné miesta” (napr. šport, kultúrne udalosti, atď.), podľa EU Komisie.

Aké sú teda možnosti predložené občanom (ovčanom?? – ukáže sa) Európskej Únie.

Acceptujte to bodnutie nebezpečnou vakcínou, ktorá spočíva v “génovej terapii”, konkrétne v modifikácii ľudského genómu.

Odmietnite tú vakcínu a budete vylúčení z cestovania, ako aj normálneho spoločenského života v rámci svojej vlastnej krajiny.

Podvodnícky Marketing”

Bohato zdokumentované – mRNA vakcíny od Big Pharma sú nebezpečné. V USA, tá “Zelená” pre marketing experimentálnej mRNA vakcíny bola zaručená už v Decembri 2020, napriek skutočnosti, že podľa FDA, tá vakcína je neschválený produkt – unapproved product”.

FDA vo svojom nejednoznačnom vyhlásení – in its ambiguous statement – poskytla takzvanú Autorizáciu na núdzové použitie – Emergency Use Authorization (EUA) pre Pfizer-BioNTech vakcínu, doslova “aby dovolila/umožnila núdzové použitie neschváleného produktu – to permit the emergency use of the unapproved product, …pre aktívnu imunizáciu…” (viď ďalej) – to vás hodí na veľký materiálj FDA.

V tomto vyjadrení je niečo smrdiace (fishy) a “protikladné”. Tá experimentálna Pfizer mRNA vakcína je zároveň neschválená – unapproved” aj povolená – permitted”. Prešiel som si toto tvrdenie s prominentným právnikom. Je nehorázne protiprávne propagovať – market – nejaký “nie povolený produkt”.

V USA, tá Pfizer-Moderna vakcína je kategorizovaná zo strany CDC ako “preiskumný/výskumný liek – investigational drug”. “Tá klauzula núdzového použitiaemergency use” je tam na to, aby oprávnila vypustenie niečoho čo by sa ináč dalo popísať ako “nelegálny liek – illegal drug”.

Vraj „bezpečné a účinné“

12.02.2023

V pôvodnom článku je podstatné video, toto je komentár k nemu od vydavateľky Gumshoe News – teda: „Comment by Dee McLachlan“. Ale mne sa zdá dobrý, tak ho prekladám. Najprv môj úvod – vysvetlenie čoho sa týka ten nadpis: Výraz „safe and effective“ hučala Západná Propaganda, pardón, Pravdovravné Médiá z oblasti naších spojencov, do ľudí v súvislosti s [...]

Zhrnutie „zápletky“ COVID/Vakcíny

20.12.2022

Takže – doteraz – tá zápletka/intriga(?) COVID/vakcíny nevyzerá pre nás nejak dobre, a ani my – tým myslím občania – v tom kontexte nevyzeráme príliš dobre, hoci ani nejako zle. Aby sme sa pokúsili to – amatérsky – zhodnotiť, urobme si akúsi „polčasovú sumarizáciu“. Aj keď je pravdepodobné, že ešte nie sme v polčase. Ale mali by sme niečo [...]

COVID bol vyrobený na zákazku

17.12.2022

Celá história je popísaná na AMG – American Media Group – v dokumente s názvom „BOMBSHELL! Official Documents prove Anthony Fauci & Bill Gates are responsible for developing the COVID Virus in a Biolab“, link je tu: https://amg-news.com/bombshell-official-documents-prove-anthony-fauci-bill-gates-are-responsible-for-developing-the-covid-virus-in-a-biolab/ Čiže preklad: [...]

Viktor Orbán

Gyöngyösi: Orbán je nepriateľ národa, premenil Maďarsko na diktatúru. Budapešť by nemala zabudnúť na sovietske tanky

26.04.2024 10:40

Myslím, že sme sa v Maďarsku vrátili do boľševických časov, tvrdí predseda strany Jobbik.

požiar, elektromobil, Lešť

Ako horí elektromobil? Požiar zlikvidovali hasiči do hodiny, vrak skončil vo vodnom kúpeli

26.04.2024 10:40

Z podzemnej garáže, v ktorej sa vznietil elektromobil, šľahali obrovské plamene.

Rusko Ukrajina Putin výcvikové stredisko návšteva uarus

Dvaja ruskí vojaci sa priznali ku chladnokrvnej trojnásobnej vražde. Zabili starostku aj ich kolegu

26.04.2024 10:10

Páchatelia v snahe zamaskovať zločin telo poliali horľavinou a potom do domu vhodili granát, ktorého výbuch spôsobil požiar.

Andrej Danko, upratovanie Dúbravky,

Danko upratuje Dúbravku. Zaplatil pokutu tisíc eur a chce ukázať dôkaz o vylomenom zube

26.04.2024 09:26, aktualizované: 09:41

Danko sa zaviazal zametať Dúbravku potom ako v januári zdemoloval semafor a z miesta činu ušiel. Nájsť sa ho podarilo podľa olejovej škrvny.