Založ si blog

Pokračovanie k vakcínam a súvislostiam

Nedávno som čítal celkom dobrý článok na Pravde z pohľadu tých „čo to riadia“. Ale vyšlo z toho aj niekoľko „trvalých deformácií“ dnešného sveta.

Autor uviedol, čo je uverejnené aj na stránke ŠUKL, že doteraz na následky vakcíny zomrelo u nás 7 ľudí. Tento údaj, a súvislosti, vzbudzujú plno otázok.

  1. Bod číslo 1 je – ale možno len pre mňa – koľko ďalších ľudí zomrelo po obdržaní vakcíny, ale úmrtiu bola pripísaná iná príčina? Toto je totiž všade vo svete najčastejšií zdroj sporu pozostalých s právnymi zástupcami vakcinujúcej inštitúcie. A nielen pri úmrtiach, ale aj trvalých poškodeniach, často doživotných. A navyše, príčinu úmrtia určujú (často) lekári ktorí vakcinovali, až následne môžu protestovať lekári pacienta, ale majú často akoby „slabšiu pozíciu“ – zrovnáva sa to až na súdoch.
  2. Bod číslo 2 by mohli byť Pharma firmy. Ale musíme spomenúť ešte „medzičlánok“ – aparát ktorý financoval – s nejakým cieľom – vývoj toho vírusu. Týmto aparátom bola vláda USA, existujú o tom „výskumné správy“ a potvrdenia o prevodoch platieb. Na zozname patentov prihlásených v USA má patent Pirbright Institute z Británie, ale majiteľom vírusu je nejaké US konzorcium. A žiaden štát zatiaľ proti USA v tomto kontexte nevzniesol žiadne požiadavky (?!). A ešte analogický úkaz – navzájom konkurenčné pharma firmy predávajú identickú „vakcínu“, ktorú vyvinuli neslýchane rýchle – ak ju nezačali vyvíjať zároveň s vývojom vírusu. Celé to naozaj smrdí ako nič podobné doteraz, a to nutnosťou kriminálneho šetrenia.
  3. To boli adminstratívne časti, teraz ďalšie pozoruhodnosti. Vyššie je uvedené, že na Slovensku bolo 7 úmrtí uznaných ako zapríčinených COVID mRNA vakcínou. Keby sa niečo taká stalo pred napr. 3 rokmi, výroba a distribúcia tých vakcín by musela byť okamžite zastavená a ich nasadenie by bolo okamžite zakázané na celom svete. A nič sa neudialo, pokračuje sa v tlačení ľudí do vakcinácie. Veď už ich po svete zomreli tisícky, už „sme si zvykli“. Naozaj revolučné pokroky – aj vo vírusoch, aj v „liečbe“.
  4. A vystupuje tu ďalší faktor – keby som ho oficiálne vzniesol, tak by bolo zle – Pharma firmy majú vo všetkých krajinách prudko rastúci vplyv, vďaka obrovským ziskom. Podozrievam, že môžu mať vplyv aj na rozhodovanie čo spôsobilo úmrtie. Nemyslím si ale, že by tento faktor bol už významný, podľa štatistiky uvedenej ďalej, ktorá je podobná vo viacerých krajinách, sú lekári pri určovaní príčiny úmrtia zatiaľ seriózni.
  5. Skupina vedcov z krajín Nemecko, Holandsko a Poľsko sa pustila do analýzy, ktorá vyústila do správy s nadpisom Bezpečnosť vakcinácie COVID-19 – mali by sme tú stratégiu prepracovať – v orig. „The Safety of COVID-19 Vaccinations—We Should Rethink the Policy“ (link https://www.mdpi.com/2076-393X/9/7/693/htm ). Použili údaje len z Holandska, keďže jednotlivé krajiny ich sledovali v rôznej štruktúre. Momentálne sa vo výskume ďalej pokračuje. Vakcíny totiž u mnohých ľudí spôsobujú „všeobecné nepriaznivé reakcie organizmu“. Pôvodný výsledok nebol príliš priaznivý, vyšlo približne – štatisticky – že vakcináciou sa zachránia traja ľudia na 100000, a spôsobí úmrtie dvoch zo 100000 vakcinovaných.
  6. Moja interpretácia bodu 5: Rozdiel v predošlom bode vyzerá ako minimálny. Ale v skutočnosti to nie je zďaleka konečný výsledok. Tie vakcíny sú na úrovni mRNA, vnášajú do organizmu aj cudzí Sproteín, môžu v organizme prežívať „do nekonečna“ a „začať nejakú aktvitu“ počas mnohých nasledujúcich rokov. Teoreticky sa môžu vraj aj dediť(!). Teda zaočkovaní majú v tele inštalovanú „piatu kolónu“, ku ktorej ani výrobcovia tých vakcín nevedia skoro nič povedať – a to nie len momentálne, nebudú to vedieť ešte dlho. Ale smelo vpred, dajte sa vakcinovať. Ale je toto normálne uvažovanie medicínsky vzdelanej osoby? Nejako sa to mení.
  7. Podľa niektorých dostupných zdrojov – názorov – má človek po troch dávkach vakcíny oslabenú prirodzenú všeobecnú imunitu na 50% normálnej. Namiesto toho má akúsi umelú časť, ktorá sa týka len COVIDu. Tieto názory sú zatiaľ vraj skôr teoretické, ukáže sa v čase.

