Založ si blog

„Pandémia“ je úmyselný experiment spoločenského inžinierstva

Preklad článku autora Richard Enos, Global Research.

Včera moja žena, narodená v Kórei, absolvovala náročnú cestu do svojej domoviny z Toronta, aby pomohla svojej matke, ktorej zistili diagnózu rakoviny Štádia 4, s nariadeniami veľké dávky Vitamínu C a životosprávu prírodnej stravy. Toto dúfam že bude inšpirujúca historka ako taká, keďže veci postupujú ďalej vpred.

Takže, dôvod pre ktorý to tu vyťahujem sú ťažkosti, ktoré moja žena zažila pri cestovaní do Kórei následkom pravidiel okolo COVID -19, a ako ma to prinútilo zamyslieť sa ešte hlbšie o povahe tejto pandémie.

Aby sa dostala do Kórei pomáhať svojej matke, moja žena musela ísť na Kórejský Konzulát do Toronta, poskytnúť dôkaz že netrpí Coronavirusom (pričom dokumentácia mala 48-hodinový dátum platnosti), dôkaz o tom, že jej matke bola diagnostifikovaná rakovina, dôkaz že má dostatok peňazí aby sa uživila pokým bude v Kórei, a dôkaz že bude mať kde bývať v Kórei. Nakoniec, keď vyhovela všetkým týmto podmienkam, dostala víza návštevníka a vyštartovala na odlet do Kórei cez Vancouver. Pred nastúpením do lietadla jej dali dokument, v ktorom ju žiadali, aby súhlasila s financovaním svojej vlastnej karantény v špeciálnom hoteli po 14 dní (okolo $1600) ak to bude považované za nutné, a súhlasiť že bude bezpodmienečne rešpektovať všetky opatrenia vlády včítane príkazu opustenia Kórei, ak to úrady budú považovať za vhodné.

Po príchode do Kórei, povedala mi doslova, musela ísť ako cez bránky z jedného pultu k ďalšiemu a zbierať dokumenty poslané z domu jej matky, certifikujúce jej rodinnú identitu, potom súhlasiť že zaplatí za taxík viac ako $100, aby bola doručená rovno do domu svojej matky, kde musela podpísať súhlas s prísnou 14-dennou karanténou v dome, ktorý bude monitorovaný orgánmi vlády a polície na dennej báze.

Čo ma tu prekvapuje ako čudné, na základe tejto jednej skúsenosti, ktorá je absolútne faktická a osobne sa dotýka mojej rodiny, je rozsah starostlivosti, pozornosti a precíznosti a vážnosti, ktorá bola venovaná v prípade osoby (mojej ženy), ktorá nemala žiadne príznaky choroby a navyše mala lekárom certifikovaný dokument ktorý hovoril, že nemala COVID-19. Takéto opatrenia po svete by mali zmysel výlučne ako motivované prevenciou úmrtí občanov sveta, nie? Argumentoval by som, že, dokonca aj na základe mainstreamom akceptovanými ‘nebezpečenstvami’ ohľadne COVID-19 (samotné prinajmenšom pochybné), všetky tieto opatrenia sú zbytočné, úplne mrhanie časom, peniazmi, a cennými ľudskými zdrojmi.

Kvôli záchrane ľudských životov?

Toto všetko ma prinútilo rozmýšľať. Ak by sa takáto pozornosť a ľudské a finančné zdroje, ktoré sa minuli na túto ‘pandémiu’ boli dali na ukončenie hladu vo svete, pochybuje niekto z vás, že svetový hlad by v súčasnosti bol už zlikvidovaný?

Oficiálne’ počty úmrtí na COVID-19 v celom svete, podľa website Worldometers.info, k dátumu 4. mája, je 251,421. Nebudem to číslo zatiaľ spochybňovať, ale neskôr ukážem, že číslo je nafúknuté. Ale poďme ho zatiaľ používať.

