Založ si blog

Žaloba voči WHO za genocídu – zástupkyňa GR sa zachraňuje

Doplňujem týmto uverejnený blog pánom menom Ján Krátky, mal som tento môj už nachystaný, len som doplnil tento úvod.

Indická Advokátska Komora (Indian Bar Association – IBA) zažalovala Hlavnú Vedkyňu WHO menom Dr. Soumya Swaminathan 25 mája, s obvinením, v 71- bodovom výťahu zo žaloby (brief) za spôsobenie smrti Indických občanov tým, že ich chybne informovala o Ivermectine. Tak to si predstavte – to by sa dalo použiť na celú Európu – t.j. od EÚ/EMA – až po Slovensko, ak sa nemýlim. Uvidíme. Zdroj – The Desert Review.

Bod 56 hovorí,

že Váš klamlivý tweet 10. mája 2021, proti používaniu Ivermectinu viedol k tomu, že Štát – State of Tamil Nadu – stiahol Ivermectin z protokolu 11. Mája 2021, len deň potom, ako vláda Tamil Nadu naznačila to isté pre liečenie pacientov na COVID-19.”

Právny zástupca Dipali Ojha, hlavný žalobca za Indian Bar Association, hrozil trestným stíhaním proti Dr. Swaminathan “za každú smrť” spôsobenú jej činmi „of commission and omission – čosi ako úplatky a opomenutie“. Výťah žaloby obvinil Swaminathan z (profesného) prečinu zneužitím svojej pozície ako zdravotná autorita, aby podporila agendu zvláštneho záujmu na udržanie EUA – autorizácie pre núdzové nasadenie (tých neotestovaných vakcín) – pre lukratívny vakcínový priemysel.

Špecifické obvinenia zahrnovali nasadenie dezinformačnej kampane proti Ivermectinu a vydávanie stanovísk na spoločenských a mainstreamových médiách, aby nepravdivo ovplyvnila verejnosť proti použitiu Ivermectinu, napriek existencii veľkého množstva klinických údajov, ktoré ukazujú jeho mimoriadnu efektivitu ako pre prevenciu, tak aj pre liečenie COVID-19.

Obzvlášť, výťah zo žaloby Indickej Advokátskej Komory sa odvolával na peer-reviewed publikácie a dôkazy spracované desaťčlennou skupinou Front Line COVID-19 Critical Care Alliance (FLCCC) – aj medzi nami známa – a 65-členný panel British Ivermectin Recommendation Development (BIRD) panel v ktorého čele stojí WHO konzultant a expert na meta-analýzu Dr. Tess Lawrie.

Výťah zo žaloby citoval nemocničné prípady US právneho zástupcu menom Ralph C. Lorigo v New Yorku, kde boli potrebné súdne príkazy, aby umierajúci COVID pacienti mohli dostať Ivermectin. V mnohých prípadoch takíto už komatózni pacienti, následne po nasadení súdom nariadeného Ivermectinu, sa zotavili. Na dôvažok, Indická Advokátska Komora citovala predchádzajúce články publikované na fóre The Desert Review.

Advokát Ojha obvinil WHO a Dr. Swaminathan v Bodoch 60 a 61 že klamala a odvádzala Indických ľudí počas celej pandémie od nosenia masiek, až po zbavenie viny Číny za pôvod vírusu.

Svet sa postupne prebúdza k skutočnosti, že váš absurdný, svojvoľný, a klamný prístup bol v prezentovaní náhodných faktov ako ‘vedeckého prístupu.’ Zatiaľčo sa WHO predvádza ako ‘vševed – know it all’, je to príbuzné nadutému Cisárovi v nových šatách, zatiaľčo celý svet si už uvedomil, že Cisár vôbec žiadne šaty nemá.”

Výťah zo žaloby obvinil aj WHO zo spoluviny na obrovskej dezinformačnej kampani. Bod 61 vyhlasuje, “skupiny FLCCC a BIRD ukázali exemplárnu odvahu v tom, že vybudovali významnú silu na zvládnutie výzvy dezinformácií, odporu, a kárania od pharma lobbystov a mocných zdravotných záujmových skupín ako WHO, NIH, CDC, a regulátorov ako US FDA.”

