Založ si blog

EÚ vraj chce superštát! Čo sme to chceli v roku 1989?

Prečo sa to pýtam? No, mám taký pocit (nepríjemný, ako sa hovorí), ako by sa tu chystalo čosi hodne podobné tomu čo sme zrušili v roku 1989. A ako čítam blogy a názory, vyjadrujú v rôznych kontextoch rovnaký pocit, a dokonca aj komentátori si už nemôžu odpustiť náznaky. Tak si to preberme podľa nejakých príznakov.

Systém pred rokom 1989 sa volal totalitný, tí čo boli pri moci ho tak z nejakého dôvodu nevolali. Mali sme ústavu, ktorá pri zbežnom čítaní vyzerala ako normálna ústava, avšak obsahovala článok, ktorý dával v podstate neústavnú moc jednej politickej strane a jej aparátu (a ideológii), ktorý sa choval ako paralelný štátny aparát.

Teraz máme normálnu ústavu ako republika. Ale, podľa všetkého je tu „skupina ľudí“ ktorí majú moc, a tlačia hodne zjednodušenú ideológiu, teda sa to nakoniec môže hodne podobať. Otázka je samozrejme, či to nebude dokonca horšie.

Skupina ľudí“ sú totiž oligarchovia, ktorí šlohli proletárom heslo a upravili ho na verziu „oligarchovia všetkých krajín spojte sa“. Mohol by som pokračovať, že „zneužívajú situáciu okolo COVID krízy“, ale to by som im ubral zásluhy. Oni totiž dali ten vírus vyrobiť a potom ho dali rozsiať po celej Zemi. Takže celé je to od začiatku plánované pomerne dlhodobo, vývoj toho vírusu trval podľa všetkého 5-6 rokov a už predtým boli rôzne „úspešné výskumy“ typu HIV, všelijaké vtáčie chrípky, Respiratórne Syndrómy, o ktorých všetkých sme si mysleli, že boli „prirodzené“. Veď vieme že Trump bol varovaný ohľadne súčasnej padnémie už v roku 2017 – varoval ho dottore Fauci, ktorý organizoval vývoj toho vírusu (a zabezpečil financovanie z fondov vlády USA). V tom roku sa už výskum Coronavírusu vrátil do USA, takže harmonogram už zrejme mal. Potom v súlade s harmonogramom bol ten nácvik pandémie v roku 2019, kde už vírus dostal aj meno. Správa o tom nácviku krátko po jeho konaní je napríklad tu. A nemôžem si odpustiť – vývoj vírusu trval 5-6 rokov, vývoj vakcín podľa bežných noriem trvá ešte viac, len teraz máme nejaké vyvinuté za dva mesiace. To tiež asi bude súčasťou toho „nového geniálneho od oligarchov“.

Ďalšou zložkou toho je, že tí oligarchovia vládnu nepriamo – vydržujú si v rámci oficiálnych vlád jednotlivých krajín – nazvem to „dozorcov“. Tí predbežne – zdá sa – majú na starosti maximálne možné zhoršovanie pandémie spôsobenej tým vírusom (ktorý je pritom pomerne normálny keď sa normálne lieči, teda v tejto fáze je činnosť „dozorcov“ celkom zjavná). To zhoršovanie je hlavne vo forme pôsobenia poplatných médií na ľudí a organizovania hromadných podujatí zvaných testovanie.

Náznaky ktoré uvádzajú niektorí blogéri smerujú k typu vlády, ktorý bude naozaj možno horší ako ten „komunizmus na konci kariéry“. Bude tu vraj Európsky superštát a jednotlivé dnešné štáty budú zrušené. Takže:

Prestanú existovať v zmysle vlastného územia, a teda nebudú mať moc postaviť sa napr. proti imigrácii na tieto – doteraz svoje – územia. Zdá sa totiž, že oligarchovia idú presne podľa výroku prvého riaditeľa WHO a hodlajú odstrániť „z ľudí“ všetky individuálne parametre – národné špecifiká, rodinné špecifiká, rôzne viery. Jeden z prostriedkov na ceste k tomu stavu môže byť práve výrazná imigrácia celkom cudzej populácie, ktorá sa oveľa rýchlejšie rozmnožuje, a ktorej prítomnosť zamestná pôvodné obyvateľstvo natoľko, že sa nebude mať čas brániť (ostatným) výmyslom Superštátu.