Vraj „bezpečné a účinné“

12.02.2023

V pôvodnom článku je podstatné video, toto je komentár k nemu od vydavateľky Gumshoe News – teda: „Comment by Dee McLachlan“. Ale mne sa zdá dobrý, tak ho prekladám. Najprv môj úvod – vysvetlenie čoho sa týka ten nadpis: Výraz „safe and effective“ hučala Západná Propaganda, pardón, Pravdovravné Médiá z oblasti naších spojencov, do ľudí v súvislosti s [...]

Zhrnutie „zápletky“ COVID/Vakcíny

20.12.2022

Takže – doteraz – tá zápletka/intriga(?) COVID/vakcíny nevyzerá pre nás nejak dobre, a ani my – tým myslím občania – v tom kontexte nevyzeráme príliš dobre, hoci ani nejako zle. Aby sme sa pokúsili to – amatérsky – zhodnotiť, urobme si akúsi „polčasovú sumarizáciu“. Aj keď je pravdepodobné, že ešte nie sme v polčase. Ale mali by sme niečo [...]

COVID bol vyrobený na zákazku

17.12.2022

Celá história je popísaná na AMG – American Media Group – v dokumente s názvom „BOMBSHELL! Official Documents prove Anthony Fauci & Bill Gates are responsible for developing the COVID Virus in a Biolab“, link je tu: https://amg-news.com/bombshell-official-documents-prove-anthony-fauci-bill-gates-are-responsible-for-developing-the-covid-virus-in-a-biolab/ Čiže preklad: [...]

Jaroslav Slašťan, Zásahový tím pre medveďa hnedého

Nebol to hon na čarodejnice. Medvedica v Mikuláši bola skutočným rizikom, hovorí šéf zásahového tímu

29.03.2024 06:00

K ľuďom sa samica, ktorá útočila v metropole Liptova, približovala pravidelne. Tvrdia to členovia zásahového tímu. Pri jej monitorovaní použili špičkové drony.

Babiš, Pavel

Politológ: Pavel asi Korčoka nepodporí, Babiš chváli Pellegriniho, ale cieli na vlastných voličov

29.03.2024 06:00

Ako vyzerajú vzťahy Česka a Slovenska pred prezidentskými voľbami? Pre Pravdu to vysvetlil český politológ Josef Mlejnek.

putin, kim

Putin podal Kimovi pomocnú ruku: Zablokoval dohľad OSN nad sankciami voči KĽDR

28.03.2024 22:10

Kroky Ruska podľa hovorcu amerického ministerstva zahraničných vecí Matthewa Millera "cynicky oslabujú" medzinárodný mier

Juraj Blanár

Blanár: Vstup do NATO bol významný krok, potvrdzujúci váhu aj dnes

28.03.2024 21:53

Aliancia je predovšetkým obranná a mierová organizácia, zdôraznil minister.