Založ si blog

Je v Európe naozaj zakázané ten COVID liečiť? Ak áno, aký je cieľ akcie?

Znie to ako blbá otázka, lebo v nemocniciach leží veľa pacientov a nejako ich liečia. Ale zdá sa, že ich začínajú liečiť spravidla neskoro, a že lieky osvedčené – a to naozaj – pri liečení COVIDu v najúspešnejších krajinách – Čína, Kuba, Južná Kórea aj Austrália, (kde všade už vírus skoro nemajú) – sú vraj v Európe zakázané. To som sa dočítal v článku na Reuters ešte z mája. Odvtedy je pomerne o týchto liekoch ticho. Aj v jednom mojom blogu som to už spomenul. Dosť sa tej problematike venujú Austrálske Gumshoe News. Uznávam samozrejme, že to nie je ten najlepší článok pod stromček.

Mne osobne sa zdá, že momentálne celý proces riadia bilionári, ktorí investovali do vakcín. A nemyslím si to len ja. V dnešnom článku na Gumshoe News sa píše že Mary Maxwell, občianka USA aj Austrálie, podala žalobu na súde v USA, za zadržanie povinného nasadenia vakcín proti COVIDu (Plaintiff seeks a restraining order against mandatory vaccination for Covid). Niekoľko bodov z jej podania:

Bod 11: K dátumu 12. December 2020, farmaceutický obor Pfizer dosiahol odsúhlasenie svojej vakcíny zo strany FDA – Food and Drug Administration – Správa Potravín a Liečív. Štandardný čas päť až šesť rokov pre vytvorenie vakcíny bol „opustený“ na základe toho, že pandémia je stavom núdze (emergency). 18. Decembra 2020 aj vakcína od firmy Moderna dostala súhlas od FDA (pritom pri testovaní pár pacientov malo silnú reakciu).

Bod 12: Nebolo publikované žiadne porovnanie zdravotných rizík obsiahnutých v obdržaní vakcíny proti COVIDu, oproti riziku keď dostanete ochorenie COVID. Toto ochorenie má percento zotavenia sa 99.95% (!) pri pacientoch vo veku pod 70 rokov. Nepriaznivé účinky vakcinácie môžu byť doživotné. Pediatrička Liz Mumper hovorí, na vimeu pre Ochranu Zdravia Detí (Children’s Health Defense), že štyri miliardy (US billion) dolárov bolo v tomto storočí vyplatených na Súde pre Ublíženie Vakcínami (Vaccine Injury Court), napriek veľmi vysokým požiadavkám pre kvalifikovanie (vakcíny). Tiež poznamenala, že lekári dobrovoľne reportujú nepriaznivé účinky (testovaných vakcín) približne 45,000 za rok, a DHHS odhaduje, že toto je len 1% zo skutočného úhrnu (DHHS je agentúra Department of Health and Human Services, zodpovedná za zdravie a služby pre ľudí).

Bod 13: 20. Decembra 2020, CDC (Centrá pre prevenciu a ovládanie ochorení) odporúčala že vakcíny majú byť teraz nasadené pre „frontových“ – teda v prvej línii – pracovníkov a ľudí nad 75 rokov. V Holandsku Dr. Elke De Clerk hovorí, že 87,000 Holandských sestier sa stavia proti tomu aby boli vakcinované. Polovica z hasičov New York City hovorí, že odmietnu.

Bod 14: Webstránka defense.gov (stiahnuté 18. Decembra 2020) píše: “Za použita zdrojov federálnej vlády a privátneho sektora USA, Operácia Warp Speed bude akcelerovať testovanie, dodávanie, vývoj a distribúciu bezpečných a účinných vakcín… obdrží svoju nasledujúcu zásielku vakcín od firmy Pfizer. Fáza 2 … pokryje druhú dávku pre každého kto dostal ich prvú tento týždeň, a so zvyškom sa pohneme vpred k nasadeniu dávky číslo 1 pre ďalších zdravotných pracovníkov.”

