Založ si blog

Po dlhšom čase nejaké čísla k COVIDu

Nie je mi známy nejaký Slovenský zdroj pre následky vakcinácie proti COVIDu, resp. počty postihnutých, ale existuje zdroj Európskej Únie. Už dávnejšie som raz zachytil niekde informáciu zo Slovenska, že bolo 7 úmrtí, ktoré boli pripísané ako následok vakcinácie. V USA tiež existuje taký zdroj, už som z neho čerpal, datbáza sa volá VAERS.

Pri vyhľadávaní mi ale na Slovensku naskočili len značne staré údaje. Napríklad TA3, 9.7.2021. Logicky človek potom usudzuje, že niečo skrývame. Oficiálne pritom pripúšťame, že máme 7 úmrtí po COVID vakcíne, v tom čase uvedenom vyššie to boli 4, čo by teoreticky/logicky mohlo byť v poriadku. Ale existuje súhrnná Európska databáza, kde sa podľa všetkého nejaké dáta vkladajú.

Databáza The European Medicines Agency (EMA) nepriaznivých reakcií na lieky (of adverse drug reactions) teraz ukazuje 46,999 úmrtí a 4,731,833 poškodení (injuries – poranenia) následkom COVID-19 vakcín. A to k dátumu 30.7.2022. Z tých poškodení až 2,143,362 sú „vážne poškodenia“, pričom táto kategória je definovaná:

Vážnosť poskytuje informáciu o podozrení na nežiadúci účinok; môže byť klasifikovaný ako vážny, ak korešponduje s medickým nálezom ktorý rezultuje do úmrtia, je život ohrozujúci, vyžaduje internú hospitalizáciu pacienta, rezultuje do iného medicínsky závažného stavu, alebo predĺženia existujúcej hospitalizácie, rezultuje do trvalej alebo významnej disability alebo neschopnosti, alebo je kongenitálnou anomáliou/vrodenou poruchou.”

V USA, Systém na zaznamenávanie nepriaznivých reakcií na vakcíny – Vaccine Adverse Events Recording System (VAERS) momentálne (k dátumu 22.7.2022) ukazuje 29,790 úmrtí a 1,357,940 poranení/poškodení ktoré nastali po COVID-19 vakcínach. V tejto súvislosti ale zároveň pripomínajú, že do VAERS systému sa dostáva – t.j. je hlásených – menej ako 1% prípadov.

Je tam ešte jedna pripomienka k číslam USA: Do dneška už bolo nahlásených do VAERS viac úmrtí a vedľajších účinkov vakcín – za posledných 20 mesiacov ako následkov COVID-19 vakcín – ako bolo hlásených za posledných 30 rokov – pre všetky vakcíny odsúhlasené FDA, až po „Autorizáciu na Núdzové nasadenie“ COVID injekcií v Decembri 2020 (dovtedy 834,124 prípadov, 9,278 úmrtí). Vydanie má dátum 4.8.2022.

Tie čísla sú naozaj pozoruhodné, ak si uvedomíme, že aj oficiálne, tie vakcíny nemajú s vírusom COVID-19 nič spoločné. Teda na rozdiel od klasických vakcín, ktoré mali vzorku „škodcu“ na základe ktorej si organizmus vyvinul protilátky a potom buď ochorenie nedostal, alebo malo ľahší priebeh. Ako som už spomenul, o týchto vakcínach netušíme čo obsahujú, len vieme čo neobsahujú: vzorku vírusu. Hovorí sa, že Ruská ju má, a ešte jedna, čo má s tou Ruskou niečo spoločné.

A ešte k Slovenským informáciám: Nabehla mi aj Web stránka health.gov.sk Národná Stratégia Očkovania proti ochoreniu COVID-19, ale buď je preťažená, alebo nefunguje. Dúfam, že „a je správne“. Vôbec sa nechovala ako niečo „čo sa dá rozkliknúť“.

Vraj „bezpečné a účinné“

12.02.2023

V pôvodnom článku je podstatné video, toto je komentár k nemu od vydavateľky Gumshoe News – teda: „Comment by Dee McLachlan“. Ale mne sa zdá dobrý, tak ho prekladám. Najprv môj úvod – vysvetlenie čoho sa týka ten nadpis: Výraz „safe and effective“ hučala Západná Propaganda, pardón, Pravdovravné Médiá z oblasti naších spojencov, do ľudí v súvislosti s [...]

Zhrnutie „zápletky“ COVID/Vakcíny

20.12.2022

Takže – doteraz – tá zápletka/intriga(?) COVID/vakcíny nevyzerá pre nás nejak dobre, a ani my – tým myslím občania – v tom kontexte nevyzeráme príliš dobre, hoci ani nejako zle. Aby sme sa pokúsili to – amatérsky – zhodnotiť, urobme si akúsi „polčasovú sumarizáciu“. Aj keď je pravdepodobné, že ešte nie sme v polčase. Ale mali by sme niečo [...]

COVID bol vyrobený na zákazku

17.12.2022

Celá história je popísaná na AMG – American Media Group – v dokumente s názvom „BOMBSHELL! Official Documents prove Anthony Fauci & Bill Gates are responsible for developing the COVID Virus in a Biolab“, link je tu: https://amg-news.com/bombshell-official-documents-prove-anthony-fauci-bill-gates-are-responsible-for-developing-the-covid-virus-in-a-biolab/ Čiže preklad: [...]

Josep Borrell

EÚ pracuje na rozšírení sankcií voči Iránu po jeho útoku na Izrael

16.04.2024 21:21

Návrh verejne podporilo Nemecko, Francúzsko a niekoľko ďalších členov EÚ. Súhlas s ním vyslovil aj šéf zahraničnej politiky EÚ Borrell.

NR SR, protest

Pred parlamentom sa zišli stovky ľudí. Protestovali proti zásahom do kultúry i životného prostredia

16.04.2024 19:48, aktualizované: 22:47

Poukázali na to, že vláda má vynakladať maximum úsilia, aby sa kľúčové piliere demokracie mohli rozvíjať slobodne, participatívne a udržateľne.

Izraelskí vojaci / IZ Armáda / Pásmo Gazy / Tank /

Izraelská armáda tvrdí, že zabila veliteľa Hizballáhu

16.04.2024 19:19

Tá uviedla, že jedno z jej lietadiel „zasiahlo a zlikvidovalo“ veliteľa Hizballáhu v oblasti Ain Ebel v Libanone.

munícia, 155

Slovensko sa zbierkou pripojilo k iniciatíve českej vlády na nákup munície pre Ukrajinu

16.04.2024 18:40

Do zbierky sa zapojilo už viac ako dvadsať krajín. Ako pripomenulo občianske združenie Mier Ukrajine, slovenská vláda sa pridať odmietla.