Založ si blog

Ako sme sa sem dostali? A kam chceme ďalej?

Najprv čo rozumiem tým „sem“: To, čo popisuje väčšina blogérov ako „katastrofa Matovič“ a podobne, stav našej spoločnosti v tom zmysle.

No, ako sme sa sem dostali vieme – tzv. slobodnými voľbami. Slobodnými až na to, že víťazi volieb a ich kampane boli financované určitou časťou sveta, ktorá nás – zdá sa – chcela do tohto srabu dostať. Možno že už sú si nie istí, či to neprehnali.

Sme súčasťou nasadenia toho katastrofického scenára, ktorého súčasťou je aj zámerne a umele vyvolaná pandémia (viď môj predošlý blog, na finálnom víruse COVID-19 sa pracovalo už od roku 2017, pravdepodobne ešte dlhšie, existujú staršie verzie, pôvodná je z roku 2007). Dostali sme sa do stavu, keď sme ochromení v schopnosti vôbec sa zaoberať politickými záležitosťami. Pandémia zabezpečila, že sa vlastne nesmieme zhromažďovať, teda nemôžeme vykonávať organizované akcie. Toto je zrejme tiež obsiahnuté v dlhodobých plánoch likvidácie spoločností toho typu ako v slobodných občianskych krajinách – existujú ešte? Pokúšajú sa ich „simulovať“ skupiny, ktoré dotlačili k víťazstvu vo voľbách to, čo tam teraz máme, a asi dokážu aj „presmerovať“ akékoľvek iné pokusy o politický tlak. Ak by to nedokázali, rozoženie to COVID. Zdá sa, že to je dlhodobá akcia na rozobratie civilizácie v ktorej ešte existuje akási demokracia, nie len čistá vláda malej skupiny oligarchov – a toto je asi cieľom ku ktorému nás usmerňujú najatí „pastieri“ – naša súčasná vláda.

Ale teraz niečo konkrétne – ilustratívne k tomu čoho sme sa postupne stali – zhruba od vstupu do NATO – súčasťou:

Po dlhoročnej poľovačke dostali pána Assangea do basy a hrozí mu vydanie do USA a teda smrť v base. Dopustil sa zločinu – písal pravdu. Takže sme na strane ktorá trestá pravdu, nikto sa ho oficiálne nezastal. Nikto z našej vlády, alebo pani prezidentka, nevyzve Britániu a USA aby s tým nezákonným Stalinským súdom okamžite prestali a Assangea pustili – prečo? Pritom Švédsky súd odmietol vydať zatykač. Zato ale posielame peniaze Bieloruskej opozícii a vyzývame Lukašenka aby odstúpil, čiže v tomto prípade sme aktívni v kafraní do vecí iného štátu. Pritom Lukašenko tých „vodcov opozície“ nedrží v base. My reagujeme výlučne podľa niekoho nariadení, ako za komunizmu.

Naši spojenci dlhodobe ničia Irak, Sýriu, severnú Afriku, bojujú rôznymi spôsobmi – samozrejme všetko v rozpore s medzinárodným právom, plus Bolívia, Nikaragua, viď tu. EÚ sa tvári, že to nie oni spôsobujú migráciu(?!) a „treba to riešiť spoločne“. Ale my ľudia si to nemyslíme. Ako to, že nevyzývame – naši zástupcovia vo vedení štátu – vlády USA, Británie, aby dodržiavali medzinárodné právo, opustili krajiny a zaplatili vojnové reparácie? V tých vojnách podľa štatistík zahynulo okolo milióna len detí – priamo alebo nepriamo. Typický v tejto súvislosti je citát významného oligarchu z USA „My urobíme puč u koho chceme. Vyrovnajte sa s tým“. Naša vláda ani pani prezidentka asi tento citát nepoznajú, predsa by museli naň okamžite odmietavo reagovať nie?

