Založ si blog

Ako sme sa sem dostali? A kam chceme ďalej?

Najprv čo rozumiem tým „sem“: To, čo popisuje väčšina blogérov ako „katastrofa Matovič“ a podobne, stav našej spoločnosti v tom zmysle.

No, ako sme sa sem dostali vieme – tzv. slobodnými voľbami. Slobodnými až na to, že víťazi volieb a ich kampane boli financované určitou časťou sveta, ktorá nás – zdá sa – chcela do tohto srabu dostať. Možno že už sú si nie istí, či to neprehnali.

Sme súčasťou nasadenia toho katastrofického scenára, ktorého súčasťou je aj zámerne a umele vyvolaná pandémia (viď môj predošlý blog, na finálnom víruse COVID-19 sa pracovalo už od roku 2017, pravdepodobne ešte dlhšie, existujú staršie verzie, pôvodná je z roku 2007). Dostali sme sa do stavu, keď sme ochromení v schopnosti vôbec sa zaoberať politickými záležitosťami. Pandémia zabezpečila, že sa vlastne nesmieme zhromažďovať, teda nemôžeme vykonávať organizované akcie. Toto je zrejme tiež obsiahnuté v dlhodobých plánoch likvidácie spoločností toho typu ako v slobodných občianskych krajinách – existujú ešte? Pokúšajú sa ich „simulovať“ skupiny, ktoré dotlačili k víťazstvu vo voľbách to, čo tam teraz máme, a asi dokážu aj „presmerovať“ akékoľvek iné pokusy o politický tlak. Ak by to nedokázali, rozoženie to COVID. Zdá sa, že to je dlhodobá akcia na rozobratie civilizácie v ktorej ešte existuje akási demokracia, nie len čistá vláda malej skupiny oligarchov – a toto je asi cieľom ku ktorému nás usmerňujú najatí „pastieri“ – naša súčasná vláda.

Ale teraz niečo konkrétne – ilustratívne k tomu čoho sme sa postupne stali – zhruba od vstupu do NATO – súčasťou:

Po dlhoročnej poľovačke dostali pána Assangea do basy a hrozí mu vydanie do USA a teda smrť v base. Dopustil sa zločinu – písal pravdu. Takže sme na strane ktorá trestá pravdu, nikto sa ho oficiálne nezastal. Nikto z našej vlády, alebo pani prezidentka, nevyzve Britániu a USA aby s tým nezákonným Stalinským súdom okamžite prestali a Assangea pustili – prečo? Pritom Švédsky súd odmietol vydať zatykač. Zato ale posielame peniaze Bieloruskej opozícii a vyzývame Lukašenka aby odstúpil, čiže v tomto prípade sme aktívni v kafraní do vecí iného štátu. Pritom Lukašenko tých „vodcov opozície“ nedrží v base. My reagujeme výlučne podľa niekoho nariadení, ako za komunizmu.

Naši spojenci dlhodobe ničia Irak, Sýriu, severnú Afriku, bojujú rôznymi spôsobmi – samozrejme všetko v rozpore s medzinárodným právom, plus Bolívia, Nikaragua, viď tu. EÚ sa tvári, že to nie oni spôsobujú migráciu(?!) a „treba to riešiť spoločne“. Ale my ľudia si to nemyslíme. Ako to, že nevyzývame – naši zástupcovia vo vedení štátu – vlády USA, Británie, aby dodržiavali medzinárodné právo, opustili krajiny a zaplatili vojnové reparácie? V tých vojnách podľa štatistík zahynulo okolo milióna len detí – priamo alebo nepriamo. Typický v tejto súvislosti je citát významného oligarchu z USA „My urobíme puč u koho chceme. Vyrovnajte sa s tým“. Naša vláda ani pani prezidentka asi tento citát nepoznajú, predsa by museli naň okamžite odmietavo reagovať nie?

Zároveň nastáva – zosilňuje sa – tlak na ďalšie odsmernenie našej pozornosti na iné záležitosti, od tých, ktoré ohrozujú našu normálnu existenciu – obnovuje sa politický nástroj migračný tlak. EÚ, ako podľa všetkého neslobodný nástroj oligarchov z USA a Británie(?!), nám vtĺka do hlavy, že to migrujú nejakí ľudia za ktorých devastáciu životného prostredia sme zodpovední aj my. To je samozrejme lož – celá migrácia je následkom dobyvačných a drancovacích vojen najmä USA a Británie, trochu aj niektorých krajín EU (v oveľa menšom rozsahu). A aj devastácia životného prostredia (viď ďalej). Musíme sa postaviť na odpor a požadovať riešenie migrácie nasadením medzinárodného práva v okupovaných krajinách voči krajinám okupantov – a to dôsledne a neodkladne, aby nemali čas na to, čo tu popisujem. Ale nesmieme sa dať „presmerovať“ tými vyššie uvedenými témami a spomenutými pastiermi v kombinácii s Covidom. Teda nesmieme sa stať ovcami (v angličtine sheeple – ovcoľudia).

Naši spojenci organizujú „prípady otrávení“ ktoré sú zjavne fingované, a my sa tvárime že to je tak ako to nafingovali, akoby sme boli úplne blbí. Žiaden zástupca nášho štátu sa nepýta kde sú Skripaľovci – alebo to vedia?

