Založ si blog

Súd potvrdil, že BBC vedela vopred o útoku na WTC

Zase to isté: zbúranie WTC považujem za začiatok stáleho tlaku na časť sveta, aby sa obrátila na tvrdo pravičiarsku podľa USA a UK. A my sme sa len v roku 1989 spod podobného, pod Ruskom, vyhrabali, a nemali by sme si to nechať vrátiť pod iným názvom. Preto sa k tomu stále vraciam.

Horsham, Británia, 2013 – Tony Rooke, v rámci činu občianskej neposlušnosti (civil disobedience), odmietol zaplatiť povinnú TV licenciu v cene £130, s vyhlásením, že táto porušuje Sekciu 15 Zákona o terorizme. Rookeho obvinenie mierilo na BBC, ktorá informovala o kolapse WTC 7 viac ako 20 minút pred tým, ako skutočne padlo, a sudca akceptoval Rookeho argumentáciu. Hoci to nepredstavovalo verejné skúmanie 9/11, takéto uznanie posúdenia činu BBC 11. Septembra možno považovať za malé víťazstvo, pričom správy o ňom sa nikdy neobjavili v USA.

Dnešok bol historický deň pre Hnutie za pravdu 9/11” povedal Peter Drew z Britskej vetvy AE911Truth (Architects and Engineers for 911 Truth) povedal pre Digital Journal, “s účasťou viac ako 100 príslušníkov verejnosti, zahrnujúc početných žurnalistov z celej Británie, ako aj z iných častí Európy”.

Podľa Sekcie 363 Zákona o Komunikáciách, od občanov sa požaduje, aby si zakúpili ročnú licenciu, aby mohli používať televízny prijímač. Rooke odmietol zaplatiť licenciu s odvolaním sa na Zákon o Terorizme, kde je uvedené:

Je porušením zákona, ak niekto vyzve iného, aby poskytol peniaze, so zámerom že budú použité, alebo ak existuje rozumný dôvod podozrievať že budú použité, na teroristické účely.

Skutočnosť, že BBC oznámila kolaps WTC 7 dvadsať tri minút pred tým ako skutočne spadlo, ukazuje, že Británia si bola vedomá útokov 9/11 pred tým ako sa naozaj stali. Priama implikácia je, že pracovali s “teroristami”, s diskusiou okolo toho kto boli v skutočnosti teroristi v tejto súvislosti nepodstatnou.

Tu (v originálnom článku na konci) je záznam vysielania oznámenia BBC že WTC 7 (Budova Salomon Brothers) spadla, keď stále stála v obraze za reportérkou: Keď ale kliknete v článku na video, neukáže ho z dôvodu copyrightu. Statický obrázok je na začiatku originálneho článku, ale tu je link na článok, v ktorom tretie video je to pravé.

Pokračuje to: Rooke bol podmienečne prepustený na 6 mesiacov, keď sa priznal, že vlastní TV a pozerá ho „bez licencie“, s tým, že má zaplatiť £200. Obhajoval sa pred magistrátnym súdom sám.

Oblastný sudca Stephen Nichols: Pán Rooke zakladá svoju obhajobu na Sekcii 15 Zákona o terorizme (Terrorism Act), prakticky žiadajúc súd, aby uznal BBC  za teroristickú organizáciu, a že ak on bude pokračovať v platení im, on sám by vykonal kriminálny čin”.

Z Rookeho vyhlásenia pre súd:

Verím, že BBC, ktorá je priamo financovaná z licenčných poplatkov, podporuje ciele terorizmu, a ja mám nezvratný dôkaz v tomto zmysle. Nepoužívam tento výraz ľahkomyseľne, vzhľadom na situáciu v ktorej som”.

Hoci mu nedovolili ukázať svoj dôkaz – video – na súde, vzhľadom na to, že sudca to považoval za nepodstatné pre proces, skutočnosť, že BBC ohlásila kolaps WTC 7 viac ako 20 minút vopred sa ukázalo byť dostatočným dôkazom.

Tiež tu odkázal na teórie o tom, že kolaps WTC 7 bola riadená demolácia, ako naznačujú dôkazy. V dodatočnom vyhlásení:

BBC to ohlásila 20 minút predtým ako padlo. Vedeli o tom vopred. Keď som tu bol posledný krát predtým, opýtal som sa Vás (sudcu): ‘Boli ste si vedomý World Trade Centre 7?’ Povedali ste, že ste o tom počuli. Desať rokov neskôr by ste mali viac ako o tom počuť. Je to úloha BBC informovať verejnosť. A zvlášť o zázrakoch vedy a keď je účinnosť fyzikálnych zákonov pozastavená.“

Vytvárali programy, ktoré z nás robia hlupákov, a ktoré zosmiešňujú tých z nás, ktorí veria gravitačnému zákonu. Americké reporty ukázali, že pád nebol nič iné ako riadená demolácia“.

Ja nehľadám kto to zdemoloval — to nie je možné — ale BBC sa aktívne pokúšala schovať to pred verejnosťou.”

