Založ si blog

Blíži sa výročie útoku CIA a oligarchov na WTC, rekapitulácia

Použiť takýto titulok ma prinútila RTVS, ktorá avizuje túto tému pod názvom Útok teroristov na WTC. Pritom vo veci bola podaná žaloba na Vládu USA (prokurátorovi pre Južný Distrikt New Yorku), takže do stanovenia súdom „kto to urobil“ by vlastne nemal byť menovaný ako vinník nikto.

Pritom si samozrejme uvedomujem, že „Vláda USA“ je tiež teda predbežne „nevinná“, ale v rámci zákonov platných v USA je v niektorých bodoch zodpovedná, pretože, zhruba:

  • Nedokázala útokom zabrániť a teda ochrániť pred nimi svojich občanov,
  • Dodnes ich nedokázala vyšetriť, viď ďalej,
  • Nepotrestala nikoho z ľudí ktorí v deň útoku boli v pozíciách na ktorých mali útoku zabrániť,
  • Dokonca mnohých z nich „odmenila“, viď ďalej.

Najprv k tým teroristom. Vláda USA obvinila z útoku teroristov okolo Usamu bin Ládina. Pritom USA na neho vydali zatykač za útok na niektoré ich africké vyslanectvo, ale nikdy za útok na WTC. Teroristi (nie Afganci, ale väčšinou Saudi) sa dostali do krajiny, napriek tomu, že príslušný úradník – Michael Springmann – na úrade v Saudskej Arábii im odmietol dať víza, ako teroristom (tuším až dvakrát). Dostali ich potom priamo od Ministerstva Zahraničia. Podrobnosti viď Wikispooks. Navyše, tá istá teroristická skupina bola dotovaná aj CIA, kým bojovala proti Rusom v Afganistane, teda CIA ju vytvorila, resp. minimálne spolu-vytvorila. Hlavným sponzorom bola Saudská Arábia, priateľ USA(?!).

Informácie pochádzajú od whistleblowerky Sibel Edmonds, ktorá odhalila, že „starší“ agenti špionáže USA sa stretávali s vtedy veliteľom tzv. Ál Kajdy Ayman ál Zawahiri dlhodobo na veľvyslanectve USA v Baku – Azerbajdžan, od roku 1977 až do útoku 9/11.

A teraz k ďalším chybám v oficiálnej teórii, ktorá hlása, že budovy padli následkom požiaru (dve aj nárazu lietadla, ale do WTC-7 žiadne lietadlo nenarazilo, a priamo po náraze lietadla nepadla ani jedna z budov). Toto tvrdenie má nasledujúce chyby:

  • Pri páde budovy následkom požiaru telá všetkých obetí ktoré boli v budove musia byť nájdené v budove (a väčšiny tých čo boli v lietadlách tiež). Niektoré prípadne spálené, ale nie je možná úplna absencia aspoň nejakých zvyškov z každého tela. V skutočnosti neboli nájdené ani mikroskopické zvyšky až viac ako 1100 obetí. Po niektorých obetiach boli nájdené mikroskopické zvyšky – úlomky kostí rozmeru 1-2 mm – na streche budovy Deutsche Bank neskôr pri opravách budovy, nájdené náhodou. Boli medzi nimi napríklad úlomky kostí požiarnika, ktorý sa zrejme nachádzal na schodišti vo vnútri budovy. Táto skutočnosť dokazuje, že budovy (a ľudia v nich) boli zničené výbušninami značnej sily.
  • Pri páde budovy následkom požiaru ostáva na mieste prakticky 100% nehorľavých zložiek budovy. Po odvezení trosiek budov na úložisko odpadu sa ukázalo, podľa hmotnosti a objemu, že z materiálu troch budov chýba okolo 50 %. To samozrejme potvrdzuje vyššie uvedené podozrenie, a ešte „ho zosilňuje“ s tým, že použité výbušniny museli byť takej sily, že aj časť betónu sa premenila na prach, taký jemný, že bol odviaty.
  • Existuje viacero analýz prachu z katastrofy, pričom mnohé v prachu zistili obsah nano-termických výbušnín, navyše jedna analýza bola vykonaná na základe ohlásenia „poistnej udalosti“ (poškodenie budovy Deutsche Bank agresívnym prachom z demolácie WTC). Minimálne dve z analýz našli aj mikroskopické kvapôčky molybdénu, čo tiež zodpovedá teplotám, ktoré dokážu vytvoriť v podstate (v tomto kontexte) len nano-termické výbušniny. Jednu z analýz vykonal aj US Geological Survey.
  • Existuje komplexný plán štátneho terorizmu USA pod názvom PNAC – Project for the New American Century, alebo link: Rebuilding America’s Defenses , na základe ktorého možno prepdokladať, že fingovaný útok proti USA bol spúšťačom realizácie tohto plánu.
  • Možno si tiež pozrieť nejaké videá z udalosti, na ktorých vidieť ako z budov odletujú obrovské betónové panely na značnú vzdialenosť, ktoré oficiálna teótia vysvetliť nemôže (toho čo nemôže je hodne, o niečom čo by naozaj vysvetlila neviem).
  • Väčšina dôležitých ľudí zodpovedných za obranu USA pred útokmi všeobecne, teda aj tohto typu, bola postupne povýšená a boli presunutí na lepšie funkcie. Potrestaný nebol nikto.

