Založ si blog

Ešte k výzvam odborníkov na očkovanie

Autorom článku z ktorého čerpám štatistiku je pán Shilhavy, vydavateľ Health Impact News. Štatistika býva dobrým východiskom na mnohé témy. Naši „odborníci“ – v tom sú teda zamočení aj najatí herci – nás vyzývajú, aby sme sa dali zaočkovať, resp. vraj skôr vakcinovať (rozdiel neviem), a ako hlavný argument tvrdia, že vakcíny sú „účinné a bezpečné“. Štatistika o následkoch podľa všetkého pôvodne pochádza z Európskych zdrojov, viď na konci, ja ju získavam cez HealthImpactNews. Takže dnes „výber“ len pre Európu:

K dátumu 19. Jún bolo v Európe – bez Veľkej Británie – 1 509 266 vážnych následkov, a z toho 15 472 úmrtí. A tentoraz je tam aj informácia, že „z úhrnu zaznamenaných poškodení (injuries) polovica – 753,657 sú vážne poškodenia“ – serious injuries. A dokonca uviedli aj definíciu čo sa považuje za „vážny následok“:

Vážnosť poskytuje informáciu ohľadne podozrenia na nežiadúci účinok (undesirable effect); môže byť klasifikovaná ako ‘vážna’ ak sa zhoduje s medickou udalosťou ktorá rezultuje do smrti, je život ohrozujúca, vyžaduje hospitalizáciu, korešponduje s iným medickým prejavom, alebo predĺžením existujúcej hospitalizácie, rezultuje do ďalšieho medicky dôležitáho stavu, alebo predĺženia existujúcej hospitalizácie, rezultuje do trvalého alebo významého postihnutia alebo nespôsobilosti, alebo je vrodenou anomáliou / poruchou pri narodení.”

V tom článku na ktorý ukazuje link na HealthImpactNews ďalej nasleduje dokonca podrobný rozpis všetkých druhov poškodení, s počtom spôsobených úmrtí, a rozobratých podľa typu vakcíny. Ja tu z toho uvediem len sumárnu tabuľku:

K dátumu: 19. Jún 2021

                     Prípady    Úmrtia      %úmrtí     všetky násobné       vážne        %vážnych

                                 /prípady                        symptómy         poškodena      poškod.

AstraZeneca    292238     3363        1,15%          793063             438722         55,32%

PfizerBioNtech 238435     7420        3,11%          560256             235109          41,96%

Moderna         49323      4147         8,41%          122643              68569          55,91%

Jannsen          11276       541         4,8%              33331              11257           33,77%

Spolu:           591317    15472        2,62%         1509266             753657           49,94%

Takže, aby sme to uzavreli: napriek značnému úsiliu aby som dospel k našími odborníkmi hlásaným vlastnostiam tých vakcín (bezpečné a účinné), nemôžem si pomôcť – nejako to nevychádza. Ale človek by predpokladal, že odborníci od fachu si sem-tam pozrú štatistiku. Jediné vysvetlenie je, že si ju nepozerajú, a hovoria to, za čo sú platení (druhé možné vysvetlenie je, že si ju nechcú pozerať).

Tie údaje pochádzajú podľa autora – pán Shilhavy, vydavateľ Health Impact News – z databázy EudraVigilance.

Na záver ešte detail k tomu „očkovanie-vakcinácia“. Podľa všetkého to vraj nie je ani jedno, výrobcovia postupne priznávajú, že o tom údajnom víruse stále nič nevedia, a teda určite nemôžu vyrobiť proti nemu vakcínu. Jeden z výrobcov už oznámil, že tá „vakcína“ je len „génová terapia“. Ani to nám zatiaľ „naši odborníci“ neprezradili. Ale vysvetľovalo by to ako je možné, že dnes vraj globálne umiera viac ľudí na vakcínu ako na COVID, pričom vakcinovaní môžu dokonca ten vírus šíriť, a sú infekčnejší. Takže – podľa nasadených pravidiel EÚ sa teraz vakcinovaní vyzbrojení COVID pasom rozbehnú na dovolenky a prinesú nám domov najnovšie mutácie COVIDu. Je to dokonalá stratégia, ale nie proti šíreniu COVIDu, presne naopak. Podľa postupných zistení lekárov vakcinácia je tá úderná súčasť celej agendy znižovana počtu ľudí, COVID bol len na zastrašenie, a tým motivovanie pre vakcináciu. A ešte k veci, že naši „odborníci“ tieto údaje „nepoznajú“: pozrel som si – EudraVigilance je databáza EMA – t.j. Európskej Liekovej Agentúry, a teda sú im dostupné. Lenže aj EMA vyzerá byť platená oligarchami, podľa rôznych postojov v priebehu pandémie, najmä vo vzťahu „liečenie/vakcinácia“.

Až dnes som si všimol čosi ako motto malými písmenami pod nadpisom Health Impact News: Shining the Light of Truth into the Darkness of Deceit – Zasvietenie Svetlom Pravdy do Temnoty Podvodu.

Vraj „bezpečné a účinné“

12.02.2023

V pôvodnom článku je podstatné video, toto je komentár k nemu od vydavateľky Gumshoe News – teda: „Comment by Dee McLachlan“. Ale mne sa zdá dobrý, tak ho prekladám. Najprv môj úvod – vysvetlenie čoho sa týka ten nadpis: Výraz „safe and effective“ hučala Západná Propaganda, pardón, Pravdovravné Médiá z oblasti naších spojencov, do ľudí v súvislosti s [...]

Zhrnutie „zápletky“ COVID/Vakcíny

20.12.2022

Takže – doteraz – tá zápletka/intriga(?) COVID/vakcíny nevyzerá pre nás nejak dobre, a ani my – tým myslím občania – v tom kontexte nevyzeráme príliš dobre, hoci ani nejako zle. Aby sme sa pokúsili to – amatérsky – zhodnotiť, urobme si akúsi „polčasovú sumarizáciu“. Aj keď je pravdepodobné, že ešte nie sme v polčase. Ale mali by sme niečo [...]

COVID bol vyrobený na zákazku

17.12.2022

Celá história je popísaná na AMG – American Media Group – v dokumente s názvom „BOMBSHELL! Official Documents prove Anthony Fauci & Bill Gates are responsible for developing the COVID Virus in a Biolab“, link je tu: https://amg-news.com/bombshell-official-documents-prove-anthony-fauci-bill-gates-are-responsible-for-developing-the-covid-virus-in-a-biolab/ Čiže preklad: [...]

gangy, švédsko

Na podujatie švédskej Ľavicovej strany vtrhli útočníci, hlásia troch zranených

24.04.2024 23:24

Večerné podujatie v Štokholme malo byť o rastúcom fašizme vo Švédsku.

bombic

Británia rozhodla o vydaní extrémistu Bombica na Slovensko. Odkázal, že nikam nejde

24.04.2024 22:40

Rozhodnutie súdu nie je právoplatné, môže sa proti nemu odvolať.

ATACMS, vojna na Ukrajine

Kyjev už nasadil strely dlhého doletu ATACMS. Američania ich dodali tajne

24.04.2024 20:54

Zbrane prišli na Ukrajinu tento mesiac, oznámilo americké ministerstvo zahraničných vecí.

Francois Fillon

Francúzsky súd potvrdil odsúdenie expremiéra Fillona v kauze sprenevery

24.04.2024 19:16

Sprenevery sa dopustil vytvorením fiktívneho pracovného miesta pre svoju manželku Penelope.