Založ si blog

Slobodné novinárstvo odpočívaj v pokoji

Tento preklad je ideálny pre našu súčasnú politickú situáciu charakterizovanú vraždou pána Lučanského súčasnou mafiou, ktorá sa zdá byť integrálnou a slabo maskovanou súčasťou „politickej koalície“. Ešte sa k tomu vrátim na konci, ale v podstate človek nenachádza slová. Pred voľbami sa títo politici tvárili ako „očista“ tej stoky čo tu bola. Ale takáto žumpa tu asi ešte nebola nikdy. Policajní vyšetrovatelia mučili a vraždili naposledy v 50-tych rokoch.

Paul Craig Roberts, The Altworld. CezCelý Západ dôkazy (evidence) boli nahradené regulovaným vysvetlením (controlled explanations) .

Viete povedať, že prezidentské volľby USA boli ukradnuté, rovnako ako viete povedať, že Covid je zveličovaný, aby slúžil nejakej agende. Viete to tak, že nie je povolené iné vysvetlenie ako to oficiálne. Moja vsuvka: My, čo sme žili v komunistickom systéme, to hovoríme už dlhšie.

Twitter, Facebook, Youtube, a tá presstitútska tlač, TV, a NPR (asi National Public Radio) médiá cenzurujú všetky informácie ktoré naznačujú ukradnuté prezidentské voľby. Dokonca ani neutrálni experti na voľby, ťažko ozbrojení faktami, a svedkovia, ktorí podpísali prísažné prehlásenia pod stíhaním za krivoprísažníctvo, nie sú interview-ovaní presstitútskymi médiami, alebo im umožnené zverejniť dokumentáciu o volebnom podvode na spoločenských sieťach. Je jednoducho vylúčené dať akýkoľvek priestor dôkazom. Niektorí Demokrati a presstitúti doknca vyzývali na uväznenie každého, kto vyhlasuje, že Biden nevyhral, alebo možno by nebol vyhral ak by bolo umožnené zvážiť evidenciu. Chcú, aby spochybnenie oficiálneho vysvetlenia bolo označené za zločin za ktorý sa ide do basy, presne tak ako v niektorých Západných krajinách akýkoľvek prezentovaný názor alebo dôkaz v rozpore s oficiálnou historkou o Holokauste rezultuje v odsúdení do väzenia.

To isté pre Covid. Pokiaľ ja viem povedať, je tu viac virológov, imunológov a epidemiológov ktorí spochybňujú vážnosť Covidu, ako tých čo vnímajú Covid ako ohrozenie, ktoré oprávňuje lockdowny, povinné nosenie másk, a trestanie za odmietanie. A aj tak, tí „disentujúci“ experti nemajú povolené prezentovať svoje dôkazy verejnosti. Uvedomme si, že Fauci a Redfield nie sú žiadni veľkí vedci; oni sú len administrátori verejných zdravotníckych organizácií. Nie sú na tej istej úrovni ako ich kritici.

Uvedomte si to na chvíľu: Ohľadne ani jednej z dvoch momentálne najdôležitejších záležitostí v súčasnosti ovplyvňujúcich Spojené Štáty – v skutočnosti by sme mohli povedať Západný Svet – právoplatnosť prezidentských volieb v USA a reality nebezpečenstva Covidu – neexistuje žiadna verejná diskusia.

Nepripadá vám čudné, že len jeden názor – oficiálny názor – je povolený? Tie dve najdôležitejšie záležitosti (issues) tohto času majú iba oficiálny výklad. Verejnosti sa nepovoľuje nesúhlasný názor experta. To vám nevadí?

Mysleli by ste si, že tu bude plno pohľadov na také dve významné témy, a že budú prezentované dôkazy, a starostlivo vyhodnotené. Namiesto toho, celá debata je „zabavená“ (foreclosed). Len oficiálne vysvetlenie je dovolené.

Toto napovedá, že dôkazy pre víťazstvo Bidena a pre nebezpečenstvo Covidu ktoré ospravedlňuje ekonomický holokaust sú podozrivé a neznesú denné svetlo. Takže, nedovoľuje sa žiadna debata, aby sme ochránili tú lož.

Neinformovaný čitateľ by mohol povedať, že súdy preskúmali evidenciu a odmietli dôkazy o volebnom podvode ako nepreukazné (insubstantial). A naozaj neinformovaný, alebo by ten čitateľ musel byť uvedený do omylu klamstvami tých presstitútskych médií.

Ten fakt je toto: Žiaden súd nepreskúmal evidenciu. Žiaden štátny súd, a ani Najvyšší súd – the US Supreme Court. Dôvod prečo súdy neakceptovali tie prípady je, že ony nechcú mať povinnosť preskúmať evidenciu, pretože evidencia jasne ukazuje, že voľby boli ukradnuté a že krádež bola starostlivo naplánovaná vopred. Štátne súdy v rozhodujúcich štátoch (swing states) kde boli tie voľby ukradnuté ochraňujú Demokratov. US Supreme Court odmietol prijať prípad na základe námietky, že Texas nemá v prípade „standing“ – postavenie poškodeného – aby mohol ten prípad vzniesť. Zjavne, neexistuje žiadne právnické rozhodnutie v evidencii, že voľby boli legitímne. US Supreme Court bude ochraňovať Establishment a reputáciu toho Establishmentu skôr ako bude ochraňovať integritu voličov.

