Založ si blog

Projekt COVID – vakcíny – záver2

Nadpis článku v zdroji: COVID-19 vaccines: A crime against humanity? The International Criminal Court to determine – ako autor uvedené: KIETI LAW LLP, KENYA, t.j. názov právnickej firmy. Má to dátum 24. Január 2022, teda je to dosť staré. Prezentuje teda názor publikovaný touto firmou, ktorá pôsobí v Južnej Afrike.

Teda preklad nadpisu: Vakcíny proti COVIDu 19: Zločin proti ľudskosti? Má rozhodnúť Medzinárodný Trestný Súd. Dátum je však značne starý, a Dr. Füllmich medzitým zrejme stratil trpezlivosť s ICC a naštartoval iný proces, viď predošlé blogy. Prekladám to vlastne hlavne aby sme si uvedomili, v právnickej reči, čo sa tu pokúšajú „naši vládcovia“ realizovať:

COVID is a biological weapon – COVID je biologická zbraň”, to podľa dokumentov predložených Medzinárodnému Trestnému Súdu (ICC) 6. Decembra 2021 viacerými žalobcami, včítane právničky a humanistickej aktivistky Hannah Rose, a Dr Mike Yeadon, niekdajší Vice Prezident a Hlavný vedecký pracovník pre alergie a výskum dýchacích problémov vo firme Pfizer. at Pfizer.

Žaloba je vznesená proti rôznym údajným páchateľom včítane Predsedu Vlády Veľkej Británie, Generálneho Riaditeľa Svetovej Zdravotnej Organizácie (WHO), spolu-predsedom Nadácie Billa a Melindy Gates, a vysokým výkonným predstaviteľom multinárodných farmaceutických firiem zúčastnených na produckcii vakcín, za údajné spáchanie zločinov proti ľudskosti, vojnových zločinov, zločinov agresie, a porušení Norimberských Zákonov (v tomto čase vakcinácia ešte stále predstavuje pokusy na ľuďoch!).

Jadrom žaloby je bezpečnosť vakcín proti COVID-19. Žalobcovia prehlasujú, že pokiaľ prebiehajú pokusy s COVID-19 vakcínami, a majú byť ukončené až koncom roku 2022, alebo začiatkom roku 2023, tým pádom sú tie COVID-19 vakcíny v súčasnosti v štádiu pokusov, s obmedzenými dostupnými údajmi, a bez akýchoľvek dostupných údajov ohľadne bezpečnosti pre dospelé osoby. Žalobcovia ďalej argumentujú, že tá technológia mRNA vakcín, použitá v rámci vývoja COVID-19 vakcín nebola dodnes schválená pre nasadenie na ľuďoch, a tie vakcíny ani nesplňujú podmienky aby mohli byť takto kategorizované. Tiež, žalobcovia vychádzajúc zo štatistických údajov argumentujú, že nastal vzostup počtu úmrtí, ktoré možno pripísať vakcináciám proti COVID-19.

ICC – Medzinárodný trestný Súd – bol založený na základe Rímskeho Štatútu, a má mandát na vyšetrovanie, a, v prípadoch kde je to opodstatnené, zorganizovať súdne konania proti jednotlivcom obvineným zo zločinov ktoré sa týkajú medzinárodnej komunity, typu ako genocída, vojnové zločiny, a zločiny proti ľudskosti.

Ale – zatiaľčo ICC potvrdil prijatie kriminálnej žaloby (criminal complaint, aj sťažnosť), nebolo prijaté žiadne rozhodnutie zo strany ICC vo veci preskúmania tej žaloby, čo je predpokladom preskúmania podania, a to nevyhnutne predchádza trestnému stíhaniu údajných páchateľov.

Keď sa oficiálne naštartovala povinná vakcinácia na pracoviskách a univerzitách v Južnej Afrike, nastala situácia zaujímavá tým (píše právnická firma, pripomínam), že nastal rast počtu zamestnancov, ktorí, prinajmenšom, sa spoľahli na argument, že tie COVID-19 vakcíny sú “experimentálne – t.j. pokusné” a z tohoto údajného dôvodu by nemali byť nútení do vakcinovania. Tento typ argumentácie nemusí zapadať do škály legitímnych právnych dôvodov v rámci namietania povinne nariadenej vakcíny na pracovisku, a zamestnávatelia by si toho mali byť vedomí. Moja vsuvka: Zdá sa, podľa tej vety, že ten režim je dosť špecifický, ale na druhej strane, v praktickom dopade je to to isté ako u nás; nakoniec, tú vetu písali právnici.

