Založ si blog

Novinárovi Schutzovi – len poznámka

Doteraz som nevedel, že novinár toho mena existuje, ale po dnešnom blogu od autora ferro o ňom viem, hoci ho samozrejme – podľa citácií – nepovažujem za novinára, len takého ideologického poskoka, a to značne primitívnej triedy. Takí novinári tu boli naposledy v 50-tych rokoch. Písali čo potrebovali vládnúci komunisti, riadení ideologicky zo zahraničia. Takže k téme (tej Schutzovej).

V jednom z predošlých blogov som citoval diskutujúceho na Gumshoe News, ktorý inému účastníkovi vysvetľoval, že: Ja som si hneď, jasne, definoval jeho pozíciu, či si je vedomý, že toto takzvané Corona očkovanie bolo POKUSNÉ, a momentálne neratifikované pre všeobecné použitie. Že to malo trvať do roku 2024, keď všetky údaje z pokusov budú pozbierané a vyhodnotené, a zistenia o veci ÚDAJNE zverejnené, či je to pre ľudí bezpečné, či to bolo prínosom, a skutočne fungovalo v neutralizovaní toho vírusu.

Tu som sa ja pri zverejňovaní dopustil určitej „nedbalosti“ – nechal som to tak. Ale to bola chyba. Ten diskutujúci totiž pri vysvetľovaní použil dobu testovania vakcín, ktoré sú klasickými vakcínami – také, ako napríklad predtým používané vakcíny proti sezónnej chrípke, alebo ochoreniam ako napr. kiahne. Boli založené na oslabených vírusoch alebo baktériách. Tú vakcínu – proti chrípke – človek dostal, a po niekoľkých mesiacoch, bez ohľadu na to, či tú chrípku dostal alebo nie, vakcína sa v tele vstrebala, teda stratila sa. Ale tieto vakcíny sú mRNA vakcíny a podľa dostupných informácií sa môžu stať súčasťou našej genetickej výbavy, a prípadne teda dokonca zdediť. Zatiaľ to nikto nevyvrátil. A teda testovanie týchto vakcín nemôže trvať len do roku 2024. Vakcína, ktorá porušuje Oviedsku konvenciu, a zasahuje do oblasti DNA by sa mala testovať násobne dlhšie, napr. 12-14 rokov.

Tú chybu som medzitým napravil, zapojil som sa do diskusie na Gumshoe News a to vyššie uvedené som tam doplnil. Ale považujem to za vhodné čítanie pre dotyčného vakcinačného ideológa, ktorý má názor – dôsledne komunistický – že ľudia nemajú nárok konať podľa rozumu a zákona! V situácii, keď spoločnosť, dirigovaná nadnárodnou mafiou cez nejakú ideológiu, tlačí ľudí do podriadenia sa tlaku, ktorého sa dopúšťa štát ideologicky riadený zo zahraničia. Ešte raz: útočí na ľudí, ktorí chcú aby bol zákon dodržaný – to je presná kópia tých 50-tych rokov, a aj s takými novinármi, ktorí sa do tých zverstiev proti ľuďom presne tým istým spôsobom šplhúnsky zapájali.

A ešte na doplnenie vzdelania novodobého súdruha: Nútenie ľudí do vakcinácie vakcínami ktoré sú v štádiu testovania – t.j. do účasti na testovaní vyvíjaných liekov – predstavuje aj porušovanie nadnárodného zákona menom Norimberský Kódex. A skutočnosť, že štát tlačí na ľudí – hoci aj nepriamymi spôsobmi – rôznymi psychologickými metódami, tlakmi „proti neočkovaným“ napríklad rôznymi formami diskriminácie – nič nemení na skutočnosti, že sa tým štát dopúšťa protizákonného – a to organizovaného – konania.

Vraj „bezpečné a účinné“

12.02.2023

V pôvodnom článku je podstatné video, toto je komentár k nemu od vydavateľky Gumshoe News – teda: „Comment by Dee McLachlan“. Ale mne sa zdá dobrý, tak ho prekladám. Najprv môj úvod – vysvetlenie čoho sa týka ten nadpis: Výraz „safe and effective“ hučala Západná Propaganda, pardón, Pravdovravné Médiá z oblasti naších spojencov, do ľudí v súvislosti s [...]

Zhrnutie „zápletky“ COVID/Vakcíny

20.12.2022

Takže – doteraz – tá zápletka/intriga(?) COVID/vakcíny nevyzerá pre nás nejak dobre, a ani my – tým myslím občania – v tom kontexte nevyzeráme príliš dobre, hoci ani nejako zle. Aby sme sa pokúsili to – amatérsky – zhodnotiť, urobme si akúsi „polčasovú sumarizáciu“. Aj keď je pravdepodobné, že ešte nie sme v polčase. Ale mali by sme niečo [...]

COVID bol vyrobený na zákazku

17.12.2022

Celá história je popísaná na AMG – American Media Group – v dokumente s názvom „BOMBSHELL! Official Documents prove Anthony Fauci & Bill Gates are responsible for developing the COVID Virus in a Biolab“, link je tu: https://amg-news.com/bombshell-official-documents-prove-anthony-fauci-bill-gates-are-responsible-for-developing-the-covid-virus-in-a-biolab/ Čiže preklad: [...]

SR ÚV MZ Fico Dolinková rokovanie kontrola TK BAX

Kontrolóri o stave zdravotníctva: Štát na jeho riadenie rezignoval, dôsledky pre pacientov sú alarmujúce

25.04.2024 06:05

Nemáme prehľad o financiách, nemodernizujeme a najakútnejším problémom je chýbajúci lekársky a ošetrovateľský personál.

vojna na Ukrajine, Bachmut

ONLINE: Pistorius: Rusi už vyrábajú viac zbraní, než potrebujú proti Ukrajine

25.04.2024 06:00

Veľká časť toho, čo sa vyrobí v ruských vojenských závodoch, nemieri na front na Ukrajine, ale končí v skladoch, tvrdí nemecký minister obrany Boris Pistorius.

Špióni

Kradnuté technológie, sabotáže aj plánované útoky. Európu zaplavujú čínski a ruskí špióni

25.04.2024 06:00

Špiónov, ktorí pracovali pre Čínu, zadržali v Británii aj v Nemecku. Ruských, ktorí pripravovali aj útoky, odhalila nemecká polícia.