Bod 15: Žalobca absolútne namieta voči akémukoľvek vládou vynútenému režimu vakcinácie a odmietne dostať tú “Covid” vakcínu. Uvádza zoznam ôsmich dôvodov: 1. Testovanie na Covid je nespoľahlivé. 2. Prípady Covidu nie sú reportované presne. 3. Účelom Lockdownu zjavne nie je zdravie, ale zastavenie národných ekonomík. 4. Tie Vakcíny sa vyhli štandardnému testovaniu bezpečnosti. 5. Perfektne dobré liečebné kúry pre Covid, ako napríklad Ivermectin, sú pozdržané (withheld); toto spochybňuje potrebu nasadzovania vakcíny. 6. Existuje slabo pochopené spojenie medzi Covid vakcínou a DNA. 7. Existuje možnosť používania nejakého “vakcinačného tetovania – vaccine tattoo” ako akéhosi pasu, čo naznačuje druh sledovania, čo by znamenalo popretie práv vyplývajúcich zo Štvrtého Dodatku (ústavy USA, v princípe právo na súkromie a jeho nedotknuteľnosť). 8. Vedecká kritika je cenzurovaná.

Týchto osem kategórií námietok Žalujúcej strany je vysvetlených v ďalšej časti, je to hodne dlhé, takže sa obmedzím na niektoré:

Bod 24: Mainstreamové médiá spolupracovali na tomto celom od začiatku, ukazovali nám ako sa prispôsobiť „novému normálnemu“, nikdy sa nepýtali, či je možný aj nejaký iný druh budúcnoati možný. Médiá „pomáhali“ pandemickému “divadlu” záplavou rád o udržiavaní spoločenského odstupu a nosení masiek.

Bod 25: Klaus Schwab, riaditeľ World Economic Forum (WEF), Švajčiarsko, vydal knihu, so spoluautorom menom Thierry Malleret, s titulom “Covid-19: The Great Reset. – Veľké prenastavenie” Odhaľujú, že nová ekonomika – ktorá bude globálna – si nebude všímať jednotlivé suverénne národy. Kniha naznačuje, že motív za touto pandemickou hrou (hoopla) bol umožniť prechod na jednu svetovú vládu.

V rámci bodu 26: Vyjadrenie Roberta F. Kennedyho (ktorého jeden článok som nedávno preložil) k výrobcom vakcíny: Čo sa týka štyroch farmaceutických gigantov, včítane Pfizer, RFK zdôraznil, že “len za poslednú dekádu, tieto firmy platili 35 miliárd (billion) dolárov v kriminálnych pokutách na spôsobených újmach (damages), pokutách za klamanie doktorom, za defraudovanie vedy, za falšovanie vedy, za zabitie stoviek tisícov Američanov vedome (knowingly).”

Bod 29: Profesor Thomas Brody, lekársky riaditeľ Austrálskeho Centra pre Ochorenia Tráviaceho traktu (Center for Digestive Disease) rozprával pre Sky News 7. Augusta 2020 o Ivermectine. Povedal: “Existuje plno štúdií, ktoré sú prekvapujúco (ohromujúco, amazingly) úspešné. Hovoríme o blízko ku 100%. Vlastne, doteraz sme ešte nevideli výsledok, ktorý by bol pod 100%. Vyzerá, že corona sa veľmi ľahko dá zabiť. Je to dostupné ako liek na predpis. Neužíva sa to samé … ale pridáte ďalšie dve veci k tomu ako doxycyclin a zinok.”

Bod 31: Existuje aj kúra pozostávajúca z kombinácie hydroxychloroquine (HCQ), zinku, a antibiotika azithromycin. Dr Zev Zelenko, v rozhovore s pánom menom Barry Shaw na Izraelských Národných Správach, povedal “Tá idea je takáto, a táto je založená na údajoch, ktoré prišli z Ďalekého Východu, špecificky z Južnej Kórei, a tiež práce pána menom Dr. Raoul z Marseille, Francúzsko…. Hlavný prvok tohto prístupu k liečeniu je zinok. Zinok zastavuje veľmi dôležitý enzým nazývaný na RNA závislá RNA polymeráza (?polymerase). V podstate zastavuje ten vírus v replikovaní alebo kopírovaní svojho genetického materiálu, čím podstatne redukuje množstvo toho vírusu. Avšak, zinok sa nedostáva do buniek vírusov, potrebujú nejaký spôsob ako dostať ten zinok do bunky, a to je úloha toho hydroxychloroquinu.”