Zároveň nastáva – zosilňuje sa – tlak na ďalšie odsmernenie našej pozornosti na iné záležitosti, od tých, ktoré ohrozujú našu normálnu existenciu – obnovuje sa politický nástroj migračný tlak. EÚ, ako podľa všetkého neslobodný nástroj oligarchov z USA a Británie(?!), nám vtĺka do hlavy, že to migrujú nejakí ľudia za ktorých devastáciu životného prostredia sme zodpovední aj my. To je samozrejme lož – celá migrácia je následkom dobyvačných a drancovacích vojen najmä USA a Británie, trochu aj niektorých krajín EU (v oveľa menšom rozsahu). A aj devastácia životného prostredia (viď ďalej). Musíme sa postaviť na odpor a požadovať riešenie migrácie nasadením medzinárodného práva v okupovaných krajinách voči krajinám okupantov – a to dôsledne a neodkladne, aby nemali čas na to, čo tu popisujem. Ale nesmieme sa dať „presmerovať“ tými vyššie uvedenými témami a spomenutými pastiermi v kombinácii s Covidom. Teda nesmieme sa stať ovcami (v angličtine sheeple – ovcoľudia).

Naši spojenci organizujú „prípady otrávení“ ktoré sú zjavne fingované, a my sa tvárime že to je tak ako to nafingovali, akoby sme boli úplne blbí. Žiaden zástupca nášho štátu sa nepýta kde sú Skripaľovci – alebo to vedia?

Takže: Nežnou revolúciou sme získali slobodu, keď sa hovorila a písala pravda – nejaký čas. Potom sme vstúpili do rôznych zoskupení, hlavne do EÚ a NATO. A- postupne sme začali klamať a dnes klameme snáď viac ako za komunizmu. Načo bola tá revolúcia? Vrátili sme sa okľukou späť do bahna, ktoré je štruktúrne ešte hlbšie a komplikovanejšie, viac predstiera že je pravdou ako kedysi (alebo lepšie? To ani nie, len je lepšie pretláčané ako za komunizmu).

A ešte k devastácii životného prostredia. Podieľame sa na nej tiež rôznou mierou. Naša pani prezidentka sa ozvala, že Slovensko vysychá a treba udržovať vodu. Ale to nevysychá Slovensko, ale celá Zemeguľa. A jednou z hlavných príčin je znečisťovanie oceánov, do značnej miery odpadom typu PET fliaš a podobným, ktorý už nadobudol také rozlohy, že zamedzuje normálnemu kolobehu vody. A to je ďalší faktor na ktorom sa podieľame minimálne, hlavnými pôvodcami sú prímorské krajiny ako USA, Británia, Čína, India a pod.

A teraz štruktúry ktorých sme súčasťou, alebo nejako zapojení. Sme súčasťou EÚ, ktorá má akýsi parlament a v ňom máme poslancov za SR. Poslanci teoreticky zastupujú v EÚ naše záujmy. Potom máme ešte vládu a ministrov. Jedným z najdôležitejších ministrov v zmysle obrany voči trendom s ktorými nesúhlasíme je minister zahraničia, resp. aj celá vláda. Minister zahraničia už naznačil, že hrá s tými trendmi čo som popísal ako idúce proti nám, keď podporil nelegálneho „premiéra“ istej krajiny, ktorá normálneho premiéra má. A naša vláda to nechala tak, a uznala ho aj EÚ. To však znamená, že naša vláda – a aj EÚ – je proti nám – hrá s tými silami, ktoré presadzujú vládu hŕstky oligarchov nad touto časťou sveta. A môžeme sa posunúť do ďalšej štruktúry ktorej sme súčasťou – NATO. Táto štruktúra existuje na základe istej Zmluvy, ktorú viaceré štáty ktoré sú členmi, dlhodobo porušujú, tým, že porušujú medzinárodné právo. A ani vedenie EÚ, ani naša vláda, proti tomu nijako nevystupujú. Tá zmluva o NATO je predsa neplatná, keď viacero členov porušuje jej preambulu a Článok 1, nie?

