Založ si blog

Ide nová vlna „migračného tlaku“?

Zachytil som v správach týkajúcich sa EÚ, že sa nejako mení spôsob riadenia migrácie. Tak sa znovu vraciam k tomu, že my nemáme žiaden dôvod prijímať migrantov, a hneď zopakujem prečo.

Migrácia prevažne pochádza z krajín, v ktorých si oligarchovia – prevažne občania USA a Británie – uplatňujú právo na podnikanie. Toto právo totiž – podľa toho čo sa deje vo svete – je najdôležitejším ľudským právom. Takže títo oligarchovia nepotrebujú k tomu súhlas domáceho obyvateľstva, ich právo na normálny život je oproti tomu právu na podnikanie oligarchov zanedbateľné. Ale, aby ukázali, že im na právach domácich obyvateľov záleží, vybavili pre nich – na pôde OSN – „Compact o Migrácii“ (podpísaný pánom Lajčákom).

Teda OSN, ktorá by mala základe medzinárodného práva vykázať vojská oligarchov z okupovaných krajín, ktoré oligarchovia aj drancujú, a nariadiť im financovať rekonštrukciu týchto krajín, – tzv. vojnové reparácie – so svojským typom humoru namiesto toho „dala občanom týchto krajín právo na migráciu“.

V tom dokumente sa uvádza plno cieľov ktoré sa tým sledujú, a dokonca cieľ číslo 2 hovorí, že treba „Minimalizovať nepriaznivé mechanizmy a štrukturálne faktory, ktoré nútia ľudí opúšťať svoje krajiny pôvodu“. Ale tým sa malo všetko začať, „faktory“ odstraňovať a ľudia ostať tam kde sú. Ale to má zádrhel – OSN totiž neslúži obyčajným ľuďom, ale oligarchom:

Je „na prvý pohľad“ jasné – ale len nám normálnym ľuďom – že tie „faktory“ sú vojská a ďalšie aparáty tých zahraničných oligarchov. Ide najmä o Irak, Sýriu, Líbyu, Jemen, atď., a čoraz viac o časti Afriky, najmä tzv. Subsaharskú Afriku. Oligrachovia, ako aj krajiny ich príslušnosti, sú jasné. Takže aká migrácia k nám? Migrácia len v prípade že ju potrebujeme my a v patričnej štruktúre typov ľudí, aká vlastne samovoľne prebieha napríklad z Ukrajiny alebo Srbska. Prichádzajú ľudia za prácou, ľudia ktorí majú, alebo dokážu nadobudnúť, požadované vedomosti alebo zručnosti, a ktorí sa dokážu naučiť náš jazyk. A vidíme na „naších vzoroch – tzv. vyspelých krajinách Západnej Európy“ – kam vedie tá migrácia, ktorú spustili oni. Ale v ich prípade je tu ešte ďalšia značná odlišnosť – ich oligarchovia v tých krajinách drancujú, a platia z toho svojím štátom dane (ak nie, to nie je naša vec, ale ich štátnych aparátov).

Navyše, aj keď sa migrácia delí na dva typy – regular a irregular – ale vzhľadom na vyššie popísanú realitu, okrem tej čo som uviedol vyššie, tá celá spôsobená lúpežnými výpravami oligarchov nemôže byť iná ako „irregular“ a takú – podľa Európskeho dokumentu – nepodporujeme. O migrácii EÚ je rozsiahla stránka (prehliadač hovorí že nie je bezpečná – ??), ktorej prvé dve položky delia migráciu v podstate ako ja, sú „Legal migration and integration“ a „Irregular migration and return“ – teda typ 1 – Legálna migrácia a integrácia, a typ 2 – Neregulárna migrácia a návrat – ja tým rozumiem vyhostenie.

Tak to som zvedavý čím budú na nás tlačiť teraz. Pretože migrácia podľa tej prvej – korektnej – prebieha, ako som uviedol vyššie, a je v podstate bez špeciálnych zásahov štátu a EÚ. Ako problém stále vnímam, že už sa vlastne vôbec ani nespomína „Cieľ číslo 2“, vyzerá to, že tzv. „rozvojové krajiny“ boli dané na pospas organizácii (celkom neformálnej) „Oligarchovia niektorých krajín spojte sa!“. A tí oligarchovia sú integrovaní so svojimi armádami. A riadi to celé tzv. Deep State a šibnuté západné tajné služby. To nevyzerá dobre pre budúcnosť sveta – a teda ani EÚ, ak budú Nemecké tajné služby visieť na šnúrke od gatí Deep State a Merkelová ich bude poslúchať (viď prípad Navaľnyj).

Vraj „bezpečné a účinné“

12.02.2023

V pôvodnom článku je podstatné video, toto je komentár k nemu od vydavateľky Gumshoe News – teda: „Comment by Dee McLachlan“. Ale mne sa zdá dobrý, tak ho prekladám. Najprv môj úvod – vysvetlenie čoho sa týka ten nadpis: Výraz „safe and effective“ hučala Západná Propaganda, pardón, Pravdovravné Médiá z oblasti naších spojencov, do ľudí v súvislosti s [...]

Zhrnutie „zápletky“ COVID/Vakcíny

20.12.2022

Takže – doteraz – tá zápletka/intriga(?) COVID/vakcíny nevyzerá pre nás nejak dobre, a ani my – tým myslím občania – v tom kontexte nevyzeráme príliš dobre, hoci ani nejako zle. Aby sme sa pokúsili to – amatérsky – zhodnotiť, urobme si akúsi „polčasovú sumarizáciu“. Aj keď je pravdepodobné, že ešte nie sme v polčase. Ale mali by sme niečo [...]

COVID bol vyrobený na zákazku

17.12.2022

Celá história je popísaná na AMG – American Media Group – v dokumente s názvom „BOMBSHELL! Official Documents prove Anthony Fauci & Bill Gates are responsible for developing the COVID Virus in a Biolab“, link je tu: https://amg-news.com/bombshell-official-documents-prove-anthony-fauci-bill-gates-are-responsible-for-developing-the-covid-virus-in-a-biolab/ Čiže preklad: [...]

Andrej Danko, semafor

Polícia zverejnila po viac ako troch mesiacoch video z Dankovej nehody

26.04.2024 12:43

Zábery pochádzajú z kamery električky.

Antony Blinken / Si Ťin-pching /

USA a Čína musia byť partnermi, vyhlásil prezident Si na stretnutí s Blinkenom

26.04.2024 12:24

Americký minister zahraničných vecí, ktorý v piatok končí návštevu Číny, predtým rokoval so svojím čínskym náprotivkom Wang Iom viac ako päť a pol hodiny.

ján slota

Obnovený proces v korupčnej kauze Jána Slotu prerušili

26.04.2024 11:21, aktualizované: 12:25

Kým Ústavný súd SR nerozhodne, dovtedy bude konanie prerušené. Prokurátor voči tomu podal sťažnosť.

Slávnostné otvorenie DSB observatória v Bratislave

VIDEO: Bratislava má prvú hvezdáreň, zložili sa na ňu sponzori a nadšenci. Neskôr privíta aj širokú verejnosť

26.04.2024 10:55

Na Deutsche Schule Bratislava slávnostne otvorili prvú hvezdáreň v Bratislave - DSB Observatórium.