Založ si blog

Zákaz účasti na oslave SNP: priznali sa, boja sa nás

Postupne sa to zbiera, až to dozrelo: Naši súčasní vládcovia dospeli na úroveň komunistov, ktorí sa tiež báli verejných zhromaždení, okrem tých nimi organizovaných. Tam ale ľudia chodiť nechceli. Komunisti teda nakupovali nedostatkový tovar, ktorý sa dal kúpiť v čase tých schválených a vynucovaných zhromaždení, a počty stúpli. Akési „spontánne“ zhromaždenia, pokiaľ viem, nedovoľoval zákon, všetky museli byť schválené na vysokých úrovniach. Ak začali ľudia cítiť potrebu „svojich“ zhromaždení, bolo zle, a takzvaný komunizmus skončil.

Nemám naštudované ako súčasná vláda získala pozície, snáď to nebol volebný podvod. Asi nie, naozaj nebolo koho voliť, ako Záhoráci vraj hovoria „nebyuo o čem“. A tak vlastne máme čo sme si zaslúžili nízkou účasťou vo voľbách, a „možnosťami“. Ale aj skutočnosťou, akí ľudia sa u nás motajú v politike. Keď vidím sem tam v TV tie skupiny „politikov“, mám pocit, že v tej spoločnosti by som naozaj veľa času tráviť nechcel, a určite nie som sám. A tak vznikol akýsi „deadlock“, ako sa to odborne volá, a tá skupina ktorá ovládla politiku, resp. tá aktívna časť ktorá sa nám predvádza, odpudzuje všetkých, čo by prípadne tú politiku robili ináč.

Ale psychický stav tej súčasnej vládnúcej kliky nie je pohoda. Okrem iného na medzinárodnej úrovni sú úplne nuloví (a vidíme to každý deň). A to aj za stavu, že v celých veľkých celkoch, ako je Európa, vlastne vládnu nadnárodné mafie oligarchov, ktorí celú politiku financujú. Ale napriek tomu niektoré štáty zahraničnú politiku majú, napríklad Maďarsko, až na úrovni, že EÚ si na nich nič nedovolí. Maďarsko si dovolilo nezrušiť nakupovanie – a čerpanie – plynu od Ruska, a EÚ tŕpne, čo keď sa niekto pridá, a viaceré krajiny prestanú tých oligarchami platených úradníkov poslúchať (tak nám dokonca klame, že to Rusi nám nechcú predávať). Ale ako sa na to pozerám, asi je tam značná korupcia, a tí naši sa niečoho boja a poslúchajú. A pritom snáď máme s tým Ruskom stále platné zmluvy, takže čerpanie by bolo plne legálne. Tak ako súdruhovia štátnici? Ak tu v zime bude ľuďom zima, budeme sa tieto otázky pýtať oficiálne. Teraz si to nacvičujem, napríklad: Páni poslanci, nemáme s Ruskom zmluvy o dodávkach plynu, zrušil ich niekto? Ak áno, kto? Môže totiž ísť o trestný čin, žiadame vyšetrenie. Alebo to bol niekto z úrovne EÚ? Tak analyzujme celý proces, EÚ predsa nemá právo rušiť nám nejaké zmluvy. A ak EÚ si neželá obchodovať s Ruskom, z politických dôvodov, my si napriek tomu želáme pokračovať v plnení existujúcich zmlúv, resp. uzatvárať ďašie podľa potreby. Nás nejaké intrigy, pôvodne aj tak zo zámoria, nezaujímajú. Chce nám EÚ snáď povedať, že jednotlivé štáty v rámci EÚ nemajú žiadne vlastné práva, zmluvy, a podobne? Vysvetlite nám to, páni poslanci, a my sa rozhodneme, či ste medzitým tú EÚ nenechali zdeformovať natoľko, že ju treba výrazne opraviť, alebo až zrušiť a založiť nanovo, s výraznými zmenami (pravidiel) na základe doterajších skúseností. Pokiaľ viem, všetci politici sa majú zodpovedať v prvom rade svojmu národu, a nie nejakej vzdialenej anonymnej centrále úradníkov, politikov, s oligarchami potichu na pozadí. Plus tými oligarchami – v tomto prípade ako príklad konkrétne pánom Sorosom – financované „inštitúty“ ovplyvňujúce politiku EÚ – napríklad tzv. Open Society European Policy Institute, a to priamo v Bruseli, a podľa starších štatistík tam „pracuje“ značný počet poslancov EP – majú tam „vedľajší džob“. Také niečo predsa nemôže byť legálne! To okrem iného značne pripomína tzv. Augiášov chliev, ktorý obdobne treba prepláchnuť! Ale dobre to ilustruje skutočnú tvár Európskych ustanovizní. Sme „zásadoví“ a to v prvom rade! Nemôže sa obchodovať s Ruskom. S USA, ktoré stále okupujú množstvo krajín, a trvale tam vraždia obyvateľstvo ak sa postaví na odpor, budeme obchodovať namiesto toho. Predajú nám to isté za neporovnateľne vyššie ceny. A privezú nám to loďami za obrovského zvýšenia znečistenia ovzdušia na severnej pologuli!