Porovnajme ho s poťtom úmrtí na celom svete od hladu (starvation) od 1. Januára, podľa website theworldcounts.com: 3,073,421. Počas toho ako to píšem sa už to číslo zmenilo, keďže sa mení nepretržite každé dve sekundy alebo tak. Moja otázka je, ak naši svetoví vodcovia majú takú starosť ohľadne ľudskej úmrtnosti, nemali by venovať najmenej 10 krát také množstvo finančných a ľudských zdrojov ako dávajú na túto pandémiu, na ukončenie svetového hladu? Nemali sa spojiť a urobiť to už pred desaťročiami?

Toto je len jeden príklad. Je nespočet takých, ktoré nám ukazujú znova a znova, že skutočná agenda naších politických vodcov (leaders) je skoro úplne protikladná voči aktuálnemu zdraviu a bezpečnosti ľudí sveta. A malo by nás to všetkých trknúť k podozreniu, že koordinované celosvetové pokusy znižovať účinky COVID-19 na globálnu populáciu nie sú v skutočnosti o verejnom zdraví a bezpečnosti, ale skôr súčasťou celkom inej agendy.

Nafukovanie čísel, Maximalizovanie Strachu

No, čo sa týka toho spoľahlivého počtu úmrtí na svete následkom COVID-19, ktorý nám hovorí, že viac ako štvrť milióna ľudí zomrelo následkom vírusu – nie bezvýznamný počet, keď sa mu dá osamotená pozícia vo veľkých tučných písmenách na mainstreamových médiách vo frekvencii 24/7. To, v kombinácii so zapnutým odčítavačom nových naskakujúch prípadov, sa používa strategicky na maximalizovanie strachu, čím sa maximalizuje spolupráca verejnosti.

Dôkazy vyskakujú každý deň, že tie čísla, a spôsob ktorým sú prezentované, nie sú pravdivé, a nafukujú úroveň nebezpečenstva (a tým aj potrebu karantény).

Napríklad, mnohé z úmrtí ktoré sú zahrnuté v oficiálnom počte úmrtí na COVID-19, sú v skutočnosti ko-morbidity, čo znamená, že osoby ktoré zomreli, mali iné predtým existujúce zdravotné podmienky, ktoré prispeli k ich úmrtiu. Neexistuje evidencia rozsahu dopadu, ak nejaký bol, COVID-19 na tieto ko-morbidity. V skutočnosti, v niektorých prípadoch, dokonca kde je zistená alternatívna príčina, je to stále registrované ako úmrtie na COVID-19.

Tento graf nižšie (v origináli článku) týždenných hlásených úmrtí na zápal pľúc ukazuje prudký pokles v počte úmrtí na zápal pľúc v USA, ktorý sa časovo zhoduje – uhádli ste – so začiatkom hlásení úmrtí na COVID-19.

Inými slovami, úmrtia, ktoré by boli bývali zistené v predošlých rokoch ako spôsobené zápalom pľúc, sa teraz nazývajú úmrtia spôsobené COVID-19, v niektorých prípadoch tá osoba vôbec nebola testovaná na COVID-19! Prakticky, stále viac dôkazov ukazuje na myšlienku, že vo svete sa vlastne nedeje nič nejako odlišné od ktoréhokoľvek iného roku v zmysle úmrtí na infekčnú chorobu chrípkového typu. A aj tak, moja žena musí prejsť cez všelijaké machinácie aby jej dovolili navštíviť svoju matku?

Ešte oveľa viac sa dá povedať o špecifických spôsoboch ktorými sa manipuluje s číslami a projekciami, aby vytvorili vnímanie strachu a nebezpečenstva z tejto pandémie, ale teraz sa poďme pozrieť na rozsiahlejší mechanizmus ktorým sa tu hrá.

Scenár podľa ktorého hrajú Naši Vodcovia

Žeby to bolo v záujme toho, aby mali informovanú a schopnú verejnosť, že nás naši vodcovia udržujú aktualizovaných v týchto nekonzistentnostiach, a pomáhajú nám aby sme mali presný obraz o skutočnom rozsahu nebezpečenstiev obsiahnutých v tejto konkrétnej chorobe? Z najväčšej časti nie. Politici všetkých druhov prichádzajú na vysielacie frekvencie aby vyslali tie isté oznámenia všade: “Keďže ste boli dobrí chlapci a dievčatá, my, vaše autority, sme boli schopní dostať túto krízu pod kontrolu”, kombinované s “varujeme vás že nás musíte aj naďalej poslúchať, aby sme predišli návratu v počte infekcií”. Potom môže prísť kritika príkladov “zlých” občanov ktorí neposlúchajú.

