Založ si blog

Kam (po)Slušné Slovensko? Oligarchia, migrácia, Imám s 12 manželkami v Nemecku, rozklad Európy

Tým rozkladom Európy rozumiem rozklad Európskeho životného štýlu s Európskou kultúrou a zvyklosťami – t.j. kultúrou od slova kult. Zdá sa, že toto je zásadnou prekážkou pre nasadenie značne odlišného „kultu“, ktorý by nám chceli nasadiť oligarchovia ktorí vládnu USA a Európe. A Slušné Slovensko, a možno aj vraždy novinárov (v Európe v poslednom čase 3), ktoré ho „naštartovali“, sú ich pracovným nástrojom.

Jedným z krokov – a nástrojov – pri rozklade je primiešavanie obyvateľstva s výrazne odlišným kultom, v spolupráci s tlakom na vytvárane „otvorenej“ spoločnosti. Deje sa to prostredníctvom príslušnej legislatívy, ktorá otvára voľné pole pre platenie rôznych aktivít tými spomenutými oligarchami, a ich podpornou skupinou typu Soros a spol., a na mieste činu naivkami bez rozumu, ktorí veria ich newspeakovým frázam, prípadne sa dajú na to kúpiť, pomerne lacno. A sú podporovaní – len tak za modré oči? – aj Bratislavskou Kaviarňou, ktorej hostia tu robia zahraničným oligarchom poskokov (ktovie kto je majiteľ kaviarne).

Príslušnú legislatívu sme museli prijať, aby sme mohli „byť považovaní za demokraciu“ a vstúpiť do EÚ. Tým si EÚ vytvorila spôsob výrazného zasahovania do naších vnútorných vecí, ktorý využívajú aj USA. Pritom v USA sú Ruské mediálne skupiny vedené ako „zahraniční agenti“, teda sú zreteľne označení, na rozdiel od médií financovaných zo zahraničia pôsobiacich na Slovensku.

Ale pozrime sa ako sa to vyvíja napríklad v Nemecku, kde sú ďalej. Rovnako ako u nás sa tam klame pri popisovaní udalostí ktoré súvisia s vytváraním nového kultu, viď napríklad skutočnosť a obraz udalostí v Chemnitz. Ale tam sa veci už dostávajú „pod“ legislatívny rámec, to už je čas na poplach, a podľa mňa aj prípravu krokov, ktoré zabránia obdobným problémom u nás. Toto by som dokumentoval na nasledujúcej udalosti zdroj:

Nadpis článku je „Imám žije „ženatý“ s 12, väčšinou nedospelými, sex-otrokyňami, na štátne náklady vo vile v Dusseldorfe“. Dotyčný Imám má 51 rokov, dievčatá nechodili do školy, takže ho navštívila polícia. Imám vysvetlil, že všetky dievčatá právoplatne nadobudol na svadobnom trhu (Heiratsmarkt) v Homs v Sýrii (cez Ebay). Predložil o tom všetky kúpne doklady. So všetkými dievčatami som sa oženil podľa islamského zvyku – vyhlásil a predložil o tom v Sýrii vydané doklady. S 18-ročnou už má dve deti, 5 a 4-ročné, t.j. prvýkrát otehotnela ako 12-ročná. Súd nedokázal polícii nájsť dôvod na obvinenie z pedofílie, keďže išlo o „manželky“. Autor sa pýta: Bude teda nákup 12 manželiek – sex-otrokýň v Sýrii cez Ebay – v Nemecku legalizovaný? Článok je z 12 Júna 2016 a zatiaľ podľa všetkého prípad nie je vyriešený. V Nemecku sa ale už niekoľko rokov diskutuje o možnosti umožniť využívať aj právo Šaría, zatiaľ to oficiálne kruhy nepripúšťajú. Ale bezmocnosť platného práva v tomto konkrétnom prípade sa môže stať precedensom, čo by znamenalo akceptáciu právnych úkonov vykonaných podľa islamského práva v zahraničí. Takže stačí vycestovať do Sýrie a oženiť sa so štyrmi manželkami – no, našinec to skôr vníma cez počet svokier z toho vyplývajúci, ale čo by urobili naše orgány s prípadom uvedeným vyššie?