Dr. Swaminathan bola obžalovaná za prečin diskreditovania Ivermectinu na udržanie EUA – autorizácie pre núdzové nasadenie – kvôli vakcínam a farmaceutickému priemyslu. Bod 52 hovorí “Zdá sa, že ste si úmyselne zvoliia smrť ľudí na dosiahnutie svojich ďalšich skrytých cieľov, a to je dostatočný podklad pre Vaše kriminálne stíhanie.”

Indická Advokátska Komora uverejnila novšie fakty na svojej webstránke 5. Júna 2021, registrujúc, že Dr. Swaminathan vymazala svoj teraz už neslávny tweet. Napísali že “Napriek tomu, vymazanie tweetu nezachráni Dr. Soumya Swaminathan a jej spoločníkov pred kriminálnym stíhaním, ktoré bude spustené občanmi, s aktívnou podporou od Indickej Advokátskej Komory.”

Toto by sa dalo recyklovať v EÚ skoro tak ako to je. Len treba prešetriť aj ten „poslušný“ – voči WHO – boj proti Ivermectinu v EÚ (EMA, ŠUKL, naši „najväčší odborníci“, …). Ale aj „Zelené/Nezelené (digitálne) Pasy“, ktoré sú vysledkom, možno tým primárnym, plánovaným už pred rokmi. A úmrtia na neliečený COVID, všetko sme prevzali, ale na Slovensku má snáď zodpovednosť aj niekto domáci. A ako prvý krok snáď treba okamžite vymeniť tých čo boli zodpovední a začať vyšetrovanie. Pripomínam – máme (vykázaný) najväčší počet úmrtí na COVID na počet obyvateľov.

Vraj „bezpečné a účinné“

12.02.2023

V pôvodnom článku je podstatné video, toto je komentár k nemu od vydavateľky Gumshoe News – teda: „Comment by Dee McLachlan“. Ale mne sa zdá dobrý, tak ho prekladám. Najprv môj úvod – vysvetlenie čoho sa týka ten nadpis: Výraz „safe and effective“ hučala Západná Propaganda, pardón, Pravdovravné Médiá z oblasti naších spojencov, do ľudí v súvislosti s [...]

Zhrnutie „zápletky“ COVID/Vakcíny

20.12.2022

Takže – doteraz – tá zápletka/intriga(?) COVID/vakcíny nevyzerá pre nás nejak dobre, a ani my – tým myslím občania – v tom kontexte nevyzeráme príliš dobre, hoci ani nejako zle. Aby sme sa pokúsili to – amatérsky – zhodnotiť, urobme si akúsi „polčasovú sumarizáciu“. Aj keď je pravdepodobné, že ešte nie sme v polčase. Ale mali by sme niečo [...]

COVID bol vyrobený na zákazku

17.12.2022

Celá história je popísaná na AMG – American Media Group – v dokumente s názvom „BOMBSHELL! Official Documents prove Anthony Fauci & Bill Gates are responsible for developing the COVID Virus in a Biolab“, link je tu: https://amg-news.com/bombshell-official-documents-prove-anthony-fauci-bill-gates-are-responsible-for-developing-the-covid-virus-in-a-biolab/ Čiže preklad: [...]

Medveď

V košickej zoo sa Xene narodilo medvieďa Ares

19.04.2024 13:08

Jeho genetická hodnota je mimoriadne cenná pre európsky záchranný program.

izrael, palestína, západný breh jordánu, evakuácia, amona

EÚ po prvý raz uvalila sankcie na izraelských osadníkov pre útoky na Palestínčanov

19.04.2024 13:07, aktualizované: 13:20

Palestínčania chcú, aby Západný breh bol súčasťou ich budúceho štátu.

Rudolf Huliak

SaS podá návrh na odvolanie Huliaka z postu predsedu výboru

19.04.2024 13:00

Hlina tvrdí, že podnet bude musieť byť zaradený na rokovanie a musí byť o ňom rozprava.

Čierny kašeľ / Pertussis /

Na Slovensku od začiatku roka evidujú 390 prípadov čierneho kašľa

19.04.2024 12:21, aktualizované: 14:00

Najvyššia vekovo špecifická chorobnosť bola zistená vo vekovej skupine nularočných osôb.