Založ si blog

80% z tých “zomierajúcich na Covid” v Kanade je plne zaočkovaných

Môj úvod: Covid momentálne nie je téma, ale niektorí očakávajú, že ešte ňou bude. Vraj aj preto, že – „vakcíny sú v skladoch a doba záruky nie je nekonečná“. Médiá zvládnu nejaký ďalší poplach a platí ich Pharma.

Autor: Ethan Huff, Global Research

Nedajte sa oklamať: Zaočkovanie proti Covidu vám pravdepodobne spôsobí ochorenie, alebo vás zabije.

Štyri z piatich nových úmrtí, ktoré sú vraj spôsobené Wuhan Corona vírusom (Covid-19) v Kanade, nastávajú u ľudí, ktorí si dali pichnúť všetky injekcie “vakcín” podľa požiadaviek režimu Justina Trudeau.

Vláda Kanady potvrdila, že 80 percent “covid” úmrtí sú “plne vakcinované” úmrtia, čo úplne protirečí tomu oficiálnemu tvrdeniu vlády, že tie injekcie sú perfektne “bezpečné a účinné” a pomáhajú “zastaviť šírenie.”

Ale prekvapujúco, tí ktorí si dali pichnúť tri injekcie (tie dve primárne plus “booster – posilňujúcu”) predstavujú 70 percent všetkých úmrtí – čo naznačuje, že čím viac Fauciho injekcií proti chrípke osoba dostane, tým pravdepodobnejšie skončí v štatistike.

Epidemiologické údaje od Kanadskej vlády, ktoré sú oznamované sporadicky a “kedy[koľvek] majú na to náladu,” podľa Exposé News, jasne ukazujú, že ak sa dáte pichnúť proti Čínskym vírusom, nechráni to ani proti ochoreniu, ani pred úmrtím.

Údaje tu: Kanada a Izrael trpia na Pandémiu Plne Vakcinovaných

Tieto údaje sú skreslené, čo si viete predstaviť, pretože je použitý časový rámec, ktorý je vymyslený tak, aby oklamal. (Súvisiace: Pomätáte ešte, keď U.S. Centers for Disease Control and Prevention priznali, že “väčšina” nových prípadov variantu Omicron je zistená u plne vakcinovaných?)

Na nešťastie, Kanadská vláda sa pokúša oklamať verejnosť poskytnutím akéhosi prehľadu/sumáru prípadov, hospitalizácií a úmrtí, ktorý sa ťahá až úplne na začiatok, do 14. Decembra 2020,” vysvetľuje Exposé.

Tým spôsobom dokážu zahrnúť aj obrovskú vlnu, ktorá nastala v Januári 2021, keď iba 0.3% populácie Kanady bolo považované za plne vakcinované.”

Našťastie, použitím takzvaného “Wayback Machine – stroja času“ umožňuje aj presnejší pohľad na údaje, ktoré Kanadská vláda nechce aby ľudia videli, a ktoré ukazujú niečo značne odlišné, keď vykonáme nezávislé matematické výpočty.

Exposé sa podarilo dokázať, že najnovšie “vlny” covidu, včítane hospitalizácií a úmrtí, sa vyskytli nie medzi nevakcinovanými, ale primárne medzi plne vakcinovanými.

Kanada zaznamenala 429,335 Covid-19 prípadov medzi 14. Februárom a 29. Májom 2022, a 376,451 z tých prípadov boli medzi vakcinovanou populáciou”, oznámil tento nezávislý zdroj. “S 11,211 prípadmi medzi čiastočne vakcinovanými, 138,086 prípadov medzi vakcinovanými dvomi dávkami, a 227,154 prípadmi medzi trojnásobne vakcinovanými.”

Toto znamená, že nevakccinovaná populácia predstavovala 12% prípadov Covid-19 medzi 14. Februárom a 29. Májom, zatiaľčo vakcinovaná populácia zodpovedala za 88%, z čoho 60% boli medzi trojnásobne vakcinovanými.”

Podobne s hospitalizáciami, Kanadské nemocnice zažili masový príliv nových pacientov medzi 14. Februárom tohto roku a 29. Májom. Skoro všetky prípady hospitalizácie boli ľudia, ktorí mali dve, alebo tri vakcíny.

Toto znamená, že nevakcinovaná populácia zodpovedala za iba 22% hospitalizácií, zatiaľčo vakcinovaná populácia reprezentovala 78%, z ktorých 63% bolo medzi trojnásobne vakcinovanými”, odhalili the Exposé .

Potom tu máme úmrtia, ktoré v tom istom čase väčšinou nastali u ľudí, ktorí boli dvakrát alebo trikrát vakcinovaní. Počas týchto 15 týždňov, 4,954 ľudí zomrelo “na covid” v Kanade, aspoň podľa oficiálnej správy, a 3,796 z nich nastalo u dvakrát alebo trikrát vakcinovaných.