Opäť, stačí mi rozmýšľať o svojej osobnej skúsenosti tu v Ontariu, Kanada, na potvrdenie mojej teórie. Väčšina čitateľov by mohla urobiť to isté v rámci svojej lokality. Stačí zbežný pohľad na brífingy tu, počul som premiéra štátu Ontário menom Doug Ford ako sa pokúša presvedčiť divákov ako mu hlboko záležalo na bezpečí a zdraví občanov Ontária. Rýchle odsúdil tých čo protestovali pred parlamentom v Toronte, ktorí vyzývali na ukončenie karantény, nazval ich banda krikľúňov (‘a bunch of Yahoos’ – Yahoo je hlučný človek).

A na tému čohosi čo sa ma dotýka osobne, so 6 ročným dieťaťom doma, konkrétne otvorenie škôl, urobil čo len mohol aby dodal vážnosť svojmu vyhláseniu, že školy zostanú naďalej zatvorené počas predvídateľnej budúcnosti (forseeable future), citujúc, že ‘moja starosť č. 1 je ochrana naších detí tam von’. Z historiek čo som počul o Doug Fordovi, možno je tým posledným, ktorému by som zveril ochranu môjho dieťaťa. A tá predstava, že držanie detí ako v kurníku doma, a nie v kontakte so svojimi priateľmi, ich udržuje v bezpečí, ignoruje dostupné štatistiky o COVID-19, kde sú deti v triede s najnižším rizikom nakazenia a úmrtnosti.

Spoločenské Inžinierstvo – Social Engineering

Mnoho teórií sa vznáša „tam vonku“ ohľadne skutočného pôvodu a účelu COVID-19, založených na dôkazoch, že bol vytvorený umelo (t.j.človekom – man made) a možnosti, že bol vypustený úmyselne, a to určite stojí za preskúmanie. Ale v skutočnosti nepotrebujeme aby niektorá z nich bola dokázaná, aby sme boli schopní vidieť, že pandémia sa využíva na experiment z oblasti spoločenského inžinierstva (k prekladu termínu social engineering na konci). To však nie je nič nové, keďže všetko čo naši vodcovia robia má pôvod v ich pokusoch zistiť o koľko viac moci môžu získať, a o koľko viac z našich slobôd nám môžu zobrať. “Never let a good crisis go to waste” – nikdy nepremrhajte žiadnu dobrú krízu – ako povedal Churchill.

V prípade COVID-19 sa zaoberáme celosvetovou udalosťou, a snáď najväčším experimentom z oblasti spoločenského inžinierstva kedykoľvek doteraz skúšaným. Tí čo majú najvyššiu moc na svete, tí čo riadia naších politických vodcov, sa pokúšajú zistiť, nakoľko bude verejnosť poslušná za okolností pandémie. Vidíte jasne, že všetko čo naši vodcovia hovoria je založené na potvrdení, že oni majú všetko pod kontrolou, že my musíme (ich) nasledovať. Keď pokusy o ovládanie vecí zašli v Ontáriu priďaleko, a ľudia sa vzopreli (pushed back), ako v prípade keď „Aurora mamka“ (narážka na povesť, resp. divadelné predstavenie) dostala pokutu $880 za to, že „stála pridlho parku so svojím dieťaťom“, Doug Ford (premiér Ontária) povedal, že dozorcovia nad dodržiavaním miestnych vyhlášok (bylaw officers) “mohli vec posúdiť trochu ináč”.

