Založ si blog

Americký vražedný stroj je už v kompetentných rukách

Caitlin Johnstone (nazývaná rogue – darebácka – žurnalistka) na AltWorld. Inaugurácia Joe Bidena ako 46. prezidenta Spojených Štátov je už teraz prakticky istá. Ak by mal mať nejakú šancu úspešne predložiť svoju právnickú historku o volebných vylomeninách, prezident Trump by musel, ako (A) naozaj chcieť zostať prezidentom, tak aj (B) mať podporu dostatočne veľkých mocenských štruktúr, z čoho ani jedno zdá sa, neplatí. Keď ste Republikánsky prezident a Murdoch aktívne bojuje proti vám, na faktoch nezáleží. Vojna príbehov je prehratá. Trump je porazený.

[Hlas Forresta Gumpa:] A zrazu, len tak, Rusi zmizli.

Každý agent Kremľa pod každou posteľou, každý trol zo Sankt Petersburgu číhajúci za každým rohom, každý Ruský hacker, ktorý ako nám hovorili pracoval 24 hodín denne aby zničil Americkú imaginárnu demokraciu–puf! Už o nich nepočujeme viac ani slovo.

Ak by sa Rusi naozaj boli pokúšali ovplyvniť tieto voľby, ako sa nám hovorilo roky že celkom určite budú, a ak zahraničné zasahovanie do volieb je naozaj vojnový akt porovnateľný s 9/11 a s Pearl Harbor, ako nám hovorili roky že je, tak by to mala byť rovnako veľká vec bez ohľadu na to, ktorý kandidát vyhrá. Napriek tomu nepočujeme ani pípnutie na túto tému od modro bodkovaného komentariátu, ktorý na nás vrieskal o Ruskom ohrození po celé štyri roky.

Počuli sme, avšak, och ako sa dalo predpokladať, teda značné kúsky ohľadne Číny.

Liberáli si vydychujú úľavou po celej krajine, nie pretože by sa ich životy boli stali oveľa horšími ako výsledok Trumpovho prezidentstva (nestali sa), ale preto, že to znamená nakoniec po dlhom čase, že už viac nebudú psychologicky napádaní masovými médiami, ktoré im vrieskali do tváre hysterické nezmysly a spôsobovali, že oni sa cítili aky by im šibalo.

Po malých krôčkoch, začínajú vyskakovať opatrné oslavy od pobrežia k pobrežiu (O.K., tak možno len tie pobrežia) ako sa Januárová inaugurácia Bidena stáva menej možnosťou a viac istotou. Nie je to hromové oslavovanie akým bude keď to urobia oficiálnym, ale malé vyjadrenia škodoradosti všade vyskakujú. Deti sú objímané. Rodičom sa telefonuje. Vyberajú sa kravaty smelších farieb.

Po dlhom čase budú opäť dospelí ľudia v Bielom Dome!” znie spoločný refrén.

A nemohla by som viac súhlasiť! Myslím, že všetci teraz dýchame voľnejšie, keď vieme, že vláda USA bude teraz riadená dospelými, ktorí vraždia ľudí, namiesto emocionálne škodoradostných detí, ktoré vraždia ľudí. Všetci budeme spať oveľa lepšie, keď vieme, že v miestnosti sú dospelí ktorí vraždia ľudí, a že to nenásytné US vraždiace monštrum je opäť raz pod kompetentným manažmentom.

A nepleťte sa, vraždenie ľudí je to, čo tá Bidenova administrácia bude robiť. To bude v skutočnosti jediný prezident čo si v poslednom čase pamätám, ktorý skutočne viedol kampaň po línii že je viac intervencionistický a útočil na svojho oponenta že nie je dosť agresívny (hawkish). Trump fungoval na platforme znižovania US intervencionizmu, tak ako Obama, a ako dokonca Bush, ale Biden robil opak. Štartuje z oveľa agresívnejšej pozície ako jeho predchodcovia hneď od začiatku.

