Založ si blog

Načo sú vlády – „migrácia“, „demokracia” a „liberálnosť”?

Na dosiahnutie svetovej vlády je nevyhnutné odstrániť z myslí ľudí ich individualizmus, lojalitu k rodinným tradíciám, národný patriotizmus, a náboženské dogmy. Zase sa ukazuje, že EÚ sa bude stále vracať k rozvracaniu národných tradícií prostredníctvom migrácie, pretože stále visí vo vzduchu horeuvedený citát prvého riaditeľa WHO. Plus si treba uvedomiť že všetky národne orientované strany sú EÚ vedené ako potenciálne fašistické, vo väčšine prípadov celkom bezdôvodne, len EÚ nás potrebuje oblbnutých na ľudí „medzinárodných – bez farby, bez chuti a bez zápachu“, t.j. „kvázi-medzinárodných, podlízavo používajúcich anglické slová a frázy, aj keď nesprávne“, zabúdajúcich na Slovenskú kultúru. Takže v tomto príspevku o korupcii a migrácii.

Existuje taký citát, ktorý som už použil, že človek bez vlády je ako ryba bez bicykla. Hoci sa mi páči, neodpovedá na otázku v nadpise, len hovorí, že vlády vlastne vôbec nepotrebujeme.

Keďže nie som anarchista, nenavrhujem rozvrátiť súčasnú organizáciu spoločnosti. Aspoň nie zo dňa na deň. Ten systém sa ale vyvíjal postupne, a dnes to určite vyzerá tak, že je najvyšší čas na radikálnu zmenu. Základná myšlienka je, že vlády dnes neslúžia svojím ľuďom, dokonca ani svojím krajinám, a už vôbec nie planéte Zem. Históriu poznáme, mohla by nám snáď dať nejaké vodítko? Hlavným bodom by malo byť aké zmeny sú potrebné na „zvrátenie súčasného stavu“? Toto samozrejme pozostáva z dvoch podbodov alebo „krokov“- Ako by mala fungovať vláda ktorú si predstavujeme, a Ako by sme sa k nej dopracovali.

Neviem nájsť bod v ktorom sa „funkcia demokratických vlád“ začala odchyľovať od štandardných mechanizmov parlamentnej demokracie smerom k približne „popracovaní na tom, aby sa naši boháči stali ešte bohatšími“. Takýto cieľ oficiálne neexistuje, ale v mnohých krajinách, a špeciálne v USA (ktorí uplácali aj naše voľby) panuje takýto súčasný stav. Súčasná situácie je tu taká, že – bez ohľadu na to kto vyhrá voľby – aj keby mal zároveň svojho prezidenta a väčšinu aj v Senáte aj v Kongrese – USA sú ovládané Štátom v Štáte – Deep State – a výsledky volieb to prakticky nijako neovplyvňujú. Keďže Deep State (reprezentuje tých bohatých) sa nakláňa skôr k Demokratom, Republikánsky prezident je len zodpovedný za to čo Deep State urobí, za použitia špionáže a armády. Voľby sú čiste show. Ale moment – toto je predsa prakticky systém, ktorý sme nazývali „komunistický“ (kde Deep State reprezentuje Orgány Komunistickej Strany), a hoci ho oficiálne nemáme, niektorí, čo sme v tom prostredí vyrástli, ho ľahko spoznávame.

Takže, USA sú riadené Deep State ktorý je v rukách oligarchov; ten momentálne aktívny parlament a prezident sú len tie drevené hlavy vpredu na lodi – sú pripevnené vpredu, to pripúšťam, ale to znamená len to, že budú znášať náraz v prípade nehody. Oligarchovia rôznych krajín bojujú tie svoje ekonomické vojny, ktoré, zdá sa, siahajú až ďaleko za ekonomiku, a bežný poslanec parlamentu sa neodváži nič povedať.

Ľudia v dnešných demokraciách nemajú žiadnu oficiálnu procedúru, ktorá by zaručila že ich prípadné iniciatívy ktoré sú pre vládu „nežiadúce“ sa nedajú posunúť do nejakej slepej ulice, viď napr. pokusy o súdne vyšetrenie útokov z 9/11. A, ako sme sa k tomuto systému dopracovali – bolo to vykonané postupne znižovaním daní tých bohatých , a samozrejme podplácanie za použitia týmto získaných zdrojov. Existuje neoficiálny priemysel – industry” pre tieto operácie v USA, viď malý citát od Institute for Policy Studies na konci (Policy neznamená politiku, ale všeobecne postup, taktiku, stratégiu, ..) .

A tento systém bohatých sa nazývapredstavte siLiberálna Demokracia. Hovoria, že jej najvýznamnejšie pozitívum je zabezpečenie všetkých práv všetkým menšinám”. No, toto evidentne neplatí v USA, a napríklad v Európe je to opačnepráva menšín sa nadraďujú nad práva väčšiny, viď napr. Nemecko. Základné Lib Dem heslo je “ľudské práva”, ale to najdôležitejšie je právo na podnikanie. Ak aj obmedzuje iné práva iných ľudí, podnikateľ má vždy prednosť v jazde. Či už je to Monsanto – spotrebiteľ vôbec netuší čo konzumujealebo použitie US/inej armády na dobytie zdrojov pre US/iných oligarchovv takom prípade miestni nemajú dokonca ani právo na život. Ale, oligarchovia potlačili OSN aby im pomohli v tomto ich rozširovaní tej Lib Dem vierypo celom svete – to vraj nie je korupcia, tak sa na to pozrieme:

Takže, takýto prípad obsluhuje OSN len si predstavteza použitia akéhosi čierneho humoru špecifického typu”. Miestni ľudia, ktorí vo vlastnej krajine stratia všetky právavďaka právu na podnikanie aplikovanému zahraničnými oligarchamidostali právo na migráciu. Nie primárne do USA alebo Británie, ktorí sú vedúcimi v implementácii tohto typu liberálnej demokracie”, ale skôr do Európy a inde. Toto právo je definované v Compacte OSN o Migrácii (UN Compact on Migration). Dokument obsahuje plno cieľov – objectives” – pričom Objective číslo 2 jeMinimize the adverse drivers and structural factors that compel people to leave their country of origin – minimalizovať nepriaznivé a štrukturálne faktory ktoré nútia ľudí opúšťať krajiny svojho pôvodu“. Toto je samozrejme najvtipnejší zo všetkých bodov, keďže je jasné, že štrukturálne faktorysú v drvivej väčšine prípadov armády okupujúce ich krajinu, ktoré zabíjajú ich ľudí, a zahraniční oligarchovia, ktorí kradnú ich nerastné zdroje. Takže, “dať im právo migrovaťprostredníctvom COMPACTu, namiesto nariadenia okupujúcim krajinám aby odišli preč a zaplatili za rekonštrukciu krajiny (vojnové reparátcie), tento dokumentpodvod všetkých čiasje evidentne produktom chorého mozgu a takzvanej Liberálnej Demokracie.

Správa už spomenutého Institute for Policy Studies vykresľuje obraz oligarchie moderných časov, a popisuje základ spôsobu používaného oligarchami aby neplatili dane ktoré by malikeď tí super-bohatí sa zmocnili legislatívnej a výkonnej moci, dozerajúc na to, aké zákony sa prijímajú. Report rozoberá to čo nazýva novým priemyslom obrany bohatstva – wealth defense industry” – kdebilionári platia milióny aby sa vyhli biliónom na daniachs teamom účtovníkov, právnikov, lobbyistov a správcov aktív, ktorí im pomáhajú zatajovať ich obrovské majetky (vast fortunes) v daňových rajoch a takzvaných dobročinných trustoch (charitable trusts).

Takže – postupne sme sa dopracovali k tomu, čo treba: Je nevyhnutné zbaviť bohatých moci, ktoré je evidentne mimoústavná. To je možné len tak, že dokážeme ich ilegálny vplyv pri tlačení na zmeny v daňových zákonoch, a potom ich nechať zaplatiť tie ušvindľovanépeniaze späť štátom. Plus vysoké tresty za korupciu všetkého druhu. Ale znie to trochu ako science-fiction v kontexte napísaného, a aj existencie prakticky nejakého typu “prispôsobených komunistických“ politických systémov nazývaných Liberálnou Demokraciou.

Vraj „bezpečné a účinné“

12.02.2023

V pôvodnom článku je podstatné video, toto je komentár k nemu od vydavateľky Gumshoe News – teda: „Comment by Dee McLachlan“. Ale mne sa zdá dobrý, tak ho prekladám. Najprv môj úvod – vysvetlenie čoho sa týka ten nadpis: Výraz „safe and effective“ hučala Západná Propaganda, pardón, Pravdovravné Médiá z oblasti naších spojencov, do ľudí v súvislosti s [...]

Zhrnutie „zápletky“ COVID/Vakcíny

20.12.2022

Takže – doteraz – tá zápletka/intriga(?) COVID/vakcíny nevyzerá pre nás nejak dobre, a ani my – tým myslím občania – v tom kontexte nevyzeráme príliš dobre, hoci ani nejako zle. Aby sme sa pokúsili to – amatérsky – zhodnotiť, urobme si akúsi „polčasovú sumarizáciu“. Aj keď je pravdepodobné, že ešte nie sme v polčase. Ale mali by sme niečo [...]

COVID bol vyrobený na zákazku

17.12.2022

Celá história je popísaná na AMG – American Media Group – v dokumente s názvom „BOMBSHELL! Official Documents prove Anthony Fauci & Bill Gates are responsible for developing the COVID Virus in a Biolab“, link je tu: https://amg-news.com/bombshell-official-documents-prove-anthony-fauci-bill-gates-are-responsible-for-developing-the-covid-virus-in-a-biolab/ Čiže preklad: [...]

Grasalkovičová záhrada

Bratislava opäť symbolicky otvára svoje brány, konajú sa mestské dni

20.04.2024 08:57

Pripravené sú prehliadky bežne neprístupných miest, výstavy, divadelné predstavenia, koncerty, workshopy či jazdy historickými vozidlami i Propelerom na druhú stranu Dunaja.

Európska únia / EÚ / Brusel /

Hrabko: EÚ nemôže meniť eurofondy podľa výsledkov parlamentných volieb

20.04.2024 07:52

List KDH do Bruselu, ktorý žiada, aby občania Slovenska neboli trestaní odobraním eurofondov, považuje publicista za posolstvo dovnútra štátu.

vojna na Ukrajine, Charkov

ONLINE: Chcú Rusi obsadiť Charkov? Lavrov naznačil, že by tvoril 'sanitárnu zónu' okolo Ruska

20.04.2024 07:35

Ruský záujem o Charkov môže súvisieť s vytvorením "sanitárnej zóny" okolo ruských obcí, aby boli mimo dostrelu ukrajinskej armády.