Ak sa vám tieto čísla nezdajú až také starosti spôsobujúce, možno sa vám budú takými zdať, keď si uvedomíte, že 30 000 až 50 000 Kanaďanov denne dostáva svoju tretiu dávku Covid-19 vakcíny,” hlási Exposé, poskytujúc tým jasný a alarmujúci obraz toho čo sa skutočne deje s ľuďmi, ktorí si dajú pichať tie takzvané “vakcíny.”

Ale teraz, napriek tomu že vláda Kanady sa to zúfalo snaží skryť, trochu času, snaha, a jednoduché počty odhalili, že 88% prípadov, 78% hospitalizácií, a 77% úmrtí bolo zaznamenaných u plne vakcinovanej populácie medzi 14. Februárom a 29. Májom 2022.”

Toto bolo uvedené ako akési „centrálne heslo“ pôvodne v strede článku, tu je to už na začiatku: Nedajte sa oblbnúť: Keď sa dáte pichnúť proti covidu, pravdepodobne ochoriete alebo vás to zabije. Neviem to posúdiť vo vzťahu na naše štatistiky, zdá sa mi – subjektívne – že máme oveľa lepšie. Ale to, aj u nás, podlieha „vedeckým prístupom“, teda za nás viem len oficiálne údaje. A pripomenul by som, že keďže tá základná zložka mRNA vakcíny je mRNA, teda ostáva v organizme trvale, tie vakcíny sú stále nasadzované ako pokusné. Takých ešte cca 20 rokov, kým sa stále môžu prejaviť nejaké následky. Je to teda stále v štádiu vlastne „pokusov na ľuďoch“, a ich nasadenie predstavuje porušenie niekoľkých medzinárodných konvencií! Viď napr. tento môj starší blog, ale zdrojov k tejto téme je naozaj dosť, významný v angličtine je napr. tu.

 

Vraj „bezpečné a účinné“

12.02.2023

V pôvodnom článku je podstatné video, toto je komentár k nemu od vydavateľky Gumshoe News – teda: „Comment by Dee McLachlan“. Ale mne sa zdá dobrý, tak ho prekladám. Najprv môj úvod – vysvetlenie čoho sa týka ten nadpis: Výraz „safe and effective“ hučala Západná Propaganda, pardón, Pravdovravné Médiá z oblasti naších spojencov, do ľudí v súvislosti s [...]

Zhrnutie „zápletky“ COVID/Vakcíny

20.12.2022

Takže – doteraz – tá zápletka/intriga(?) COVID/vakcíny nevyzerá pre nás nejak dobre, a ani my – tým myslím občania – v tom kontexte nevyzeráme príliš dobre, hoci ani nejako zle. Aby sme sa pokúsili to – amatérsky – zhodnotiť, urobme si akúsi „polčasovú sumarizáciu“. Aj keď je pravdepodobné, že ešte nie sme v polčase. Ale mali by sme niečo [...]

COVID bol vyrobený na zákazku

17.12.2022

Celá história je popísaná na AMG – American Media Group – v dokumente s názvom „BOMBSHELL! Official Documents prove Anthony Fauci & Bill Gates are responsible for developing the COVID Virus in a Biolab“, link je tu: https://amg-news.com/bombshell-official-documents-prove-anthony-fauci-bill-gates-are-responsible-for-developing-the-covid-virus-in-a-biolab/ Čiže preklad: [...]

putin, kim

Putin podal Kimovi pomocnú ruku: Zablokoval dohľad OSN nad sankciami voči KĽDR

28.03.2024 22:10

Kroky Ruska podľa hovorcu amerického ministerstva zahraničných vecí Matthewa Millera "cynicky oslabujú" medzinárodný mier

Juraj Blanár

Blanár: Vstup do NATO bol významný krok, potvrdzujúci váhu aj dnes

28.03.2024 21:53

Aliancia je predovšetkým obranná a mierová organizácia, zdôraznil minister.

Izrael Palestína Hamas Vojna humanitárna pomoc

Súdny dvor nariadil Izraelu, aby nebránil humanitárnej pomoci smerujúcej do Gazy

28.03.2024 21:38

Hlavný súdny orgán OSN reagoval na podnety Juhoafrickej republiky. Tá obvinila Izrael z genocídy.

Tragická nehoda slovenského autobusu v Chorvátsku.

Autobus v JAR sa zrútil z mosta, zahynulo 45 cestujúcich

28.03.2024 21:15

Nehodu prežilo len osemročné dieťa, ktoré záchranári previezli s vážnymi zraneniami do nemocnice.