Založ si blog

Zase Novičok – nová vlna debility?

V Pravde sa objavil titulok, že podľa „der Spiegel“ bol Navaľnyj otrávený Novičokom. Zdá sa, že sa vraciame do novej vlny debility (aj Pravda? V poslednom čase vyzerali normálni). V tom článku to potom vyznieva celkom ináč, ale titulok signalizuje návrat do éry debility. Takže znova:

Po prvé, Novičokom ten jed nazvala Britská propaganda, aby to znelo Rusky, je to jeden z jedov triedy A-230, alebo podobne.

Po druhé, po zásahu minimálnym množstvom toho jedu, stačí nimimálny dotyk, je človek do dvoch minút mŕtvy a nie je možné ho zachrániť, nie to previezť ho do Nemecka.

Po tretie, po otrave Skripaľovcov bola vzorka jedu poslaná Švajčiarskemu laboratóriu a správa znela takto:

Nadpis článku v Zerohedge je: Nezávislé Švajčiarske laboratórium hovorí, že jed zvaný „BZ Toxín“ bol použitý pri otrávení Skripaľovcov; vyrobený v USA/Británii, nie Ruský. Jed použitý na otrávenie Skripaľovcov bol teda jed ktorý nikdy nebol vyrábaný v Rusku, ale bol používaný (in service) v USA, Británii a v iných štátoch NATO. Švajčiarske laboratórium pracovalo s vzorkou ktorú dostalo od Británie, a výsledky odovzdalo Organizácii pre zákaz chemických zbraní (OPCW). Laboratórium je v meste Spiez a je jedným z laboratórií OPCW. „Chemický strážca OSN“ iba potvrdil vzorec látky ktorou boli otrávení Skripaľovci a neuviedol žiadne ďalšie fakty obsiahnuté vo Švajčiarskom dokumente. Viď aj tento článok v Global Research.

Okrem toho sú známe aj reakcie lekárov ktorí vtedy Skripaľovcov ošetrovali, ktorí popierali že išlo o otravu chemickou bojovou látkou, aj písomne a viacnásobne, keďže propagačná aparatúra Británie a USA ich otravovala opakovane. Nakoniec jedným z dôkazov je, že prežili. A keď som už bol vyprovokovaný tým návratom pokročilej debility našej propagandy, tak ešte nejaké pozoruhodnosti.

Zopakujem, že oficiálne boli otrávení jedom na vonkajšej kľučke dverí ich domu, ktorej sa dotýkali (obidvaja! – normálne len posledný, nie?) ráno okolo 9.00. Otrávených ich našli v parku na lavičke „neskôr popoludní“, myslím, že po 16.00, chodili celý deň, boli na obede a pod. Už toto je základný absolútny nezmysel, vzhľadom na údajný jed. A to asi aj v prípade toho BZ-toxínu – celé „nastavenie“ je slabomyseľné!

A keď ma už tým debilným titulkom nakopli, tak ešte: Viete kto ich našiel prakticky v bezvedomí na tej lavičke v tom parku? Vždy je to náhodný okoloidúci, oficiálne aj tentoraz, ale bola to (originál: The British Army’s top nurse, Col. Alison McCourt and her 16-year old daughter, Abigail ten istý odkaz) – teda „vrchná sestra Britskej Armády plukovníčka Alison McCourt a jej 16 ročná dcéra“). Hneď s nimi vykonala CPR – srdcovo-dýchaciu resuscitáciu – a odlifrovali ich do nemocnice v Salisbury. Oficiálna správa hovorila, že ho oživoval nejaký lekár (ktorý ak by oživoval človeka zabitého A-230, bez špeciálnej ochrany – ani guma pokiaľ viem by nestačila – bol by po chvíli tiež mŕtvy). Ak niekto tomuto celému verí, ako reálnej udalosti OK.

Objavenie sa takého titulku znie ako tento známy dialóg učiteľky s Mórickom: Móricko, povedz, aký máme úžitok z husi? Oškvarky. A čo ešte Móricko? Oškvarky. Móricko, v čom spíš? V bedni. A otecko a mamička v čom spia? V posteli. A čo majú v posteli? Periny. A čo je v perinách? Perie. No vidíš Móricko, aký ešte máme úžitok z husi? Oškvarky.

Vraj „bezpečné a účinné“

12.02.2023

V pôvodnom článku je podstatné video, toto je komentár k nemu od vydavateľky Gumshoe News – teda: „Comment by Dee McLachlan“. Ale mne sa zdá dobrý, tak ho prekladám. Najprv môj úvod – vysvetlenie čoho sa týka ten nadpis: Výraz „safe and effective“ hučala Západná Propaganda, pardón, Pravdovravné Médiá z oblasti naších spojencov, do ľudí v súvislosti s [...]

Zhrnutie „zápletky“ COVID/Vakcíny

20.12.2022

Takže – doteraz – tá zápletka/intriga(?) COVID/vakcíny nevyzerá pre nás nejak dobre, a ani my – tým myslím občania – v tom kontexte nevyzeráme príliš dobre, hoci ani nejako zle. Aby sme sa pokúsili to – amatérsky – zhodnotiť, urobme si akúsi „polčasovú sumarizáciu“. Aj keď je pravdepodobné, že ešte nie sme v polčase. Ale mali by sme niečo [...]

COVID bol vyrobený na zákazku

17.12.2022

Celá história je popísaná na AMG – American Media Group – v dokumente s názvom „BOMBSHELL! Official Documents prove Anthony Fauci & Bill Gates are responsible for developing the COVID Virus in a Biolab“, link je tu: https://amg-news.com/bombshell-official-documents-prove-anthony-fauci-bill-gates-are-responsible-for-developing-the-covid-virus-in-a-biolab/ Čiže preklad: [...]

Trump

Porota, ktorá rozhodne o Trumpovi v historickom procese, je už kompletná

18.04.2024 23:26

Porota sa vyberala zo stoviek potenciálnych členov na základe série otázok, ktoré majú zaručiť, že sa budú rozhodovať nestranne.

farmári, poľsko, traktory

Poľskí poľnohospodári nepúšťajú kamióny cez hraničné priechody s Ukrajinou

18.04.2024 21:37

Naďalej tak protestujú proti prílevu lacného obilia z Ukrajiny.

keňa, vojaci

V Keni zahynulo pri páde vojenského vrtuľníka desať ľudí, vrátane veliteľa armády

18.04.2024 20:56

Vrtuľník havaroval krátko po štarte a potom začal horieť.

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.