Založ si blog

Naši ideológovia už prekonali komunistických

Všimnime si, ako sa pustili do Ivermectinu, a tým maskujú to, že bojujú proti liečbe ako takej – t.j. čímkoľvek – v prospech vakcinácie. Za vakcináciu podľa toho dostávajú – možno len prísľub – nejaké prémie. Ich postoj sa dá zhrnúť asi takto:

Ivermectin sa testoval, a ukázalo sa, že môže byť rizikový, a my si to riziko na seba neberieme. Ale berú na seba riziko úmrtí po vakcínach absolútne neotestovaných, ktoré už nejaké tisícky ľudí – na rozdiel od Ivermectínu – zabili.

Ale hlavná pointa tohto blogu je, že naše komunistické médíá nám klamú, že COVID sa nedá liečiť, lebo ten Ivermectin je rizikový. Veď existujú ďalšie lieky! „Obyčajní ľudia“, keď dostanú COVID, tak ich pošleme domov aby „si tam s tým poradili, a keď sa im to nepodarí, tak ich privezieme umrieť na pľúcnu ventiláciu“. Tam im prípadne dáme Ivermectin, aby sme dokázali že nefunguje, čo je v tej fáze choroby pravda.

Ale naši súdruhovia – tí súčasní – keď dostanú COVID, tak im naordinujeme nejaké antivirotikum, konkrétne liek menom isoprinosine, a doplnkové lieky. V priebehu týždňa sú „za vodou“, ako to už býva v krajinách s normálnou úmrtnosťou na COVID. Takže – liečiť COVID sa dá, ale len tých vyberaných. Za tzv. komunizmu tiež existovali dosť dlho dva prístupy, komunisti mali špeciálne ordinácie, aj nemocnice. Ostáva otázkou, prečo teda tá liečba nie je hromadne nasadzovaná, keďže je známych viacero úspešných kombinácií liekov z rôznych krajín, spomínal som ako vzory Kubu, Čínu, Južnú Kóreu, … a nakoniec, aj vzorovú liečbu naších politikov. Takže prečo? Máme tu – v tzv. demokratickom štáte s dobrou úrovňou medecíny – a povinným zdravotným poistením obyvateľstva – zavedený „triedny prístup k liečeniu“? Alebo – podľa počtu úmrtí následkom neliečenia v prvej fáze choroby – majú naši súdruhovia za úlohu dokopať všetkých k očkovaniu a dostanú prémie? Zdravotné poistenie máme ale všetci, a z neho vyplýva, že máme právo na nasadenie liečby, keď dostaneme COVID! Všetci, čo doteraz zomreli bez toho aby sa ich niekto pokúsil liečiť, musia byť predmetom pre stíhanie za neliečenie na základe naších zákonov, vyplýva to z povinného zdravotného poistenia.

A na druhej strane – všetci čo zomrú na následky vakcinácie absolútne nevyskúšanými a dokonca ani na normálne použitie neodsúhlasenými vakcínami, zomreli následkom povolenia na nasadenie tých vakcín (napr. v USA to znamená, že okrem iného pri tej vakcíne nie je žiadna indikácia jej nasadenia). To povolenie v Európe dala EMA, v USA FDA, s rôznymi formuláciami, ale dali ho. A máme tu aj ŠUKL, ktorý odmieta Ivermectin, ale – podľa všetkého súhlasí – s vakcinovaním! A – predstavte si – nejaký náš génius z oblasti zdravotnictva si dovolil vyhlásiť, že tie vakcíny sú úplne bezpečné. Asi bude naozaj génius – to totiž navyhlásila ani EMA, ani FDA, to si nedovolili. Zoznam obetí v databáze VAERS už myslím prekročil 1600. Cyklus návrhu, výroby a testovania vakcín – a tie pravidlá sú pre normálne vakcíny, nie mRNA – je 6-7 rokov. V USA sú vakcíny odsúhlasené na experimentálne/núdzové použitie.

Takže, nám „obyčajným ľuďom“ – nie tým čo sú členmi tak nazvanej politickej strany – ostala nutnosť – a povinnosť – donútiť túto kvázivládu z politikov-nedoukov, aby sa konečne začala chovať podľa ústavy a zákonov SR. Ináč by tie zákony mali – museli – byť nasadené proti nim. A v tomto prípade hlúposť, nedostatočné vzdelanie a arogancia neospravedlňujú, v tých pozíciách sú už skôr priťažujúcimi okolnosťami. Nemali sa tam hrabať.

Vraj „bezpečné a účinné“

12.02.2023

V pôvodnom článku je podstatné video, toto je komentár k nemu od vydavateľky Gumshoe News – teda: „Comment by Dee McLachlan“. Ale mne sa zdá dobrý, tak ho prekladám. Najprv môj úvod – vysvetlenie čoho sa týka ten nadpis: Výraz „safe and effective“ hučala Západná Propaganda, pardón, Pravdovravné Médiá z oblasti naších spojencov, do ľudí v súvislosti s [...]

Zhrnutie „zápletky“ COVID/Vakcíny

20.12.2022

Takže – doteraz – tá zápletka/intriga(?) COVID/vakcíny nevyzerá pre nás nejak dobre, a ani my – tým myslím občania – v tom kontexte nevyzeráme príliš dobre, hoci ani nejako zle. Aby sme sa pokúsili to – amatérsky – zhodnotiť, urobme si akúsi „polčasovú sumarizáciu“. Aj keď je pravdepodobné, že ešte nie sme v polčase. Ale mali by sme niečo [...]

COVID bol vyrobený na zákazku

17.12.2022

Celá história je popísaná na AMG – American Media Group – v dokumente s názvom „BOMBSHELL! Official Documents prove Anthony Fauci & Bill Gates are responsible for developing the COVID Virus in a Biolab“, link je tu: https://amg-news.com/bombshell-official-documents-prove-anthony-fauci-bill-gates-are-responsible-for-developing-the-covid-virus-in-a-biolab/ Čiže preklad: [...]

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

polícia oživovanie

VIDEO: Išlo o sekundy. Petržalskí policajti nezaváhali, zachránili život mužovi

25.04.2024 18:00

Policajti sa pristavili pri dopravnej nehode, keď si zrazu všimli na zemi muža v bezvedomí.