Založ si blog

Zákon a právo? Ľudské práva? Naozaj? To sú predsa kulisy!

V poslednom čase blogy radšej čítam ako píšem, lebo iní píšu výborné. Ale rozhodol som sa pridať, lebo postupne nám dochádza, že svet v ktorom žijeme – ten ktorý nám oficiálne kruhy strkajú pred oči – je len kulisa.

A herci sú politici. Alebo politici sú herci? A ešte – kto vlastní divadlo a kto je riaditeľ? A čo predstavuje scénu, javisko? A na koniec vlastne musíme skúsiť nájsť realitu, ktorú nikto nehrá, je naozaj. To môže byť fuška. Pokúsim sa poskladať nejakú mozaiku z črepov ktoré sú nám predkladané.

Problém predstavuje aj to, že celé divadlo je viacúrovňové, máme naše Slovenské, EÚ, a Svetové. Podobne je rozložená aj tá skrytá realita. Ďalším problémom je, že herci majú síce nejaké pravidlá, ale tie sú dvojaké – oficiálne sú iné ako tie podľa ktorých hrajú naozaj. A hercov financujú aj Centrály.

Cieľ „trvalého predstavenia“ týchto divadiel bol dobre popísaný viacerými blogermi. Je to vytvorenie „človeka (masy ľudí) bez národnej kultúry a bez vlastného rozumu“. Tento „nadnárodný človek“ sa má ochotne dať obklopiť akoukoľvek cudzou kultúrou, prípadne predstierať jej akceptovanie, pretože „kultúry sú rovnocenné“, a on je multikultúrny a cíti sa tým nadradený (má sa tak cítiť). Vtedy má nádej, že bude povýšený na herca národnej scény, ktorá je prvým krokom na scénu EÚ (je vlastne nejakým spôsobom za to podporovaný). Ale ešte sa predtým musí naučiť hrať rolu „nadnárodné názory“, to som myslel tým „bez vlastného rozumu“. To znamená toleranciu pre všetky zložky cudzích kultúr a všetkých vedomostí a názorov, ktoré rozvracajú tú našu. Predsa čo je naša kultúra oproti „tej svetovej“? (nemôžem si odpustiť: čím sa to líši od pokusov vytvárania ideálneho nadnárodného „socialistického človeka“ za komunizmu?) Mohol by som aj dať protiotázku čo je tá svetová kultúra, lebo to naozaj neviem, viem len napríklad, že jazz, ktorý mám rád, je časťou kultúry USA, ale tam skoro zanikol, lebo nevynáša, hrajú ho skôr inde. Ale to som len trochu odbočil. A k tej svetovej kultúre, vzhľadom na vyššie uvedené ciele „trvalého predstavenia“, asi to budú americké seriály, viď vyššie uvedené ciele.

Pozrime sa teraz na tie oficiálne predstavenia. V rámci „správ“ sú nám predkladané predstavenia na všetkých troch úrovniach. Spravidla s komentármi, ktorých rozsah stúpa zvlášť keď klamstvá a nezmysly bijú do očí. Ale ešte poznámka k tej Svetovej úrovni – tu sa prezentuje najmä scéna USA, tie ďalšie scény rovnakej úrovne sú spochybňované, prípadné vstupy z týchto zdrojov sú uvádzané s patričným komentárom, ak hrozí že by mohli byť pochopené opačne ako je zámer.

A ešte, riadiace kruhy systému divadiel majú aj zákulisné zložky. Napríklad štátnu tajomníčku prinútili zložiť funkciu skôr ako jej bolo čokoľvek dokázané, nátlakom, zdá sa že aj zastrašovaním. A „orgány činné v trestnom konaní“ sa tým vôbec nezaoberajú. To znamená, že mafia, zrejme zakotvená na najvyššej zo spomínaných úrovní, riadi všetky úrovne systému divadiel, aj miestne mafie.

Otázka je, kde sú v tomto konkrétnom prípade ľudské práva odstúpivšej osoby. Zdá sa, že ľudia zo súčasnej vládnucej garnitúry v rámci tohto systému divadiel nemajú ľudské práva. Každý herec môže voči nim vyvolať akúkoľvek aféru, a ani keď sa ukáže že vymyslenú, resp. nebol dodržaný zákon, nebude stíhaný. Predsa divadlo nemá takéto zložky, to nie my, to niekto iný, my nevieme. Ešte že pán Fico má právnické vzdelanie a vtipným spôsobom zasiahol do procesu ktorý sa zdá byť posudzovaný mierne hystericky a nie celkom podľa zákona – ale predsa v divadle je hystéria základ, a nemôžeme byť detailisti, ináč by tam ľudia nechodili.