No, keď sa teraz spätne pozriem na tú našu vládu, tak je vlastne len neschopná. Na tú vládu USA nemá, ale – na akom základe USA stále zasahuje do politiky EÚ? My sme im nejakým spôsobom odovzdali suverenitu? Porozprávajte páni kváziposlanci, kváziparlamentu kvázi EÚ, alebo aj Slovenska. Žiadame nové voľby so zadaním: Vznik suverénneho Slovenska, s presne definovaným rozsahom právomoci EÚ zasahovať do vnútorných vecí SR, a tie musia byť minimalizované tak, aby na Slovensku určovali spôsob života a vonkajšie väzby Slováci. Treba navrátiť suverenitu všetký štátom EÚ. „Medzinárodnou spoluprácou“ nemožno nazývať to, čo je skôr „Podriadenosť skupine oligarchov“.

A ešte len taká poznámka na záver – ako postupne vylieza na povrch, celá pandémia COVID bola vymyslená na zvýšenie závislosti štátov na oligarchii. Bolo to jednoduché – zveličilo sa ohrozenie vírusom, až na úroveň médiami kŕmenej hystérie, zastavili sa ekonomiky, a žilo sa na dlh od oligarchov. A je to už pomerne dobre zdokumentované. Niečo sa zverejňuje v rámci procesu vedeného právnikmi Dr. Reiner Füllmich a Dr. David Martin, ale to je pravdepodobne vedené dokonca ako pokus o genocídu, keďže tam ide pokiaľ viem zároveň aj o umele vytvorený vírus, aj o životu nebezpečné „vakcíny“ (ktorých nasadenie pritom dokonca predstavuje porušenie dvoch stále platných zákonov EÚ!!). Však sa dozvieme.

Vraj „bezpečné a účinné“

12.02.2023

V pôvodnom článku je podstatné video, toto je komentár k nemu od vydavateľky Gumshoe News – teda: „Comment by Dee McLachlan“. Ale mne sa zdá dobrý, tak ho prekladám. Najprv môj úvod – vysvetlenie čoho sa týka ten nadpis: Výraz „safe and effective“ hučala Západná Propaganda, pardón, Pravdovravné Médiá z oblasti naších spojencov, do ľudí v súvislosti s [...]

Zhrnutie „zápletky“ COVID/Vakcíny

20.12.2022

Takže – doteraz – tá zápletka/intriga(?) COVID/vakcíny nevyzerá pre nás nejak dobre, a ani my – tým myslím občania – v tom kontexte nevyzeráme príliš dobre, hoci ani nejako zle. Aby sme sa pokúsili to – amatérsky – zhodnotiť, urobme si akúsi „polčasovú sumarizáciu“. Aj keď je pravdepodobné, že ešte nie sme v polčase. Ale mali by sme niečo [...]

COVID bol vyrobený na zákazku

17.12.2022

Celá história je popísaná na AMG – American Media Group – v dokumente s názvom „BOMBSHELL! Official Documents prove Anthony Fauci & Bill Gates are responsible for developing the COVID Virus in a Biolab“, link je tu: https://amg-news.com/bombshell-official-documents-prove-anthony-fauci-bill-gates-are-responsible-for-developing-the-covid-virus-in-a-biolab/ Čiže preklad: [...]

koľajnice, zmena

V Nemecku horel vlak, dvaja cestujúci sú zranení

27.04.2024 06:08

Dvaja ľudia utrpeli zranenia po tom, čo regionálny vlak v južnom Nemecku zastavil použitím rýchlobrzdy a následne začal horieť.

Russia Putin

Prepych a pád Putinovho generála. Aký luxus si užíval a ohrozí jeho škandál ministra obrany?

27.04.2024 06:00

Timur Ivanov protekčne prideľoval zákazky podnikateľovi, ktorý mu na revanš bezplatne postavil vilu a zadarmo obnovil nehnuteľnosť z 19. storočia.

Ondrej Lunter, župan, Michal Urda, primár, Martin Caudt

„Pľúciarov“ je zúfalo málo: Pacienti čakajú mesiace a čoraz viac ich zostáva úplne bez lekára

27.04.2024 06:00

Podľa posledných údajov NCZI na Slovensku 163 pneumologických a ftizeologických ambulancií, teda 303 lekárov a sestier, vybavilo za rok 763 709 návštev pacientov.

koláž, fotky, mReportér

Známe kúpeľné mesto je pýchou Slovenska, ale aj ikonický vodopád, pri ktorom nakrúcali seriál, ktorý milujú milióny ľudí

27.04.2024 05:00

Toto sú najlepšie videá týždňa, ktoré zachytili naši mReportéri.