Bez ústupu vo veci svojej moci, trochu ustúpil aby posilnil svoju vlastnú legitimitu, použitím slávnej Machiavelliánskej politickej stratégie. Tento typ tlačenia a ťahania sa dial po celom svete, ako sa táto pandémia používa na eróziu naších slobôd. Je to časť väčšej vojny, ktorá prebieha medzi silami s temnými agendam ovládania, a tými, ktorí pracujú na vynesení pravdy na svetlo. Čím skôr začneme všetci vidieť, čo sa deje v rámci tejto pamdémie, v takomto väčšom kontexte, tým skôr bude pravda zjavná pre každého, a dá nám moc obnoviť našu slobodu.

Na záver k tomu prekladu výrazu Social Engineering. Už dávnejšie som napísal jeden blog k zlému (diletantskému) prekladu termínu Social Networks ako „Sociálne siete“, keďže sociálne siete už máme dávno a znamenajú siete starostlivosti o sociálne odkázaných. Anglické slovo Social má v Slovenčine 2 významy, primárne Spoločenský a sekundárne (odvodene) Sociálny, na dôkaz som uviedol výňatky z anglického výkladového slovníka. Nepomohlo to, „zodpovední odborníci“ to vraj odklepli. A pritom som argumentoval aj tým, že názov známej Kubánskej jazzovej kapely Buena Vista Social Club podľa „ich prekladu“ znamená „Klub Bezdomovcov s Pekným Výhľadom“.

Vraj „bezpečné a účinné“

12.02.2023

V pôvodnom článku je podstatné video, toto je komentár k nemu od vydavateľky Gumshoe News – teda: „Comment by Dee McLachlan“. Ale mne sa zdá dobrý, tak ho prekladám. Najprv môj úvod – vysvetlenie čoho sa týka ten nadpis: Výraz „safe and effective“ hučala Západná Propaganda, pardón, Pravdovravné Médiá z oblasti naších spojencov, do ľudí v súvislosti s [...]

Zhrnutie „zápletky“ COVID/Vakcíny

20.12.2022

Takže – doteraz – tá zápletka/intriga(?) COVID/vakcíny nevyzerá pre nás nejak dobre, a ani my – tým myslím občania – v tom kontexte nevyzeráme príliš dobre, hoci ani nejako zle. Aby sme sa pokúsili to – amatérsky – zhodnotiť, urobme si akúsi „polčasovú sumarizáciu“. Aj keď je pravdepodobné, že ešte nie sme v polčase. Ale mali by sme niečo [...]

COVID bol vyrobený na zákazku

17.12.2022

Celá história je popísaná na AMG – American Media Group – v dokumente s názvom „BOMBSHELL! Official Documents prove Anthony Fauci & Bill Gates are responsible for developing the COVID Virus in a Biolab“, link je tu: https://amg-news.com/bombshell-official-documents-prove-anthony-fauci-bill-gates-are-responsible-for-developing-the-covid-virus-in-a-biolab/ Čiže preklad: [...]

Peter Pellegrini

Podpredsedovia alebo Šutaj Eštok. Nový šéf Hlasu bude známy na prelome mája a júna

20.04.2024 13:07

Milan Majerský predpokladá, že poslanci KDH zahlasujú za zvolenie súčasného ministra Richarda Rašiho do funkcie predsedu parlamentu.

armáda usa

Americké jadrové zbrane bližšie k Slovensku? Na svojom území ich chce mať aj Poľsko

20.04.2024 12:46

Americké jadrové zbrane sú od novembra 2009 v Belgicku, Nemecku, Taliansku a Holandsku.

univerzita

Mladí Američania páchajú rekordne veľa samovrážd. Nikto presne nevie prečo

20.04.2024 11:28

"Tak veľmi si prajem, aby nám býval dal šancu mu pomôcť," hovorí Katherine Salasová zlomeným hlasom.

Italy Politics

Skrachované vzťahy šéfov vlád. Expremiér Babiš nie je jediný. Talianska líderka odkopla muža, keď sa zaliečal inej žene

20.04.2024 10:49

Rozvodom sa skončilo manželstvo už viacerých niekdajších predsedov vlád Českej republiky. A ktoré rozchody známych politikov vlani zvlášť rezonovali?