Ku kategórii 6 – súvislosť s DNA:

Bod 34: Dr Suchari Bhakdi z Nemecka hovorí: “Možno sa mýlim…ale ako to ja rozumiem, jedna z vakcín je zbalený fragment virálnej (vírusovej, vírovej) mRNA. Toto sa vstriekne injekčne do svalu, kde „sa ten fragment preloží – is translated“ do fragmentu virálneho proteínu, ktorý stimuluje reakciu protilátky a mala by zaútočiť na vírus. Uvedomuje si niekto, a naozaj tým myslím vôbec niekto, ako veľa vecí sa tu môže pokaziť (dopadnúť úplne ináč)? Určite, jedna možnosť je masívna NEŠPECIFICKÁ autoimunitná reakcia.

Moja záverečná poznámka: Takže všetko je jasné – COVID sa nesmie liečiť, resp. „liečiť osvedčenými úspešnými metódami“, pretože bol nasadený úmyselne a cielene. V ďalších krokoch postupu plánu hrá významnú úlohu vakcinácia. Krajiny, ktoré neposlúchajú šéfa – Čína, Južná Kórea, Kuba, a dokonca Austrália, ukázali, že CORONA sa dá skoro na 100% liečiť, a teda je jasné, že vakcinácia obyvateľstva neotestovanou mRNA vakcínou má celkom iné poslanie ako zastaviť pandémiu. Ale to asi máme zistiť keď už bude neskoro.

Vraj „bezpečné a účinné“

12.02.2023

V pôvodnom článku je podstatné video, toto je komentár k nemu od vydavateľky Gumshoe News – teda: „Comment by Dee McLachlan“. Ale mne sa zdá dobrý, tak ho prekladám. Najprv môj úvod – vysvetlenie čoho sa týka ten nadpis: Výraz „safe and effective“ hučala Západná Propaganda, pardón, Pravdovravné Médiá z oblasti naších spojencov, do ľudí v súvislosti s [...]

Zhrnutie „zápletky“ COVID/Vakcíny

20.12.2022

Takže – doteraz – tá zápletka/intriga(?) COVID/vakcíny nevyzerá pre nás nejak dobre, a ani my – tým myslím občania – v tom kontexte nevyzeráme príliš dobre, hoci ani nejako zle. Aby sme sa pokúsili to – amatérsky – zhodnotiť, urobme si akúsi „polčasovú sumarizáciu“. Aj keď je pravdepodobné, že ešte nie sme v polčase. Ale mali by sme niečo [...]

COVID bol vyrobený na zákazku

17.12.2022

Celá história je popísaná na AMG – American Media Group – v dokumente s názvom „BOMBSHELL! Official Documents prove Anthony Fauci & Bill Gates are responsible for developing the COVID Virus in a Biolab“, link je tu: https://amg-news.com/bombshell-official-documents-prove-anthony-fauci-bill-gates-are-responsible-for-developing-the-covid-virus-in-a-biolab/ Čiže preklad: [...]

ukrajina

Hrozivý scenár CIA: Ukrajina môže vojnu s Ruskom prehrať už tento rok

19.04.2024 07:50

Bill Burns tiež na príklade ilustroval, ako veľmi ukrajinským silám chýba munícia.

France Macron

Pred letnou olympiádou minister atentátov spustil jarnú ofenzívu proti teroristom

19.04.2024 07:00

Obava z možnej masakry v Paríži. Keby hrozil teroristický útok, organizátori by presunuli slávnostný ceremoniál na jedno z dvoch náhradných miest.

Milei

Ďalšia posila pre NATO: Argentína chce byť globálnym partnerom

19.04.2024 06:50

Argentína má od roku 1998 strategické vzťahy s ozbrojenými silami USA, hoci nie je plnoprávnym členom NATO.

Russia Ukraine War

ONLINE: Trump: Prežitie Ukrajiny je dôležité aj pre USA. Hýb sa Európa, daj viac peňazí

19.04.2024 06:15, aktualizované: 07:25

Prežitie Ukrajiny v súčasnej vojne proti Rusku je dôležité tak pre Európu, ako aj pre Spojené štáty, uviedol americký exprezident Donald Trump.