Uvedený prípad je dosť extrémny, ale je z neho zrejmé aj to, že ponímanie „ľudských práv“ podľa slniečkárov , a tých čo to v EÚ riadia, nás postupne posúva k otupeniu vnímania hraníc únosnosti a aj dôležitosti. Určitá bezmocnosť práva v Nemecku nepriamo vyplývajúca z prípadu je vážnym varovaním pred „Paktom o Migrácii“. Naši slniečkári a Slušné Slovensko tieto otázky nevidia, ak by sme sa ich opýtali, mávnu rukou, že čo to vyťahujem za blbý príklad, sú tu dôležitejšie veci, o ktorých pán Stanke prská na námestí. Ale to je presne to, kde nás chcú naši (a Európski) oligarchovia mať – aby sme sa zaoberali zástupnými problémami a nechali tie skutočné, o ktorých sa mlčí , na nich a ich prisluhovačoch. Oni nás zaintegrujú do budúcej Európy bez hraníc a bez identity a kultúry národov Európy, do masy Poslušné Slovensko.

Vraj „bezpečné a účinné“

12.02.2023

V pôvodnom článku je podstatné video, toto je komentár k nemu od vydavateľky Gumshoe News – teda: „Comment by Dee McLachlan“. Ale mne sa zdá dobrý, tak ho prekladám. Najprv môj úvod – vysvetlenie čoho sa týka ten nadpis: Výraz „safe and effective“ hučala Západná Propaganda, pardón, Pravdovravné Médiá z oblasti naších spojencov, do ľudí v súvislosti s [...]

Zhrnutie „zápletky“ COVID/Vakcíny

20.12.2022

Takže – doteraz – tá zápletka/intriga(?) COVID/vakcíny nevyzerá pre nás nejak dobre, a ani my – tým myslím občania – v tom kontexte nevyzeráme príliš dobre, hoci ani nejako zle. Aby sme sa pokúsili to – amatérsky – zhodnotiť, urobme si akúsi „polčasovú sumarizáciu“. Aj keď je pravdepodobné, že ešte nie sme v polčase. Ale mali by sme niečo [...]

COVID bol vyrobený na zákazku

17.12.2022

Celá história je popísaná na AMG – American Media Group – v dokumente s názvom „BOMBSHELL! Official Documents prove Anthony Fauci & Bill Gates are responsible for developing the COVID Virus in a Biolab“, link je tu: https://amg-news.com/bombshell-official-documents-prove-anthony-fauci-bill-gates-are-responsible-for-developing-the-covid-virus-in-a-biolab/ Čiže preklad: [...]

putin, kim

Putin podal Kimovi pomocnú ruku: Zablokoval dohľad OSN nad sankciami voči KĽDR

28.03.2024 22:10

Kroky Ruska podľa hovorcu amerického ministerstva zahraničných vecí Matthewa Millera "cynicky oslabujú" medzinárodný mier

Juraj Blanár

Blanár: Vstup do NATO bol významný krok, potvrdzujúci váhu aj dnes

28.03.2024 21:53

Aliancia je predovšetkým obranná a mierová organizácia, zdôraznil minister.

Izrael Palestína Hamas Vojna humanitárna pomoc

Súdny dvor nariadil Izraelu, aby nebránil humanitárnej pomoci smerujúcej do Gazy

28.03.2024 21:38

Hlavný súdny orgán OSN reagoval na podnety Juhoafrickej republiky. Tá obvinila Izrael z genocídy.

Tragická nehoda slovenského autobusu v Chorvátsku.

Autobus v JAR sa zrútil z mosta, zahynulo 45 cestujúcich

28.03.2024 21:15

Nehodu prežilo len osemročné dieťa, ktoré záchranári previezli s vážnymi zraneniami do nemocnice.