Založ si blog

Vážená pani prezidentka, vláda porušuje zákon

Naša vláda v poslednom čase opakovane porušuje zákony SR. Píšem Vám preto, že sa práve chystá to urobiť znova, a to zavedením diskriminačných opatrení proti tej časti občanov, ktorí dodržujú zákony.

Takže k veci:

  1. Vakcíny“, do ktorých náš naša vláda tlačí „segregačnými opatreniami“, sú vakcíny ktoré sú v rozpore s medzinárodným zákonom zvaným „Oviedska Konvencia“, plným menom „Konvencia o Ľudských Právach a Biomedecíne“. Konvencia zakazuje zasahovať do tejto časti – hĺbky – ľudského organizmu. Bola ratifikovaná roku 1999 a EÚ ju dokonca zaradila medzi najzákladnejšie ľudské práva. Táto Konvencia nebola nikdy zrušená, takže stále platí. Vakcíny, do ktorých nás tlačí vláda, sú porušením tejto konvencie. To znamená, že naša vláda ma diskriminuje za účelom, aby som im dovolil porušiť tento zákon vo vzťahu na moju osobu. Na to nemajú právo, a tým vláda „akosi dvojstupňovo“ porušuje zákon, pretože Oviedsku Konvenciu zatiaľ nikto nezrušil.
  2. Všetky vakcíny sa pred nasadením musia predpísaný čas testovať. Pri bežných vakcínach je čas testovania okolo 6-7 rokov. Vakcína úplne nového typu, zasahujúca do oblasti môjho tela chránenej Oviedskou konvenciou, sa musí testovať minimálne dvakrát tak dlho. Teda minimálne 12 rokov. To však zároveň znamená, že v súčasnosti prebiehajúce vakcinovanie v režime „EUA“ – Emergency Use Authorisation – Autorizácia pre núdzové použitie“ – je vlastne fázou testovania tej vakcíny. A ľudia ktorých naša vláda dotlačila do vakcinácie, sú pokusné králiky. Ale toto je obslúžené ďalším nadnárodným zákonom, nazvaným Norimberský Kódex, ktorý zakazuje pokusy na ľuďoch, a ktorý tým naša vláda porušuje.

A teraz aj pre ostatných čitateľov a ako „dodatok“ aj k predchádzajúcim článkom, ako akúsi ilustráciu. V ďalšom nejde v žiadnom prípade o následky COVIDu, ale výlučne o následky vakcinácie.

Databáza EMA, t.j. Európskej Únie: Následky vakcinácie v EÚ: 18928 úmrtí, 1 823 219 poškodení, z toho cca polovica vážnych, k 17. Júlu 2021

Na základe informácie vyžiadanej cez Freedom of Information: V rámci 28 dní po obdržaní „vakcíny“ proti COVIDu, zomrelo v Škótsku 5522 ľudí.

Podľa „interview lekára menom Dr. David Martin, pánom menom Stew Peters“ databáza US štátnej ustanovizne CDC – VAERS – neuvádzala správne počty úmrtí po vakcínach, a správny údaj je podľa prísažného vyhlásenia „insidera“ CDC už 45 000 (t.j. viac ako dvojnásobok) a Dr. Martin pripravuje žalobu (zrejme proti štátu). Bude požadovať, aby ju oficiálne podala hovorkyňa Kongresu pani Nancy Pelosi. Takže ešte raz zhrnutie: Vláda SR sa pokúša prinútiť ma, aby som jej zástupcom dovolil porušiť Zákon o ľudských právach a biomedecíne, a zároveň aj Norimberský Kódex, vo vzťahu na moju osobu. A to napriek tomu, že následkom tých vakcín už zomrelo – len v Európe a USA – viac ako 60 000 ľudí!

Zdroj údajov o následkoch vakcinácií je napr. na HealthImpactNews.

Tento blog bol pôvodne uverejnený na webe Slovanské Noviny.

 

 

Vraj „bezpečné a účinné“

12.02.2023

V pôvodnom článku je podstatné video, toto je komentár k nemu od vydavateľky Gumshoe News – teda: „Comment by Dee McLachlan“. Ale mne sa zdá dobrý, tak ho prekladám. Najprv môj úvod – vysvetlenie čoho sa týka ten nadpis: Výraz „safe and effective“ hučala Západná Propaganda, pardón, Pravdovravné Médiá z oblasti naších spojencov, do ľudí v súvislosti s [...]

Zhrnutie „zápletky“ COVID/Vakcíny

20.12.2022

Takže – doteraz – tá zápletka/intriga(?) COVID/vakcíny nevyzerá pre nás nejak dobre, a ani my – tým myslím občania – v tom kontexte nevyzeráme príliš dobre, hoci ani nejako zle. Aby sme sa pokúsili to – amatérsky – zhodnotiť, urobme si akúsi „polčasovú sumarizáciu“. Aj keď je pravdepodobné, že ešte nie sme v polčase. Ale mali by sme niečo [...]

COVID bol vyrobený na zákazku

17.12.2022

Celá história je popísaná na AMG – American Media Group – v dokumente s názvom „BOMBSHELL! Official Documents prove Anthony Fauci & Bill Gates are responsible for developing the COVID Virus in a Biolab“, link je tu: https://amg-news.com/bombshell-official-documents-prove-anthony-fauci-bill-gates-are-responsible-for-developing-the-covid-virus-in-a-biolab/ Čiže preklad: [...]

Najvyšší správny súd, budova

Opozícia žiada zasadnutie výboru ku kontrole rezortu spravodlivosti na Najvyššom súde

26.04.2024 15:28

Predseda výboru Miroslav Čellár reagoval, že zatiaľ podanie opozičných poslancov neeviduje. Ak ho dostane, výbor zvolá.

Vuong Dinh Hue

Komunista dobrovoľne odstúpil z postu šéfa parlamentu. Hue „porušil stanovy strany“

26.04.2024 15:02

Vuong Dinh Hue je ďalším popredným vietnamským činiteľom, ktorý prišiel o funkciu v rámci prebiehajúcej protikorupčnej kampane.

čaputová

Čaputová sa na záver úradovania v Košiciach stretla s Schusterom

26.04.2024 14:08

Súčasťou jej piatkového programu bola aj diskusia so študentmi žurnalistiky a politológie Filozofickej fakulty Univerzity P. J. Šafárika o význame slobodných médií pre demokraciu.

Fico, Kmec

Peniaze z plánu obnovy môžu byť podľa Fica štartom veľkých modernizačných programov

26.04.2024 13:54

Premiér Robert Fico to uviedol po pracovnom stretnutí s podpredsedom vlády SR pre Plán obnovy a odolnosti a využívania eurofondov Petrom Kmecom.