Teda ak by som to chcel uzavrieť tzv. „vlastnými slovami“, blíži sa výročie, kedy pomocou samoútoku si USA, podľa plánu PNAC, vytvorili štartovací moment obsadenia najdôležitejších zdrojov kľúčovej suroviny – ropy. Neskôr na tento plán nadviazal Obamov dokument PSD-11, ktorý viedol k úplnému rozvratu severnej Afriky a časti Stredného Východu. Tým postupne vznikla aj katastrofálne migrácia, o ktorej nás časť európskych a aj naších politikov presviedča, že je pre nás prospešná a musíme byť pripravení zúčastniť sa na jej kolektívnom riešení v rámci EÚ. Primárna vina USA a UK sa nespomína. Tiež sa nič nehovorí o ziskoch niektorých krajín z popísaného rozpínania, ryžovania a rozvratu, a nespomínajú sa ani práva národov na sebaurčenie, resp. suverenita vlády a parlamentu Slovenska na území SR. A hlavne, držaním sa verzie o „teroristickom útoku“, ktorá sa postupne dostáva na úroveň rozprávok pre deti (dnes jej verí už aj v USA len menšina), sa opäť naša verejnoprávna TV dostáva do polohy ideologického manipulátora obyvateľstva (poslušného, vzhľadom na medzitým odhalené súvislosti až smiešneho). V záujme koho v tejto konkrétnej veci a súvislostiach? Nebudem si odpovedať, toto k výročiu stačí.

Vraj „bezpečné a účinné“

12.02.2023

V pôvodnom článku je podstatné video, toto je komentár k nemu od vydavateľky Gumshoe News – teda: „Comment by Dee McLachlan“. Ale mne sa zdá dobrý, tak ho prekladám. Najprv môj úvod – vysvetlenie čoho sa týka ten nadpis: Výraz „safe and effective“ hučala Západná Propaganda, pardón, Pravdovravné Médiá z oblasti naších spojencov, do ľudí v súvislosti s [...]

Zhrnutie „zápletky“ COVID/Vakcíny

20.12.2022

Takže – doteraz – tá zápletka/intriga(?) COVID/vakcíny nevyzerá pre nás nejak dobre, a ani my – tým myslím občania – v tom kontexte nevyzeráme príliš dobre, hoci ani nejako zle. Aby sme sa pokúsili to – amatérsky – zhodnotiť, urobme si akúsi „polčasovú sumarizáciu“. Aj keď je pravdepodobné, že ešte nie sme v polčase. Ale mali by sme niečo [...]

COVID bol vyrobený na zákazku

17.12.2022

Celá história je popísaná na AMG – American Media Group – v dokumente s názvom „BOMBSHELL! Official Documents prove Anthony Fauci & Bill Gates are responsible for developing the COVID Virus in a Biolab“, link je tu: https://amg-news.com/bombshell-official-documents-prove-anthony-fauci-bill-gates-are-responsible-for-developing-the-covid-virus-in-a-biolab/ Čiže preklad: [...]

Kaczynski lech

Poľská vláda čelí kritike za spochybnenie ruskej stopy v Kaczyňského kauze

19.04.2024 23:16

Letecké nešťastie sa odohralo 10. apríla 2010 pri meste Smolensk na západe Ruska.

Navaľná

Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií

19.04.2024 21:51

Manželia Navaľní dostali toto ocenenie "za odvahu prejavenú v hnutí odporu a za odvážny a nenásilný boj proti brutálnej diktatúre v Rusku"

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.