Takže čo môžeme robiť? Naša vláda sa nás zastáva v jednom kritickom bode – odmieta migrantov. Zatiaľ nenamieta proti trvajúcej účasti naších „spojencov“ na spôsobovaní migrácie okupovaním a drancovaním príslušných krajín, čo dosť oslabuje jej postoj (v očiach „spojencov“ možno pomáha).

Členovia našej vlády by si ešte mali uvedomiť, že základnou príčinou jednej stránky rozvratu na zemi – zdrojom umelých vírusov – SARS, MERS, HIV, COVID – sú laboratóriá naších spojencov (možno aj Číny, ale tá nie je náš spojenec, takže v tomto kontexte je mimo).

Celá štruktúra naších spojencov teda vytvorila prostredie na postupné ovládnutie tejto časti sveta malou skupinou svojich oligarchov prostredníctvom umele vyvolaných kríz – pandémie, migračnej krízy a finančnej krízy. A naša vláda sa zdá byť – okrem migrácie – ich poslušným sluhom. S tým by sme mali niečo robiť, napríklad vymeniť vládu. Ale je vôbec možné – takú ako by bolo treba – u nás postaviť? Nevidím takú.

Vraj „bezpečné a účinné“

12.02.2023

V pôvodnom článku je podstatné video, toto je komentár k nemu od vydavateľky Gumshoe News – teda: „Comment by Dee McLachlan“. Ale mne sa zdá dobrý, tak ho prekladám. Najprv môj úvod – vysvetlenie čoho sa týka ten nadpis: Výraz „safe and effective“ hučala Západná Propaganda, pardón, Pravdovravné Médiá z oblasti naších spojencov, do ľudí v súvislosti s [...]

Zhrnutie „zápletky“ COVID/Vakcíny

20.12.2022

Takže – doteraz – tá zápletka/intriga(?) COVID/vakcíny nevyzerá pre nás nejak dobre, a ani my – tým myslím občania – v tom kontexte nevyzeráme príliš dobre, hoci ani nejako zle. Aby sme sa pokúsili to – amatérsky – zhodnotiť, urobme si akúsi „polčasovú sumarizáciu“. Aj keď je pravdepodobné, že ešte nie sme v polčase. Ale mali by sme niečo [...]

COVID bol vyrobený na zákazku

17.12.2022

Celá história je popísaná na AMG – American Media Group – v dokumente s názvom „BOMBSHELL! Official Documents prove Anthony Fauci & Bill Gates are responsible for developing the COVID Virus in a Biolab“, link je tu: https://amg-news.com/bombshell-official-documents-prove-anthony-fauci-bill-gates-are-responsible-for-developing-the-covid-virus-in-a-biolab/ Čiže preklad: [...]

Peter Pellegrini

Podpredsedovia alebo Šutaj Eštok. Nový šéf Hlasu bude známy na prelome mája a júna

20.04.2024 13:07

Milan Majerský predpokladá, že poslanci KDH zahlasujú za zvolenie súčasného ministra Richarda Rašiho do funkcie predsedu parlamentu.

armáda usa

Americké jadrové zbrane bližšie k Slovensku? Na svojom území ich chce mať aj Poľsko

20.04.2024 12:46

Americké jadrové zbrane sú od novembra 2009 v Belgicku, Nemecku, Taliansku a Holandsku.

univerzita

Mladí Američania páchajú rekordne veľa samovrážd. Nikto presne nevie prečo

20.04.2024 11:28

"Tak veľmi si prajem, aby nám býval dal šancu mu pomôcť," hovorí Katherine Salasová zlomeným hlasom.

Italy Politics

Skrachované vzťahy šéfov vlád. Expremiér Babiš nie je jediný. Talianska líderka odkopla muža, keď sa zaliečal inej žene

20.04.2024 10:49

Rozvodom sa skončilo manželstvo už viacerých niekdajších predsedov vlád Českej republiky. A ktoré rozchody známych politikov vlani zvlášť rezonovali?