Založ si blog

Vlastizrada v Amerike: Všeobecný prehľad FBI, CIA a „Vecí Národnej Bezpečnosti“

Preložil som to aj preto, že niektorým naším politickým stranám platili voľby peniaze z USA. A niektoré vedia lepšie rozvracať ako budovať, na budovanie je totiž potrebná schopnosť oveľa komplexnejšieho a systémového myslenia. Takže: Cynthia Chung, Strategic Culture Foundation.

Autorka začína príkladom-zhrnutím Hamleta: Každá jedna postava „nevidí“ dlhodobé následky svojich vlastných činov, čo vedie nielen k jej zničeniu, ale smeruje v konečnom efekte ku kolapsu Štátu Dánskeho. Sú takí zahrabaní v antagonizme každého proti ostatným, že nevidia, že každého deštrukcia je prepletená s deštrukciou každého ďalšieho.

Toto je reflexia zlyhávajúceho systému.

Takže, v našom čase veľkých zmien sa musíme pýtať sami seba; čo predstavuje ten perzistentný “systém vlády – ruling system – ” Spojených Štátov, a odkiaľ pochádzajú tie nespravodlivosti v jeho „stave záležitostí“?

Takýto systém, aj keď verí, že bojuje zubami nechtami za svoje prežitie, si len kope hlbší hrob. Systém, ktorý nie je schopný vytvoriť riešenia problémov, ktorým čelí.

Jediná cesta von je postaviť sa čelom k tomuto faktu. Najdôležitejšia otázka, ktorá určí osud krajiny je, aké zmeny nastanú v politických a spravodajských aparátoch, také, aby pokračovanie tejto tyranickej velezrady bolo zastavené v pohybe a nebolo ďalej schopné zasievať rozbroje a chaos.

Keď sa otázka “Pravdy” stane “Ohrozením Národnej Bezpečnosti”

Keď sa vec pravdy predstavuje ako možné ohrozenie tých, ktorí vládnu v krajine, už nemáte demokratickký štát. Je síce pravda, že nie všetko sa môže odhaliť v reálnom čase, ale my sedíme na celej hore klasifikovaných spravodajských materiálov, ktoré sa týkajú času 60 rokov dozadu. Koľko času musí uplynúť pred tým, ako Americkí občania dostanú právo dozvedieť sa pravdu za tým, čo ich vládne agentúry robili v rámci ich vlastnej krajiny a v zahraničí v mene „slobodného“ sveta?

Od tohto uvedomenia si, celá vec deklasifikovania materiálov okolo škandálu Russigate v reálnom čase, a nie hlboko „redaktovaná“ o 50 rokov, je zásadná, ak sa chceme pohnúť dopredu vo veci tej hnisajúcej hniloby (festering putrefaction), ktorá už tu bublala od ohavnej vraždy Prezidenta Kennedyho 22. Novembra 1963 a ohľadne ktorej stále dodnes čakáme na plné odkrytie klasifikovaných dokumentov po 57 rokoch (redaktovaná znamená v tomto kontexte úmyselne prekrútená).

Ak Američania naozej chcú konečne vidieť kto „stojí za záclonou“ v krajine Oz, teraz je ten čas (Oz je zázračný kontinent, často sa používa na Austráliu, tu na USA – zrejme ironicky).

Tie „spravodajské úrady“ (intelligence bureaus) je potrebné vyhodnotiť, ohľadne toho, aké typy metód a štandardov dodržujú/presadzujú pri zbieraní toho „spravodajstva“, ktoré – možno predpokladať – zdôvodňuje Muellerovo vyšetrovanie a nekonečné Flynnovo vyšetrovanie, ktoré obidve poskytli nulové preukazné dôkazy na podopretie ich obvinení, a ktoré výrazne obmedzili schopnosť zvolenej vlády vykonať zmeny, ku ktorým sa predtým zaviazala voči Americkým ľuďom.

Presne ako vojny v Iraku a Líbyi, ktoré boli založené na sfalšovanom (cooked) Britskom spravodajstve (viď tu a tu), Russiagate sa tiež javí, že má svoj pôvod u naších priateľov tam za vodou u MI6. Nie je žiadnym prekvapením, že Sir Richard Dearlove, ktorý bol vtedy šéfom MI6 (1999-2004), a ktorý dohliadal na, a stál pri, podvodnom spravodajstve o Iraku, s vyhlásením, že kúpili urán od Nigeru aby vyrobili jadrovú zbraň, je presne ten istý Sir Richard Dearlove kto propagoval ten fascikel Christophera Steeleho ako niečo “dôveryhodné” Americkej spravodajskej službe.

Inými slovami, ten istý muž, ktorý je hlavný zodpovedný za povzbudzovanie k ilegálnej invázii Iraku, ktorá odštartovala nekonečnú vojnu proti “teroru,” ktorá bola ospravedlnená falšovaným Britským spravodajstvom, je tiež zodpovedný za posmeľovanie honby na bosorky „Ruského špióna“ ktorá sa odohrávala v USA posledné 4 roky…. nad ďalším sfalšovaným Britským spravodajstvom, a s FBI a CIA ako vedomými komplicmi v tom.