Štátne aj Federálne súdnictvo odmietlo preskúmanie evidencie.

Takže toľko k veci “Americkej demokracie“. Toľko k “Americkej Zákonnosti (Rule of Law)“ Žiadna taká Zákonnosť neexistuje. Zákon existuje len pre účely vládnúceho Establishmentu. Moc, nie Zákon, vládne v Amerike.

Ten US Supreme Court je inštitúcia Establishmentu. Vykonáva kontroverzné rozhodnutia len vtedy, keď má na svojej strane médiá.

Všimnite si, že laptop Huntera Bidena, ktorý, ako určite vieme, dokazuje korupciu ako jeho, tak aj jeho otca, ohľadne predaja cenných papierov, je v rukách FBI, a nedeje sa nič ohľadne kriminálnej aktivity Bidenovcov. Presstitúti vyhlasujú, že žiadne také kriminálne aktivity neexistujú. Zjavne, FBI súhlasí.

Ochrana Huntera Bidena je nevyhnutná pre ochranu “zvoleného prezidenta – president elect.” Hunterovi prejdú tie podvodne získané (ill-gained) milióny dolárov, a jeho otcovi prejde jeho podiel.

Spravodlivosť (Justice) v Amerike už neexistuje. “Justice” je odplata rezervovaná pre tých čo hovoria pravdu ako Manning a Julian Assange, a “justice” znamená prezekvovanie a falošné obvinenia (frame-up) tých, čo sú nepohodlní pre ten Establishment, dokonca aj keď je falošne obvinenou osobou Prezident USA. Ututlajte (coverup) pre Establishment a budete bohatí. Kritizujte ich rastúcu moc nad Americkými občanmi a stanete sa príkladom toho, čo sa stane tým čo sa neprispôsobia (non-compliant).

Toto je Amerika dneška.

Ale to je aj Západný Svet dneška.

Moja vsuvka: Tak sem to tlačí súčasná vládna koalícia: do Západného Sveta, viď ďalej.

To isté máte v Nemecku, napríklad. Nemecko zatvorilo Nemeckú ekonomiku na základe nepodloženého tvrdenia o ohrození COVIDom – https://www.rt.com/news/509535-germany-new-lockdown-christmas/. Je minimálny vedecký podklad pre takúto drastickú politiku, a značné dôkazy proti nej. Nemeckí občania sami proti tomu protestovali, ale zbytočne.

Náš svet je svetom riadených vysvetľovaní. Uvažujme vo veľkých číslach – consider the large number. Ako príklady tu máme vraždu Prezidenta Kennedyho, vraždu Martina Luthera Kinga, vraždu Roberta Kennedyho, Izraelský útok na USS Liberty, 9/11, zbrane hromadného ničenia Saddama Husseina, Assadovo nasadenie Chemických zbraní, Ruskú inváziu Ukrajiny, Iránske jadrové zbrane, Russiagate, a ostatné zinscenované obvinenia proti Prezidentovi Trumpovi.

Západný Svet vyšiel z pádu Rímskeho Sveta a neistôt Stredoveku, aby sa stal prípadne civilizáciou založenou na vede a dôkazoch. Ale dnes sa dôkazy už nepočítajú (v zmysle neplatia). Čo sa v Západnom Svete počíta dnes, sú emócie. Ak máte správne emócie, ste „prebudený“ (“woke” – negramatický tvar) a viete, že Západná Civilizácia je rasistická a mizogynická (nenávidiaca ženy) a imperialistická a že jej bieli obyvatelia sú “systemickí rasisti” ktorí utláčajú čiernych z rasistických dôvodov. Vy viete, že zlo bielej rasy robí nevyhnutným jej zvrhnutie. Ak ste biela osoba, nachádzate sa v pozícii, kde “sociálna spravodlivosť” vyžaduje, aby vás zaradili do nižšej právnej triedy s menšími právami. Nepovažuje sa za nenávistný výrok (hate speech) vyhlásenie, že „bielosť“ musí byť vymazaná.

Problémom Západného Sveta je, že mnohí belosi súhlasia so svojou obžalobou. Derasovaní (deracinated – vykorenení zo svojho prirodzeného geografického, sociálneho, alebo kultúrneho prostredia) belosi postrádajú sebavedomie aby bránili seba, svoju históriu, monumenty a úspechy.

V diverzifikovanej, multikulturálnej spoločnosti, derasované rasy majú slabé predpoklady. Obrana „bielosti“ sa definuje ako rasistická, a toto sa používa aby sa predišlo vystúpeniu vodcov ktorí by obnovili dôveru bielych. Novela autora menom Jean Raspail The Camp of the Saints – Tábor Svätých, predpovedala budúcnosť bielych národov.