K tomu si pripočítajte tých krvožíznivých morbidných (ghouls), ktorí vyzerajú že pravdepodobne skončia v Bidenovom kabinete a tú agresívnu rétoriku jeho poradcov pre zahraničnú politiku, a pravdepodobne sa pozeráte na prezidenta, ktorý bude slúžiť ako prázdna nádoba na čokoľvek čo vojnový stroj USA chce do neho naliať. Masové vraždy sa plánujú a bude to hnusné.

Viete, je to divné. Politickí vodcovia USA sú tak uctievaní médiami a tak normalizovaní na naších obrazovkách, že možno ľahko zabudnúť koľko detí pozabíjali. Vidíte vetchého starého pána ako je zmrzlinu dostatočne často, a stane sa to ťažkým spojiť ho vo vašej mysli s mäsiarom, ktorý hral rozhodujúcu vedúcu úlohu pri presadzovaní invázie do Iraku, ktorá zabila okolo milióna ľudí, a predznamenala bezprecedentný „nový vek“ vojenského expanzionizmu.

Ale dôležitá vec je, že nebude produkovať hrubé tweety a fušerské pokusy o prevrat na Globálnom Juhu. On bude Kompetentný Dospelý, ako ten otecko ktorého sme vždy chceli. Bude pilotovať nenásytný stroj smrti s eleganciou, dôstojnosťou a slušnosťou, priamo do domovov tých najzraniteľnejších na svete.

Vraj „bezpečné a účinné“

12.02.2023

V pôvodnom článku je podstatné video, toto je komentár k nemu od vydavateľky Gumshoe News – teda: „Comment by Dee McLachlan“. Ale mne sa zdá dobrý, tak ho prekladám. Najprv môj úvod – vysvetlenie čoho sa týka ten nadpis: Výraz „safe and effective“ hučala Západná Propaganda, pardón, Pravdovravné Médiá z oblasti naších spojencov, do ľudí v súvislosti s [...]

Zhrnutie „zápletky“ COVID/Vakcíny

20.12.2022

Takže – doteraz – tá zápletka/intriga(?) COVID/vakcíny nevyzerá pre nás nejak dobre, a ani my – tým myslím občania – v tom kontexte nevyzeráme príliš dobre, hoci ani nejako zle. Aby sme sa pokúsili to – amatérsky – zhodnotiť, urobme si akúsi „polčasovú sumarizáciu“. Aj keď je pravdepodobné, že ešte nie sme v polčase. Ale mali by sme niečo [...]

COVID bol vyrobený na zákazku

17.12.2022

Celá história je popísaná na AMG – American Media Group – v dokumente s názvom „BOMBSHELL! Official Documents prove Anthony Fauci & Bill Gates are responsible for developing the COVID Virus in a Biolab“, link je tu: https://amg-news.com/bombshell-official-documents-prove-anthony-fauci-bill-gates-are-responsible-for-developing-the-covid-virus-in-a-biolab/ Čiže preklad: [...]

vojna na Ukrajine, Olaf Scholz, dron

ONLINE: ISW: Zmraziť front? To je predčasné, víťazstvo Ukrajiny netreba odpisovať

27.04.2024 06:30

Debaty o nutnosti zmraziť frontovú líniu sú predčasné, tvrdí americký Inštitút pre štúdium vojny.

koľajnice, zmena

V Nemecku horel vlak, dvaja cestujúci sú zranení

27.04.2024 06:08

Dvaja ľudia utrpeli zranenia po tom, čo regionálny vlak v južnom Nemecku zastavil použitím rýchlobrzdy a následne začal horieť.

Russia Putin

Prepych a pád Putinovho generála. Aký luxus si užíval a ohrozí jeho škandál ministra obrany?

27.04.2024 06:00

Timur Ivanov protekčne prideľoval zákazky podnikateľovi, ktorý mu na revanš bezplatne postavil vilu a zadarmo obnovil nehnuteľnosť z 19. storočia.

Ondrej Lunter, župan, Michal Urda, primár, Martin Caudt

„Pľúciarov“ je zúfalo málo: Pacienti čakajú mesiace a čoraz viac ich zostáva úplne bez lekára

27.04.2024 06:00

Podľa posledných údajov NCZI na Slovensku 163 pneumologických a ftizeologických ambulancií, teda 303 lekárov a sestier, vybavilo za rok 763 709 návštev pacientov.