Založ si blog

Priznanie na smrteľnej posteli: pristátie na Mesiaci je hoax

Tento blog je trochu mimo mojej normálnej tématiky, ale neodolal som.

Nie je známe odkiaľ vlastne pochádza „priznanie“, ale zábery ktoré sú uverejnené v rámci článku na Gumshoe News – https://gumshoenews.com/2022/02/04/would-exposing-the-truth-institute-change/ – sú vlastne zábery z nakrúcania pristátia vo filmových ateliéroch. Téma môže znieť už otrepane, ale vyvolala napriek tomu zaujímavé diskusné príspevky. Uvedené je len, že priznanie bolo od „military eyewitness – očitý svedok z armády“.

Priebeh „cesty na Mesiac“ bol – podľa toho – vlastne taký, že astronauti naozaj odleteli zo Zeme, strávili patričný čas vo vesmíre, asi na nejakom väčšom orbite, a po odvysielaní – s patričným časovaním – sa slávnostne vrátili na Zem. Niektorí všímaví si vraj všimli, že ani jeden z členov posádky sa nechoval ani zďaleka slávnostne po pristátí. Jeden diskutér to nazval, že vyzerali ako na pohrebe rodičov.

Pripomeniem, že prvý kto vyhlásil že to bolo nafilmované v štúdiu, bol nejaký študent alebo absolvent príslušných vied, ktorý hneď vyhlásil, že to je zo štúdia, pretože postavy a predmety nemali správne tiene, aké by museli mať na tej časti Mesiaca v tom čase. On sa dlho a starostlivo na to pristátie na Mesiaci pripravoval, a ten pokus o oklamanie nemohol stráviť. A, podľa bežných názorov na filmárov, takéto detaily nemôžu chápať a „predsa nemôžu byť podstatné, resp. vôbec dôležité“. Podarilo sa to aj tak ututlať, pretože väčšina ľudí tej námietke nerozumie, potom vznikli ďalšie námietky na základe chovania sa vlajky (neodstránili v štúdiu vzduch, lajdáci).

Niekto z komentujúcich na Gumshoe News spomína na nejaký vozík, ktorý sa tam pohyboval, a odletelo mu niečo od kolesa, čo potom zjavne padalo rýchlosťou (zrýchlením) zodpovedajúcou zrýchleniu príťažlivosťou Zemskou, t.j. 9,81 m/s2, a nie tou na Mesiaci, oveľa menšou. Vygooglil som 1,62 m/s2, čo je skoro presne šestina, teda chovanie sa niečoho takého musí byť naozaj výrazne viditeľne odlišné.

V každom prípade, ak to nikto medzitým nezmaže, je to dobrý článok – najmä k čomusi ako „pravdovravnosť“ vládnúcich kruhov, a to zrejme bez ohľadu na názov „typu zriadenia“ v jednotlivých krajinách. Nejaké ukážky z diskusií:

Spoločnosť vychovaná na lžiach žije lož.
Takže je to pre vládu jednoduché spustiť akúkoľvek agendu, akokoľvek je šibnutá, ovce jednoducho poslúchnu.
Dokonca
professor Cass Sunstein v súhrne od viacerých autorov (joint paper) odporúčal, že vlády by mali infiltrovať pravdu, aby udržovali vládne podvody a lži ako oficiálnu politiku. (ref: joint paper in about 2008 from memory – z cca roku 2008 z pamäti)
Takže máme prednášateľa zákona ktorý vychováva právnikov
!
Dochádza vám, prečo máme korupciu v našej spoločnosti
?
Čo sa týka tej misie na Mesiac, akýkoľvek právnik, detektív, psychológ, alebo osoba čo má rozum, si musí uvedomiť, pri pozorovaní tej trojice pri ich „
triumfálnom návrate“, vedel že „boli podvodom“ (knew they were a fraud).
Nepotreboval som nič viac keď som ich pozoroval ako vyzerali akoby kráčali na pohreb rodičov
.

Protokoly Sionské vykríknu “podvod” ale starý výrok pripísaný niekomu zo CIA alebo podobne, ako to bolo, čosi ako “budeme im klamať až kým všetko čo veria bude lož (we will lie to them until everything they believe is a lie)” má ten autentický zvuk.
Keď je raz všetko lož, verejnosť bude pripisovať pravde a lži rovnaké postavenie (equal standing), a potom “oni” môžu zmanipulovať každého cez ich najzákladnejšie inštnkty, chamtivosť, nenávisť, závisť, lenivosť, a tak ďalej.

Môj komentár: Na Gumshoe News sú všeobecne podľa mňa dobré diskusie. Ešte aj na Moon of Alabama, a aj na Pravde sa nájdu. Ale na Gumshoe News niektorí skoro napíšu ďalší článok, aj s citáciou zdrojov. Môže to byť tým, že základný okruh diskutérov je relatívne malý, poznajú sa už, a zúčastnia sa – ak to uznajú za vhodné – aj vydavateľky Dee McLachlan a Mary Maxwell.

Preklad názvu originálneho článku je približne „Privodilo by odhalenie pravdy zmenu?“ Odpovedám na to sám sebe: Možno, ak by išlo o pravdu aktuálnu. Ale automaticky je tu protiargument: Ako „odhalím pravdu“ v tom množstve – pod kopou – lží? Len pár ľudí mi uverí, že toto je tá pravda. A lži sa už koordinujú na nadštátnej úrovni a cez vlastníkov médií, a koordinovane klamajúce politické zoskupenia. A financujú ich oligarchovia. Uvidíme, ako si poradí vyšetrovanie ICC na inú – oveľa závažnejšiu – a aktuálnejšiu – tému umelého vírusu, a pravdepodobne následne aj „vakcín“.

Vraj „bezpečné a účinné“

12.02.2023

V pôvodnom článku je podstatné video, toto je komentár k nemu od vydavateľky Gumshoe News – teda: „Comment by Dee McLachlan“. Ale mne sa zdá dobrý, tak ho prekladám. Najprv môj úvod – vysvetlenie čoho sa týka ten nadpis: Výraz „safe and effective“ hučala Západná Propaganda, pardón, Pravdovravné Médiá z oblasti naších spojencov, do ľudí v súvislosti s [...]

Zhrnutie „zápletky“ COVID/Vakcíny

20.12.2022

Takže – doteraz – tá zápletka/intriga(?) COVID/vakcíny nevyzerá pre nás nejak dobre, a ani my – tým myslím občania – v tom kontexte nevyzeráme príliš dobre, hoci ani nejako zle. Aby sme sa pokúsili to – amatérsky – zhodnotiť, urobme si akúsi „polčasovú sumarizáciu“. Aj keď je pravdepodobné, že ešte nie sme v polčase. Ale mali by sme niečo [...]

COVID bol vyrobený na zákazku

17.12.2022

Celá história je popísaná na AMG – American Media Group – v dokumente s názvom „BOMBSHELL! Official Documents prove Anthony Fauci & Bill Gates are responsible for developing the COVID Virus in a Biolab“, link je tu: https://amg-news.com/bombshell-official-documents-prove-anthony-fauci-bill-gates-are-responsible-for-developing-the-covid-virus-in-a-biolab/ Čiže preklad: [...]

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.