Ku koncu roku 2021 bolo Ústavnému Súdu doručené oznámenie, ktoré napadlo nasadenie povinných COVID-19 vakcinácií na pracoviskách, zo strany Národného Kresťanského Fóra Južnej Afriky (South African National Christian Forum). Nedávno bola podaná podobná sťažnosť/žiadosť zo strany Národného Výboru Čiernych Spotrebiteľov (National Black Consumer Council). Jedným z problémov, ktoré boli v týchto podaniach predmetom, bol nedostatok dostupných údajov ohľadne bezpečnosti tých COVID-19 vakcín. Ústavný súd sa k týmto podaniam ešte nevyjadril. Univerzita provincie Free State tiež čelí právnemu napadnutiu jej vakcinačnej politiky (Free State je provincia ktorá má premiéra, 10 ministrov, a nejaký právny systém, je historickým dedičstvom, pôvodne Orange Free State, alebo Boer Republic).

Tak na záver si to porovnajme: provincia Južnej Afriky, pôvodne tzv. Búrska Republika, sama rozhoduje o významných právnych záležitostiach; my sa tvárime, že keď EMA niečo povie, musíme to rešpektovať a okamžite nasadiť. To by naznačovalo, že nie sme samostatný štát, a v porovnaní ani provincia. A pritom v tom čase nasadzovania „vakcín“ sa prakticky nedalo cestovať. A, ako už vieme, základný PCR test je podvod a stále sa používa a pochybujem že aspoň znížili počet cyklov, hoci jeho vynálezca zakázal vôbec ho používať na diagnostiku!! Ešte doplním – pri počte cyklov ktorý sa u nás používa vychádza negatívny výsledok len náhodou, alebo chybou – odtiaľ pochádzajú tie obrovské počty nakazených (ak sa to nezmenilo).

Opäť to dokumentuje potrebu úplnej rekonštrukcie systému – najmä EMA, výmena všetkých zamestnancov a štatút výlučne poradenský. Veď existuje WHO, tam je takých „odborníkov“ dosť, netreba ďalších. A tvrdé prehodnotenie ich právomocí, keďže je zrejmá ich dlhodobá väzba na Pharma firmy – čo prakticky znamená čosi ako „vrcholná korupcia“, a to organizovaná. Až po rozbití korupčných väzieb možno s týmito inštitúciami vôbec komunikovať!

Ale zopakujme si to ešte raz, ako to znie: Úmrtie po povinnom štátom nariadenom vakcinovaní neschválenou vakcínou. Nachádzame sa v EÚ; ešte nedávno by sme povedali – dobrá blbosť. Dnes realita. Bdie nad nami vo dne v noci EMA a WHO. A nad nimi bdejú oligarchovia.

Vraj „bezpečné a účinné“

12.02.2023

V pôvodnom článku je podstatné video, toto je komentár k nemu od vydavateľky Gumshoe News – teda: „Comment by Dee McLachlan“. Ale mne sa zdá dobrý, tak ho prekladám. Najprv môj úvod – vysvetlenie čoho sa týka ten nadpis: Výraz „safe and effective“ hučala Západná Propaganda, pardón, Pravdovravné Médiá z oblasti naších spojencov, do ľudí v súvislosti s [...]

Zhrnutie „zápletky“ COVID/Vakcíny

20.12.2022

Takže – doteraz – tá zápletka/intriga(?) COVID/vakcíny nevyzerá pre nás nejak dobre, a ani my – tým myslím občania – v tom kontexte nevyzeráme príliš dobre, hoci ani nejako zle. Aby sme sa pokúsili to – amatérsky – zhodnotiť, urobme si akúsi „polčasovú sumarizáciu“. Aj keď je pravdepodobné, že ešte nie sme v polčase. Ale mali by sme niečo [...]

COVID bol vyrobený na zákazku

17.12.2022

Celá história je popísaná na AMG – American Media Group – v dokumente s názvom „BOMBSHELL! Official Documents prove Anthony Fauci & Bill Gates are responsible for developing the COVID Virus in a Biolab“, link je tu: https://amg-news.com/bombshell-official-documents-prove-anthony-fauci-bill-gates-are-responsible-for-developing-the-covid-virus-in-a-biolab/ Čiže preklad: [...]

Russia Orthodox Easter Putin

Putin po piaty raz. Slovenský diplomat bude pri jeho "pomazaní"

06.05.2024 17:29

Štafáž na inaugurácii Putina bude popri domácej "verchušky" robiť aj časť diplomatického zboru. Zastúpené bude aj Slovensko, ktoré na rozdiel od viacerých západných spojencov pozvanie neodmietlo.

Nemocnica Poprad

Vyskočil? Polícia preveruje úmrtie muža v areáli popradskej nemocnice

06.05.2024 16:56

Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia.

charkov

Všetko sa zachvelo, jediný úder zničil celú ulicu. Rusi prvýkrát zabíjali 1,5-tonovou bombou

06.05.2024 16:27

Všetko naokolo sa zachvelo, akoby sa začalo zemetrasenie. Jediný úder zničil celú ulicu, napísal šéf vyšetrovacieho oddelenia regionálnej polície.