Založ si blog

Je prezidentský kandidát Biden ohrozený vlastnou stranou?

Dee McLachlan, Gumshoe News. Preklad skrátený o časti ktoré majú význam len v kontexte vnútornej politiky USA.

Môj úvod: Kandidát Demokratickej strany Joe Biden má syna menom Hunter Biden, ktorý je zamočený (zrejme okrem iného) v korupčnej afére na Ukrajine, do ktorej bol zamočený aj jeho otec, (tiež okrem iného) žehlením tej aféry cez telefonické príkazy prezidentovi Porošenkovi. Prípad „unikol“ istý Ukrajinský prokurátor cez záznamy telefonických hovorov. Ale to je zrejme len vrchol ľadovca. Takže Dee McLachlan:

Dnes ráno som dostala telefonický hovor, ktorý ma inšpiroval k uverejneniu veľmi krátkeho článku „aby sa dalo naň odvolať“.

Nedávno som videla video o tom ako je Joe Biden človekom CCP (the Chinese Communist Party). Bol dokonale kompromitovaný, a ak vstúpi do Oválnej pracovne, vraj s ním vstúpi CCP. A je teda vraj pravdepodobné, že každý ďalší prezident potom bude pracovať s CCP.

Jedna vec sa zdá byť istá: Jadro Demokratickej strany (v ďalšom Dems) urobí čokoľvek, aby sa dostali do Bieleho Domu (BD) – dokonca bude aj „pracovať so zahraničnými hercami“. Takže aké sú ich možnosti v tomto smere? Značne bolo propagované hasovanie poštou, ktoré posúvalo veci ich smerom, prinajmenšom hlasovali skôr (ako sa dostali k informáciám uvedeným ďalej), okrem toho viacerí naznačovali, že hlasovanie poštou umožňuje volebné podvody. Myslím si, že BLM (Black Lives Matter) a z toho vyplývajúce protesty (napríklad pouličné nepokoje a podpaľovanie miest) boli toho súčasťou. Dostala som aj informáciu, že aj to že Trump vraj dostal Covid-19 bol “…psychologický ťah podľa Čínskeho Deep State”, ale to strelilo dozadu. A Dems pracovali, a to dlho, zohratí s mainstream médiami — využívajúc ich ako svoje rameno propagandy.

Aj bilionári zo Silicon Valley sa zladili s Dems, aby získali väčšiu kontrolu – nad nami. Ale, ak sa im to hodí, oni tých Dems vypľujú. V závere to vyzeralo ako bitka troch uchádzačov o BD – Trump, Biden, a Silicon Valley.

Vymazanie tisícov populárnych a vplyvných YouTuberov, Facebook skupín, atď., je niečo ďaleko za názvom otrasné, alebo desivé. Je možné, že to je najvážnejšia akcia proti demokracii (alebo našej takzvanej demokracii). Predstavte si na chvíľu — keby to bolo pred 50 rokmi čo by tomuto zodpovedalo — Združenie Novinových Stánkov by pochodovalo po meste, podpaľujúc vydavateľov časopisov a novín, a rozbíjali by ich tlačiarenské lisy — aby do ich stánkov prišli len tie noviny ktoré oni chcú.

Je to skoro nepredstaviteľné, čo „hlavy“, alebo „vedúci“ YouTube, Facebooku a Twitteru vykonali. Korporátna a politická špionáž/akcia tajných služieb.

Laptop z pekla (From Hell)

Veľká časť tohoto “umlčovania” zo strany „big Tech“ je kvôli Laptopu Huntera Bidena. Obsah jasne odhaľuje Jo Jo ako hlavu zločinnej rodiny, ktorá berie peniaze od zahraničia aby posunula Bidenovskú rodinu, na úkor Amerických ľudí. Dokonca to vraj, hovoria mi, odhaľuje Huntera ako človeka čo trápi deti.

Takže – čo urobili Dems keď sa laptop vynoril v New York Post? Dosiahli, aby big-tech stopli jeho rozširovanie. Twitter zamkol účty a zakázal zdieľanie tejto prelomovej historky v New York Post. A keď nemohli zahrabať historku, rozhodli sa pre taktiku “Ruská dezinformácia” Please!

Ale s tým laptopom sú zaseknutí a môžu len dúfať, že odhalenia zostanú zahrabané ešte 10 dní.

Ale aké majú ďalšie možnosti? A to je práve dôvod pre uvedenie tohto článku, pre budúcnosť.

Telefonát o prekazenom falošnom atentáte

Dostala som dnes ráno hovor, a volajúci posunul nejaké Intel informácie, ktoré mu preposlali. Zdá sa, že bol pokus o zavraždenie Bidena.

Bol vraj plánovaný ako false flag (t.j. akože niekým iným)… ale prekazený. Volajúci dodal “ty určite vieš, že Dems urobia čokoľvek aby vyhrali, dokonca aj obetujú vlastného.”

