Založ si blog

Možná Druhá Pandémia – treba sa pripraviť

To bude pandémia reakcií na očkovanie. Tá zrejme príde len postupne, reakcia môže nastať neskôr. Ale musí sa na ňu pripraviť najmä náš štát, pretože (raz) bude musieť – svojím občanom, nie Pharma firmám – vysvetľovať nasledujúce rozhodnutia (za EU sa môže skrývať len do určitej miery):

Prvé bude samozrejme rozhodnutie, prečo u nás nebola nasadená liečba COVIDu, ktorá sa osvedčila v krajinách ako Čína, Kuba, Južná Kórea, a Austrália. Dva druhy tej úspešnej liečby som popísal v predošlom blogu, existuje ešte tretí, za použitia Kubánskeho zistenia. Klebeta je, že v Európe „niekto“ tie lieky zakázal. Nepýtam sa kto, tipujem na príslušné orgány podplatené Pharma firmami, ktoré majú obrovské zisky nie z úspešnej liečby (tie lieky nie sú drahé), ale z očkovania. A vieme, že do nich investovali tí bilionári, ktorí tu všetko riadia. A nepýtam sa ani či je to pravda že neboli u nás nasadené na liečbu, pretože to je zrejmé zo skutočnosti, že tá liečba má u ľudí pod 70 rokov prakticky 100% úspešnosť – a to my zďaleka nemáme. A už tu máme prvý dôvod pre žaloby za obdobie odkedy je tá úspešná liečba známa.

Náš štát bude musieť jedného dňa aj platiť odškodné za to čo teda neurobil, a ešte príde na rad aj to, čo teraz ide urobiť – nasadiť neotestovanú vakcínu, ktorá zasahuje do DNA pacienta. Opäť sa bude skrývať za EU a „rozhodnutia odborníkov“, ale pre tie platí to isté čo ohľadne vyššie uvedenej liečby. Pripomenul by som, že vakcíny sa musia testovať 5-6 rokov. Bude sa vyhovárať na stav pandémie, ale ten bol aj v krajinách, ktoré nasadili spomenutú liečbu, a pandémiu zvrátili. To významne zužuje priestor na výhovorky. A zväčšuje potrebu odkladania peňazí na odškodné obetiam. A všetko sa to deje s plným vedomím, čo vec ďalej zhoršuje. Existencia úspešných liečebných postupov úplne zvrátila tú „potrebu“ – dokonca vraj nutnosť – vakcinácie, ktorú na nás propaganda platená výrobcami vakcín vypúšťa 24 hodín denne. A ešte by som zdôraznil – vakcíny sú prakticky neotestované (opakujem, 5-6 rokov) a sú pritom celkom nového druhu (čo tú dobu asi predlžuje). Navyše porušujú súčasne platné zákony tým, že modifikujú DNA pacienta. Takže v sumáre porušujú sa tu momentálne pravidlá (zákony?) v neslýchanom rozsahu.

Vsuvka: postup používaný na Kube, resp. tá Kubánska zložka terapie:

Hovoriac o postupoch liečby, Riaditeľ Biomedického Výskumu v Centre pre Genetické Inžinierstvo Dr Gerardo Guillén povedal, že klinické štúdie “vykonané v extrémnej rýchlosti počas vlastnej pandémie” porovnali efektívnosť nasadenia lieku Interferon alfa 2b (Heberon) s kombinovaným nasadením Heberonu a Interferonu gamma (Heberferon).

Povedal, že jedno veľmi dôležité rozhodnutie, ktoré bolo vykonané v Kubánskych protokoloch liečby, bolo nasadenie Interferonu alfa 2b veľmi zavčasu, vďaka dôkazom o jeho antivirálnej a imunitu zvyšujúcej kapacity.

Štúdie ukázali, povedal, že po počiatočnej liečbe pomocou Interferonu alfa 2b, 50% ošetrených už pri testoch bolo negatívnych na vírus na piaty deň, a keď bol zároveň aplikovaný Heberferon, 50% pacientom trvalo len 3 dni aby mali test negatívny.

