Založ si blog

Nový CORONA vírus vyskočil v Británii! A majú aj patent!

Tento blog je motivovaný skutočnosťou, že nový – agresívnejší – druh CORONA vírusu vznikol vo Veľkej Británii, dokonca je z Južného Anglicka. A až dnes som si spomenul – asi si stojím na kábli – že ako som už písal, patent na CORONA vírus má Pirbright Institute, Veľká Británia, malé mestečko blízko Guildfordu. Je financovaný okrem iného Billom Gatesom, US „vojensky orientovanou organzáciou“ DARPA, WHO, a podobne. To sú náhody, čo?

A až dnes mi napadlo overiť aj to, či má Pirbright Istitute vybavenie na „pokusy s vírusmi“. Na to totiž potrebujete mať laboratórium s najvyššou úrovňou ochrany BSL-4 (Bio Safety Level). A – výsledok prieskumu – v Británii je ich spolu 5 a z toho až dve sú pri tomto inštitúte! Takže – odpovedám si sám – má! Len mimochodom – zdá sa mi, že my nemáme žiadne, ČR má tuším 2. Ale nie každý čo ich má, sa zabáva takouto činnosťou.

Pirbright Institute sa pritom oficiálne zaoberá problematikou vírusov u zvierat, ale vraj len hospodárskych, nie netopierov. Nemáme možnosť ísť tam na kontrolu, ale aj keby, to by určite zvádli. Navyše, v tejto fáze išlo už len o operáciu typu GOF – gain of function – vírusu z minulého roku. Podľa všetkého sa to podarilo, ten nový šíriaci sa od nich má značne zvýšenú infekčnosť. Ostáva nám len dúfať, že tie lieky proti COVIDu, o ktorých opakovane píšem, zaberajú rovnako na tento vylepšený. Ale – mám samozrejme otázku aj na „vakcinátorov“ – už bolo tou nevyskúšanou – zdôrazňujem absolútne nevyskúšanou – vakcínou napichaných plno ľudí, a tej vakcíny vyrobených milióny kusov rôznymi výrobcami. Čo nový vírus?

Na záver už pomerne známy citát prvého riaditeľa WHO menom Brock Chisholm: „Na dosiahnutie svetovej vlády je nevyhnutné odstrániť z myslí ľudí ich individualizmus, lojalitu k rodinným tradíciám, národný patriotizmus, a náboženské dogmy“. Takže Svetová Zdravotnícka Organizácia bola založená za úplne iným účelom ako by naznačoval jej názov (opakujem, to bol jej prvý riaditeľ). V skutočnosti má ľudí prinútiť k zmene chovania sa, aby sa stali jednotne ovládateľnými – a ako páka sa bude používať „zdravie“. Čiže – ktovie aké skutočné – dlhodobé – účinky budú mať tie „vakcíny“. Vyrobené obrovskou rýchlosťou – čo naznačuje okrem iného že celá pandémia bola vopred pripravená – a asi má slúžiť vyššie uvedenému cieľu.

No, ten pán si mal dať vtedy lepší „pozor na hubu“, keď nás teraz WHO skúša presviedčať aby sme sa dali zaočkovať, že je to výlučne v našom záujme (slovo zdravie som nepoužil úmyselne, WHO je dnes sluhom Pharma mafie v zmysle toho citátu, ktorý popisuje jej skutočné zameranie). Na medzinárodný dohovor o ľudských právach a biomedecíne to zrejme podľa nich nemá žiaden vzťah. V tejto súvislosti je ešte pozoruhodné, že EÚ sa tým dohovorom zaoberá na svojej web stránke, ale veselo tlačí na nás očkovanie vakcínou ktorá je s tou skrátene „Oviedo Convention“ v rozpore. A to je slabé slovo, pretože nasadením týchto vakcín je prakticky tá konvencia zrušená(!) – mali by ju odstrániť zo svojej stránky.

Ale ešte jeden komentár – istý Španielsky vedec dokázal – nad akékoľvek pochybnosti zo štatistiského hľadiska – že ľudia ktorí nie sú vystavení 5G žiareniu, sú odolnejší proti tomu vírusu. Tak sa teraz – potichu – pracuje aj na tých 5G systémoch.

 

 

Vraj „bezpečné a účinné“

12.02.2023

V pôvodnom článku je podstatné video, toto je komentár k nemu od vydavateľky Gumshoe News – teda: „Comment by Dee McLachlan“. Ale mne sa zdá dobrý, tak ho prekladám. Najprv môj úvod – vysvetlenie čoho sa týka ten nadpis: Výraz „safe and effective“ hučala Západná Propaganda, pardón, Pravdovravné Médiá z oblasti naších spojencov, do ľudí v súvislosti s [...]

Zhrnutie „zápletky“ COVID/Vakcíny

20.12.2022

Takže – doteraz – tá zápletka/intriga(?) COVID/vakcíny nevyzerá pre nás nejak dobre, a ani my – tým myslím občania – v tom kontexte nevyzeráme príliš dobre, hoci ani nejako zle. Aby sme sa pokúsili to – amatérsky – zhodnotiť, urobme si akúsi „polčasovú sumarizáciu“. Aj keď je pravdepodobné, že ešte nie sme v polčase. Ale mali by sme niečo [...]

COVID bol vyrobený na zákazku

17.12.2022

Celá história je popísaná na AMG – American Media Group – v dokumente s názvom „BOMBSHELL! Official Documents prove Anthony Fauci & Bill Gates are responsible for developing the COVID Virus in a Biolab“, link je tu: https://amg-news.com/bombshell-official-documents-prove-anthony-fauci-bill-gates-are-responsible-for-developing-the-covid-virus-in-a-biolab/ Čiže preklad: [...]

Záskalie, Jaskyňa, Veľký Manín, mReportér

Krásna prírodná scenéria na Považí ponúka pohľad na nezaplatenie. Slováci, máme byť na čo pyšní

18.04.2024 05:00

Zábery z nádhernej slovenskej prírody zachytila mReportérka Ľubka Šeroňová.

tbilisi, gruzínsko, protest

V Tbilisi protestovalo vyše 20 000 ľudí proti zákonu o zahraničnom vplyve

17.04.2024 23:24

Poslanci vládnej strany Gruzínsky sen schválili návrh tohto sporného zákona v prvom čítaní.

Nemecko Rusko špionáž

Prokurátori v Nemecku obvinili bývalého zamestnanca tajnej služby zo špionáže pre Rusko

17.04.2024 23:09

Carsten Linke poprel obvinenia a povedal, že sa snažil naverbovať taktiež obvineného Arthura Ellera ako potencionálny zdroj.

beňa

V Kongu zadržali bývalého námestníka riaditeľa SIS Borisa Beňu

17.04.2024 21:24, aktualizované: 21:54

Slovenská polícia to neeviduje. Beňa bol odsúdený v roku 2021 na trojročný trest s podmienečným odkladom na päť rokov za korupciu a vynášanie informácií.