Založ si blog

Testujeme, testujeme: načo vlastne?

Otázka znie blbo, ale vysvetlím. Keď zistíme, že niekto má vírus (čo nemusí byť pravda, viď ďalej), zatvoríme ho a čakáme. Buď vírus víťazí, kedy pacienta dovezieme do nemocnice a tam dosť časo zomrie, niekedy zomrie doma, a niekedy pacient zvíťazí. Ale ako pri tom pacientovi pomáhame?

Ilustrujem na príklade mojich známych: Zistili že majú príznaky COVIDu – stratili chuť a čuch. Zavolali svojej „obvodnej lekárke“, zdvihla to sestrička a nariadila sedieť doma a kloktať octom. To je revolučný postup, na zahraničných zdrojoch som taký nenašiel. Po ohlásení sa aj manžela, už osobne, niečo dostali, ale neboli to lieky proti COVIDu, takými „naši lekári nedisponujú“.

Takže v tom spočíva moja otázka: Vystavujeme ľudí opakovanému masovému združovaniu sa pri hromadných testoch, ale tým ktorým zistíme vírus nepmôžeme, lebo „niekto zabezpečil“, že do našej krajiny sa nedovážajú nijaké z liekov úspešných v likvidácii vírusu v tele pacienta. Pritom sú 4 krajiny, v ktorých pandémia dávno skončila, pretože tie vírusy v tele pacientov ničili – liekmi. A vôbec netaja aké lieky to sú.

Ale najprv krátko k časti prvej vety „má vírus, čo nemusí byť pravda“. V tomto blogu som prakticky prevzal článok, v ktorom autor uvádza, že v odporúčaniach k používaniu PCR testov autori – asi úmyselne, pre potreby Pharma mafie – teda cielene – zvýšili počet opakovaní testu na 45, pričom je známe, že test pri počte cyklov nad 30 „si vymýšľa“, a dokáže zistiť nefunkčné – mŕtve – pozostatky vírusov. Za tým počtom je istý doktor, ten istý link – ktorý má blízko k Pharma mafii. A, napriek tomu že už vlani v Novembri bol tento počet opakovaní skupinou odborníkov patrične skritizovaný, nie je mi známe, že by ten počet cyklov boli naši pri testoch vrátili na pôvodný odborníkmi odporúčaný počet 30. Takže ten test „si vymýšľa“.

A teraz k tomu prístupu – celej Európy – k „neliečeniu“ COVIDu. Už sme viacerí o tom písali, aj nejakí lekári. Prístupom „ničenia vírusov liekmi“ Južná Kórea, Austrália, Kuba a Čína zrušili pandémiu a teda zachránili život značnému počtu ľudí. U nás prevážila „podpora pre vírus“ vo forme asi „pomôž si človeče, aj Pánboh ti pomôže“ a nákup obrovských počtov vakcín – najrizikovejších v dejinách ľudstva – vraj proti tomu vírusu, čo však doteraz nebolo nijako odskúšané. Skúša sa to teraz naživo, podujala sa aj madam Cibulková, je to dobrá reklama, najmä v rámci súčasných možností.

Takže použité lieky (hoci to tu už bolo uvedené viacerými blogérmi násobne):

Austrália odporúča dva možné postupy:

Prvý je Invermectin, doxycyclin a zinok, druhá možnosť hydroxychloroquin, zinok, azithromycin – toto podľa všetkého dostával aj prezident Trump, ak jeho ochorenie nebolo len súčasťou predvolebnej kampane. Tá prvá vraj mala pre pacientov pod 70 rokov účinnosť 100%.

Kuba, ktorá sa podieľala aj na liečení v Číne, ale nasadzovala zdá sa vlastný vynález s názvom Interferon, verzie Interferon alfa, Intereron Beta-1a a Interferon gamma. Čína vraj používala ten Beta v kombinácii s hydroxychloroquinom, ale tam vraj vystupovali aj nejaké špecifické čínske liečby.

Tieto údaje už publikovali aj niektorí lekári – blogeri. A už (až teraz?) sa niekto ozval, že lieky treba nakúpiť, lebo sa môže stať, že si toto uvedomia aj iní, a „nebudú dostupné“ pre veľký dopyt.

Takže ešte raz: Načo stále testujeme a zistené vírusy necháme slobodne vyčíňať? Prečo sme masovo nakúpili namiesto liekov proti COVIDu absolútne nevyskúšané a stále nezákonné (podľa Oviedo dohovoru – Convention on Human Rights and Biomedicine ) vakcíny zasahujúce do DNA? To sa asi budeme ešte našich nových „súdruhov“ – aj keď riadených z opačnej strany, a slúžiacich Pharma-mafii – pýtať. Ale bude to asi potrebné podložiť žalobami, už tu pomrelo plno ľudí a oni ešte len začínajú o tom špekulovať.

Vraj „bezpečné a účinné“

12.02.2023

V pôvodnom článku je podstatné video, toto je komentár k nemu od vydavateľky Gumshoe News – teda: „Comment by Dee McLachlan“. Ale mne sa zdá dobrý, tak ho prekladám. Najprv môj úvod – vysvetlenie čoho sa týka ten nadpis: Výraz „safe and effective“ hučala Západná Propaganda, pardón, Pravdovravné Médiá z oblasti naších spojencov, do ľudí v súvislosti s [...]

Zhrnutie „zápletky“ COVID/Vakcíny

20.12.2022

Takže – doteraz – tá zápletka/intriga(?) COVID/vakcíny nevyzerá pre nás nejak dobre, a ani my – tým myslím občania – v tom kontexte nevyzeráme príliš dobre, hoci ani nejako zle. Aby sme sa pokúsili to – amatérsky – zhodnotiť, urobme si akúsi „polčasovú sumarizáciu“. Aj keď je pravdepodobné, že ešte nie sme v polčase. Ale mali by sme niečo [...]

COVID bol vyrobený na zákazku

17.12.2022

Celá história je popísaná na AMG – American Media Group – v dokumente s názvom „BOMBSHELL! Official Documents prove Anthony Fauci & Bill Gates are responsible for developing the COVID Virus in a Biolab“, link je tu: https://amg-news.com/bombshell-official-documents-prove-anthony-fauci-bill-gates-are-responsible-for-developing-the-covid-virus-in-a-biolab/ Čiže preklad: [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.