Koniec vsuvky. Interferon nasadzovali aj v Číne, aj v ďalších krajinách. U nás sa o tomto zaryte mlčí. Nemám štatistiku o úmrtnosti na COVID na Kube, ale porazili tú – pre nás pandémiu (podľa nariadenia Pharma sektora) – značnou rýchlosťou.

A ešte by som na záver len dodal, že reakcia organizmu na zásah do DNA nasadením cudzej mRNA podľa dostupných informácií môže nastať v hodne dlhom časovom horizonte, nemusí nastať vôbec, ale ak nastane, vzniká situácia kedy

  • nikto človeku nemôže pomôcť, na úrovni DNA neexistujú lieky na korekciu doterajšej liečby. Túto situáciu Američania výstižne popisujú idiomom „si na potoku a nemáš pádlo“ (you are up the creek without a paddle, niekedy pred ten potok vsúvajú ešte slovo shit)

  • zatiaľ nikto nevie, či môže existovať nejaká mierna forma reakcie, a čo by to znamenalo to slovo mierna, v každom prípade je tu totiž ten človek bezmocný a môže to len sledovať. Vôbec nevieme, či v budúcnosti budú existovať nové vedomosti, ktoré by to umožňovali nejako ovládať, zasahujeme do úrovne o ktorej fungovaní nevieme vôbec nič, a to je tá hlavná pointa.

A ešte na záver jeden vtipný komentár, ktorý tie vakcíny dokonale popisuje, za mojím predošlým blogom (o dva dozadu, autor Anulienka 12345),:

Stretnú sa 2 myši: Ty sa dáš očkovať? – Čo si blázon? Veď ešte neboli ukončené testy na ľuďoch!

A ďalší odporúča nedať si za očkovaním špenát (autor sugra, odkaz na film Což takhle dát si špenát).

A ešte na koniec záveru časť jednej vety z článku „Čo sa nehovorí o Pfizer Coronavírus vakcíne: Ľudské pokusné králiky?“ v Global Research:

…Avšak, zdá sa, že Albert Bourla, CEO firmy Pfizer, nezdieľa presvedčenie o svojich vlastných vyhláseniach. V deň, kedy jeho firma vydala svoje tlačové vyhlásenie (press release) o navrhovaných testoch vakcíny, predal 62% svojich akcií vo firme Pfizer….

Vraj „bezpečné a účinné“

12.02.2023

V pôvodnom článku je podstatné video, toto je komentár k nemu od vydavateľky Gumshoe News – teda: „Comment by Dee McLachlan“. Ale mne sa zdá dobrý, tak ho prekladám. Najprv môj úvod – vysvetlenie čoho sa týka ten nadpis: Výraz „safe and effective“ hučala Západná Propaganda, pardón, Pravdovravné Médiá z oblasti naších spojencov, do ľudí v súvislosti s [...]

Zhrnutie „zápletky“ COVID/Vakcíny

20.12.2022

Takže – doteraz – tá zápletka/intriga(?) COVID/vakcíny nevyzerá pre nás nejak dobre, a ani my – tým myslím občania – v tom kontexte nevyzeráme príliš dobre, hoci ani nejako zle. Aby sme sa pokúsili to – amatérsky – zhodnotiť, urobme si akúsi „polčasovú sumarizáciu“. Aj keď je pravdepodobné, že ešte nie sme v polčase. Ale mali by sme niečo [...]

COVID bol vyrobený na zákazku

17.12.2022

Celá história je popísaná na AMG – American Media Group – v dokumente s názvom „BOMBSHELL! Official Documents prove Anthony Fauci & Bill Gates are responsible for developing the COVID Virus in a Biolab“, link je tu: https://amg-news.com/bombshell-official-documents-prove-anthony-fauci-bill-gates-are-responsible-for-developing-the-covid-virus-in-a-biolab/ Čiže preklad: [...]

Kaczynski lech

Poľská vláda čelí kritike za spochybnenie ruskej stopy v Kaczyňského kauze

19.04.2024 23:16

Letecké nešťastie sa odohralo 10. apríla 2010 pri meste Smolensk na západe Ruska.

Navaľná

Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií

19.04.2024 21:51

Manželia Navaľní dostali toto ocenenie "za odvahu prejavenú v hnutí odporu a za odvážny a nenásilný boj proti brutálnej diktatúre v Rusku"

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.