Takže: Nežnou revolúciou sme získali slobodu, keď sa hovorila a písala pravda – nejaký čas. Potom sme vstúpili do rôznych zoskupení, hlavne do EÚ a NATO. A- postupne sme začali klamať a dnes klameme snáď viac ako za komunizmu. Načo bola tá revolúcia? Vrátili sme sa okľukou späť do bahna, ktoré je štruktúrne ešte hlbšie a komplikovanejšie, viac predstiera že je pravdou ako kedysi (alebo lepšie? To ani nie, len je lepšie pretláčané ako za komunizmu).

A ešte k devastácii životného prostredia. Podieľame sa na nej tiež rôznou mierou. Naša pani prezidentka sa ozvala, že Slovensko vysychá a treba udržovať vodu. Ale to nevysychá Slovensko, ale celá Zemeguľa. A jednou z hlavných príčin je znečisťovanie oceánov, do značnej miery odpadom typu PET fliaš a podobným, ktorý už nadobudol také rozlohy, že zamedzuje normálnemu kolobehu vody. A to je ďalší faktor na ktorom sa podieľame minimálne, hlavnými pôvodcami sú prímorské krajiny ako USA, Británia, Čína, India a pod.

A teraz štruktúry ktorých sme súčasťou, alebo nejako zapojení. Sme súčasťou EÚ, ktorá má akýsi parlament a v ňom máme poslancov za SR. Poslanci teoreticky zastupujú v EÚ naše záujmy. Potom máme ešte vládu a ministrov. Jedným z najdôležitejších ministrov v zmysle obrany voči trendom s ktorými nesúhlasíme je minister zahraničia, resp. aj celá vláda. Minister zahraničia už naznačil, že hrá s tými trendmi čo som popísal ako idúce proti nám, keď podporil nelegálneho „premiéra“ istej krajiny, ktorá normálneho premiéra má. A naša vláda to nechala tak, a uznala ho aj EÚ. To však znamená, že naša vláda – a aj EÚ – je proti nám – hrá s tými silami, ktoré presadzujú vládu hŕstky oligarchov nad touto časťou sveta. A môžeme sa posunúť do ďalšej štruktúry ktorej sme súčasťou – NATO. Táto štruktúra existuje na základe istej Zmluvy, ktorú viaceré štáty ktoré sú členmi, dlhodobo porušujú, tým, že porušujú medzinárodné právo. A ani vedenie EÚ, ani naša vláda, proti tomu nijako nevystupujú. Tá zmluva o NATO je predsa neplatná, keď viacero členov porušuje jej preambulu a Článok 1, nie?

Takže čo môžeme robiť? Naša vláda sa nás zastáva v jednom kritickom bode – odmieta migrantov. Zatiaľ nenamieta proti trvajúcej účasti naších „spojencov“ na spôsobovaní migrácie okupovaním a drancovaním príslušných krajín, čo dosť oslabuje jej postoj (v očiach „spojencov“ možno pomáha).

Členovia našej vlády by si ešte mali uvedomiť, že základnou príčinou jednej stránky rozvratu na zemi – zdrojom umelých vírusov – SARS, MERS, HIV, COVID – sú laboratóriá naších spojencov (možno aj Číny, ale tá nie je náš spojenec, takže v tomto kontexte je mimo).

Celá štruktúra naších spojencov teda vytvorila prostredie na postupné ovládnutie tejto časti sveta malou skupinou svojich oligarchov prostredníctvom umele vyvolaných kríz – pandémie, migračnej krízy a finančnej krízy. A naša vláda sa zdá byť – okrem migrácie – ich poslušným sluhom. S tým by sme mali niečo robiť, napríklad vymeniť vládu. Ale je vôbec možné – takú ako by bolo treba – u nás postaviť? Nevidím takú.

Vraj „bezpečné a účinné“

12.02.2023

V pôvodnom článku je podstatné video, toto je komentár k nemu od vydavateľky Gumshoe News – teda: „Comment by Dee McLachlan“. Ale mne sa zdá dobrý, tak ho prekladám. Najprv môj úvod – vysvetlenie čoho sa týka ten nadpis: Výraz „safe and effective“ hučala Západná Propaganda, pardón, Pravdovravné Médiá z oblasti naších spojencov, do ľudí v súvislosti s [...]

Zhrnutie „zápletky“ COVID/Vakcíny

20.12.2022

Takže – doteraz – tá zápletka/intriga(?) COVID/vakcíny nevyzerá pre nás nejak dobre, a ani my – tým myslím občania – v tom kontexte nevyzeráme príliš dobre, hoci ani nejako zle. Aby sme sa pokúsili to – amatérsky – zhodnotiť, urobme si akúsi „polčasovú sumarizáciu“. Aj keď je pravdepodobné, že ešte nie sme v polčase. Ale mali by sme niečo [...]

COVID bol vyrobený na zákazku

17.12.2022

Celá história je popísaná na AMG – American Media Group – v dokumente s názvom „BOMBSHELL! Official Documents prove Anthony Fauci & Bill Gates are responsible for developing the COVID Virus in a Biolab“, link je tu: https://amg-news.com/bombshell-official-documents-prove-anthony-fauci-bill-gates-are-responsible-for-developing-the-covid-virus-in-a-biolab/ Čiže preklad: [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.