Najhoršie čo sa mohlo stať pre Demokratickú stranu bolo to, že Hunter Biden nechal svoj laptop v obchode. Tým bol Biden odhalený ako vodca Zločinnej rodiny. Tie emaily sú teraz nezvratné. Tony Bobulinski teraz odhalil rodinu Bidenovcov , a ešte oveľa viac z hrozných tajomstiev laptopu určite vyjde najavo.

Existujú názory, že toto “Októbrové prekvapenie – October surprise” bolo dávno naplánované, že Biden bol predložený ako prezidentský kandidát — aby bola tá trieda politickej bažiny (political swamp class) konečne odhalená. Existujú zaujímavé teórie o “The Hunters Become the Hunted” — zhruba „poľovačka na poľovníkov“ (krstné meno Hunter znamená poľovník), a je to odkaz na to, kto stál za poľovačkou na Trumpa, a na výmenu úloh ktorá môže vždy nastať (RussiaGate, ktorá trvala celé 4 roky a pochádzala od Britských tajných služieb) – a tiež na film THE HUNT FOR RED OCTOBER ktorý je u nás neznámy.

Biden je pravdepodobne najviac skompromitovaná osoba, aká kedy bola kandidátom na prezidenta USA. Čo teraz? Vyzerá ako nevyhnutné, že bude vymenený — a dokonca aj keď vyhrá. (Alebo je tá bažina až tak chránená?)

Odíde pravdepodobne jedným alebo druhým spôsobom. A tým vzniká otázka: mohol by byť Jo Jo obetovaný svojou vlastnou stranou — s hodením zodpovednoti na „vlastencov“?

Môj dodatok: Tu by som pripomenul vyšetrovanie porušenia zákona Demokratickou stranou v minulých voľbách (2016) v rámci „primáriek“ (kedy sa volí z dvoch kandidátov každej strany jeden – t.j. v rámci strany, ale nevyberá ho strana, zo zákona hlasujú občania). Demokratická strana vtedy celkom zjavne ovplyvňovala primárky v prospech Hillary Clinton proti Bernie Sandersovi. V rámci prípravy následného súdu boli zastrelení postupne v krátkom čase traja advokáti/sudcovia. Tá strana je celkom zjavne Demokratická so svojskou interpretáciou demokracie, v súlade s jej interpretáciou zo strany USA ako štátu.

Vraj „bezpečné a účinné“

12.02.2023

V pôvodnom článku je podstatné video, toto je komentár k nemu od vydavateľky Gumshoe News – teda: „Comment by Dee McLachlan“. Ale mne sa zdá dobrý, tak ho prekladám. Najprv môj úvod – vysvetlenie čoho sa týka ten nadpis: Výraz „safe and effective“ hučala Západná Propaganda, pardón, Pravdovravné Médiá z oblasti naších spojencov, do ľudí v súvislosti s [...]

Zhrnutie „zápletky“ COVID/Vakcíny

20.12.2022

Takže – doteraz – tá zápletka/intriga(?) COVID/vakcíny nevyzerá pre nás nejak dobre, a ani my – tým myslím občania – v tom kontexte nevyzeráme príliš dobre, hoci ani nejako zle. Aby sme sa pokúsili to – amatérsky – zhodnotiť, urobme si akúsi „polčasovú sumarizáciu“. Aj keď je pravdepodobné, že ešte nie sme v polčase. Ale mali by sme niečo [...]

COVID bol vyrobený na zákazku

17.12.2022

Celá história je popísaná na AMG – American Media Group – v dokumente s názvom „BOMBSHELL! Official Documents prove Anthony Fauci & Bill Gates are responsible for developing the COVID Virus in a Biolab“, link je tu: https://amg-news.com/bombshell-official-documents-prove-anthony-fauci-bill-gates-are-responsible-for-developing-the-covid-virus-in-a-biolab/ Čiže preklad: [...]

Rusko Navaľnyj úmrtie

Biskup na Veľký piatok prirovnal zaobchádzanie s Navaľným k osudu Ježiša

29.03.2024 15:17

„Skončil až v neľudskom gulagu v polárnom ľade," povedal. Zvyšok sveta uvidí "jeho posolstvo slobody" vo večnosti, povedal biskup.

Rural Emergency Hospitals

Slováci si skryli kódy pod klobúky a nadchli špičkových amerických technológov

29.03.2024 15:00

Organizácia Slovak PRO pomáha Slovákom uchytiť sa na americkom trhu. Kto má skvelé nápady, má šancu uspieť aj v silnej konkurencii v USA.

zalužnyj, syrskyj

Zelenskyj hovoril o polmilióne mobilizovaných. General Syrskyj: Potrebujeme výrazne menej vojakov

29.03.2024 14:16

Ukrajinská armáda bude musieť pre obranu pred ruskou inváziou mobilizovať menej vojakov, než sa pôvodne očakávalo.

Maďarsko polícia pobodanie péter baumann

Obeť a dvoch zranených si vyžiadal výbuchu v bytovke v Budapešti

29.03.2024 13:10, aktualizované: 15:42

Evakuovať museli 50 ľudí.