Moja obvyklá poznámka: Ten článok som preložil, lebo ho považujem za výborný, ako všetky tohto autora. S tou polohou nahodeného problému bielej rasy nesúhlasím, a rozumiem len čiastočne (autor by možno povedal, že preto nesúhlasím). Ale bieli predstavujú niekoľko podskupín, ktoré sa v rôznej miere zapájali do – otvorene – utláčania/využívania ostatných rás, a dnes niektoré žijú vo vyššie popísanom prostredí určitej konfrontácie, pričom prirodzeme trpia výčitkami, ktoré z toho záveru cítiť. A iné rasy ktoré žijú okolo nich možno naozaj tak na nich pozerajú ako je to popísané. Ak by som žil v USA, alebo v Británii (tam to trochu poznám), predpokladám, že by som rozumel o čom hovorí, ale stále nesúhlasil. Z tej poslednej vety vlastne trochu vyplýva, že – čo som registroval už nejaký čas – tento problém sa viac týka Anglosasov, a je pravdepodobne daný ich agresívnou históriou. A to samozrejme včítane histórie vzťahov k ostatným rasám – keď poviete „ja som už teraz iný“, druhá strana vám to len tak nezhltne zo dňa na deň. A v prípade Anglosasov sa to týka aj postoja – najmä neoficiálne-oficiálneho – aj k iným podskupinám belochov, napríklad Slovanom, hoci v osobnom vzťahu žiadne problémy necítite.

A ešte niečo k tomu čo bolo na začiatku – po vražde pána Lučanského tento článok nadobúda trochu iný rozmer, tá krajina o ktorej sa v článku píše platila volebnú kampaň súčasným vládcom, teda páchateľom. A zvlášť ako vychádzajú na povrch rôzne okolnosti, a títo „štátnici“ prejavujú svoje postoje, napr. náš minister obrany, ale aj ďalší, skoro to znie že jediné čo ich mrzí je, že „priveľa vecí uniklo“. Pozerajú na svoju justičnú vraždu ako na bežný nástroj riadenia štátu. Ale nás to upozorňuje, že ešte treba odkryť niekoľko vrstiev, pretože v skutočnosti ešte zďaleka „neuniklo dosť“. Dúfam, že Gustáv Murín bude v komisii, vhodný by bol niekto z rodiny. Snáď si nedovolia ten nástroj riadenia štátu aplikovať obratom ešte raz.

Vraj „bezpečné a účinné“

12.02.2023

V pôvodnom článku je podstatné video, toto je komentár k nemu od vydavateľky Gumshoe News – teda: „Comment by Dee McLachlan“. Ale mne sa zdá dobrý, tak ho prekladám. Najprv môj úvod – vysvetlenie čoho sa týka ten nadpis: Výraz „safe and effective“ hučala Západná Propaganda, pardón, Pravdovravné Médiá z oblasti naších spojencov, do ľudí v súvislosti s [...]

Zhrnutie „zápletky“ COVID/Vakcíny

20.12.2022

Takže – doteraz – tá zápletka/intriga(?) COVID/vakcíny nevyzerá pre nás nejak dobre, a ani my – tým myslím občania – v tom kontexte nevyzeráme príliš dobre, hoci ani nejako zle. Aby sme sa pokúsili to – amatérsky – zhodnotiť, urobme si akúsi „polčasovú sumarizáciu“. Aj keď je pravdepodobné, že ešte nie sme v polčase. Ale mali by sme niečo [...]

COVID bol vyrobený na zákazku

17.12.2022

Celá história je popísaná na AMG – American Media Group – v dokumente s názvom „BOMBSHELL! Official Documents prove Anthony Fauci & Bill Gates are responsible for developing the COVID Virus in a Biolab“, link je tu: https://amg-news.com/bombshell-official-documents-prove-anthony-fauci-bill-gates-are-responsible-for-developing-the-covid-virus-in-a-biolab/ Čiže preklad: [...]

nemecko, polícia, polizei

Nemecká polícia zastrelila muža, ktorý sa s mačetou vyhrážal v knižnici

23.04.2024 23:40

Podľa vyhlásenia bol tento muž polícii známy už skôr. Jeho motív vyhrážania sa v knižnici zatiaľ nie je objasnený.

Systém Patriot, PVO

Le Monde: Mnohé krajiny EÚ sa nechcú s Kyjevom deliť o svoju protivzdušnú obranu

23.04.2024 21:45

Šéfovia vlád jednotlivých krajín si dávali dobrý pozor, aby neurobili žiadny konkrétny sľub.

Izrael Palestína Gaza Hamas Rukojemníci Prepustenie

Vojna v Gaze trvá 200 dní. Izrael zosilnil údery, nariadil nové evakuácie na severe

23.04.2024 20:55

Ostreľovanie severu palestínskeho územia bolo za posledný deň jedno z najintenzívnejších od začiatku vojny.

USA Izrael Gaza univerzity protesty

Polícia zatýkala na pro-palestínskych protestoch na univerzite v New Yorku

23.04.2024 19:49

Biely dom antisemitské vyjadrenia počas študentských protestov na viacerých univerzitách slovne odsúdil.