V rámci odpovede Sudcu Nichollsa:

Dokonca aj keď akceptujem dôkazy ktoré hovoríte, tento súd nemá žiadnu moc, aby vytvoril obhajobu spôsobom ktorý navrhujete.”

Vo svetle dôkazov, ktoré sudca vzal do úvahy, Rooke bol bezpodmienečne prepustený, čo v Britskom právnickom jazyku znamená “bol odsúdený, ale neznáša následky odsúdenia, a odsúdenie bude vymazané ak sa neocitne pred súdom počas 6 mesiacov”. Nepožadovalo sa od neho zaplatenie toho poplatku, ani pokuty za nezaplatenie, len náklady súdu £200.

Licenciu na článok má We Are Anonymous.

A ešte môj komentár: Je zrejmé, že naša krajina čelí rovnakému, možno postupnému ale nepochybnému, tlaku na „popravičiarnenie“ všetkých masovo komunikačných prostriedkov (najprv, potom všetko ostatné), ako majú naše vzory, USA a UK. Z týchto dvoch krajín pochádzajú aj fondy na prevádzkovanie tých naších tvrdých pravičiarskych (vraj sú to NGO), ktoré majú dokonca zjavne povolené prekračovať zákony (napríklad nie sú stíhané za vynášanie tajných údajov zo súdov, ak môžu byť použité proti ľavici, alebo za publikovanie lží, ani jasných). Navyše, „zhora“, t.j. po línii USA – EÚ sa stále tie lži aktívne podporujú, vyrábajú sa nové, krajšie, a sú financované sily, ktoré majú po ďalších voľbách dať moc pravici. Takže v roku 1989 sme sa na chvíľu „oslobodili“ a odvtedy je naša krajina nepretržite pod tlakom „zapojiť sa“ do nového, tentoraz pravičiarskeho, systému lží. Medzi systémami lží však ja nevidím žiaden rozdiel, a ani v spoločnosti ovládanej jedným alebo druhým extrémom. Mali by sme dosiahnuť stav, kedy tu bude vládnuť vláda a parlament SR – a naše zákony, nie veľvyslanci určitých krajín, alebo nimi financované podvratné skupiny nazvané NGO, prípadne funkcionári a oligarchovia EÚ obchádzajúci našu vládu a parlament, často pod zámienkou dozerania na ľudské práva – vždy značne selektívne a cielene – u nás.

Vraj „bezpečné a účinné“

12.02.2023

V pôvodnom článku je podstatné video, toto je komentár k nemu od vydavateľky Gumshoe News – teda: „Comment by Dee McLachlan“. Ale mne sa zdá dobrý, tak ho prekladám. Najprv môj úvod – vysvetlenie čoho sa týka ten nadpis: Výraz „safe and effective“ hučala Západná Propaganda, pardón, Pravdovravné Médiá z oblasti naších spojencov, do ľudí v súvislosti s [...]

Zhrnutie „zápletky“ COVID/Vakcíny

20.12.2022

Takže – doteraz – tá zápletka/intriga(?) COVID/vakcíny nevyzerá pre nás nejak dobre, a ani my – tým myslím občania – v tom kontexte nevyzeráme príliš dobre, hoci ani nejako zle. Aby sme sa pokúsili to – amatérsky – zhodnotiť, urobme si akúsi „polčasovú sumarizáciu“. Aj keď je pravdepodobné, že ešte nie sme v polčase. Ale mali by sme niečo [...]

COVID bol vyrobený na zákazku

17.12.2022

Celá história je popísaná na AMG – American Media Group – v dokumente s názvom „BOMBSHELL! Official Documents prove Anthony Fauci & Bill Gates are responsible for developing the COVID Virus in a Biolab“, link je tu: https://amg-news.com/bombshell-official-documents-prove-anthony-fauci-bill-gates-are-responsible-for-developing-the-covid-virus-in-a-biolab/ Čiže preklad: [...]

Baerbock, Netanjahu

Hádka kvôli Gaze? Nie sme ako nacisti, nahneval sa Netanjahu na nemeckú ministerku

20.04.2024 14:00

Počas návštevy nemeckej šéfky diplomacie Annaleny Baerbockovej v Tel Avive došlo k ostrej výmene názorov medzi ňou a izraelským premiérom, ktorý poprel, že by ľudia v Pásme Gazy hladovali.

Peter Pellegrini

Podpredsedovia alebo Šutaj Eštok. Nový šéf Hlasu bude známy na prelome mája a júna

20.04.2024 13:07, aktualizované: 13:40

Milan Majerský predpokladá, že poslanci KDH zahlasujú za zvolenie súčasného ministra Richarda Rašiho do funkcie predsedu parlamentu.

armáda usa

Americké jadrové zbrane bližšie k Slovensku? Na svojom území ich chce mať aj Poľsko

20.04.2024 12:46

Americké jadrové zbrane sú od novembra 2009 v Belgicku, Nemecku, Taliansku a Holandsku.

univerzita

Mladí Američania páchajú rekordne veľa samovrážd. Nikto presne nevie prečo

20.04.2024 11:28

"Tak veľmi si prajem, aby nám býval dal šancu mu pomôcť," hovorí Katherine Salasová zlomeným hlasom.