Nositelia moci budú prakticky nedosiahnuteľní (mám pocit že už sú, že oficiálne – ako politici – vystupujú tí „dozorcovia“). To je zrejmé už teraz v rámci EÚ. V rámci tejto štruktúry tok informácií zdola hore prakticky neexistuje, štruktúra politických strán EÚ je upravená tak, že len hlas „silných“ štátov sa „dostane hore“, teda v budúcnosti budú v EÚ všetko rozhodovať Nemecko a Francúzsko podľa svojich národných záujmov. Menšie štáty sa stanú druhoradými, veď – ak to takto pôjde – už nebudú existovať. Budeme všetci „Európania“ a budú nad nami „profesionálni dozorcovia“. A to sme v Európe – tzv. kolíske tejto civilizácie.

Pri pohľade na našu vládu – vyzerá to trochu ako skúšobná jazda, alebo akési testovanie „čo si môžu dovoliť“. Test je ako sa hovorí „naostro“ – mám naozaj pocit, že takú primitívne vystupujúcu a konajúcu politickú vrstvu – naozaj skôr dozorcov akoby konajúcich za niekoho iného – sme tu ešte od roku 1989 nemali. A chcelo by to nejaké objektívne porovnanie s tými komunistickými. Ale so zákazom porovnania s rokom 1968, ten bol neštandardný, to by naši páni dnešní vládcovia vyzerali ako – to by ma mohli žalovať. Ale vyzerajú tak.

Podľa Hegela sa vraj ľudstvo vyvíja po špirále. Ale doteraz som to bral tak, že stúpajúcej. Podľa T.S.Eliota – „I will show you fear in a handful of dust – Ukážem ti strach v hrsti prachu”.

Vraj „bezpečné a účinné“

12.02.2023

V pôvodnom článku je podstatné video, toto je komentár k nemu od vydavateľky Gumshoe News – teda: „Comment by Dee McLachlan“. Ale mne sa zdá dobrý, tak ho prekladám. Najprv môj úvod – vysvetlenie čoho sa týka ten nadpis: Výraz „safe and effective“ hučala Západná Propaganda, pardón, Pravdovravné Médiá z oblasti naších spojencov, do ľudí v súvislosti s [...]

Zhrnutie „zápletky“ COVID/Vakcíny

20.12.2022

Takže – doteraz – tá zápletka/intriga(?) COVID/vakcíny nevyzerá pre nás nejak dobre, a ani my – tým myslím občania – v tom kontexte nevyzeráme príliš dobre, hoci ani nejako zle. Aby sme sa pokúsili to – amatérsky – zhodnotiť, urobme si akúsi „polčasovú sumarizáciu“. Aj keď je pravdepodobné, že ešte nie sme v polčase. Ale mali by sme niečo [...]

COVID bol vyrobený na zákazku

17.12.2022

Celá história je popísaná na AMG – American Media Group – v dokumente s názvom „BOMBSHELL! Official Documents prove Anthony Fauci & Bill Gates are responsible for developing the COVID Virus in a Biolab“, link je tu: https://amg-news.com/bombshell-official-documents-prove-anthony-fauci-bill-gates-are-responsible-for-developing-the-covid-virus-in-a-biolab/ Čiže preklad: [...]

putin, kim

Putin podal Kimovi pomocnú ruku: Zablokoval dohľad OSN nad sankciami voči KĽDR

28.03.2024 22:10

Kroky Ruska podľa hovorcu amerického ministerstva zahraničných vecí Matthewa Millera "cynicky oslabujú" medzinárodný mier

Juraj Blanár

Blanár: Vstup do NATO bol významný krok, potvrdzujúci váhu aj dnes

28.03.2024 21:53

Aliancia je predovšetkým obranná a mierová organizácia, zdôraznil minister.

Izrael Palestína Hamas Vojna humanitárna pomoc

Súdny dvor nariadil Izraelu, aby nebránil humanitárnej pomoci smerujúcej do Gazy

28.03.2024 21:38

Hlavný súdny orgán OSN reagoval na podnety Juhoafrickej republiky. Tá obvinila Izrael z genocídy.

Tragická nehoda slovenského autobusu v Chorvátsku.

Autobus v JAR sa zrútil z mosta, zahynulo 45 cestujúcich

28.03.2024 21:15

Nehodu prežilo len osemročné dieťa, ktoré záchranári previezli s vážnymi zraneniami do nemocnice.