Ani Americkí ľudia, ani svet ako celok, si nemôžu dovoliť ďalej trpieť ešte viac blábolenia tzv. „chybného“ spravodajstva. Je čas urobiť tieto spravodajské úrady zodpovednými za prinajmenšom kriminálnu nedbalosť, prinajhoršom zločin velezrady voči svojej vlastnej krajine.

Toto je len prvá časť oveľa rozsiahlejšieho článku, ktorý sa vracia aj k zastreleniu prezidenta Kennedyho (so záverom že vraždu zorganizovali tajné služby USA), a ešte ďalej v čase, po koniec 2. svetovej vojny. Pokúsim sa to spracovať, dôsledky toho tu máme na živo; to čo autorka píše že „treba urobiť“ sa ešte nestalo. Takže klamstvá spravodajstva Británie a USA, a vplyv tých klamstiev na nás stále trvajú, keďže celá dnešná politika EÚ je stále pod ich vplyvom.

Tá ďalšia časť začína takto: Správa „Rodinné Klenoty – Family Jewels report,“ ktorá bola z vyšetrovania CIA seba samej, bola popohnaná Škandálom Watergate a neústavnou úlohou CIA v celej záležitosti. Správa Rodinné Klenoty bola len čiastočne deklasifikovaná odtajnená – 25.6.2007 (t.j. o 30 rokov neskôr). Správa zahrnovala 6 stranové zhrnutie, s nasledovným úvodom:

The Central Intelligence Agency porušovala svoje vlastné stanovy (charter) počas 25 rokov, kým odhalenia nelegálneho odpočúvania, domáceho sledovania, tajných plánov vrážd, a pokusov na ľuďoch (human experimentation) viedli k oficiálnemu vyšetrovaniu a reformám v 70-tych rokoch.Dosť suché konštatovanie, nie? – a navyše výlučne o domácej scéne(!), a CIA bolo ponechané „reformovať samu seba“! A správa bola tajná nielen voči verejnosti, ale aj „major governmental bodies“ – dôležitejším vládnym orgánom. Takže tu vidíme, že Deep State – Štát v štáte – už má dlhú históriu a stále vplýva zrejme aj na našu politiku.

Vraj „bezpečné a účinné“

12.02.2023

V pôvodnom článku je podstatné video, toto je komentár k nemu od vydavateľky Gumshoe News – teda: „Comment by Dee McLachlan“. Ale mne sa zdá dobrý, tak ho prekladám. Najprv môj úvod – vysvetlenie čoho sa týka ten nadpis: Výraz „safe and effective“ hučala Západná Propaganda, pardón, Pravdovravné Médiá z oblasti naších spojencov, do ľudí v súvislosti s [...]

Zhrnutie „zápletky“ COVID/Vakcíny

20.12.2022

Takže – doteraz – tá zápletka/intriga(?) COVID/vakcíny nevyzerá pre nás nejak dobre, a ani my – tým myslím občania – v tom kontexte nevyzeráme príliš dobre, hoci ani nejako zle. Aby sme sa pokúsili to – amatérsky – zhodnotiť, urobme si akúsi „polčasovú sumarizáciu“. Aj keď je pravdepodobné, že ešte nie sme v polčase. Ale mali by sme niečo [...]

COVID bol vyrobený na zákazku

17.12.2022

Celá história je popísaná na AMG – American Media Group – v dokumente s názvom „BOMBSHELL! Official Documents prove Anthony Fauci & Bill Gates are responsible for developing the COVID Virus in a Biolab“, link je tu: https://amg-news.com/bombshell-official-documents-prove-anthony-fauci-bill-gates-are-responsible-for-developing-the-covid-virus-in-a-biolab/ Čiže preklad: [...]

zuby, zubár, čeľustný ortopéd, strojček, zubný strojček

Najvychytenejšie destinácie zubnej turistiky: Hrozí exodus Slovákov za lacnejším chrupom? Pozor na riziká, hovoria experti

25.04.2024 05:00

Kým pre našincov sú často výhodnejšie ceny za hranicami, za slovenskými zubármi cestujú pacienti aj z USA.

Matúš Šutaj Eštok, Vianoce, hasiči, policajti, Štedrý deň

Policajti vo veľkom odchádzajú do civilu. Šutaj Eštok ich chce udržať tisícovými odmenam

25.04.2024 04:00

Kým financmajster uťahuje opasok, minister vnútra Matúš Šutaj Eštok (Hlas) sľubuje policajtom nové finančné príspevky, ako aj valorizáciu tých, čo už dostávajú

gangy, švédsko

Na podujatie švédskej Ľavicovej strany vtrhli útočníci, hlásia troch zranených

24.04.2024 23:24

Večerné podujatie v Štokholme malo byť o rastúcom fašizme vo Švédsku.