Takže je to jasné. Na Slovensku stále nemáme pravicové spoločenské prostredie, a zložkám na vyšších úrovniach divadla to vadí. Pokúsili sa vyvolať politickú zmenu vyvolaním krízy ako na Malte, vraždou. Nepomohlo to. Teraz odhadzujú ďalšie zábrany, pomohli (a zaplatili) vyhrať prezidentský post svojej osobe, a ďalej tlačia intrigami na jednotlivých politikov, ktorí im nevyhovujú. Vytvárajú nové politické strany, ale zabúdajú, že tie „osobnosti“, ktoré sú ochotné im slúžiť (asi za honoráre), nemusia osloviť voličov. V procese sa postupne selektívne zabúda na zákony, ktoré teoreticky chránia všetkých ľudí rovnako. Snáď si ľudia do volieb uvedomia, že nechceme divadlo riadené zvonku, a čím ďalej tým viac nahradzovanie pravidiel fungovania spoločnosti heslami, napríklad „humanitárna vojna“ alebo „pravidlá migrácie podľa AMIF“.

A kde je teda tá skutočná realita? No, okrem živelných katastrof sa to z médií dozvedáme dosť zriedka. A ak áno, obvykle prekrútené podľa scenárov na „prezentácie reality“. Scenáre sú na všetko, a ak sa ukáže že nie sú, tak sa to prezentuje neskôr, to predsa nejde len tak halabala. Napríklad spôsob realizovania Cieľa číslo 2 Compactu o migrácii sme sa nedozvedeli dodnes. Ale nikto nepovedal ani že ten nebudeme realizovať, lebo je blbý, tfuj, lebo je to naopak, tfuj, lebo v tých krajinách stále drancujeme, máš padáka, blbec. Nevidíš kulisy?

Vraj „bezpečné a účinné“

12.02.2023

V pôvodnom článku je podstatné video, toto je komentár k nemu od vydavateľky Gumshoe News – teda: „Comment by Dee McLachlan“. Ale mne sa zdá dobrý, tak ho prekladám. Najprv môj úvod – vysvetlenie čoho sa týka ten nadpis: Výraz „safe and effective“ hučala Západná Propaganda, pardón, Pravdovravné Médiá z oblasti naších spojencov, do ľudí v súvislosti s [...]

Zhrnutie „zápletky“ COVID/Vakcíny

20.12.2022

Takže – doteraz – tá zápletka/intriga(?) COVID/vakcíny nevyzerá pre nás nejak dobre, a ani my – tým myslím občania – v tom kontexte nevyzeráme príliš dobre, hoci ani nejako zle. Aby sme sa pokúsili to – amatérsky – zhodnotiť, urobme si akúsi „polčasovú sumarizáciu“. Aj keď je pravdepodobné, že ešte nie sme v polčase. Ale mali by sme niečo [...]

COVID bol vyrobený na zákazku

17.12.2022

Celá história je popísaná na AMG – American Media Group – v dokumente s názvom „BOMBSHELL! Official Documents prove Anthony Fauci & Bill Gates are responsible for developing the COVID Virus in a Biolab“, link je tu: https://amg-news.com/bombshell-official-documents-prove-anthony-fauci-bill-gates-are-responsible-for-developing-the-covid-virus-in-a-biolab/ Čiže preklad: [...]

tbilisi, gruzínsko, protest

V Tbilisi protestovalo vyše 20 000 ľudí proti zákonu o zahraničnom vplyve

17.04.2024 23:24

Poslanci vládnej strany Gruzínsky sen schválili návrh tohto sporného zákona v prvom čítaní.

Nemecko Rusko špionáž

Prokurátori v Nemecku obvinili bývalého zamestnanca tajnej služby zo špionáže pre Rusko

17.04.2024 23:09

Carsten Linke poprel obvinenia a povedal, že sa snažil naverbovať taktiež obvineného Arthura Ellera ako potencionálny zdroj.

beňa

V Kongu zadržali bývalého námestníka riaditeľa SIS Borisa Beňu

17.04.2024 21:24, aktualizované: 21:54

Slovenská polícia to neeviduje. Beňa bol odsúdený v roku 2021 na trojročný trest s podmienečným odkladom na päť rokov za korupciu a vynášanie informácií.

Andrej Plenkovič

V chorvátskych voľbách zvíťazila strana premiéra Plenkoviča, naznačil exit poll

17.04.2024 19:57

Stredo-pravicová Chorvátska demokratická únia by mohla v 151-člennom parlamente podľa prieskumu obsadiť 58 mandátov.