Založ si blog

Po celom svete narážame na monolitickú a bezohľadnú konšpiráciu, varoval už JFK. Zastrelili ho.

To sme teda trafili kedy sa narodiť! (What a fascinating time to be alive!)

Koľkí z nás celé roky pochybovali o podivných udalostiach, ktoré nám predkladali cez naše médiá. Veci, ktoré jednoducho nezneli ako pravda, alebo neprešli „krčmovým testom“ (“Pub Test”). Pôvod článku uvádzam na konci.

Hovorili nám, že vojny sú nevyhnutné, aby sme ochránili slobodu a demokraciu. Dane z uhlíka aby sme zachránili planétu pred katastrofickým globálnym otepľovaním. Vťahovali nás do zmanipulovaných volieb, aj keď sme inštinktívne vedeli, že obidve strany klamú a napchávajú si vačky. Posielali sme deti do povinných škôl na 12 rokov a zistili, že na konci ich “vzdelávania”, nevedia nič praktické na prežitie v modernom svete a len niekoľko z nich dokáže hláskovať slová. Môžete si urobiť vlastný zoznam nesúladov ktoré sú v rozpore s vaším vnímaním sveta aký je naozaj.

Ale rozumiete čo hovorím. Niečo naozaj nie je v poriadku a už to nebolo v poriadku hodne dlho.

Napríklad ja konkrétne musím povedať, že nenávidím systém, ktorý (((oni))) podstrčili svetu.

Čítal som obsažné knihy eminentne kvalifikovaných autorov v ekonomike a dejinách, vypočul som si asi tisícky debát, prezentácií a prednášok od PhD-ov, trhových analytikov a obchodníkov, a všeobecne “very clever” ľudí (poznámka – clever je podľa slovníka múdry, ale hovorovo skôr prefíkaný). Používal som vlastnú intuíciu a životné skúsenosti v businesse, kombinované s nefalšovaným hladom po informáciách ohľadne toho, ako svet peňazí, financií, politiky, a geo-politiky, a ľudskej koexistencie v skutočnosti funguje (obvykle najlepšia motivácia pre dolovanie informácií je samomotivácia).

Doloval som pravdu ako sa len dalo a po skoro 10 rokoch dolovania som bol pripravený odseknúť sa a ujsť. Nevidel som východ z tejto obludnosti ktorá si vzala do partie (co-opted) moju rodnú planétu Zem. Ten Kabal bol všadeprítomný, zákerný, všetko prenikajúci, a zdalo sa, že držal svet ako vo zveráku.

V mojich intelektuálnych kľukatých potulkách počas posledného desaťročia som objavil mnoho fascinujúcich a veľmi znepokojujúcich tém. Hlavný medzi mojimi „objavmi“ je snáď ako operuje medzinárodný finančný systém a presne kto ho nastavil v jeho modernej forme – a ich motívy. Nie je to tak, že by nám nikdy nebolo povedané, čo (((oni))) majú za lubom. Povedali nám znova a znova o ich ambíciách a zámeroch, ale my sme nepočúvali — alebo ich plány boli ukryté pri priamom pohľade v ich extrémne technických písačkách, životopisoch, dokumentárnych dielach, filmoch a novelách.

Mali sme plno roboty zarábať na živobytie, a splácať naše (ich) dlhy, neboli sme schopní sa zastaviť a tvrdšie sa pozrieť kto nám robil čo a ako to robili.

Professor Carroll Quigley napísal 1300 stranovú knihu s názvom „Tragédia a Nádej. História Sveta v Našom Čase“ ( “Tragedy & Hope. A History of the World in Our Time”) kde celkom otvorene povedal svetu zámery elít.

Sily finančného kapitalizmu mali iný ďalekosiahly cieľ, nič menšie ako vytvoriť svetový systém finančného riadenia v súkromných rukách, aby dominoval politickému systému každej krajiny a ekonomike sveta ako celku. Tento systém mal byť ovládaný feudalistickým (feudalist, nie feudal) spôsobom centrálnymi bankami sveta konajúcimi v súčinnosti, podľa tajných dohôd ku ktorým dospejú počas častých stretnutí a konferencií. Vrcholom systému mala byť Bank for International Settlements v Bazileji, Švajčiarsko, súkromná banka vlastnená a riadená centrálnymi bankami sveta, ktoré samy sú/boli by súkromné korporácie. Každá centrálna banka … sa usilovala dominovať svojej vláde svojou schopnosťou ovládať Treasury úvery, manipulovať s obchodmi s rôznymi menami (foreign exchanges), ovplyvňovať úroveň ekonomickej aktivity v krajine, a ovplyvňovať kooperujúcich politikov následnými ekonomickými odmenami vo svete businessu.

HRÁČI

Vieme, kto nastavil túto “Kreatúru (Creature)”. G.Edward Griffin nám to povedal explicitne vo svojej knihe “The Creature from Jekyll Island – Kreatúra z Jekyllovho Ostrova”. Rothschild, Rockefeller, Warburg, Kuhn Loeb, Vanderlip. Mocnosti finančného kapitalizmu, Štát v štáte, Kabal, Illuminati, tí Obvykle Podozriví… majú mnoho mien. Ja ich volám “Mocnosti ktoré sú – The Powers That Be” alebo len (((oni))).

Pretože proti nám sa stavia po celom svete monolitická a bezohľadná konšpirácia ktorá sa primárne spolieha na skryté metódy rozširovania svojej oblasti vplyvu – na infiltráciu namiesto invázie, na podvracanie namiesto volieb, na zastrašovanie namiesto slobodnej voľby, na gerilu v noci namiesto armád cez deň. Je to systém ktorý zregrutoval obrovské ľudské a materiálne zdroje aby vybudoval tesne stmelený, vysoko efektívny stroj, ktorý kombinuje vojenské, diplomatické, spravodajské, ekonomické, vedecké a politické operácie“.

Skrátka, Kennedy (J.F.) kedysi hovoril o Centrálnych Bankároch, a ako, ako Professor Quigley poznamenal, oni riadia svet cez ovládanie peňažného systému. Aby som citoval samého Lorda Rotschilda ohľadne vytvorenia peňazí…

Dajte mi moc nad peniazmi národa a je mi jedno kto vytvára zákony.” (Ja podplatím, budem vydierať, alebo ich zavraždím s mojimi triliónmi – a to aj urobil)

Toto je preklad častí článku autora menom Phil Hingston v Gumshoe News. Autor je z Austrálie.

Moja poznámka: tým sa všetky „udalosti“ – teroristické útoky, vraždy (napríklad novinárov), zasahovanie do volieb všade a stále, vojny, a iné manipulácie do vývoja krajín – vysvetľujú. Je to súčasť „riadenia vývoja vo svete“ tými čo voláme finančná oligarchia. Stačí si zaplatiť v každej krajine správnych ľudí, pričom ich prostriedky sú prakticky neobmedzené. Aké máme vôbec možnosti návratu k skutočnej demokracii? A navyše, týka sa to aj ničenia Zemegule – a začína to vyzerať, že je to súčasťou plánu.

Vraj „bezpečné a účinné“

12.02.2023

V pôvodnom článku je podstatné video, toto je komentár k nemu od vydavateľky Gumshoe News – teda: „Comment by Dee McLachlan“. Ale mne sa zdá dobrý, tak ho prekladám. Najprv môj úvod – vysvetlenie čoho sa týka ten nadpis: Výraz „safe and effective“ hučala Západná Propaganda, pardón, Pravdovravné Médiá z oblasti naších spojencov, do ľudí v súvislosti s [...]

Zhrnutie „zápletky“ COVID/Vakcíny

20.12.2022

Takže – doteraz – tá zápletka/intriga(?) COVID/vakcíny nevyzerá pre nás nejak dobre, a ani my – tým myslím občania – v tom kontexte nevyzeráme príliš dobre, hoci ani nejako zle. Aby sme sa pokúsili to – amatérsky – zhodnotiť, urobme si akúsi „polčasovú sumarizáciu“. Aj keď je pravdepodobné, že ešte nie sme v polčase. Ale mali by sme niečo [...]

COVID bol vyrobený na zákazku

17.12.2022

Celá história je popísaná na AMG – American Media Group – v dokumente s názvom „BOMBSHELL! Official Documents prove Anthony Fauci & Bill Gates are responsible for developing the COVID Virus in a Biolab“, link je tu: https://amg-news.com/bombshell-official-documents-prove-anthony-fauci-bill-gates-are-responsible-for-developing-the-covid-virus-in-a-biolab/ Čiže preklad: [...]

gangy, švédsko

Na podujatie švédskej Ľavicovej strany vtrhli útočníci, hlásia troch zranených

24.04.2024 23:24

Večerné podujatie v Štokholme malo byť o rastúcom fašizme vo Švédsku.

bombic

Británia rozhodla o vydaní extrémistu Bombica na Slovensko. Odkázal, že nikam nejde

24.04.2024 22:40

Rozhodnutie súdu nie je právoplatné, môže sa proti nemu odvolať.

ATACMS, vojna na Ukrajine

Kyjev už nasadil strely dlhého doletu ATACMS. Američania ich dodali tajne

24.04.2024 20:54

Zbrane prišli na Ukrajinu tento mesiac, oznámilo americké ministerstvo zahraničných vecí.

Francois Fillon

Francúzsky súd potvrdil odsúdenie expremiéra Fillona v kauze sprenevery

24.04.2024 19:16

Sprenevery sa dopustil vytvorením fiktívneho pracovného miesta pre svoju manželku Penelope.